”Сейнт Джеймс парк” е освободен, нашите са добре

Химическият танкер "Сейнт Джеймс парк", в чийто екипаж има петима българи, е бил освободен от сомалийските пирати тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - ”Сейнт Джеймс парк” е освободен, нашите са добре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са ви взели от данаците ви,бъди споко;)

Стига сте плюли дядото бе! Не ви ли е срам да се подигравате с болен човек?! Той ако иска ще отвори пазар за презокеанския флот и на панчаревското езеро. Ще го нервирате и току видял корпоративни интереси на "хамериканците" в отвличането на кораби от сомалийците!

До там стигнахме, българите да бъдат продавани като роби на външния трудов пазар, понеже в родината си нямат възможност да работят и да имат нормални човешки доходи.И да стават жертна на пирати...ideyazabulgaria.org

пазара си е пазар ,независимо дали е вътрешен или външен! и всеки разполага със себе си ,както намери за добре!!! сега поне имаме право на избор ,а не както по "веше време"!!! или забрави как бяхме "закрепостени"?

Дебилен дедко, ти на кой трудов пазар се подвизаваш? То вярно, че ченгетата нямат Родина, но все пак кажи!

добре де неможе ли да ги избият тия пирати?!?!?!? да обявят война на тия сомалийци гадни черни.

Добре де, може ли някое съветско мекере, като Ого, да ми обясни защо Путин не е пратил някоя флотилия, след като са били отвлечени и руснаци?

"Сред 26-членния екипаж има и трима филипинци, трима руснаци, един грузинец, двама румънци, двама украинци, шестима индийци, трима турци и един поляк, се посочва в съобщението."...............

Tези руснаци са под охраната на нато. Kорабът е британски.