Пиратите инсценирали смъртта на капитана на ”Ейшън глори”?

Сомалийските пирати са подложили на силен натиск екипажа на отвлечения на 1 януари кораб "Ейшън глори", на чийто борд има и българи, и дори са инсценирали разстрела на капитана, който също е български гражданин.

Обратно в новината

Коментари - Пиратите инсценирали смъртта на капитана на ”Ейшън глори”? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СПЯТ БЛАЖЕН СЛЕДОБЕДЕН СЪН!!!

До сега плюхте американците,че се намесват навсякъде,а сега не сте доволни от тяхната ненамеса?! Уточнете си позициите ДРУГАРИ!

Мдааа.......супермен от филмите са в почивка. Иначе щяха да спретнат някоя операция с миниподводници, водолази и много екшън и да раздадат справедливост. Бог да ги пази нашите, щото друга надежда няма.........

daite i nie da stanem piratksa durzava pone sha skalupim budzeta i niama da e diankov pizza sha pusnem po niakoi sal u bosfora da loviat tankeri :)))

Да бе щото в хаити и в Афганистан е пълно с нефт и газ - да ти и у кухата глава си!

de da imashe neft ili gas u somaliata hamerikanzite shtiaha da okopirat i da reshat problema :)

При наличие на космически системи за следене, които могат да проследят монета, и да не могат да се справят с няколко негрота, много съмнителна работа. Май се изтърка Осама и американците си търсят друг повод да удрят, където има аванта.

Йо хо хо и с бутилка ром.

Боже,запази живота на моряците!

Американците,които имат интереси в целия свят защо ли нямат интереси и в Сомалия?Само те биха могли да хвърлят някакви сили и средства,за да ликвидират веднаж-завинаги с набезите на тия пирати.Сигурно защото Сомалия е бедна и няма да има какво да отмъкнат от там

Бащицата да хваща хеликоптера и бързо да лети към пиратите - само той може да реши проблема, при това мутра на мутра око не вади!

Много филми гледате. 007 и другите юнаци са само на кино.Иначе са кьор фишек.

НАТО сигурно има бюджет от десетки милиарди, обаче не може да се справи с 50 циганина с калашници на кораб насред океана............. работата вони отвсякъде

Господи, запази живота и здравето на отвлечените моряци! Дано всички се приберат живи и здрави по домовете си!

абе тия пари дето ги даваха за откуп да ги бяха дали на група наемници, които да пратят пиратите във вечните ловни морета... или пък за транспорт на нашите цигани до там, които досега да са нарязали и отнесли с каруци всички кораби на пиратите.

За да се справиш с нападението на една лодка даже не се иска оръжие - достатъчен е противопожарният шланг. Интересно защо никой не ползва тази техника за защита? Има нещо много смърдящо около тези пирати. Обсега им на действие не странно голям и не срещат противодействие.