Цацаров: Прокурор Бецова не е гнила ябълка

Боряна Бецова не е гнила ябълка, тя е прокурорът, който ще внесе обвинителен акт срещу Христо Бисеров, заяви главният прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Прокурор Бецова не е гнила ябълка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакви притеснения за качеството на ябълките. Колко задълбочено провериха Пеевски и нищо нередно около него няма. Много се надявам и с Бисеров да бъде така. Защото при това високо качество на ябълките, друго не може да бъде.

в същия дух бих казал, че в прокуратурата има вмирисана Цаца.......

Цацаров, то май не е достатъчно само да го внесе този обвинителен акт, ама и така да е изпипала нещата в досъдебното производство, та и в България да има осъден политик. Ама за всичко си иска гъз и хъс. А да видим има ли ги? Или е поредната гнила ябълка? Стига с този статут на несменяемост! Голямо законно хрантутене става, като знаят, че няма кой да ги бутне от местата им. Вековечни.

Всеки който пречи за покриване на некорентен бизнес за Ксавие е "гнил плод",неудобен и вреден!!

ЦАЦАРОВ Е ПОРЕДНАТА ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЯЕМА МИШКА НА КАИШКА, КОЯТО КАЗВА "БАУ", КОГАТО НАРЕДЯТ "ОТГОРЕ". РОДЕНА Е НА ЕДНА СРЕЩА НА КАФЕ, КОЯТО Е НАРЕДЕНА "ОТГОРЕ". ЛЕКА БЪЛГАРИЯ Е С ВИСОКО ВДИГНАТИ И ШИРОКО ОТВОРЕНИ КРАКА ЗА ВСЕКИ КОЙТО Я ПОЖЕЛАЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ СИ , НО И НА ДЖУРНАЛЯТА СИ КРЕТЕНСКА.

Доста вулгарно дебилски!Платените протестъри са язвата на обществото,а не неговото изграждане!

Цаца, не не се изживявай като френска слива ! Кажи тая твойта ябълка на кого е семейна приятелка? То и тебе, май така та докараха от Коматьовския съд, там дето лелки- садийки тичат с торбите на борсата, червени чушки да купят, домашна лютеница да сварят, за ЦЦ?

Aсенчо, къде у теб толкова много интелект, та да познаеш кой съм. По - добре питай Дир-ниците, защо ми скриха предното писание, което преливаше от топли чувства към една помийна душица с име Ас..... Пак ще ме ликвидират комунягите.

За какво да те трепят бе. Ти си безвреден. По безвреден и от Асен Генов, той поне се вреди да му плащат и шорошите и руснаците

kUKER ПОЗНАХ ТЕ ТИ СИ ИДИОТЧЕТО НА ДИРА МИТКО ПЕШЕВ

Браво на Дир-ниците! Машалла, евалла.

ДА ТЕ ПОДСЕТЯ ЛИ КАК КЛАСИФИЦИРА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ

....АКО БЕШЕ ЧЕЛ КОМЕНТАРИТЕ, БИ УЗНАЛ, ЧЕ ХОРАТА НЕ ТЕ АСОЦИИРАТ (откъде научи тази модерна дума?!) с ЯБЪЛКА. ХОРАТА ТЕ АСОЦИИРАТ С ТОРБА С ЛАЙНА НАЙ-ВЕЧЕ!...ДРУГИ ПЪК - МАФИЯТА...((((((((((((((((((((

НАП и ДАНС да разследват Протестна Мрежа ! Разобличете това лъжливо племе , мислят че може да им се размине , цяла България знае за техните измами !

Не е гнила ябълка, слива е.

Гнома да не се прави на ощипана невеста, ами да си признае колко нафта продаде от локомотива , на който работеше. Ако е забравил, има колеги, които ще му припомнят. Относно разглеждането под лупа /следене и слушане/на К-Дал все е имало защо. Ако гнома му стиска да каже цялата истина за това лице, защо е бил слушан и следен. Нали др.Атанасов крушата си има опашка- Като си казал А, кажи и Я, в противен случай аз не съм задължен да доказвам че си болен от цветрастия и се подковаваш, или пък че си простираш прането в задния двор.

Такива организации като гореспоменатите трябва да бъдат изгонени от България, защото са вредни за нея!

Митенце само да ти кажа че тук няма анонимни. Да не се посеререш от страх сега. Казах ти за тебе някоя глоба и данъците с обратна дата. Няма пандела за тебе бе споко

Тъжно ми е за гл. прокурор! Не е мъж!

И ти няма да си мъж ако прекараш в килията на Асен Генов няколко дена

Малко си объркал посоките-другият няма да е мъж.Ако искаш ела и опитай и само на асенчо ще ми станеш,като ася ще ти е по добре.

Мануел

Зад екрана лесно...........

Лесно ти е зад екрана,ела да видиш колко е хубав света и как ще врякаш,като козичка първескиня,мухльо смотан ,недоправен!

Ива не само гнили ябълки, има и червиви. Щяла да внесе обвинителния акт на Хр. Бисеров ? ЩЯЛА, но не го е внесла, колко време мина от началото на сагата бисерова . . . .

Не забравяй че ГРОБ и ДПС са първи дружки и коалицията БОСтАН сега ни управлява

Свинкя, кой те пита бе, все едно нещо зависи от един фигурант на конци в ръцете на ДПС.

Съдия Бецова не е гнила ябълка, а гноясал цирей. Цацаров не е гнила ябълка, а холерна епидемия.

А ти ки тъпо и бедно протестърче пишещо за жълти стотинки. Защо си мислиш, че като си нерегистриран Цацаров няма да може да ти среща с ПРОКУРОР Бацова за тона, което току що написа

Защото ако хамсиев знае кой съм ще му се изправят косите. Вече съм гътнал двама-трима като него. А тебе вече съм те фиксирал.

По начина по който си пишеш сам плюсове напълно приличаш на Митенцето Пешев - идиотчето на дира

Второкласните и третокласните потестъри от младежкото ГРОБ да не се шубелясахте. Вас няма Ви затварят в панделата. Там е място за бандата на четиримата. Вас с някоя глоба и частична конфискация на имуществото

Потресите искат да избегнат проверка та почнаха да търсят овощни дървета в чужди държави!Вчера официално поискаха от Борисов да им ходатайства пред НАП,тъй като агенцията била държавна!Кой досега си е позволил да иска обяснение уж(а всъщност потулване с вдигане на шум) за проверки!Това си е случай на корупция!Какво искат да покажат?Че са нещо специално и недосегаемо ли!

Не мислете, че ако пишете като нерегистрета няма да Ви намерят и Вас няма да почне да Ви проверява ТАП- Малии как ще доказвате приходи кат Ви даваха пари на ръка. Сега ще връщате реципрочно при това с лихвите

Точно цацаров не човека който определя дали един прокурор или съдия е гнила ябълка или не! Определят се от вечното правило: По делата им ще ги познаете! А дела сме виждали много и гнилите ябълки са навсякъде в системата!

А кога Дребнорибков ще разпореди разследване на субсидиите за един "харизматичен" политик с естествено бяла коса от доста негативно настроена към България империя? Институцията ДАНС не е ли задължена да се занимае с това?

БОРЯНА ПОВЕЧЕ МЕ КЕФИ НОЩЕМ, СЛЕД РАБОТА...

Сотир ще бъде захвърлен като лайнян вестник много скоро. Лека-полека му кроят капата. Какоа хубаво, тлъсто, жертвено агне...

Интересно като вкарат бандата на четиримата платени протестъри в панделата дали няма да почнат да разследват и останалите дето бяха на протестите, що не и ръкоблюдните студенти и бокогъзолизните драскачи дето пишат простотии тука

Разбира се че не всички са ябълки, има и ябълкови червеи.

Бецова не е частната прокурка на ДПС. Водата не е мокра. Цацаров не държан на каиш, не е смешен и дебел. И т.н.

Hе била гнила ябълка?? A каква хубава ,узряла ли..?? има една българска поговорка.."че хубавите узрели ябълки...прасетата ги ядяли" !!!!!

Досега не се е намерил журналист,който да разкрие истината за гнилите ябълки в държавата.Не е необходимо да отива при ИДИЛ,Донбас или Сомалия.Трябва да прескочи до съседният Белград, да проведе един разговор със Цв.Василев / когото никой не иска да разпита/ и да изнесе посочената от него информация за едни липсващи над 4 млрд лева.Нито един журналист не поема този риск.

Новия адрес на Асен Генов - ЦСЗ западно крило 13 килия осмо легло на втория етаж с 23 съкилийници мургави загорели рецидивисти ДО КАТО МУ СЕ ИЗРЕДЯТ ВСИЧКИТЕ СЪКИЛИЙНИЦИ.....

Ти от опит ли ги пожелаваш тези красоти, а Педо?

Мануел

Кат те чета ти май си Митенцето Пешев - идиотчето на дира.

Докато има такива КОСТИНБРОДСКИ АФЕРИСТИ КАТО НЕГО ще има гнилоч в цялата съдебна система! Човека е корифей в задкулисието и велик целувач на ногите пеевски! Гнилоч да искаш....

В нормална държава ТОЗИ би трябвало да е разследван , а не да подготвя платени удари срещу граждани! Основният виновник за фалита на КТБ!

Г-н Цацаров е абсолютно прав-когато има опасност за финансовата система е оправдано държавата да депозира 1.2 млрд лв при лихва 2.2%,които след това Х ги използва за кредити при 10 % лихва.Оправдано е при условията на глобална финансова криза от финансово учреждение да отлитнат нанякъде повече от 4 млрд лв,които след това да се възстановят от обществото,защото така е справедливо.

Боряна Бецова щом не намери нищо при Х.Бисеров и Пеевски,няма да намери и при ПМ нарушения....или империята отвръща на удара. Интересното е че и мен НАП ме проверява..ха..ха

Как ще намери го нали са си приятелчета с ГРОБ Нали БОСГАН ни управлява

Тоя посланик защо ,не си смени професията и да стане зарзаватчия ,като толкова разбира от ябълки.То ,че в нашата съдебна система не всичко е наред , но един посланик имам съвсем други задачи, а не да поучава.

а ти си атакист и пламенен путлерист нали?

Мануел

Пак са пуснали втория състав от младежкото ГРОБ. Асенчо дали не се стяга да бяга зад граница. Ама то си е за страх. Да ти се изредят 23 мургави загорели рецедивисти

Уважаеми Дир, пеналист съм, със дългогодишна практика в областта на наказателното право и не виждам да съм нарушил Закона за банките,като призовавам гл. прокурор г-н Цацаров да направи необходимата организация по разследването на случилото се в КТБ.Не е коректно,когато има такива препоръки, да се крие коментара.Съгласете се,че случилото се в тази банка не е точно в унисон със изискванията на закона.

Мога ли да изям цял вагон ябълки? не! но можем да ги наапем

Голям страх гони протестърите. Кога ядоха кифтетата беше хубаво. Сега трябва да стане ясно, кой плаща ... И кой данъци дължи.

А ти Цацаров, каква ябълка си?

Той е шопар, а не ябълка. Назначен е да пробва ябълките и да определя коя става за кльопане и коя не. Според него, а не според изискванията на Агенцията по храните. Засега изглежда добре се справя, след като вече на няколко Коледи отървава кожата.

Цацата откакто стана главен е наддал на килограми. Хубавец, закръглен, мамин, върви по стъпките на патрона си Бобо - Лебервурста.

"Боряна Бецова не е гнила ябълка, тя е прокурорът, който ще внесе обвинителен акт срещу Христо Бисеров, заяви главният прокурор Сотир Цацаров". - Бисеров вече може да е спокоен. Назначиха му гнила ябълка да го зщитава и оневини а на нас ни я представят едва ли не като смелата ябълка дръзнала да се изправи срещу мафията. Ефекта - И агнето цяло и вълка сит.

Този главен прокурор е толкова объркан, че не знае нито какво да прави, нито какво да говори, а суетата му е по-голяма от всичко....

Да бе, не е .... за вас не стигат лопати, трябва булдозер.

По-голямата гнила ябълка пази сянка на по-малката под нея. А за какво ли дърво са хванати дръжчиците на двете правосъдни ябълки?

не била гнила ябълка. Но предполагам, че законът не позволява да и се прави пълна данъчна проверка, да се поверят взаимоотношенията и с момченцето, което замалко не стана шеф на ДАНС. А трябва да се направи пълно прочистване от подобни отрепки както и новоназначените от миналото правителство в службите за сигурност и МВР. Т Р Я Б В А!!!

Има ли някой, който да повярва, че имотното състояние на Пеевски е панелен апартамент, 12-годишен опел и 40 000 лева спестявания?

А срещу Долен Продажников,коя ябълка/или круша/,ще внесе акта,бе или той вече е внесън?!

Но масончето Сотирчо, направо си е гнил ПЪН!

Не гнили ябълки, а гнили миризливи сливи са задръстили българското правосъдие. Свършиха ли мъжете в тази нещастна държавица?

Цацаров ти си гнилата ябълка.Може да си бил в Пловдив добър съдия ,но си неадекватен и посредствен прокурор нагаждач днес.

Добър съдия? Смях в залата. Толкова е бил добър, че 90 процента от присъдите му са "падали" на втора инстанция. Бил е не-добър, а поръчков и гадняр срещу колегите си. Затова те още се радват, че се освободиха от него. За "добра" работа е награден от Петканов с пистолет. Съдията с пистолета.

На снимката "Цацата" бърка да си извади пистолета". Не самолета, а пистолета.