СОС: Недопустимо е отстъпление от основните постулати от договора ни със Скопие

Градският парламент призова парламента и кабинета стриктно да се придържат към приетите вече документи относно спора ни със Северна Македония

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Определени политически фактори на РСМ търсят всякакви поводи и правят всичко възможно да саботират пътя на РСМ към ЕС. Българският премиер Кирил Петков бе пресрещнат на път за Битоля още в с. Кравари с предварително написани лозунги на омраза. И нека не се опитват да впрягат каруцата пред коня ! По времето на лидера на ВМРО Иван Михайлов т.е. между ПСВ и ВСВ в Македония не е постоела македонска нация и народност, посебни от българската. Самият той се определя като българин. Това не е нито лъжа, нито е провокация. Друг е въпросът, че той е идеолог на създаването на самостоятелна и независима македонска държава. Такава е историческа истина. И точно това дава основание на някои граждани в РСМ да се чувстват и сега българи. Това е тяхно изконно човешко право ! Няма никаква причина РСМ да не изпълни поне условията 4+1, ако наистина желае да бъде вдигнато българското вето.

Вето за посърбаците !

Пак да кажа , тука в коментарите няма един човек от Димитровград , за това ви е лесно да се пенявите

100-годишно ВЕТО. Или поне кокото е от 1944 досега.

Простокире Петковски се опитва всячески да пробута северномакедонците към ЕС.

Каквото и да правят, няма да замажат гафа с укронацисткия парцал. Цялата Мара втасала, само не вчесала. Оправиха проблемите на София, тръгнаха външната политика да редят. Ми да закрием външно министрество и правителството, да разпуснем НС.

За теб и шепа копейки е гаф , за други е правилна постъпка , Но по-големият ти пробелм е , че го натякваш с русорбска наглост в новина свързана с РСМ .

Я си ЕПМ бе, сороски миндил! Привидяли му се шепа копейки на мастията. Не всички са като тебе, да плюят за шепа центове. Келеш, изощо не става въпрос дали да пускаме макетата, а дали изобщо е работа на СОС да се бърка в това. Като институция си имат други задължения, които междувпрочем не изпълняват. София се е превърнала в гето, те тръгнали РСМ да оправят. Много добре знаят какви са хорските нагласи по този въпрос и сега искат да замажат гафа с парцала, защото жестого сбъркаха с него, но няма да им се размине. Мислят си, че като видим РСМ и вето и всички първосигнално ще закрещим в тяхна подкрепа и ще забравим големия им гаф. Няма да стане. Не са познали.

Работа на всеки бълагрски гражданин е да се бърка в казуса за РСМ, Парцал копейкаджийски си ти , защото поставенето украинско знаме е гаф само във вашите русоробски чутутри .Хубавото е , че сте само една шепа "възордени " деб..ли от губернията на ТИМ - Варна , Копейчице , аз не съм фен на Сорос , аз съм фен на Пиночет

Точка Първа да гласи В РСМ живеят българи, македонски българи и албанци без определяне кой колко процента съставлява.

Ама сос-овци защо още не сте сложили македонското знаме до украинското на фасадата на общината. Никаква съпричастност не проявявате към нашите съседи...

Именно защото не са съпричастни с идиотиите на РСМ . Но то акъл се иска , Копейчице

Аз акъл имам и на тебе да ти дам, ама вие ъналфабетните освен да спрягате руската парична еденица , нищо смислено не може да напишете... толкова си можете...

Фиромските капути да го духат.

Абе,м тия кауни в СОС имат ли въобше нешо обшо с българските избиратели? Кой ги е избирал тези? Хира, спрете да гласувате за партии и цветове, у слупшйте кой какви ги върши в лично качество!

Кво не ти хареса в тоя случай ?

Абе тези от СОС не разбраха ли, че с всичките си решения, които касаят външната политика и международните отношения на България с други страни ни повече ни по-малко извършват нарушение на Конституцията и Закона за местното самоуправление и местните власти?! Баси и наглеците! НИКОЙ орган на местната власт няма право да се произнася по каквито и дабило въпроси, касаещи външната политика на страната - това изобщо не влиза в техните пророгативи! И е правилно, да е така - защото, какво би станало ако някой друг общински съвет реши точно обратното на тяхното решение! Външната политика е в прерогативите на две власти - изпълнителната (МС и МВнР) и законодателната (НС)! Толкова! Дори президентът е длъжен да изпълнява решенията на МС/МВнР и НС по отношение на външната политика! Аз също съм на мение, че България трябва да се придължа към приетите вече документи по отношение на СМ, но това мое мнение имам правото да го изразя по два начина - чрез медиите и на парламентарни избори! Тези от СОС трябва да си гледат работата и да не се месят в работата на други власти, защото и итова закононарушение! А те - преименуват улици и кво ли не заради политическите си виждания по украинската война, сега за Сев.Македония.... АМи айде стига, бе! Не сте по-големи от Конституцията и Закона!

Защото софиянци са бавносварени жаби. 2 млн души, които си гледат дрената далаверка, размотаването и пиенето и не дват 5 пари за събитията около тях. Нито гласуват, нито протестират, нито нищо. Една огромна месомелачка е София. Или по-точно мозъчномелачка.

Добра новина...

Карлос - ти не оптимизираше ли градският транспорт? Изглежда и за друго имаш време, не само за транспорта :).