МТСП: Фалшива новина е, че готвим Закон за детето и че ще се "отнемат деца"

Правят се манипулативните внушения, че на социалните работници се дават нови правомощия да "отнемат деца"

Обратно в новината

Коментари - МТСП: Фалшива новина е, че готвим Закон за детето и че ще се "отнемат деца" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България я затриват комунистите от всички партии и техните наследници

ЗАЩО ли точно по повод темата тук, си спомних една стара история, подминавана, скривана...от масовата публика години наред...Става въпрос за норвежките деца, родени по време на ВСВ от майки-норвежки и бащи-германски войници...След войната тези деца се ОТНЕМАТ от майките, настаняват се в специални заведения, държат се в усмирителни ризи /за да не се развиват физичеснки и умствено/...Много времве след войната...адвокати и организации за правата на човека, организират кампания за възмездяване на тези деца от държавата...те са били вече възрастни хора, изостанали умствено...тъжна история....Норвежката държава им плати сериозни обезщетения....Но как те могат да компенсират погубените животи...Не знам броя на тези "жертви"...ще видя в нета...но си спомням за стотици...Едно такова дете е певицата от АББА-Фрида....Майка й успява за я измъкне от "заведението"... Впрочем, програмата, по която се е действало, се нарича „Лебенсборн“...Сега вече има достатъчно информиця в нета...

Гледам изпринтения Закон с промените от преди месец пред себе си, гледам публикацията, после се гледам в огледалото и се чудя - аз ли не мога да чета или .....

Дали е fake news...? Само ще кажа, че служителите в един отдел “Закрила на детето” масово се оглеждат за нова работа, след като се запознаха с новия закон, който се подготвя и правата, които се дават на НПО организациите.

Да. Казват, че, ако трябва да го прилагат, трябва своите деца да изведат най-напред!

А родители ще отнемате ли ??? Да дойдете да вземете мойта жена и да я даете в някое приемно семейство , че да поема и аз глътка въздух !!!!! Децата НЕ си давам , ама си давам жената - Ако искате ?!

Трябва да я напляскаш първо и тогава ще ти я отнемат.Или да не и купиш дъвка , близалка , кола , апартамент .... ей такива неща.

Това лесно може да се уреди !!!! Сигурен ли си че работи - Да не да я бия само на празно ?! Чакай малко .......- ЕЛА ТУКА МА !!!!!!!!

Ами според Стратегията най-големия проблем е боя.Прилагаш го и те отнемат веднага.

Има ли някой да обясни на ''Европейски Български '' , като онази кофа по-надолу - Какво ще стане с 5 отнети циганета (ромчета) от някое гето - Ще ги настаните в Бг семейства или ще ги настаните в министерски семейства с голяма тераса и къща за гости ???!!! Това е много важно , за да разберем ХУМАННОТО значение на идеята !!!!! Ако знам , чед моите чаавета , ще са при Пацо или Цецо , можете да дойдете да ги вземете още днес !!!!!

Навсякъде където е въведена Ювенилната юстиция се отнемат бели деца.Тези за които говориш , както и арабски деца въобще не са застрашени.

Значи , да си продължаваме - Няма страшно ?! Аз щото спрях на 5 , ама имам потенциал за още 3-4 !!!

Е , това колко ще имаш си е твой проблем.Стратегията не го регламентира така че , ти си на ход.

Ако не ги настаним в нормална среда сега, един ден те ще се настанят в имотите ни. Изборът е наш.

Защо се уплашихте? Малко ли ви се виждат осакатените и пребитите до смърт деца в собствените им семейства?

ако имаше такива случаи щеше да се чуе и да се пише по медиите.

Майка ти не мисли, че съм еврогеец.

Я недей манипулира хората.Такива пребити и осакатени деца има само в твоята глава , а да не говорим , че тази Стратегия няма по никакъв начин да спре един родител да си пребие до такава степен детето.Който го прави без Стратегия ще го прави и без нея и резултата ще е пак същия.Много ви се иска да тормозите всички родител и деца заради единични случаи ама няма да го бъде.

И като си се кръстил европеец какво ни подчертаваш ?

ЧЕ НЕ Е ЦИГАНИН! АМА МАЙ....

За да не сме голословни....Три са нещата, които ТРЯБВА да се прочетат и видят: 1.ПРИЛОЖЕНИЕТО към Истанбулската конвенция...Там подробно е описана ролята на м/ународната организация ГРЕВИО във връзка с децата... 2.ЮВЕНАЛНАТА ЮСТИЦИЯ....има достатъчно статии в интернет... 3.В You Tube-The war on the children-10-мин.филмче, създадено на базата на документи на ООН-за децата... Всъщност точно това филмче ни отваря очите....И то е достатъчно за нашата тема... Само еадин пример от него / просто не ми се вярва да е истина/...Та, в документа на ООН за борба с ХИВ/СПИН -Деца,правете секс с вашия, с противния пол...Ако сте заразени с ХИВ/СПИН...НЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА КАЗВАТЕ НИКОМУ...

И Админи -чистници ) Понятието " fake news" беше измислено от Обама точно 1 ден преди да гръмнат педофилски те скандали - Пицагейт във Вашингтон. Колко удобно,нали . Ние си преценяваме кое е фейк и кое не, става ли ?

Не само ме задължихте да не пиша коментари от собствения си IP-адрес, ами ми изтривате ВСИЧКО, което е всепризната истина. Ни всяко начало, си има и край! Та гледайте филма за Виетнам ("ДОБРО УТРО, ВИЕТНАМ!"), за да разберете генезиса на ЦЕНЗУРАТА. /Добро утро, Виетнам (на английски: Good Morning, Vietnam) е американски филм от 1987 година с участието на Робин Уилямс./

то и хитлер е успокоявал хората "фалшива новина е че ще правим евреите на сапун, само ще им уредим държава на мадагаскар или друг голям остров", наистина така е смятал да прави, ама после ква я мислехме ква стана тя

обръщението на МТСП е фалшиво и лъжовно, а не новината, че с този закон ще се отнемат деца

една малка подробност: за да отнемаш нещо, първо трябва да го създадеш и да е налично!!!! Работете по това, а не пост фактум. Продължавайте да им делегирате неограничени права и нагло да спекулират с тях, да си псуват и бият учителките и да трошат нощем огледалата на паркираните по улиците коли, да видим докъде ще я докарате.

Смятайте тези,които целят да внушават и манипулират с такива новини,какви мошеници са и какво целят! Целта е сваляне на властта и идване на власт на престъпната сган,която ще съсипе държавата!!!!

Новината съвсем НЕ е ''фалшива'' - Удобно понятие за манипулация на простолюдието , НО ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА и тя НИКОГА НЕ Е ''фалшива'' !!!!! Разчита се единственно на масовото НЕВЕЖЕСТВО и Битовите трудности на хората за да се посегне на най- ценното за всеки човек - Семейството и децата му !!!!! ТОВА НЯМА да свърши добре !!!!!!

Джендърската идиология и евроатлантически лайна на Борисов и шайката му да отиват в ада барабар с него и всички ГЕРБерасти. НЕ ПИПАЙТЕ ДЕЦАТА НИ! Това е червена линия която дори не си помисляйте да минавате, ГЕРБери долни!!!!!!!!! ЕНИЧАРИ!

Кой още не е разбрал , че ЕС ще ни затрие , като народ , докато си играете на измислени протести !!!! Българина обаче е СТЙРАХЛИВ егоист , който мисли само за себе си , и никога не чува когато му се казват истините в очите , а това е много удобно за тези които искат да го съсипят отвътре !!!! Навивайте се още колко ''важни европейци сте '' и ще видите какво ще ви се случи след още няколко години !!!!

вярвам че закончетата за децата са оставени от герберското НС с такива вратички нарочно, че да могат да се взимат децата на неудобните. Пример ми е Сидеров, когато социално го проверяваше да му вземе детето, но разбира се не посмяха, той какво не се грижи ли, бие ли го, обижда ли го гладно ли е? Или ако водиш децата семейно на митинг, също удобно да спреш недоволните.Така че герберите ако обичат да оправят закончето което прокараха, а социално да спре с лъжите си и да работи както трябва.

Клонираните атакуват ! Джендърята превзеха институциите и вървят с пълна пара към новият ред. С всеки ден все повече се убеждавам, че с уродите няма да можем да се разберем с добро. Винаги когато бъдат отблъснати правят обходна маневра и скришом тихомълком внедряват в някой закон гнусотиите си. Май ще се наложат нецивилизовани действия за защита от ГМО-тата. За тези, които ще политизират темата искам да напомня, че малко преди 90-та година двата основни вида боклуци са се споразумели как да тормозят хората, вместо да си правят мръсно помежду си.

Ето ви една манипулация: "Благодарение на техните усилия през 2018 г. 1733 деца са останали да живеят в своето родно семейство". Не ви казват, че тези деца не са изоставени от родителите, а са подготвени за вземане, но чак когато социалните са осигурили нужната помощ са останали в семейството и не са отнети.Това означава изречението и разбира се хората не могат да разберат манипулацията, защото тя е част от комуникацията със социално.Освен това причината да искат да се оставят е именно липсата на помощ от социално и след натиск от адвокати ,съд, кметство, явно са осигурили нужната помощ и оттам отпада отнемането.

Тука продтолюдие няма, всички сте с висше образование, няма как да ви манипулират, нали?

ха МТСП пуска фалшиви новини! Протеста е в Събота 11 Май от 17,30 пред Министерски съвет! Всички ще сме там! Групата надхвърля 75 000.... как излъгаха

Прости сте!!! Вярвате на фейковете на БСП-ДПС! Отивайте да протестирате срещу лъжливите новини и станете смешни пред света!

е няма що, точно чаках социалните да ми обяснят колко те са прави, а ние заблудени. Дори е правилно да се криминализират всичките им такива обяснения,които са директно манипулиране на простолюдието.

Ти от тундрата ли си бе, как пишеш на европейски български език? Каквото трябва ще стане, защото сме хора нормални, и трябва да се съхраним като такива

Какъв е този ''европейски Български '' МА ?! Има ли друг Български , или и ти си повярва каква голяма Европейка си станала - Само ти ли НЕ си разбрала още че си втора ръка човек в Европа ?!

Не пипайте децата ни европейски идиоти.

Децата и на българи и на цигани са по-важни от политиката така , че трябва специален закон за тях няма на къде

Какво се пените, вече не сключвате, брак, защото това не ви е важно, утре ще раждате деца и ще ги давате да ги гледа някой, защото и това няма да ви е важно, вие сте си най важни и замислите се кой отглежда децата ви, жена ви,но напоследък и на нея не и е до това, така че държавата трябва да се погрижи

жената трябва да гледа децета. Тя кърми. Ако не беше кърменето и раждането, и децата се спускаха от небето, можех и аз да си гледам детето. За нищо не ставате вече!!!

А мъжът пък трябва да подсигури условия за отглеждането на децата, които е създал. Не се прави на глупак. Не знам за какво ставаме, но виждам колко много жени съвсем сами носят целия товар - срам и позор за мъжете. Не подкрепям никакви стратегии, но за съжаление всичко това се случва защото вие не сте на мястото си.

Талмуда, казвъ, че е нромално и законно, и се одобрева от еврейскио бог, да се ебе бебето и малолетното ристиенче. Това за евреи не важи, но се промотира в Талмуда че ристиенските деца, може да бъдът избивани, мъчени и ебани. Заради масовите избивания на ристиенски деца, по цела средновековна еуропа, евреите са биле изгонвани. заради извращенията и избиването на малки ристиенски деца. Евреите масово го практикувът защото Талмуда тека пише. Особено в частта че техния Сатанински Бог искъ жертвопринощения на ристиенски деца. Едно време спасевахте евреите, сеха евреите принасет ваште деца в жертва. Точно това се наричеш холокост в Талмуда - човешко жертвоприношение , за еврейскио бог, който се нариче Бафомет, и е самия сатана. Точно тези хора спасевахте, а сега ваште деца отивът за техните жертвоприношения, защото евреите вервът, че вие сте добитък (Гоим). Честото на пичелиФшите. Айде утре да си вържете децата и да ги закаръте на куманягите, доброзорно (и това време ше доде ...)

Това е специално указано в Талмуда, но евреите се опитвът да го оправдавът и да го криет. На ви да видите какв оточно правът евреите, и защо им требва кръф от ристиенски деца, и човешки жертвоприношения от ристиени спецялно. https://www.jewishvirtuallibrary.org/blood-libel - Encyclopedia Judaica: Blood Libel https://www.timesofisrael.com/polish-church-to-show-painting-depicting-jewish-killing-of-christian-children/ - Polish church to show painting depicting Jewish killing of Christian children https://dailystormer.name/the-jewish-ritual-murder-of-white-christian-children/ - The Jewish Ritual Murder of White Christian Children, Sven Longshanks, Daily Stormer December 2, 2014 http://www.realjewnews.com/?p=71 - Jews Murder Gentile Babies In USA! И това е саму повърхността. Колко ноо се крие, изтрива и прикрива. Бебета абортирани, и секфи други чувешк итъкани се земът и давът за техните еврейски нужди. Куманизма до голема степен беше промотиран на ристъинески народи саму, и бели ристиени, с едничката цел, точно бели ристиени да бъдът поробвани, избивани и техните деца да бъдът изяждани (айде сега да си спомните защо еврейката Лилибет яде бебенца). Но изчетете си го де, и тогава приказвайте. И сами си направте търсене и четене.

Упс. Саму да добавим, че куманизма и зионизма и двете произлизът от Талмуда, и промутирът избиването на ристиени. Точка по точка. Там, дето има куманизам, почва избиване. Децата бивът иззимани, за да бъдът отгледъни като еничерчета, и това е идеология от вавилонските време,а Отоманите саму са я откраднъле .... Евреите почитът Сатаната Бафомет. Бафомет изисква човешки жертви, Затова не се предвиждъ ни вие, ни децатъ ви, да сте живи, просто ше ви вадът от кокошкарника поетапно, та да има пресни достаФки на кото им требвъ. Мда. Имаше скандални случаи, какв осе случвъ на бели ристиенски деца, и в какво ги Фкарвът, от евреския сатаниЗки култ. Дам. Точно тека се нариче, Сатанисъм. И е еврейски. И обслужвъ еврейските ин нужди. За тея цели, куманизма и Зионизма беха създадени, от двамцата преятелчета Маркс и Тиъдор Хертз, на една маса, едната еврейска идеология куманиза, и другъта еврейска идеология Зионизам. И двете, предназначени да осигурът човешки жертви за Сатанинския им бог, и двете, за да докарът на власт евреите, като висшата и доминантна раса на целата планета, и сички други да бъдът избити/и/или поробени. Мда. Айде тичкайти ся да ровити по интернета.

skromna35

В съседния материал пише "Отъпкани пътеки". Неграмотността в Диря е потресаваща!

Нищо чудно че сти толко проЗта. Това е дубликатна форма, тоест и двете са правилни. Просто се използват различно, в различни региони. И се нариче богатство на езика, и не е неправилно, и не е грешно. Но това недоучени като теби, нема кък да го знает. Сега веднага да отричеш македонския диалект, щото не пасва на учебника ти по куманизам. А шопскио, веднага да бъде обевен за вещерски и оръта да бъдът избесени че тук-там цовът на шопЦки. Мое ли да си толко тъпа ма, просто.

И тиквата отново си направи ПР като отмени промените.

А в статията по-горе пише, че нямало такова нещо, съответно няма какво да се отменя. Лъжа и лъжи, естествено.

европата отне и без закон живота на 2 милиона българи и откъсна 2 милиона деца от родината... кво ли ша стане ако приемат и ЗАКОН, а?

комунистите

АЙДЕ ОЩЕ ЕДИН НЕПРОУМЯЛ,ЧЕ ЕВРОПА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БИВШИ КОМУНИСТИ! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ООН-ПОМНИТЕ ЛИ "ИЗБОРА" МЕЖДУ СТАЛИНКА И БОКОВА?! ГОЛЯМА БОРБА ПАДНА! ПРОУМЕЙТЕ ВЕЧЕ,ЧЕ КОМУНИЗМА И КАПИТАЛИЗМА СА ИЗМИСЛЕНИ И КОНТРОЛИРАНИ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА!

Отнеха го крадците на прехода - БСП-ДПС!!!

сетили ли са се да напишат какво точно ще правим с родителите на 10-13 години - техните права на деца ли ще пазим или приоритет ще имат задълженията им на родители, а също и с техните родители?

Има ли по-добро от родителската грижа и любов за детето.Тези,които не са готови за родители си оставят децата в ръцете на държавата от 1-вата секунда след раждането им.Защо да увеличаваме броя на нещастните деца и страдащи родители!!!

ювенална юстиция означава държавна институция за детско правосъдие.....Тук някой спомена за нея....ПРОЧЕТЕТЕ за този ужас в интернет...Стаията е подкрепена с изчерпателни факти....За насилственото изземване на деца...за откъсването им от родителите...ПРИ ТОВА БЕЗ ПРИЧИНА... Това трябва да се прочете....коментарите ще станат излишни...там е казано всичко по този въпрос...

Виждам, че много родители се плашат от проекта на Стратегия за детето. Интелигентни и симпатични хора, някои от тях, а някои и изобщо едва ли са я прочели. Разбирам ги донякъде, защото отвсякъде летят статии и листовки, които ги убеждават, че държавата ще им вземе децата. Така е. Ако стратегията се приеме, държавата определено ще вземе някои деца. Само че не точно нашите. Държавата няма да ви вземе детето, ако не го ваксинирате. Може да ви глобят, може да не го приемат в детската градина, но няма да ви го вземат. Виж, ако го оставите болно и посиняло, в студа на улицата, може да ви го вземат. И ще е съвсем заслужено. Държавата няма да ви вземе детето, ако не му купите сладолед. Но ако си купите ракия с детските му, а то няма хляб, ще ви го вземе. И също ще е заслужено. Държавата няма да ви вземе детето, ако не му купите айфон или компютър. Но ако го пратите да проси, ще ви го вземе. И с право, защото не го заслужавате това дете, ако очаквате то да ви плаща дрогата. Държавата няма да ви вземе детето, ако на 14, то реши да се татуира и вие му откажете. Но ако му позволите и то вземе, че се разболее, може и да ви осъди. Държавата няма да ви вземе детето, ако сте му плеснали един шамар. Ако го биете системно обаче, ще ви го вземе, преди някой ден да кажат по новините как сте си изпуснали нервите и сте го пребили. Държавата няма да ви вземе детето, ако сте избрали за него домашно обучение. Но ако то иска да ходи на училище, а вие не му позволявате, ще ви задължи да му позволите. А ако на 14 то спре да ходи на училище и тръгне да се жени, със сигурност ще ви го вземе. Мисля, че това също не е лошо решение. Държавата няма да ви вземе детето, ако му се развикате. Ако обаче го наричате “ква” или “пал”, ако го мачкате и унижавате, ако го изтезавате или изнасилвате, ще ви го вземе. И слава богу. Държавата няма да ви вземе бебето, защото реве, но ще ви го вземе, ако го изоставите на паркинга и ще му потърси осиновители. И това ще е най-добре за него, поне аз така мисля. Още много такива примери мога да напиша, но има ли смисъл? В крайна сметка, ако ще се приеме тази стратегия, за да заработи изобщо както трябва, ще е нужна обществена подкрепа, ще трябва да има съдействие от обществото и малко доверие в тая система. Социалните и те са хора, хора като нас - родители, които също имат семейства и също имат фейсбук. Ако отвсякъде само ги плюят и обиждат, каква мотивация ще имат да работят както трябва? Като не става, не става. И друго си мисля. Какво ще стане, ако НЕ СЕ ПРИЕМЕ тази стратегия? Всъщност нищо няма да стане. За мен, за вас, за нормалния български родител нищо няма да се промени и без стратегия. И почвам да си мисля, че ако пък хората толкова се плашат и толкова не са готови за нея, значи може би е по-добре да не се приеме. Да, за някои деца ще е зле, но човек не може да спаси целия свят. Пак ще пишем за тези, отритнатите и нещастните, пак ще се възмущаваме, пак ще плюем държавата, пак ще се чудим как да им помогнем и възможно ли е да има такива родители. За жалост е възможно, но такъв е животът. Може би трябва просто да приемем, че тези деца са обречени, лош късмет и толкова. Всички изтегляме понякога късата клечка. Тези деца, впрочем, понякога оцеляват и стават хора, така че наистина, кои сме ние да им оправяме живота. Виж, във фейсбук може да ги съжалим малко, и то съвсем искрено ще ги съжалим. Защото всъщност поотделно не сме лоши хора, казвам го без всякаква ирония. Просто още не сме готови да сме общество. Всяка коза за свой крак. Народът хубаво го е казал. Когато сме готови да се грижим и за другите, нещо може и да се промени. Дотогава - да сме живи и здрави, ще се спасяваме поединично.

Драга г-жо, дано не сте обичаният трол :), може и да сме прости хора, да не ставаме и лягаме с клишета, като фейк нюз, манипулации, инсинуации, стратегии, политики, родителски капацитет, превенция на изоставянето и т.н., ама като гледаме как за 30 години една сал Иванчева беше осъдена за (поискан, но неполучен) подкуп и дълбоко и искрено се съмняваме, че това, дето сте го написали ще се случи действително.

"Но ако си купите ракия с детските му, а то няма хляб, ще ви го вземе. " Ако си купи ракия - с цел компреси, масажи и дезинфекция , а? Дали статията не е платенааа? С

Майчице "загрижена", хайде се поразрови в нета и намери видеоклипове с отнетите 11 дечица на русенската майка и пак пиши! Деца, гледани с любов!!! Многодетно семейство с възпитани, усмихнати и добри деца!!!

не си майка Нечовешки е такъв закон ... Нямам думи Всъщност всички закони трябва да са за добруването на децата ни ...

Грантаджийски свини!

БЕЗ ПОКРИТИЕ....НАПЪЛНО ИЗЛИШЕН КОМЕНТАР...НА НАПЪЛНО НЕЗАПОЗНАТ С ФАКТИТЕ И ДОКУМЕНТАЦИЯТА ЧОВЕК....

КАЖИ СЕГА КОЙ ТИ ИЗДИКТУВА ТОВА?! ЧЕ НЕ СИ МАЙКА,НЕ СИ! ЧЕ НЕ СИ ЖЕНА ИЗОБЩО-НЕ СИ! КАЖИ КАКВО ЦЕЛИШ?! ПЕРФИДНИ ВНУШЕНИЯ БЕЗКРАЙ,АМА НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ АУДИТОРИЯТА! НЕ СМЕ АМЕРИКАНЦИ ВСЕ ПАК! ИЗДАДЕ СЕ С ЕДИН ИЗРАЗ НАКРАЯ-НО НЯМА ДА ТЕ СВЕТНА С КОЙ,НАЛИ СИ ЖЕНА,ОТКРИЙ ГО САМА!

Новината е ИСТИНСКА и се позовавам на съдебната практика в скандинавските страни. Не е фалшива новина "ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ" от 2011 година. Не е фалшива новина "ПАКТА ЗА МИГРАЦИЯ" на ООН от 2018 г., Маракеш-Мароко. Не е фалшива новина от преди три дни, че Папа Франциск пледира за МИГРАНТСКИТЕ БЪЛГАРСКИ НЕВОЛИ с упрек към истаблишмънта.

Фалшива новина е , че това министерство има нещо общо с проблемите на хората ! Нямям думи какви "хора " ни управляват !

Интуицията ми подсказва, че най- вероятно си LGBT или най- малкото зоофил, а може би педофил ? А може би още се колебаеш от кой пол си, нали ? Хубава вечер и недей да ходиш по гей парадите , такова масово струпване на свободомислещи често е обект на терористи.

"IC" всъщност е съкращение на "Istanbul convention"...

не е това. друго много известно тук нещо е. диаметрално противоположно на твоите предположения. :-)

Тука само един тлол ли има?!

Ако преди 70г геноцида е бил срещу евреите, то сега е срещу православието и бившите соц държави.

И ощи ни праити връСката? Ако еврейския геноцид беше успешен, сега немаше да имъти славсянски геноцид.

Нещо, реализира ли се направо сме загубени като нация. Всички здрави бг ще бъдат отнети и раздадени по др западни държави. Дали на нормални или гейове. Циганите и турците ще са си тук. Малкото, които ще останат тук бг деца, от раждането ще бъдат с неопредален пол. Джендърчета. И после турска провинция. Джендърчетата, ще бъдат унищожени, защото исляма НЕ толерира хомосексуалноста. Като цяло това е част от плана за бившите соц държавици. Като да не опоменавам религия, и храни като цяло, бизнес, образование, едно нищо. Съсипване на макс. Май ще трябва да се бяга на друг континент, че тия са се побъркали.

Ши мрети. Айде още куманизам, нале тфа искъхти? КУ-НАНИ-ЗАМ! КУ-НА-НИЗАМ! ДА ЖИВЕЙ ЖИВЕЙ ТРУДА, И КУ-НАНИ-ЗМА! НЕСКА ПОЛУ- УТРЕ ИЗЦЕЛО ДЖЕНДЕРИ!

комуниста си само ти с жалката ти ирония, защото не оставяш мнозинството да имат правото и да не приемат нещо което не искат-дебил

И да слагъти минуси, и да ни слагъти, ама сложиха ви го еврейските куманяги, и тфа ей. Сега се надупете на евреите да им е удобно да ви фъкът. На ви КУ-МА-НИ-ЗАМ! КУ-НАНИ-ЗАМ! КУ-НА-НИЗАМ! ДА ЖИВЕЙ ЖИВЕЙ ТРУДА, И КУ-НАНИ-ЗМА! НЕСКА ПОЛУ- УТРЕ ИЗЦЕЛО ЕВРЕЙСКИ ДЖЕНДЕРИ!

Ето какво ви се случи щото спасевате евреи. Евреите ви го сложиха. И да слагъти минуси, и да ни слагъти, ама сложиха ви го еврейските куманяги, и тфа ей. Сега се надупете на евреите да им е удобно да ви фъкът. На ви КУ-МА-НИ-ЗАМ! КУ-НАНИ-ЗАМ! КУ-НА-НИЗАМ! ДА ЖИВЕЙ ЖИВЕЙ ТРУДА, И КУ-НАНИ-ЗМА! НЕСКА ПОЛУ- УТРЕ ИЗЦЕЛО ЕВРЕЙСКИ ДЖЕНДЕРИ!

Тези няма да се откажат докато не ги изринем с пушките от парламента! дали ще е конвенцията, или закрила на детето, после закрила на братовчедите, сестрите и така, докато им мине номера!

"Министерството на труда и социалната политика /МТСП/ категорично възразява срещу фалшивите новини в социалните мрежи, с които се разпространяват неверни твърдения за подготовка на Закон за детето." А по-долу пише: "От Министерството припомнят, че работата по документа е СПРЯНА. Сред основните му цели не е "децата да се разделят от своите семейства", а да се оказва подкрепа на родителите, за да могат да осигурят най-добрата среда за отглеждането на своите деца, отбелязаха от МТСП." Значи все пак е имало проект и се е работило по този документ. И това го признава самото министерство. А после го отрича и даже нарочва за "фалшива новина" и "неверни твърдения". И как да им вярваш на тези ЛЪЖЦИ?

сами се издадоха... ако бяха мълчали по-добре...

Да гласува за Герб, ако бяха казали, че ще направят 20 млрд външен дълг, ще съсипят държавата, ще изгонят 2 милиона българи, ще ни напълнят с бежанци- терористи и ще пуснат Сорос да се гаври с децата ни . Ами те просто казаха, че искат да помогнат на България :)

Винаги така се почва, уж е за благото на народа а всъщност се обслужват нечии интереси които са против народа.

Пътят към ада е постлан с добри намерения.

се обяви срещу този закон...И добре, че е тя...Тя ни спаси и от ИК...Становището й беше публикувано...Рядко съм чела толкова добре аргументирано мнение-юридически, житейски, от морална гледна точка...Трябва да се уповаваме на нея...Тя е земна, разсъдлива, опазва православието...Има си своите кусури...но НА КОГО ДРУГ ДА РАЗЧИТАМЕ? В ЕК отново е поставен въпроса за обявяване на ИК за закон, който да бъде задължителен за ВСИЧКИ членки на ЕС...Няма решение на КС, няма суверенитет...

Не е вярно ! Познавам достатъчно добре комунистическото правосъдие заради което не създадох семейство и деца ! !

И слава богу!

и по-точно в нейното ПРИЛОЖЕНИЕ подробно е отразена дейността на м/ународната организация ГРЕВИО....Нейните членове-НПО-та се ползват с депутатски имунитет...Имат право да проверяват детски градини и училища дали децата се възпитават ПРАВИЛНО...Имат право ДА ОТНЕМАТ деца от родителите, ако преценят, че възпитанието Е НЕПРАВИЛНО! Да не говорим колко пари ще трябва да се заплащат на ГРЕВИО от държавата за тази нейна дейност....Направете си труда...прочетете приложението към ИК!

То няма никакви хора вече в тази страна, щели да им вземат децата ?! Съчинения безкрай ! И ще ги дадат на кого, на онзи отсреща, който едва свързва двата края?! Бедност и простотия !!

Шефът ти се погрижи да не останат хора и мауглитата да преобладават.

чети какво става в Норвегия.....Заради безрабзорно отнемане на деца от родителите, ООН ограничи участието на Норвегия в органи с решаващ глас...В интернет има стотици статии по този въпрос...на английски, немски, руски......Има и на български...Да се говори голословно е ВРЕДОНОСНО!

Според теб дали някой гербер знае поне един чужд език ? Те на български едва говорят, камо ли да четат и осмислят нова информация :)

Общи приказки въртиш ! България не може да се сравнява с Норвегия нито по жизнен стандарт, нито по манталитет и култура.

Като се има предвид,че същото повтарят разни ДС агенти дето са на хранилка и няма ей така да се навият да пропагандират значи не може да се има никакво доверие.

A трябва да ги отнемат защото майките им пушат върху количките, пушат и електронни и цигари в сладкарниците.

Правилно. И да ги дадат на двама "татковци". Майките са толкова лоши. Пушат, представи си.

Ма пушете като дърти циганки щом искате и ревете като Нана после.