Съдът остави Бисер Миланов - Петното окончателно в ареста

Състав на Софийски градски съд остави окончателно в ареста Бисер Миланов, по прякор Петното. Той пък заяви, че прокуратурата е престъпна група.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави Бисер Миланов - Петното окончателно в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повишавам Петното в "Лекето"

Лицето на анти-протеста, бил на среща с Орешарски. Абе СерГей изкарай си миньоните от панделата, ще ти трябват, избори се задават.

Откакто каратиста "Агент Буда" стана Премиер на Р.Б., хиляди "нереализирани" мильоционери и футболисти, със зъби и с нокти, с лакти и ритници в ташаци с картечници и гранатомети, с бухалки и газови пистолети се бият и се колят КОЙ да стане Премиер, да дострои "Струмата" и реже лентите на нужниците на "Тракията"

Той тоя си е некво леке, ама проблема е че тоя арест си е малко глупав

Пожилавам на Питното да го турят е идна кулибъ с Киракечансо кучи, което от два дни ни сии получавалу ридовнътъ дажбъ от ДВЕ тележки пржолки !

Тези, които му дават пари и го държат на каишка трябва да гони прокуратурата, защото този помияр ще бъде заменен с друг, но проблема си остава (Да ме прощават уличните кучета за сравнението)

Сигурно ще е адски забавен с тази негова натурална агресивност в затвора, къдещо ще е като пинчер сред разгонени песове

Ако със всяко престъпно петно, прибират поне още едно ...

Като стана Президент такива депресирани политически национални герой ще получат амнистия и ще има улица на тяхно име.

Интересно, за окупираната от него къща, неплащането на наем и заплахата към собственичката нищо не се казва? Сигурно минава в графата "битовизми"...

А кога ще видим да лежи за дълго зад решетките един много по престъпен тип от петното и свидна рожба на тройката-мишо лайнара! Само за отвратителният си език във всяка нормална държава ,грижеща се за възпитанието на своята младеж би получил 10 години,като прибавим- поругаване на националният флаг,сводничество,наркодилърство,насилствено склоняване на малолетни към проституция!

еи на това петно беше на разговорите с орешарски за протестите и после за изборния закон...... какви глупости, каква държава!

1: Хита "Журналиски пор-тестутки" Цацаров затвори Бисер, спете спокойно деца..О-ЙЕЕЕ Припев: Пак същото ! И така до 2017-та , изборите? -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Нотите и либретото се съхраняват на флашка в Издателство бТТВ"Трътките

Що не си седя да си гкедап децата, а ходиш да се правиш на мутрата на Орешарски и Бюреков!

при толкова поцчистващи препарати може да го почистят това петно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПЕТНОТО И ШАМАРА СА ЛИЦАТА НА КОНТРАПРОТЕСТА И ГЪЗ........ВЕТЕ НА БАРЕКОВ.

Прав е "ПЕТНОТО", ако прокуратурата не беше престъпна групировка, ТОЙ самият отдавна щеше да е в затвора.

Това чака всички подкрепящи гнойната узурпаторска коалиция!

Това леке го изпратете там от където се е появило и не му позволявайте да мърси въздуха. Нямаме нужда от от още една мутра. Да му се осигури библиотека с поне две книги!

Прокуратурата да внемава как се отнася с най-големия поддръжник на Орешарски. На такива като Петното се крепи това правителство.

Петненце, слагай бялата рокля и заповядай при мен на първа брачна нощ.

Ного си загорел бе, старшинка ? Гледай данму цепнеш дънкити, както Младото Ники Бюреков са хфалеше ?

Хей, Мистър пропър и другите не се ли срамувате и децата на Бисер да оплювате-вие знаете ли какви са? Я погледнете своите. Вместо да възстанем всички против тези дето употребиха Бисер, вие пак срещу него-искате да сте роби, искате глад, студ искате робство, харесва ви?

Хей, Мистър пропър и другите не се ли срамувате и децата на Бисер да оплювате-вие знаете ли какви са? Я погледнете своите. Вместо да възстанем всички против тези дето употребиха Бисер, вие пак срещу него-искате да сте роби, искате глад, студ искате робство, харесва ви?

Крайно време е да се види как живее този човек , как издържа скъпото си возило Q7, защото работещи хора трудно могат да си позволят, ако ще и подарено такова возило да го поддържат. А той не работил, но свършил услуга и му го подарили....Каква ли е тази услуга, та толкова добре плащат. Прокуратурата да се задейства заедно със съответните институции и да го проверят добре....Намери си мястото най-после.

Първо никога не бил употребявал тези думи. После пък било просто майтап (егати майтапа). Накрая пък някой друг бил го казал. Този май е без грам мозък в главата си и мястото му е в затвора за дълго.

Крайната цел е Петното да участва в обществен съвет по приемането на нов вътрешен правилник на затвора, защото натрупа ценен опит в най-новото законодателство при това управление.

Бих го посъветвал да не дава квалификации на прокурори и съдии. Поръчителите на неговите прояви няма да го защитят. Непотребен и компрометиран е вече. Престара се.

Ние от "Петно и леке" ООД - политически поръчки, остро протестираме. Ако след всяка употреба ни затварят в ареста,няма да можем да обслужваме нарстващата ни клиентела.

Йордан Бонев и той в ЗАТВОРА

Това самозабравило се Петно от хората на Орешарски,сега явно вече е непотребен и ще бъде хвърлен на кучетата! Следващият дали няма да е Бареков? И Мишо Шамара залезе... Явно ще има нови петна и ла*на на хоризонта в най скоро време!!!

Нали оня свинарски ги канеше на дискусионна маса. Що не излезе и да каже нещо за случващото се. Нали е отговорен премиер? Всякакви методи използват комунистите. Власт на всяка цена! Друго верую не съществува за тях.

Ще благоволи ли НАП да разследва доходите и разходите, както и придобиването на скъпия джип на Петното? Най-сетне? Какво още трябва да се случи освен заплаха за убийство, за да се размърда НАП?

Бареков и Сидеров да последват Петното...

Пуснете човека бе ... какво ви е направил . Това е политическа поръчка . Репресия срещу новата партия :)

В ареста е мястото на политиците които употребиха Петното.

А Орешарски ги канеше на разговори....ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

Около Лекето винаги се мотаеше и един друг мазен брадат дебил. Той къде е, че струва ми се не е по-малко нагъл и вреден

ТОЯ И ГЕЯ СА ОТ ЕДИ ДОЛ ДРЕНКИ! НИКОГА, НЕ Е РАБОТИЛ, А КАРА ДЖИП?ГЕЯ, НИКОГА НЕ Е РАБОТИЛ, А МУ ДАВАТ ДА УПРАВЛЯВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ??

не може да бъде !!! тои е съветника на боклушарски по национална сигурност и прятел на капут бареков ....

Е на това му се вика прелъстен и изоставен!:) И на други може да се случи. Прости балъци в тая държава бол!

Петното Сидеров няма ли да го вкарат в панделата за подобни хулигански прояви и закани?

Миличкия, нали беше голям мъж бе, мишок? Сега се молиш като червей. Съдбата си знае работата!

Щял да каже кой организирал миналата година метежа! Хак му е!

ТОВА Е ОРТАКА НА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗОРА ,КОЙТО ПРИДРУЖАВАШЕ БАРЕКА НАВСЯКЪДЕ

Петната ,слуги в кинефа , ако много си отвори устата и замирише може и да го свитнат .

Нема да е голема загубата

Те такива мърши като тоя, трябва директно да ги гониме от страната, без право за връщане! ТЕ ТАКАВА ПАПЛАЧ НИ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ!!!

Защо да го гониме, а не го впрегнеме да работи. Ето зима е - трябва някой да чисти. Дай му лопатата и му покажи тротоара и да рине. Има училища, болници, детски градини, на които би бил много полезен особенно зимата. Трябва все по често за такива хулигански прояви да се полага общественополезен труд.

"Искам да бъда незабавно освободен, защото лишавате децата ми от баща- по добре без такъв баща! тОЗИ МАЙ БЕШЕ ГОЛЯМ ЕРБАП,АМА СЕГА Е ПО НИСЪК ОТ ТРЕВАТА!ТО НЕ ЕДНО И СЪЩО ДА СЕ ЗЪБИШ НА 50 КГ РЕПОРТЕРКИ И ПЕНСИОНЕРКИ,ЗАОБИКОЛЕН ОТ 5-6 МАЛОУМНИКА И НА 100 КГ. ПАНДИЗЧИИ,ДЕТО ТЕ ИСКАТ ЗА КЕФ! Трябваше с него да бъдат и сподвижниците му!

Еееех петнистия, петнистия... Как се канят да си изтрият г.з. с теб. Ама ти пък нещо друго ли очакваше?

С това петно магистратите отчетоха дейност поне за една година напред.

Айде всички петна в панделата.