Цацаров: КТБ да бъде преструктурирана- на добра и лоша банка

Прокуратурата не може да изпише финансова рецепта за КТБ и не е финансов регулатор. Най-добре е банката да бъде преструктурирана, каза Сотир Цацаров пред БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: КТБ да бъде преструктурирана- на добра и лоша банка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се видя освен идеята на Цв.Василев да дойде Омански/османски/ или някакъв руг спасителен фонд и да спаси КТБ, сега и Гл. прокурор Сотир Цацаров прелага нещо за спасяването на КТБ.Най-висш израз на сблъсъка на идеи е един публичен диспут между двамата по някоя ТВ, където а изложат в стройна система възгледите си.Преполагам ,че от кумова срама и джентълменско благоприличие Цацаров няма да поиска да арестува Василев след диспута с него.

И цацаратурата и БНБ (Българска Наемна Банда) са наемници на финансовата и политическа мафията в РБ, и тяхната основна задача е да ограбват и лъжат хората. КТБ е само началото на поредния обир!!! ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ! ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!

Цаца, работата ти е да ловиш разбойниците, а не да се изказваш неподготвен по въпроси, силно надхвърлящи умствените ти способности.

Да живее ДПС и Ахмед Доган!!!

Скрий се някъде Цаца с твоите препоръки ! Ти си отдавна за затвора с 20 годишна присъда за унищожаване и целенасочено нараушване на законите ! То не беше АЛооо Танов- Митническия бизнесмен , Костинбродски схеми с фалшиви бюлетини, то не бяха фалшиви кредитни досиета в КТБ - ПЪЛЕН СМЕШНИК СИ !!! Никой не бръсне за слива !

Тоя се оказа тотална щета. Очаквам от следващата седмица да почне да коментира и Биг Брадър и мачовете от А група !!!

Как да вярваш в законите на територията наречена Чалгария (територия, а не държава), след като служителят призван да ги съблюдава, най-целенасочено ги нарушава. В качеството си на какъв, другарят Цацаров призовава да се създаде специален закон за КТБ? Не е ли това погазване на действащите закони? Чии интереси обслужваш ти, другарю Цацаров?

Конците над Цацаров се раздвижиха!Изтича тримесечният срок!Цацаров, кой създава банкова паника?!??Раздели се на добър и лош Цацаров, ако е възможно!

Цацаров, освен всичко е и финансист и то виден... ако не знаете. Явно усеща, че като прокурор и юрист се провали и мисли да сменя професията?

Цацаров, това , което казваш може и да е истина, но много малка част от истината. 3 месеца след като се оказва че липсват милиарди, няма изнесено нито едно име на теглилите заеми без съответното покритие и гаранции , че ще ги върнат. Казваш, банката е ползувана от определени хора като частен портфейл. Доколкото знам , тва е финансово престъпление и твое задължение е да изискаш виновните да бъдат посочени и наказани. Аз искам да знам кой , повтарям КОЙ Е ПОЛЗУВАЛ МОИТЕ ПАРИ КАТО НЕГОВИ, Т.Е КОЙ МИ Е БЪРКАЛ В ДЖОБА, ЦАЦАРОВ! Конкретни имена! Другото е плямпотене.

Как е възможно в една "европейска държава" главния прокурор да осъжда за виновни банката както и сумати други хора пред публичното мнение без да е имало дело?! Този трябва да си затваря устата докато се води дело и да събира факти, а не отправя обвинения към враговете на тези които му плащат сега за този цирк. И от кога един прокурор стана специалист по банки че да си дава мнението какво трябва да се направи с банката. Ето как се манипулира един цял, прост народ.

Държавата България се управлява не от Пеевски тои е бушон .Ахмед Доган е гл. виновник за случващотп се с българският народ,тои е главата на змея.Защо всички ги е страх от него,дори избягват да говорят за него!

Случващото се с КТБ е достоино за направата ма филм "Държавата България власт и корупция"!Върнете парите на хората !

С пеевски са от една порода дебела и тлъста -свинска порода

Тоя Цацаров дава акъл и на зърнопроизводителите и на продавачите на захарни петлета.

В нашата държава всеки се занимава с каквото не му е работа.

Цацаров, скрий се!

А какво стана с лъжите за изнесените чували с пари и обиските в КТБ? БГ прокуратурата в последните десетилетия първо атакува и смазва и после евентуално събира доказателства. Прокуратурата е бич за тормозене на целия народ, а не за събиране на годни доказателства за престъпления. Трябва да си внесем правораздавателна и полицейска системи, вместо да цицат милиарди от бюджета както сега го правят тези държавни мафиоти сегашни.

От кога почна Цацаров да разбира от банки? Когато правеше показни акции не разбираше, сега голям експерт стана!

Цацаров: КТБ да бъде преструктурирана- на добра и лоша банка Някой да каже кои са добрите и кои лошите. Пеевски от добрите ли е или от лошите. Вложителите от добрите ли са или от лошите.

Конституционния съд ,ако се сезира за нарушенията от прокуратурата,може ли да помогне???

Bg - grajdani- ograbeni da podadat jalba v Strazburg srechtu Tzatzarov, Orecharski, Chobanov i tzialoto pravitelstvo

Pesh0

Преди години , данъчните ми бяха нахакали глоби , не помня за какво , даже , по 200 лв , за около 20 месеца . Не помня какво не съм правил . естествено обжалва адвоката ми в съда и понеже са отделни дела , се заведоха 20 ина дела , които се паднаха при различни прокурори. А единия прокурор , опрости глобите , другия не . та платих на половина . Но това определено не е правосъдие .

Цацаров е изключително противоречив и спорен главен прокурор. Очевидно интелигентен и знаещ правист, но със странни прояви за тази институция - основно насочени към изяви пред медиите и то по неясни, спорни и НЕДОКАЗАНИ казуси, но такива с голям обществен интерес (примери костинбродските бюлетини, KTБ и др.). За мен основният въпрос е дали Цацаров е кукла на конци и доколко действията му не са ръководени от друг. За да разберем това, някой журналист все пак трябва да се престраши да му зададе един простичък въпрос: "Вярно ли е изнесеното от ФРОГНЮС, че Цацаров е член на пловдивската Mасонска ложа "Слънце-Ориент" (организирана от бившия президент Първанов ), с "Велик майстор" ( т.е. шеф) видният БСП деец-свинар и пловдивски олигарх - Георги Гергов ?" Ако това е истина, мнозинството от другите въпроси към поведението на Главния прокурор автоматично ще получат своя отговор.

Цацареее, на тебе вече никой ти не вярва.

Не трябва да позволяваме на политиците да забравят за обещаното пред президента за влизането ни в ЕВРОПЕЙСКИЯ БАНКОВ НАДЗОР! Това е единственото спасение за вложителите в българските банки.

Я го вижте ,какъв банков експерт се оказа мафиотската свинкя Цацаров!Защо не даде съветите си в началото,вместо да напада банката!Свинският номер на бандата,Доган/Пеевски/Искров,Цацаров,Бареков и все още криещите се червени кукловоди,се провали и сега се чакат оставки и съд,а не глупави оправдания и съвети!

Кукловодите са в чизмарското посолство.

Показателно за България. Всеки разбира от всчикчо. Най-вече от работата на другите!

протест в утре в 18:30 пред БНБ.

Цацаров пак дава акъл, дето не му е работа. А онова, което му е работа, само имитира, че го върши.

като слуга на Пеевски и ти да потвърдиш, че Пеевски няма кредити в КТБ. Еничарите Цонев и Чобанина вече го направиха. Продажници.

Откак държавата фалира на практика КТБ, всеки петък-понеделник се пуска информация в хор с цел потискане на протести. Гаднярска работа, никакви данъци и осигуровки до пълен срив на тази мафиотска паразитираща система (то не е държава, а пародия)!

Цацаров - подлогата на Дебеланчо - скапа банката и сега ръси мозък. Тежко му и горко на него и на Искров ако КТБ не бъде спасена!

цацара вече и от банки ли взе да разбира????? що не си гледа закона и задълженията ами ни занимава с глупавите си изказвания???

затвор на момента

Цацунгалито ни съветва как да фанеме СИН КИТ с влакно 0,14 Я се м уши у кичи ,г-з и да не сме те виждали повече

И този ли като мутренският си ментор започна да разбира от банки и да дава съвети ?!?

ЗАТВОР крадците на банки - цацаров и искров!

Представятели си в друга държава главния прокурор да дава интервюта за банковата система? Оставка и дим да те няма. Преди година ти взе отношение за Костинбродската далавера в деня заразмисъл "под големия медиен натиск", сега какъв е натиска? Все един и същи. БСП.

взехте и ти и Искров! Нали се сещаш, че някой ще го отнесе накрая. Вие двамата със сигурност сте основните виновници!!!

Нашият очевидно ЗАВИСИМ от мафията прокурор Цацаров знае, че е избран за 7 години и няма закон, който да го помръдне от този пост - оттам идва и наглостта му да работи вече съвсем публично за кукловодите си. Стана кристално ясно, че вече е съвсем НАЛОЖИТЕЛНА РЕФОРМАТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА - съдии и прокурори да се избират ПРЯКО от Народа с категоричната възможност да бъдат ОТЗОВАВАНИ от Суверена, който им е дал власт!!!

Бисеров,Бисеров..!

проблемът пак(отново) се разглежда от към грешния край!!! ябълката на раздора е власт и пари,а много добре е известно кой(кои)стои зад всичката тая каша! питайте доган- по-често го питайте,докато се предаде!!!

..тъп народ се управлява от тъпи копелета!

Цирка започна, и този е един от клоуните.