Соломон Паси напусна НДСВ и призова партията да се закрие

Бившият външен министър Соломон Паси напусна НДСВ и призова за закриването на партията. Той обяви позицията си в "Туитър".

Обратно в новината

Коментари - Соломон Паси напусна НДСВ и призова партията да се закрие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя, най-добре да напусне и България и да си ходи при неговите суплеменници- мошетата, че да ни олекне малко!

Този продажник се радва на всенародна неприязън. От 275 коментара в нито един няма подкрепа за него. И не само тук. Ще го запомним като Шута с трабанта !

Цела ноч очи не склапам, рано-рано бТВ-то пускам Да чуа, че се е гръмнало, гръмнало, и още затрило, ЛАЙНОТО мумифицирано!

Ама НДСВ съществува ли още?

Разбира се, че ще се закрие!Кукловодите така действат!Конструират един политически "инструмент", за въздействие върху "матрияла" и когато "инструмента", в случая НДСВ, си е свършил работата и е върнал БСП и ДПС във власта, след известно време "инструмента НДСВ" се закрива!? Защото действалите за БСП-ДПС "инструментаджии", вече години, бадева пара лапат, а политическата им маймунщина реално, е приключила!?Едрите "инструментаджии " са възнаградени с насмукване с милиони, до пръсване, а на дребните "инструментаджии" и на "матрияла", излъгали го, че ще му натрупат торби с пари за 800 дена, ритник в гъза!?И да се чешат след това години, по наританото задно отвърстие и да се питат-"Някой яко ме нахендри отзад, ама аз, нали не съм прост!?"

Браво !

НДСВ не са интересни.Какво е НДСВ? Като се махне по една буква от началото и края на абревиатурата, става ясно. А този умен, хитър и образован евреин Соломон Паси вече няма място в политиката, след антибългарските си изказвания за имигрантите. Соломон Паси и КриСталина Георгиева са национални предатели.

Който най-нахално си оплете кошницата с бояджийство според файдата, е така нагъл и се вре (вече с жена си"бивша момиче на пилона", че и акъл да дава тук, и на света (напр. за унифициране на телефонните зарядни устройства-само той се сеща за всичко!

противен е. Но не е национален предател, защото евреинът Паси - американо-израелският агент, винаги е служил вярно. Против интересите на България и българите.

на юдея. Докато има лична изгода, макар и тя да не е в иэгода на останалите - всичко е наред, то е прогресивно, демократично, справедливо и т.н. Когато личната изгода свърши - бесовете на унищожението се проявяват в пълна сила.

НДСВ реализира цели две от петте национални каузи, осъществени след Априлското въстание - НАТО и ЕС Соломончо, забрави когато ядеше парите на НДСВ, и това че направихте пътека до Мадрид да доведете Негово величество, но забравихте че и с авторитета си по света той вкара страната в ЕС и Нато , а кой се биеше по гърдите ...Станишко! Пълен резил , който продължава за съжаление!

Мисля си сега за онези, които гласуваха за НДСВ. Как се чувствате? Помните ли как изиграха картата с ващето минало? Хубаво я изиграха и като видяха, че нямат важната подкрепа изчезнаха. А помните ли как някои лидери отказаха да формират мнозинство заедно с НДСВ? Днес Паси е с едно тесте карти напред, а някои от вас са само назад. Приемете, че един мач изгубихте и победителите ще поживеят безплатно с вашата вноска за играта, от която ви изхвърлиха подло.

политиката не е ,,покер,, в които ,,политиците,, да играят с ,,белязани,, карти и загубите им да ги плаща ,,народът,, а те да са винаги печелещи играчи!!! това няма нищо общо с ,,демокрацията,, или може тази ,,демокрация,, да няма нищо общо с ,,демократичното общество,,??? играите си на ,,руска рулетка,, но ,,револверът,, да е насочен във вашето слепоочие а не в ,,народното,,!!!

И двамата чифути - сергей и тоя - са еднакво противни!

от различни катуни са, и това им дава нюанси (със сигурност са едноверци, но не и братови чеда)

Айде сега НДСВ догодина ГЕРБ ;)

Преди това БСП , дай Боже!

При един сблъсък на НАТО с Русия(за което зове Украйна) смятайте че е почнала трета световна война,изходът от която е непредвидим .И Соломон ,като най- голям поддръжник на този пакт ,да се запаше и право на фронта ,заедно с другия главнокомандващ Рооско.Никой в България не иска да участва във войни за чужди интереси(за чужди концерни) и то с/у Русия.

е по-уместно, чи..тианеца, да помоли братовчедите си в чи.утландия да прекратят избиването на цивилно население в Газа. То не, че ще ме чуе, пък и той като бивш външен министър знае, как са постъпили американците с местното население на америка, но ...

да се поправя, докато не е махнат линка сравнително новата държава САЩ оод (еврейска собственност)

...........за Тел Авив

тюх туй убуу "българче"...))))

време е да премахвате темата то и без това прекратихте да пускате мнения

с онова --- как ли му викаха "сървър" ли или пък "съвест" (до цензОрики-те)

той не е наш той е цион (или кой знае от кои техни подразделения, но е от рода на онези, които отвориха портите на Търново, за да влезнат турците)

"Mission accomplished: НДСВ реализира цели две от петте национални каузи, осъществени след Априлското въстание - НАТО и ЕС... ГРОБАРИТЕ (бившите избиратели на чалгата НеДСВ): Ето ТАКА хората които избрахте принизяват идеалите на България - ето че стигнаха и с историята да се гаврят вашите избранници !!!

Този"хубавец" докато имаше изгода от НДСВ седеше и смучеше, а сега , няма и бяга! Но и за него ще настъпи възмездието, рано или късно!

ЖАЛКО ЗА ВАС ДИР.БГ,ЧЕ НЕ СТЕ БЕЗПРИСТРАСТНИ.НЕ МОЖЕ ХОРА РАБОТЕЩИ ПРИ ВАС С МОРАЛ КОЙТО ТЕ СИ МИСЛЯТ ЗА ПРАВИЛЕН,ДА ПРЕМАХВАТ КОМЕНТАРИ НА НАС ПОТРЕБИТЕЛИТЕ КОИТО МАКАР И МАЛКО ЦИНИЧНО СЕ ИЗКАЗВАМЕ ЗА ПОСТЪПКИТЕ НА ДАДЕН ПОЛИТИК КОЙТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ НАРЕЧЕ БЪЛГАРИН.ЗАТОВА ДОКАТО ТОЛЕРИРАТЕ ТАКИВА ПРЕДАТЕЛИ КАТО СОЛОМОН ПАСИ НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ.МЕРСИ ДАНО СЕГА КОМЕНТАРА МИ НЕ ВИ СЕ СТОРИ ЦИНИЧЕН И ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ.

Ами правилно "дир-четата" са те отрязали, бе приятелю "Корлеонов",! Ами не знаеш ли, че Мончо не е българин, та даже го боготвориш и като "български политик"....

щом като друго неможе да се пише ::: Соломон Паси напусна Соломон Паси напусна Соломон Паси напусна Соломон Паси напусна ... Соломон Паси напусна Соломон Паси напусна Соломон Паси напусна Соломон Паси напусна Соломон Паси напусна

това "напусна" какво значи??? НАП --- USA?

Радвам са от сьрце на коментарите ви отдолу.Надявам са никой вече не вярва на този национален предател както и че НАТО и ЕС са наши сьюзници.

Симеончо Долен Кобургота - Соломончо безспорно е сред най-гнусните фигури на т.н. преход...

НДСВ реализира цели две от петте национални каузи, осъществени след Априлското въстание - НАТО и ЕС, след Освобождението, Съединението и Независимостта", пише той в обръщение до НДСВ. Соломончо, чичов, Ако Българите участвали в Априлското Възстание те чуеха отнейде, щяха да накарат всички заловени турци да ти се изредят един след друг. Те няма от де да те чуят, ама ти си за психиатър!!! Апропо... хОди посрещай "генетичните богатства" на морска гара Варна! ( Да те огенетичат и тебе дано...)

за какво им е НДСВ, като я замениха с Герб и цар Тиква.

Г-н Паси, не ти ли стига,че предаде на НАТО Българският народ за шепа жълти стотинки, а сега предаваш своите съмишленици. Явно протежето Боко Борисов ти е обещал някакъв министерски пост, око спечели изборите. Впрочем от теб това може да се очаква, заложено е в кръвта ти.

той е евреин и мисията му е да продава "справка" --- Юда - 30 сребърника - син божи

Възмутително! Как може това нагло същество да сравнява Освобождението, Съединението и Независимостта на България с влизането - без референдум!!! - на страната ни в спорни военни и политически съюзи с много въпросителни относно ползите им за България?!? Този небългарин ще бъде запомнен с две "крилати" изказвания: 1. Майната му на православието! 2. Арабските бежанци са "съкровище" за България в тази демографската криза.... Във всяка нормална държава, след такива гафове, показващи истинската същност на автора им, лицето би било завинаги изхвърлено от политиката.

така се обърна палачинката...Няма вече социализъм, при който татко ти Исак Соломон Паси ви беше устроил много добре.Татко Исак завършва право в Юридическия факултет на СУ Св. Климент Охридски през 1950 г. Става асистент в катедрата по Марксизъм-ленинизъм (1952-1959) към Философския факултет на СУ. През 1957 г. защитава докторска дисертация на тема Г. В. Плеханов и марксическата естетика. През 1971 г., на 43-годишна възраст, той вече е професор по естетика, доктор на науките. Изследванията му се простират в областта на историята на естетиката, естетиката, историята на западноевропейската литература. Исак Паси членува в БКП. През 1993 г. в знак на протест срещу декомунизационния закон Панев проф. Паси се пенсионира и заявява, че не се отказва от идеите си по естетически съображения. Баща е на българския политик Соломон Паси, който плонжира от убеден социалист до агент на САЩ и Израел и Мекере на козела от Мадрид Симеончо 800 пъти лъжец кобург и анти-бг..

че НДСВ е осъществила, а не просто съдействала за присъединяването ни към НАТО и ЕС, трябва да си долен САЩ и Израел агент и класически еврейски лъжец. Вярно е единствено, че мисията приключи - козелът от Мадрид спекулативно придоби имоти, които не са реална собственост на проклятието за България - кобурготската фамилия българоубийци

Не разбрах, дали е за обединението с Бареков или против?

НДСВ наистина направи 2 неща: 1. Легализира мутренски капитал обратно в България, давайки основите на олигархията. 2. Унищожи дясното, понеже му беше единствена опозиция. Интегрира в българската политика главния герой от своите 2 дела - бат Бойко.

Каква прилика между двата плъха Станишев и Паси. И външна и вътрешна.

Двата небългарски плъха са от един етнос, как няма да си приличат.

Как така ще се закрива НДСВ, аз вече 13-ти или 14-ти път броя по 800 дни, както Симеончо обеща...

Идиот! Кво ти е обещавал на тебе пък?_

А бе главо, много си оригиналем...в смисъл прозд...

Соломончо...Ти си велик... Със твоите инициативи, с дейността си, си само за Н.С!..... -Какво си помислихте, Народно събрание ? Нееее.... НАРОДЕН СЪД !

Ето кой ще ни спаси ! Туй е Сломон Паси...

Ей, евреин да ти обяснява каква хубава работа станала! Само дето някои другари се облажиха от въжделенията народни и царското лого, а други го подържаха и понеже им пареше на ръцете , трябваше и да подухват. НДСВ е изчерпано и това е факт, но да се говори за успешно изпълнение на целите е аргумент за напълно неадекватни хора,които и без това няма да разберат какво им се казва. В този смисъл Соломон Паси гради измамническия имидж на общността си.

Верно се е изчерпала, та повече няма какво да й се вземе - ни пари има, ни постове вече раздава, кой каквото налапал навремето - това е! Апропо, тези хорица преди сториха същото и със СДС, ако помните. Бутаха се, лапаха, ние им подскачахме като шебеци, а те ни се хилеха от естрадата горе....А приватизацията си течеше ли, течеше - кой я гаражец без пари, кой постче благо тук или в тази пуста чужбина, ама нали беше на ползу роду, нямаше как, жертваха се хората. Тъй де. Няма ли в тази държава да се роди не месия, поне един нормален, ама наистина нормален индивид бе? Толкова ли сме затъпели и закърнели, та пак старите кримки си зареждат джепането?

Най вероятно Борисов е против коалицията на НДСВ с Бареков. Затова натиска Паси и както обикновено ПБЕЖДАВА. Ясно е.