Съдът пусна двама от ромските барони, обвинени в подготовката на три убийства

Софийският градски съд освободи от ареста двама от задържаните ромски барони, обвинени за поръчителството на 3 убийства. На свобода излизат братята Васил и Георги Горанови, а третият обвинен - Любомир Илиев - Къдравия, остава в килията.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна двама от ромските барони, обвинени в подготовката на три убийства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Цялата Съдебна палата бе изпълнена от ромски граждани, които подкрепят тримата задържани" нещо не ми е ясно или може би съм тъп, ама май журналисчетата пак са се объркали?

Съдът , особено българският трябва да се закрие .... ако освен неискат да ги елиминирамекато престъпници- сдъдиите и техните поколения... съд ,прокуратура в бг еравно на мафиот .... изчистим ли се от тиябоклуци ,България ще просъществува ...

Е,голяма работа-пуснали ги ромският празник,милите сладурчета...

Барони? Кога и кой им даде титлите бе журналя? А колкото до съдът-на всички ни е ясно че подкуп е имало, че да се пуснат тия.

Хората си плащат, съдът ги пуска - защо да се чудим?! Ама поръчали били някого - да не са първите или последните?!

Ами "съдията" има право: циганите не са си довършили "работата".

Как все така не могат да намерят/няма/доказателства??????Какъв е този съд.Вероятно си плащат.

Съдът не търси доказателства - дават му се, виж кой нему ги е дал. А, ако те дразни това и искаш съда по анонимен донос да осъжда, помисли си до какво ще доведе това - утре съседа ти ще те намрази и ще те изкара убиец и ще трябва да те осъдят. Продължавай да искаш с телевизионна пропаганда да се търси правда, но после не се чуди от къде ти е дошло на главата последствието на собствената ти и на себеподобните ти глуспост. В тая страна никой не е цвете, но ако искате да се правите на цивилизовани поне научете какво е цивилизация вместо да обличате варварските си емоции в костюм с вратовръзка.

Първо, няма дума РОМ, има дума ЦИГАНИН и МАНГАЛ Второ, всички мангали в затвора!!!

Друго и не очаквах от съда.Парите-това са голяма работа.А кой ли е писал тези трасперанти които мангалите развяваха.????

Тъкмо се учудвах, че все още не са ги пуснали.

как искам да съм мангал в България просто не е истина

Журалистчета, оправете си снимките. Илиев не е този на третата снимка, а този на втората, дето захилено гледка през рамо. Не заблуждавайте хората!

Съдиите на доносника ГОЦЕ ПЪРВАНОВ пуснали циганите , че много ясно че ще ги пуснат , нали точно тези мангали осигуряват всички мангалски гласове по изборите за БСП Партията на дъртите мафиоти пази своите другари, дори да са гнусни мангали щом чинно си плащат и изпълняват задълженията си

Абе гръмнат, какво толкова ,пък, и на тебе ти е ясно? А колкота до циганите, ако имаш нещо в главата си, можеш да провериш как гласуваха циганските махали на тези избори!

Е как гласуваха, под вещото ръководство на Цецо Кънчев - вкупом за БСП

А съдиите по това дело са поредните милионери в бедната ни държава. Така е, когато мижитурките в тоги имат власт, която да продават на цигани, за да мачкат Българи ! Предполагам, че са горди от разрешеният "казус" и заслужават награда за това, че са намерили вратички в дебилните параграфчета, за да ги пуснат на свобода !

"цар Киро е бил съучастник в подготвянето на убийствата, но все още не му е повдигнато обвинение, тъй като е в ареста по друго дело. " някой може ли да обясни що за правила имаме в тази държава!?!? не може да му се повдигне обвинение, защото е в ареста за друго... що за глупост е това! Ако ме оставят в ареста за кражба, не могат да ме обвинят в убийство ако се намерят доказателства така ли?

Краси, питай Чичолина или др.Велчев. Те са наясно с НК. А може и др.Фидосова. И тя е капацитет...

Краси, поограмоти се малко! Прочути Конституцията, прочети НПК - всичко ще ти светне веднага! Чети! - знанието е светлина! Като нищо не знаеш, как да са ти ясни основни положения?!

Откога циганин може да напише "Арестът на тримата е фарс" без грешка?!

Няма роми има цигани!

moket1

"Цялата Съдебна палата бе изпълнена от ромски граждани, които подкрепят тримата задържани. " Откога има ромско гражданство?

мале смрат ли е било от тия мангали . Дано да проветрят съдебната палата в събота и неделя .

явно, от когато има ромска държава - България ? Знае ли човек... А и с това активно гражданство, подкрепящо престъпници... такива са нещата, изглежда...

Е, то има барони, крале, царе, принцове. Защо не - и граждани? Само селяни ли да има? :)

Винаги е имало! Те не са смотаняци, като нас.