Преговарят с два пиратски клана за моряците ни

Има осъществен контакт между сомалийските пирати, отвлекли корабите "Сейнт Джеймс парк" и "Ейшън глори", и дружеството-корабособственик, съобщи управителят на фирма "Зодиак" във Варна капитан Продан Раданов.

Обратно в новината

Коментари - Преговарят с два пиратски клана за моряците ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се плаща откуп за моряците а за КОРАБИТЕ и то от КОРАБОСОБСТВЕНИЦИТЕ! Не настройвайте общественото мнение срещу моряцителНама да бъде ощетена България!!!

Пожарникарят Боко твърди, че е патил един откуп (3милиона$), но никой не може да го докаже. Платени ли са или просто са присвоени от мутрата? Това били май негови лични спестявания? Има ли още пирати, които не знаят че Боко по този начин си плаща на САЩ и своите господари поста на който е избран? Т.е. парите по косвен начин отиват към САЩ и евреите!

Не си прав Премиера преговаря - и си плаща! Да плати и сега! Сам си призна!

Правителството на ГЕРБ заяви, че е платил един вече откуп( сега четем че и още откупи ще се дават), без да покаже нищо черно на бяло. От къде са взети пари за откупа- от данъкоплатците. В нормалните и развити европейски демокрация има прозрачно управление на държава и икономика. Там държавните институции са длъжни публично да дават отчет за изхарчените пари на данъкоплатците до цент ,придружено с показване на оригинални ( а не фалшифицирани) документи. Ако правителството на ГЕРБ претендира да прилага подхода на прозрачно управление, крайно време е да изнесе в интернетните страници на Министерски съвет цялата реална документация по платения откуп плюс отчет до стотинка за платения откуп- това е част от ОТКРИТОТО ПИСМО на Идея за България. ideyazabulgaria.org

не разбрах, кой ще плаща купона.

Не е възможно да се атакуват пиратите, просто това е една от поредните игрички на САЩ и евреите! Пиратите получават много точна информация за товара, националността на екипажа и местоположението на кораба!

Супермените са в почивка или не са гледали филмите за тях. Къде са мини подводниците, водолазите и пр. чудеса на техниката. Корабите са на рейд и се виждат в Гугъл. Щом черничките могат да се качат значи и водолазите могат да ползват някакви свръх скъпи платени от данъкоплатците магнитни обувки да се покачат и ''елиминират'' охраната. Явно от виното съм се отнесъл. Това става само по филмите............. е че ако откупа е 1 000 000 долара всеки ще предпочете да го плати, военна операция ще е милиард,а наемници няма да се хванат за 1 000 000 , така че това ще продължи

Най добре ще е да качат въоръжена охрана на всеки кораб поне двама и да раздават оръжие на всеки моряк само вав опасните зони и тогава да ги видим ко ще направят пиратите

i koi che pla6a ???

МВАНГУРА - този човек е с подозритилно звучащо име:-), бъдете бдителни !!

ISKAM DA SYM SOMALIEC....

С терористи не се преговаря. Международната общност да преглътне еднократно загубите в заложници и стока и да атакува с морска пехота и ракети сомалийския бряг ! И да ги смеле !

Аз ще дам пари да платим откупа нали. ОТ други хора знам че спестяването от закуски може да направи чудеса.

Ту е капитан Продан Раданов, ту е капитан Проданов (може би Радан? :-)) )- ама става дума за един и същи човек. Какво от останалото е вярно?