Румен Радев призован по делото срещу Ненчев

Делото срещу министъра на отбраната в оставка Николай Ненчев започва на 22 февруари, съобщиха от Софийския градски съд.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев призован по делото срещу Ненчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Вярвам в правосъдието, прокурорите..." - ами то и ние им вярваме, ама на теб - не! Белким в затвора те понаучет поне малко на земеделство!

майтап да става!!!

Путин активизира структурите си в БГ.

време беше..

А кога ще съдиме съдията ?

Някои наивници вярваха, че радев е различен, че е извън статуквото.... А той се оказа следващия актьор просто. Следващия актьор който ще наследи изигралите своята роля : Бареков, Сидеров, Орешарски в филма на Ахмед Доган.

Путин е наредил на Доган, Доган е наредил на Пеевски, Пеевски е наредил на Цацаратурата да се справи с неудобните.

Тоя на снимката е директно за затвора , не найграл се!Кой ги подписва тия договори , кой пробутва приятелски фирми , за да се лапа ? Мълчахте като л..на когато Цацаров три години никого не пипна , сега се бил разработил ,бил защитавал руски интереси !

Ненчев спести милиони на държавата от неизгодната сделка. Да не забравяме че и Радев му е препоръчал поляците като експерт в ВВС.

аз ако ти препоръчам да се окачиш на въжето , ще го направиш ли

Само ако знаеш за какви далавери иде реч в МО, ще си откъснеш пръстите за горенаписаното!!!

Този човек (Имам предвид човека "Не разбираш") е напълно прав. Наистина си зле с образованието и интелекта. Можеш, да не се излагаш с комантарите си... .Само ти предлагам.

Ти преди да ме съветваш , първо се научи да пишеш грамотно .

Аргумените ти са абсолютно логични. Който не е с мен, е против мен- желязна логика!

получаваш призовка от българската прокуратура.

Гласуваш за Радев - получаваш Богомил Бонев - това е резултата.Честито глупаци.

Ах какъв късмет ще изкарате ако назначи Бонев ...крадохте , сега се цупите ! "На каквото сте си послали , на такова ще си легнете!"

защо никои не си спомня. Преди месец по една телевизия Ненчев показа едно писмо подписано от Издислав Радев където препоръчваше почти ултимативно нашите самолети да се ремонтират в Полша, защото било по-евтино. Сигурно министърът тогава го е взел предивд като препоръчано от на-голямия специалист по въпроса.

Защото българина му харесва да го лъжат . И колкото по мазно го лъжат , българинът толкова повече се радва на палача си .

Погрешно сте чели или погрешно сте разбрали защото писмото е много преди ненчев да встъпи в длъжност през съвсем друг период от време когато е нямало подписан от ненчев договор за ремонт с Русия..

Аз пък вярвам, че Ненчев не можеше да избегне това, тъй като накара военните да предадат досиетата, та сега им излизат имената - стояли в МВР, ама не ги предали. Т етова НЯМА ДА МУ ПРОСТЯТ. Ненчев трябваше да знае, че ще псотрада. Я синките опашки от клуба Праз-прас и кви-кви всеки ден го правеха на маймуна. Ама нали е Певвски - силовака- без последици, Ненчев обаче няма такива привилегии като Пеевски и сие.

Според проклятието на българският народ - прокуратурата, Ненчев бил най големият политик престъпник. Виж, да се каже, че е най тъп, разбираемо е. Прилича на такъв. Но да е крадец - не вярвам. Не е ли в същност тая пушилка, за да се отвлече вниманието от истинските престъпници. Трябва да е такава истината.

В началото на годината военният министър заяви, че е спокоен и "вярва в доброто". Как може да вярваш в доброто, след като Цацаров ти е насреща. Така ще ти облечат и раирана фанелка , вярвайки в доброто.

едно е призован, друго е явил се. сега президента ще почне да пътува, да има неотложни ангажименти.....президент....

призован е като свидетел, бе умнико! много бързо се размечта нещо

Врачката на "Чпигела" Урсула, го прокензира

Плейбоя ще достави много радост на дъртите катили в панделата. Чак няма да му се излиза от там.

Ама е някак си демократично всеки участвал в управлението на герб после да бъде съден за корупция ! То тя корупцията си е демократична ценност ...

В затвора ще попадне на хора, и ще стане човек...!!! Дааа...!!! :::)))

Да де но ако не попадне при бай Ставри тогава ще иска преместване ли :-) ??!?!

тъпа и крадлива мутра ще я оправдаят! Щот в България за милион няма закон!!!

Защо по делото за ремонтите на МИГ-29 , в качеството си на бивш командващ ВВС на България , не е призован като подсъдим и президент Радев ? Само питам ? Ще изчакаме да му свърши мандата ли ?

не разбираш, че командващ ВВС, няма нищо общо с избора на тези, които ще ремонтират и няма нищо общо с плащането за този ремонт. То бива-бива тъпи хора, но твоето вече е прекалено! На Козяк най-тъпите боклуци събират

По-голяма простотия не можа ли да напишеш ? Командващият ВВС да не знае къде и за колко ще му се ремонтират самолетите . Да ти имам и директора прост , който не знае какво се случва у фирмата . И им кажи на ПОСРАНО 20 да ви пуснат отоплението , че много затъпяхте в този студ .

Със сигурност знае къде и кой ремонтира. Ама нищо не зависи от него по въпроса.

И вие си мислите че на Перукан, Москов изцъкления и на Мони пицата ще им се случи нещо аз не вярвам ??!!

И защо е засекретено? Руснаците отдавна са получили всички подробности по полската оферта.

Засекретено е само за "мат'риала"...!!! :::))) Дааа...!!!