Бащата на Яна поиска най-тежкото наказание за Чеци

Бащата на убитата Яна Кръстева - Явор заяви, че за особено тежки случаи трябва да има смъртно наказание. Съдът даде ход на делото и прие гражданските искове на родителите срещу подсъдимия Николай Русинов в размер на общо 400 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Бащата на Яна поиска най-тежкото наказание за Чеци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи има си следователи, експертиза и съд да се занимават с фактите по делото .... Но на мен като обикновен шахматист не ми е ясна тая логика : Тоя Чеци прави секс с Янка в храстите на парка . След това я оставя полегнала там да спи. И докато тя си спи Неизвестния извършител Х който специално за случая! броди в храсталаците на парка посред нощ! намира Янка която вече е в безпомощно състояние и прас прас прас по главата докато я умъртви ...

а правилно не са джентълмени а боклуци

за родителите е жестоко не бъдете така крайни..

А ти за съвкупност от факти чувал ли си? Ако не си, почети малко правна литература. Никоя прокуратура не поддържа обвинение само въз основа на един факт. Но при съвкупност от няколко, включително и по думите на обвиняемия, че е бил преди това заедно с жертвата, не допускам да си мислиш, и че няма отношение към случая. И отново прочети горе какво съм писал - какво точно доказват двата факта ЗА ВРЕМЕТО, а не за мястото на десйтвие. А не, че изобщо по клетка на телефон на кой да е човек, може да се повдигне обвинение.

Ами, ако онези двамата неизвестни са я убили какво правим?

НЕ си ли чувал за разследващи органи?

Дядо, вземи се скрий някъде - пияна, освободена жена - да, както казах, изложила се е на риск, но аз говоря за човещина, каквато този тук няма. А като ти чета мненията - и ти нямаш. Айде със здраве

Е човещината ли е мотив да осъдят някого, не трябва ли безспорно да се докаже, че е виновен?

иска ми се наистина да знаеше за предишните героични приключения на жертвата за да си наясно за каква "освободеност" става дума. аз знам доста от тях, но нека да не и ровим костите на Яна! Това разбира се не смекчава вината на убиеца....на ДОКАЗАНИЯ убиец!!!

Само ако има безспорни доказателства, че е убиец. Не може да бъде осъден от "човещина"

В чудеса не вярвам, но все пак може и да има възмездие! Иначе в БГ правосъдие, забрави.....

така е но да спиш по градинките не е много безопасно.

Има два установени от следствието факта: 1. Часът на смъртта, според съдебните патоанатоми - между 4 и 5 сутринта. 2. Клетката на телефона на обвиняемия, според мобилния оператор, която по времето на настъпване на смъртта на жената, е била локализирана на мястото на деянието. Т.е. обвиняемият и жертвата са били на едно и също място, когато е настъпило отнемането на живота. От тук насетне всичко е шиканиране на процеса, и адвокатски трикове (познати на обществеността като тарикатлъци).

Мястото на локализиране на клетката е с площ един жилищен комплекс!

Глупости! 50-75 метра е. В кой век живееш?!

Не спорете, не мястото е важно, а времето. Според думите на обвиняемия - когато е напуснал жертвата към 6 ч., тя е била жива. Но според телефона му, по времето когато си е тръгвал към дома, тя вече е била удушена. Което води до извода, че смъртта е настъпила, когато мъжа все още е лежал до/върху нея. Ако друг е извършил удушаването, докато обвиняемия само "си е почивал" наоколо , значи или е бил съучастник, или поне свидетел на станалото. Колкото и пиян да е бил, при задушаване има борба, викове, давене, няма начин да не се е събудил.

Не вярвам да го осъдят. Няма как да се докаже, че той я е удушил.

Има, стига да има желание от страна на съда. както знаем всички, това не винаги е така.

За съжаление това момиче е водело доста рисков начин на живот, НО този изрод на снимката трябва да изгние в затвора. Дори той да не е физическият убиец, както твърди, най-малкото е станал причина тя да бъде убита, като я е оставил сама и си е тръгнал.

За убиец и изнасилвач колкото и пари да искат родителите са малко и няма да може да им спре мъката.

Какъв изнасилвач?! Сигурен ли си, че не е той изнасиленият? Каквото повикало, такова се обадило. Виновни са на ПЪРВО място родителите, след това - Янка Партизанка и боклуците, които са я убили!

Тези родители да бяха се грижили за дъщеря си, да не е бездомна в София, вместо сега да искат обезщетения.

Да ти дойде до главата и на тебе да видиш как се грижи човек за дъщеря си.

Доколкото разбрах тези родители не са се грижили за дъщеря си, не са се погрижили да има образование, изпратили са я да се оправя сама в София, да живее където падне по тавани и мазета, а сега искат пари заради смъртта и.

Ама тоя нерез още ли не е осъден на доживот?

жестоко е спрямо родителите на момичето. Много, много жалко е едно момиче на тази възраст да си отиде и при това толкова гадно. Но категорично трябва да се търси истинския извършител. Слабата грамотност на командващите полицията назначени там по политически признак и липста на познания по право водят до комплексиране на длъжностните лица. Вслесдтвие на това те озверяват и без доказателства системно набеждават невинни за да прикрият некадърността си. След падане на обвиненията в съда побеснели от това, че им е лъснал задника започват да се оправдават, кето подемат кампания за набеждаване на съдиите. И този случай ако е такъв става грозно защото всеки почтен и честен гражданин може да попадне под ударите на една неуспяла министерска кариера. А стастиката досега показва именно такава тенденция - на слаба полицейска работа, незнание, неграмотност и болни амбиции за оставане на власт. Затова изчакайте преди да съдите, утре вие може да сте жертви на този неуправляем линч. Нека се произнесе СЪДА!

Не Господи на никой, но... щях да продам апартамента и да наема един снайперист за този боклук... за да му отстрелят топките с един разривен... и да издъхне като като куче в мръсна локва

А за собствената си "родителска" вина как би се наказал?

Преди малко четох статия (освен тази ) в която пише за изрод 47 годишен ,криминално проявен ,който се е гаврил с 11 годишно момиченце.Получава 9 годишна присъда , но щял да излезе след 6 Като чета нещо подобно ,иде ми с един сатър да отрежа топките на тези боклуци и да им ги завра в устите .Докога ще продължава това беззаконие в БГ ????

Докато не хванеш сатъра.

Искам, но тогава ще ме обвинят , че им нарушавам правата , и колко недемократично ще бъде от моя страна :((((

Най-простичко ,че да го схванеш.Който е безгрешен да хвърли първия камък,не означава всеки да си прави каквото поиска.На този принцип и убиеца ,ще каже какво толкова,на Яна и е кеф да е разтропана ,на мен ми е кеф да убивам,но,който е безгрешен да хвърли първия камък.Истината е,че за убийството на Яна той трябва да си понесе наказанието,но Яна не е била невинна.

Вземете да прочетете Наказателният кодекс, там си има формулировка за вина и всичко останало. Яна може би е допуснала грешка, че се е предоверила, но по-голямата грешка е, че на изроди с промити мозъци като Вас им се позволява достъп до обществени форуми... Живейте си в ограничения свят, от там можете да съдите всеки и всичко, което според Вас е допринесло за жалкото ви съществуване, но долу ръцете от това момиче, моля Ви! Клюкарска сган..

Наказателния кодекс е нещо,което всеки съдия тълкува според своето виждане.Убиеца е виновен,но Яна също.Нито съм изрод,нито мозъка ,ми е промит,нито съм клюкар.Това е обществен форум и само фанатиците,крещят ,обиждат и ако имат възможност убиват не съгласните с тяхната гледна точка. Чеци,ще го съдят по препоръчания от Вас наказателен кодекс.Той ще бъде наказан.

Ако целта ти е да спечелиш състезанието за най-тъп във форума, считай, че си успял. А ако някога по тъмно те фраснат по главата и се оправдаят, че главата ти е стояла накриво на раменете ти, не се оплаквай, а го приеми с разбиране.

Да, няма вина, но е допуснала грешка - подценила е собствената си сигурност, и е платила с живота си. Така стоят нещата.

Спомням си, че този тюфлек беше характеризиран от негови познати като "любимец на жените" по компаниите, на които е присъствал. Аз се питам какви са тези жени, на които този е бил любимец, що за компании са били тези, в които са се събирали. Питам се колко трябва да е била пияна една жена, за да се съгласи да се въргаля с този по поляните през нощта, а също така и каква е била ценностната и система. Но и да се питам, отговор няма да получа. В същото време други хора са казвали, че като се напие, този тюфлек става нагъл и нахален спрямо жените, включително и към несвободни жени, които не са били сами в компанията. Веднага след убийството този изчезна по чужбина и се върна след няколко дни с версията, че когато я е бил оставил на поляната в 5 часа сутринта, тя била жива. В резултат на това родните следователи и прокурори пуснаха човека, който със сигурност е бил с нея, и се юрнаха да вкарват по арестите и да търсят други извършители. И това ще е поредния неизяснен случай, в резултат на което сред нас ще продължава да се движи необезпокояван още един убиец.

И НЕ Е УБИЕЦ, КАКВО ПРАВИМ?

Какво правим? На първо време четем внимателно какво е написал другия, което ти не си направил. То е ясно кой е убиеца, но съдията ще разсъждава като теб, защото никой не може да му каже нищо. В резултат ще стане това, което съм написал на края на мнението си, независимо дали тюфлека е убиеца, или не. Ясно ли е, или още трябва да изяснявам?

Г-н Явор Кръстев, ами ако следствието и съда сбъркат и осъдят на смърт някой, който е невинен. А, че Чеци е боклук е беспорно, дори и да е вярно, че оставил Яна жива, но гола, пияна и в безпомощна състояние в парка. Дано следствието си свърши качествено работата. Ама ми се струва, че "правораздаването" ни пак много се бави, вече съда според мен трябваше да се е произнесъл.

И? Какво като е центъра на столицата? Ако си мислиш, че това прави мястото по-сигурно, в заблуда си.

никъде няма сигурност! Излиза, че нощта е отредена за престъпници, пияни, наркомани, крадци, убийци... С една дума, освен по- горе изредените, никой друг, да не минава през където и да било , вкл Борисовата градина, или най-добре е вечер да не излиза, а да си седи в къщи! Така ли? Виж ти! Всички сме заблудени, само ти си" Умник"!

"За особено тежки случаи като нашия, като със сестрите Белнейски, трябва да има смъртно наказание." ...и за псевдородители като тия незаинтересовани прасета Фани и нам кой си Белнейски и като твоя милост - 5-10 години в панделата!

Убийството е тежко престъпление и убиеца трябва да бъде наказан.Но Яна не е примера,които трябва да се даде.А може би и затова толкова е въртят в медиите.

Не съм казала ,че заслужава да я убият,задето пияна ,е правила секс в храстите с това пияно семейно прасе.Не съм моралист,но в живота има норми,които като не се спазват обикновено водят до лош край.Никой наркодилър,не е убит.Но колко наркозависими са убили своя и живота на близките си в буквален и преносен смисъл.Не Може да се държим като прасе и да очакваме хората да ни мислят за лебед.

но поне можела е да си отваря очите на "четири" и да не общува с когото й падне. Така,че не е нужно да заключваме никого, просто е нужно повече внимание... Явно момичето е било повече "разтропана " от допустимото. Така,че да не я изкарват "света вода ненапита". Като не си е държала "гащите вързани"....!

Винаги съм била на мнение че трябва да се върнат Кумовите закони.Законодателната ни система е в полза на всички но не в полза за обикновеният българин.Замислете се колко осъдени политици техни родственици или т.нар. бизнесмени има осъдени.Аз поне не съм чула.

а за лекар в затвора чула ли си? Не няма и да чуеш.

А за полицай, съдия или прокурор в затвора някой да е чул.

се върнат крумовите закони,няма да видиш човек по улиците на България нито с ръце,нито с език,всички лъжат и крадат,така че благодарете се,че няма крумови закони

Едва ли си търси да и ударят паве в главата и да я изнасили клошар например.Но щом си е сложила къса пола,то е защото търси мъжко внимание и смята това да е неин коз в живота,коз с дълбоко сексуални намеци.Както заключването в къщи е крайност,така е крайност и поведението на Яна,пияна правеща секс с това женено прасе в храстите.Хайде да мислим ,а не да хвърляме големи думи.

БРАВО! СЪВЪРШЕНО ТОЧНО КАЗАНО.

по принцип трябва да има смъртно наказание, защото ги осъждата например на 20 години затвор и за добро поведение ги освобождават във времето

гадовете винаги се измакват, такова смотано ни е правосадието,никога не намират достатачно доказателства. САМО СМЪРТ ЗА ТАКИВА ИЗРОДИ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

система бе системно атакувана от червената олигархия,която ограби страната!С квотата на Станишев и Първанов бяха избрани членове на Висшия Съдебен Съвет,които да ги защитават при евентуални съдебни производства срещу тях и БСП за разграбването на страната!Жертва на съдебния произвол са обикновените хора!Затова,когато гласувате на парламентарните избори,не давайте никакъв шанс на червените престъпници да се върнат отново на държавната трапеза!

Само ми кажи кои точно заслужават шанс!

ГЕРБ!Никога не съм допускал ,че мога да гласувам ,за нещо различно от СДС!Сближаването на Иван Костов с комунистите ме отблъсна!ГЕРБ са истинския враг на комундарите,които не пестят измислиците си за тях и това ме прави техен привърженик!Независимо от всичко-тези мъже работят мъжки и не крадат!

А сегашните престъпници от партия - ГРОБ - мутри, олигарси, некадърници и прочие какво да ги правим...

Та те, червените престъпници от ГЕРБ и в момента са на власт. Не изметем ли тези мутри, България няма бъдеще.

проблема е че и сегашните и всички алтернативи с които да ги заместиш са все от едно котило и няма варянт 'по малко зло'