17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май тези, които упорито работят върху имджа на двета лъжливи момчета, искат да ни убедят, че като събереш много нули можеш д получиш положително число.

Нищожества! Подкрепяни и подкрепящи болния мозък на Радев! Ще ви отсвирим на куп, както сте се събрали!

Колкото и да се надяват за победа, ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ГЕРБ СА КЛАСИ НАД тези партии на промяната.

Това курве от кадрото за имитация ли е на двата педераста иначе момето става за лющене

Това да не е снимка от сватбата на Кирчо и Кокорчо? Така влюбено се гледат! С кумицата в заден план? Взеха ли се най-после? Айде честито и от мен!

Резултатите от 6 месечото управление на Кирчо и Кокорчо - рекордно покачване на цената на парното - рекордна е цената и на тока! - рекордни са цените на храните, някой стоки са 2-3 пъти по-скъпи от в Германия! Поскъпването им ще продължи! - рекордно поскъпване на цените на горивата - рязък скок и в цената на пелетите и дървата за огрев. Очаква се увеличението да бъде между 20-40% - спряха строежа на магистрала Хемус, работниците не са си получили заплатите с месеци. - изтеглиха 300 милиона лева кредит, който ще го плащаме ние

това социалдемократи? Та това са си биз бизе комунисти!

И Пульо в този миш маш.Това което е еднакво за всички е, Че са пълни доказани некадърници

Мацката с очилата добре ще върши работа

как гледка влюбено Кокорчо, той пък Кирчо. Абе сладури!

Прибират в коалицията всякакви маргинални партии. Докога ще се разширяват? И каква ще е програмата им? Както казват някои хора от форума става „турлю гювеч“. Явно целта е друга. Коалицията „Продължаваме промяната“ иска да събере гласовете на хората, които са подкрепяли партии, не влезли в предишния парламент. И така да се увеличи броя на гласувалите. По този начин процентите на другите партии ще паднат. И тежестта на ГЕРБ/СДС, и на ДПС, ще намалее, а те са основните противници на преизбирането на президента. Така че, главната им цел е именно тази - преизбирането на Радев. А създаването на коалиционно мнозинство в парламента и коалиционно правителство е следващата им цел, но тя не е най-важната, и е по-трудно осъществима. Затова всичките сили на поддръжниците на демократичните партии, които искат България да бъде свободна и независима държава, и да се развива успешно в рамките на ЕС и НАТО, трябва да бъдат насочени към предотвратяване преизбирането на президента.

Голяма паника е настанала, кой и как да оправя делата на ОЛИГАРХИЯТА! Съюзи всякакви, наклони невъзможни се правят, но работата трябва да се свърши... Гешев и спец-съда са най големите врагове!

ПеДеСе!!! Айде на КУРбаняяяяяя!!! Лапачката идеееее!!!

Аз ли? Шарлатанин съм. От Харвард. Тъй си гледам. Казват ми Кокорко. Имам съучастник. Във играта. Ей го там, красавеца Киркорко. С него ден и нощ търчим и мамим. Първо лъжа аз, а Киро маже. Лесно е за всеки шарлатинин. Сред дебили да изглежда важен. Вярно е че лъжем и крадем. Но морално, правим го, почтено. На американско мекере. Априори всичко е простено.

Събрали се от кол и въже с надеждата да се облажат от депутатските благинки. И в резултат пак: Орел и рак и щука, не зная по каква сполука, такваз им работа дошла да теглят наедно кола. И ето те се впрягат, напъват се, напрягат, ей тъй, че ще се пукнат чак, а пустите кола не мръдват пак....

Отдавна се чудех как да запомня многото партии дребосъци, пигмеи и в политически и в морален план. Двамата от служебното много ме облекчават. Събират ги всичките заедно, сега тези партийки са еднакви, еднакво безлики и еднакво безполезни.

Не е много обективно от моя страна да ги коментирам тези двамцата, понеже не им следя изявите, но само като ги видя на снимките как се гледат като влюбени гълъбчета, ми приличат на гей двойка. Принципно нищо лошо няма в това - не е чак да мразя гейовете, но са ми някак малко перверзни като излъчване.

Само където единият "гей" има жена и 3 деца

Ееее, можедае бу. Бисексуален. Та това са 48 разновидности. Гадории...И те не знаят кво са.

но кокорчо е нежняк

Нов формат на управление на социалистите. Десни партии много, ама леви само една! Това е проекта на Радев, новото ляво! Не знам добро ли е, не е ли, но докат ЕП не ги припознае в някоя голяма партия няма да ги подкрепя. Само ГЕРБ ме печелят!

деинструализира у деинтелекруслизира България. Поради липса на работа и търсене на по високоплатена две поколения избягаха до по големия чучур. Така Западът превърна Бг в държава със затихващи функции, болонка на Щатите. Населена от дебили.....

Ей тия не се налудуваха! Ами като има толкова риби! Не се учудвам-те са тръгнали подир зеления чорап!

Вълкът името на партията си мени, но нрава НЕ

Излиза Джон Траволта(смятай Кирчо) почтен с едно сакенце и ризка и голям американец вече грабва младите сърца.Дано няма наивници,че хубаво ще ни оправят.Един нормален човек ако сгафи нещо точно за един ден ще го разкостят до девето коляно,а него 2месеца не могат да го разберат канадец ли е,нубиец ли е.Не сме ят явно да ги барат "почтените".....

ПП се сля с БКП2 и се оля!

комунистите тихо превземат властта.

Бг по време на комунизма и сегаслед това се гръмни

са тъпи и продажнине да се клели във вярност към Родината. Мрете чалгаджии продажни

Над 99% от производството ни се пласираше в страните от СИВ, където териториите бяха ясно рапределени - няма конкуренция, няма свободен избор, пазарите са ти осигурени за всякакви боклуци. Нямаше почти никакви качествени промишлени стоки, които да се изнасят ва кап. страни. Купуваха ни мотокарите заради метала в тях, а не да ги използват по предназначение, електроника - нула, машини - нула, козметика - нула, само някои селскостопански продукти и по-обикновени храни, меса...

Пропуснах пищовите, калашниците, бомбите - те наистина носеха приходи в зелено, но отиваха основно в "третия свят" и нищо от тях не беше разработено в България - лицензи, които не винаги се спазваха, затова напр. затвориха завода за Рено в Пловдив, а след 89-та руснаците ни погнаха заради калашника.

Само почтени!

Са се прекръстете на "Продължаваме напред" и идвам и аз!!!

отиде! Сбиротък!

"С десни инструменти да се постигат леви цели" от това по-голям политически тюрлю гювеч не мога да си представя! Абсолютна безпринципност и популизъм!!! Да, сега ще кажат, че в съвременният свят няма "ляво" и "дясно". Да, при популистите няма!!! Но при сериозните политици ясната позиция е най-важна!!!

обобщавам: десни пед@ли с лява резба.

Интересно ми е какво направиха и промениха, че да го продължат!!!? Към момента е едно голямо НИЩО.

Значи, нищото ще продъли...

На почти всеки ключов държавен пост вече имат собствен послушен бушон. Така нареченото "изчегъртване". За 6 месеца успяха, направо засрамиха сталиновата чистка

А другите за 11 години какво направиха?

Глупаво от тяхна страна, хората харесват персонално ТЯХ, с тия нови "партньори" от кол и въже само ще си вкарат някой Петър Илиев

Събират се помиярите.

карадайъ и той с двойно гражданство!Даже и друга родина има!хайде гербавите,кротвайте се,че скоро по дупките ще се криетет пак!вие какво искате за мафията ГЕРБ и ДПС ли да гласуват хората?!?

Аз, меко казано, не обичам ДПС кажи-речи откакто го създадоха. Но това, което казваш драги ми Здравко е лъжа. Лидерът на ДПС не е с двойно гражданство. Те много внимават за тези неща, не са като Р Радев.

Та - спряха строежите на магистрали за да произвеждаме (непроизедени още) електромобили... сигурно те ще летят...

Започва да става интересно. Социалдемократи, добре. Но Камов ?

Тъкмо мислех да гласувам за пп, но с тези нови партньори... Не мерси! Всяка неделя има мачове от сутрин до вечер...

За още 30 години ли ще я продължават?

Не гласувайте за Продължаваме промяната - тюрлю гювеч стана …

Започнаха да изплуват някои забравени. Всъщност каква е промяната, че казват, че тя продължава.Бойко вече не е министър председател, но влияе на политическия процес.Например уволни общински съветник в софия.Какво става с КТБ, с Божков? Къде се скри Горанов и ред още "герои" на нашето време?

Кирчо и Кокорчо не знам чия пара харчат,не даже да са успели ако щеш,но не се връзва.Защо толкова честни и почтени и са толкова наясно с живота в чужбина и вече тука,не обяснят на масата хора(не такива като тях извънземни)истината.По белите държави (както ги наричаме)да кажат как живее там един обикновен човек.Защото ако ти стои празен апартамента плащаш така или иначе средно около 250€ и за най-малкото провинение си глобен солидно,да не говорим ако ти трябва адвокат и т.н.Да плаща се,ама са много и разходите.Та този модел той вероятно отлично го знае и да се опита да го приложи България.Да му видя десните политики за леви цели Ще му съдере гащите народа.Демагози пълни!!!!

ще излезе от другите (като гласове). Броят на овцете не може да расте до безкрайност.

Гласувайте смело за поредните месии които "ша ви упраат". Ако не ви, ... е... много важно. Няма да са първите, които са ви употребили електорално. Българския народ получава това, което си избира. После да не реве. Пари за болници нямаме, но 120 милиона на година за избори имаме.

:))) Само да напомня (а на гербопитеците и подобните им - да съобщя, щото те очеизвадно не го знаят това), че Николай Камов е първият българин участвал в Билдербергския клуб. Който знае, що за клуб е това, ще ме разбере, какво съм искал да кажа.

голям праз

чакай сега - значи ако разни люде от западните страни се събират да си говорят разни неща е огромен проблем, а като президенти и други държавни ръководители са викани на доклад в Москва е ... business as usual?? хммм... що не е жив бай Тошо да разкаже как го уволниха от президенството на НРБ след обаждане от Москва.

Ами това са все хора от еврейската мафия която се опитва да управлява света бе дебил или си мислиш,че само ти четеш разни скрити новини

Тия двамцата един без друг не могат. Дайте да ги оженим, че да мирнат малко!

може и да са

Абе и аз да взема да създам една пратийка щото то сега "мудйерну". Ще я кръстя "Тез Мъдя"....

за сега никой у нас не може да се мери с ГЕРБ - това е. Ама вий не - всекви либерасти, чалгопитеци, червенотиквеничета, джендърчета, младоци инфантили "учещи у чужбината" ревахте, тръшкахте се, циврихте - иии сега ви видяхме що чините - съсипахте държавата. И пак се натрисате за да доосерете и малкото останало! Марш, чиба - навирайте се в дупките от гдето сте изпълзяли.

ГЕРБ вече треперят от страх да не загубят първото място.

Зелените отказаха, но тези са на кило сливи за боклук....

Стана един голям бъркоч тази формация. След изборите, ще започне да се вижда, кой, какъв боклук е...и утайки.

Спонсора им ще си хапе г.за от яд.

Кирил Петков си е проект на Радев, а както знаем той бе издигнат от БСП и е проруски настроен! Така че не никой дясно ориентиран и демократ не би трябвало да вярва на този човек и неговата партия че те ще са промяната за България!

По всички телевизии са Асен Василев и Кирил Петков. Кой плаща ? Или по заповед от САЩ се прави реклама,народа да им повярва.

Защото от 2005г още са предложили здравни сертификати, явно тези ще са навласт.

Хехехе, новите ама и те стари муцуни. Социал демократи, демек комунисти. Уж били се отцепили от БСП преди време, ама то Вълка козината си мени, но нрава не. Все едни и същи искат да се намърдат в плитиката. Щом и Ал. Томов се изтупа от нафталина и направи партия смятайте как всички стари политици които бяха уж излязли от политиката, сега пак ще се намърдат в нея! Баницата никога не свършва, въпроса е кой да отхапе от нея!

Тия обикалят цяла България за да се покажат колко са "почтени" Чудя се толкова ли изпростя народа, да им се връзва?