Коментари - Софийската митрополия призова за всеобщи молебени със специални молитви за патриарха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ли ще даде последно причастие на агента Симеонов?Нищо не направи в църквата.Не помогна никому.Той е злобен. Отмъстителен.Има каменно сърце. Нека се лекува.Нека лежи за да изкупи за деянията си.Съвестта ще го довърши.

Искам Симеон/Неофит/да оздравее и да се радва на живота още дълго време.Нека Бог го въздигне от постелята и го обдари с крепко здраве и дълголетие. Рано е пловдивския да потрива ръчички.

До Иван Господинов, Св. Синод на БПЦ в момента има точно двама души с досиета. От общо 15 митрополити, двама с досиета! И двамата се ползват с доверието на пасомите си. Дядо Йоаникий е един от най-активните като духовно-просветна дейност. Дядо Неофит няма данни да е работил за ДС. Разказал е какво се е случило на международна конференция. Самият Калин Янакиев каза, че няма нищо притеснително в досието! Хайде спрете да хулите!

От отците, който ходи да се грижи за Негово Светейшество - засилете храната и да спре да пости. Всеки ден три пъти на ден да му се носи прясно прогитвена домашна силна храна; задължително: 1. Телешка супа с месо да има за обяд; плюс 2. Пиле печено; с много малко зеленчуци и почти без хляб. 3. Риба за вечеря със салата; 4. 2 литра сок от портокал на ден; и сок оt лимони прясно изцедени. 5. Мандарини да изяжда по 1 килограм на ден и банани около 1 килограм. 6. Да не пие вода, а само разредени сокове. 7. Следете да е затоплено помещението и да не се отварят много прозорците зимно време. 8. Стаята да е единична и изолорана без много да се мяркат редовни болни пориходящи. Имат ли Вип стаи в ВМА?

И забравих - да не яде захар а мед и то Балкански.

Педрастът Поликарп, който отрови врачанския митрополит преди години, сега трови и патриарх Неофит. В БПЦ от две години започна процес на отстраняване на неудобните свещеници и заменянето им с педали и цигани, всичко това се изпълнява от викарият Поликарп, споменатият в началото педераст.

Бог да помага на Светейшия наш Патриарх Неофит!

Смирете се, бе хора! Стига с тези простотии - агенти, неагенти ... Всички тези, които говорят за "агента" Неофит са същите, които си избраха ДС-отрок 3-то поколение за кмет на София и гласуваха за друг ДС-отрок - Киро Петков. Същите, които преди 10 години скачаха по площадите, щото Пеевски го назначиха да шеф на ДАНС, а сега го славословят и му се кланят ... Същите, които само преди дни предложиха "донос-бонус" ... Впрочем, има ли разлика между агент на ДС и агент на ДАНС, между агент на КГБ и агент на ЦРУ или МІ 6?

КОИТА СА "ИЗБРАЛИ" ДС-УНУКАТА ИЛИ ПЕПЕЙЦИТЕ НА ДС ?!? . 15% ОТ СОФИЯНЦИ И 8% ОТ БЪЛГАРИТЕ ! . НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ 65-70% ТВЪРДО НЕ ВИ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС - РОБИТЕ НА БЛЯДАВЕТЕ !

Време е господ да прибира агентите и в казана. Що не се молите за жертвите на агентурното му минало. Нищо не е забравено. Рано или късно всеки си плаща греховете.

За Божия раб Светейшия наш отец Неофит, митрополит Софийски и патриарх Български, за да му се прости всяко волно и неволно прегрешение и да бъде милостив към него, на Господа да се помолим! За да го вдигне скоро от болничния одър със словото на Своята сила, както някога сина на стотника, дъщерята на хананейката и тъщата на Петър, и милостиво ги изцери, на Господа да се помолим! За да го издигне бързо от болничния одър и да го направи отново здрав, както някога въздигна парализирания чрез словото на Своята божествена благодат, на Господа да се помолим! За да не пренебрегне усърдните молитви на Своя раб, но милостиво да го чуе и помилва, и да му даде здраве, на Господа да се помолим! За да го посети със Своя Свети Дух и да изцери всеки недъг и всяка болест, които се гнездят в него, заради славата на Своето име, на Господа да се помолим! За да чуе милостиво, както на хананейката, молитвения глас на нас - недостойните Свои раби, които викаме към Него и както изцери нейната дъщеря, така да изцери и помилва болния Свой раб Неофит, патриарх Български, на Господа да се помолим! Защити, спаси, помилвай и запази ни, Боже, с Твоята благодат! Като поменем заедно с всички светии пресветата, пречиста и преблагословена славна Владичица наша Богородица и приснодева Мария, нека сами себе си и един друг и целия си живот на Христа Бога да предадем!

Ще доживеем ли време, в което църквата ни да не е пълна с "бивши" агенти на Държавна Сигурност и прокремълски мърши?

па колко да си глупав да не схванеш че ДС ще има винаги.... независимо как се нарича и днес я има и в САЩ я има и в Италия Франция онея форми на зависимости от ДС за БГ са вече минало Попа с амбиции е бил принуден и разбира се склонен да стане агент и така се издига - снася инфо на службите щот религията в трудни времена обединява един народ но попа кво щи пречи към днешна дата дори бивш агент да е бил той простл си оплел неговата кошница я докарал до златен жезъл и ролс ройс ама ти ще си винаги БОНАК! С ДС ИЛИ БЕЗ С БКП ИЛИ БЕЗ.

Ей педал, гласува ли за децата на ДС от ППДБ? Гласува. Трака там, гей.

Молебен за агент Симеонов е като молебен за безпаметност. На чий Бог се молят прокремълските български уроди?

еее рядко глупав и злобен човек си а явно си на възраст щом пишеш тук и говориш за агенти на ДС е за толко години не ти ли узря главътъ че Кремъл или Вашингтон кат си прозт винаги си търсиш господаря. без значение кой ще е твоята роля е една и съща глупаво зло дворно куче

И аз съм русофоб но в грешната статия пишеш. Ето заради подобни идиоти като теб, русофилите ни се подиграват. Бъди повече от тях

И се замислете дали найстина има Българи в България или просто дребни душици които се мислят за българи понеже си сложили по един начупен кръст на ръцете???

Коментарите са показателни за нивото на православие у народа, и това е наследието на БПЦ-имоти много, души малко!

но все пак.... бързо оздравяване на човека

Дреме ми за тоз дърт рептил,Господ си знае работата

Запазваш си място в моя хотел а? Няма проблем, има скара и за теб...

тея пък сложил златната корона и хванал се за жезъла и неще да се пуска и не дава баницата на друг и ако може 2 живота да кара... ми то неможе тей бе хора! все някога идва краят... като хананейката от библията да се вдигнел - ай стига де! ... то господгоспод ама да не прекаляваме все пак... я за акъл здраве и парички за мене си се молим и за мир по земята. ... патриарха..там господ си знае кога да го прибере и занимава ли му се с патриаршеската му душа точно сега.

Разкарайте ги тези чучела от сцената в България! Не следвайте акъла на психо болния Борис продажника1

Ей сега ще са помоля с патката напред и с гъза назадека.Каквото дробил ,дробил .Пост и молитва в последния момент няма много да помогнат.

Neo fit пинятаааа! Дано пусне на изпеоводяк поне един чифт DKNY, от гола душа :)))) Нали за това са се врекли в бога, да помагат. :))))

Какво се молите за тоя дъртак, та той вече си е пътник по години, Свети Петър ще си го прибере, дано Господ му опрости греховете, защото покрай тия религии бая е сгафил...

явно и свети Петър много неще да се занимава с него или има друга по-важна работа а стареца е на изчакване малко да размисли кви ги е надробил на земята 78години ней малко ей

явно и свети Петър много неще да се занимава с него или има друга по-важна работа а стареца е на изчакване малко да размисли кви ги е надробил на земята 78години ней малко ей

Сега каже рак на белия дроб и ще се помолим. Какво го криете.

Зъл и безпросветен народ! Изяждан от злоба и омраза все някой му е виновен за дъното до което е стигнал благодарение на простотия и алчност. Какво ви е направил Патриарха, за да го мразите толкова много? Или така - по презумпция дай да мразим! Отврат!

Ами на теб какво ти е направил, че така го обичаш? Защото "светата" църква е дала предостатъчно поводи на всеки здравомислещ човек да не питае топли чувства към поповете. Само, ако може, ако ти е направил нещо в стил Баба Гуси, да не споделяш подробностите, ами да си ги пазите в "тайнството'. Пък и като гледам как сипеш злоба и злъч, май си объркал кой е изяждан от злоба и омраза и кой е на дъното. Това се нарича "проекция", макар че поповете няма да ви го обяснят. Сигурно е много гадно всяка сутрин да се събуждаш и да си така изпълнен с омраза, а?

Това е главата на Бългаската Православна Църква, Патриарх (отец) български. Пръв сред равни. Що е България може би знаеш. А що е православие знаеш ли? А що е църква? Имаш Православие, момко, когато други народи не са и чували за него. Някой отдавна се е погрижил да е така, за да имаш ти днес Православие, за да славиш правилно, а не да се кланяш на животни, дървета, жреци и прочие. Имаш Църква, момко, окичена със Светии, които са дали много на света. И на тебе са дали, ама ти го подритваш в прахта без да подозираш в какво се превръщаш, докато го правиш. Църквата е спасила живота и душата на пра-баба ти и дядо ти, и на тези преди тях, а ти заобикаляш отдалеч днес Христовия дом. И сега си мислиш, че си много добре, че имащ много неща, че предците не са разбирали света, живота... Предците ти са живяли мирно и в любов, именно, защото са изповядвали Христовата вяра. Ти не си върха на еволюцията, ти не си върха на пирамидата, ти си някъде под нея, в земята, където гние всичко, дето попадне там. Не си въздигнал духа си, затова гниеш и като си отваряш устата, от нея излиза нечистотията на загниващата душа. "Да любите друг друга." е дало повече на света от омразата, която чета в редовете ти Ave Satanas. Знаеш ли колко пъти Патриарх Неофит се е молил за българите по тая земя? Знаеш ли колко пъти се е молил за мир? Знаеш ли колко пъти е призовавал и ние да го правим? Колко пъти е опитвал да извика в нас любовта, състраданието, милостта? Той е направил дела достойни за повече от един живот, когато твоите дела, момко, се побират в джобовете на панталоните ти. Кланяш се на княза на този свят, а на Създателя му обръщаш гръб. Животът минава бързо. Повечето хора не намират време да се погрижат за нетленното, а само за тленното. Преди смъртта си ще познаеш колко тежи душата ти.

Отврат е гнусотията по църквите барабар със свещениците. Мизерници в душичките си.

Обикновено , не се съобщава кой кога е болен.. или поне обичайно е с "назначено лечение".. Стигне ли се до молитви, молебени всеки ден в сайт с добра посещаемост...работа е ясно.. съжалявам и за невежеството на дир, но според мен патриарха се се пише с ГЛАВНА БУКВА

Също така, обикновено Вкарат ли и някой едър пуяк като тоя във Военна болница, е ясно, че има звание. И то не от младшите офицерски.

Господ наказва патриарха защото държавата открадна руската църква и патриарха не взе мерки.Даже съдейства за кражбата.

И аз бях учуден как поповете, които уж масово следвали божието слово, отначало мълчаха като насрани, после се изпокараха помежду си. Началството там горе ли е мълчало, те ли лъжат... божа работа!

Точно напротив, споразумението за реципрочно даване на имот в София и съответно в Москва на РПЦ и БПЦ е взето преди десетилетия. Нищо общо няма патриарх Неофит с това решение. Той защити българския интерес, като назначи 4 свещеници, макар това да нарушава предишното споразумение.

Очевидно важното е алъш-веришът да върви. Споразуменията и т. нар. божие слово заемат второ място.

Доностниците и мръсниците и Господ не ги иска Тоя още не е пукнал

Спокойно, ако св. Петър му бие шута, в ДС генщаба в отвъдното ще го вземат незабавно. Даже банкет може да вдигнат за полковника.

Означава дървен нар.ББ му вика миндерче,а софийския митрополит Неифит, е на ВМА легло, аман от престорено смирение, сякаш Бог не вижда сърцата ни.

...и цялата компютъризирана електроника, която държи попа жив. Благодарение на молитвите, разбира се.

Ако почине го пиша ковид.

Нека всички се помолим на Бог да изцери болния човек и да отсрочи деня на неговото възнесение.

Ха ха :)) Доста тънка ирония!

На кой бог се молиш Господ или аллах

Че то има ли разлика? Я как ББ опрости дълговете към бюджета и на църквата, и на мюфтийството! Очевидно от гледна точка на нормалния човек, ходещ на работа и плащащ данъци, и по съвместителство - сега и дълговете на "светата" църква и на мюфтийството, тези двете организации са едно и също.

Нека първо в Шенген да влезе Украйна, после ще дойде и нашия ред, всяко нещо с времето си!

Защо се мълчи за здравословното му състояние? Неразбираемо в сегашните времена. Какво се крие? Патриарха е обществена личност и при него няма скрито покрито от хората. Пример как за Папата, се казва всичко. на момента.

1. Не дават информация, защото няма нужда зложелателите да разбират тежестта на стътоянието му. 2. Паниката сред вярващите няма с нищо да помогне на състоянието му. 3. Всеки български гражданин (бидейки гражданин и на ЕС) има определени права на дискретност за здравословното му състояние.

Да се чудиш и маеш как такъв "свети" човек е натрупал толкова зложелатели. Как мислиш, защо е така, Петре? И защо има паника сред събогоугодниците ти, май не сте много уверени, че молитвите ви ще свършат работа?

Мани, бил се стабилизирал мухльото. Докато му духне светия дъх и е отвян.

Значи прекият му началник го вика, а тук ни призовават да се молим против волята на Всевишния (или както там му казват)? Абе мирише ми малко на активно мероприятие по отвличане на вниманието. Има къде-къде по-горещи теми (Тагаренко,сещаш ли се какво те чака?)

Как ли пък няма да се му се моля на този! Работята му е той да се моли за здравето на хората. И на смъртното си легло! Той божи служител ли е или мухльо! Я не ни занимавайте с небивалици! Може бога му да иска да си го вземе при него, че не му достигат мухльовци. Я не се мешете. Това са божи дела. Хахаха.

Всеки нормален човек се моли за тези, които са му вършили добро. Случайно сме го засичали на улицата и не е отказвал да благослови и се помоли за който има нужда. Помагал е на случайни хора, закъсали на пътя. Даваше си заплатата за благотворителност за болни деца. Сега е моментът ние да се помолим за него. Който е лежал в реанимация, знае колко е нужно да чувства подкрепа на другите хора в труден момент.

Да, ето например вашият наместник Паликарски се моли за братя Галеви, защото са правили щедри даредния. Чудя се оня ваш поп, дето го хванаха в педофилия, дали се моли за бгизнес партньорите си, помагали му да разпространява детското порно, ти какво мислиш?

Петьо, ми моли се щом ти е помагал. На мен не ми е помогнал с нищо нито един свещеник, нито една църква. Ако пусне, да е за урок на всички останали, трябва си и проницателност на кой точно да помогнат.

ГОСПОДИ . . ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

Християнският господ няма да опази България. Българите са езичници, християнството им е привнесено от Византия и насилено буквално с огън и меч. Византийският бог мрази българите, затова българската държава е в такъв упадък, за разлика от гръцката.

Пълни лъжи и инсинуации! Никакво насилие няма при приемането на християнството! В двореца на Кубрат е намерен християнски храм. Енравота е християнин. Единственото свидетелство за насилие след приемането на християнството е избиването на боилите (без семействата им, както Георги Тодоров вече доказа), тръгнали да правят държавен преврат, а не да връщат езичеството. Никакви никога исторически свидетелства за насилствена християнизация на България няма и не е имало!

Така ли? Онова, което е направил Борис с боилските родове, как го наричаш? И на децата им? И как да няма исторически свидетелства за насилствена християнизация, цял бунт е имало срещу това? За Расате чувал ли си, или умишлено лъжеш? И какъв християнски храм е намерен, я дай някакви източници? И да ти припомня, християнизацията не се е случила при Кубрат! Доста лошо се опитваш отново и отново и отново да лъжеш, ама така тънко, уж представяш достоверни факти, а на реалните факти викаш "само едно дребно избиване"!

Няма да споря с човек, който не знае какво значи да докажеш нещо, но ето ти книгата с доказателството, че няма никакво избиване на родове. Давам го, заради читателите, които ще се повлияят от годините комунистическа пропаганда - https://www.pravoslavieto.com/history/09/852svtsarBoris/52roda.htm https://knizhen-pazar.net/sold_products/books/2588788-sv-boris-tri-mita-za-pokrastvaneto

Доказателството е изписано в камък, Петре. Не в разни кашонни книжки, към които пращаш линкове в типичния си стил да лъжеш и да опитваш да преставяш линкове към книжни базари и книжки, написани кой знае от кого, като исторически факти. В Пресияновия надпис е записано, или по-скоро издялано: "Ако някой търси истината, Бог вижда, и ако някой лъже, Бог вижда. Българите сториха много добрини на християните [ромеите], а християните забравиха. Но Бог вижда.“ Това е от 837-ма година. Българите ясно са разграничавали себе си от християните. И това е изписано в камък. Този надпис съществува и до днес, за яд на всичките богоугодници, слуги на византийския бог.

Виж историята на Роджър Морно, покай се и този на когото се кланяш в момента няма да може да ти направи нищо. Господ е милостив и търпелив, но минеш ли от другата страна вече ще е късно, тогава маските ще паднат и ще видиш истинските лица на тези , които невидимо те заобикалят. Светите отци , които са имали нещастието да видят паднали ангели казват ,че са тошнотворни демек от страх и гнус ти се повдига неудържимо. Представи си да прекараш вечноста в тяхната компания.

За какво ми е да гледам "историята" на някакъв неизвестен тип, очевидно писал точно каквото ви отърва? Надписът, вдълбан в камъка още през 837-ма година не значи нищо за богоугодническата ви лъжлива пасмина, ама Роджър Морно вече знае истината, а?

Това е подигравка към усилията на лекарите. И защо попът е във Военна болница? И защо не са призовали за дарения вместо за молитви, поповете не плащат здравни осигуровки! Или "светата" църква няма проблем народът да плаща за лечението им, докато те наблягат на молитвите?

Демек дъртата ДС пе*еруга е на умиране и всички ние трябва да се молим за спасението на канонически неспасяемата му душа. Айде нема нужда. Всекиму според заслугите, нали така?

Вие нямате ли нещо за Пеевски, че сте я докарали до дедо поп!?

също ще се молим, като се самоиздигне в чин мюфтия

ㅤ

Значи началникът му го вика, а ние да се молим да не го вика?! Може да иска да го повишава, що се дърпа?

Ама той не се дърпа, нашите тук долу го дърпат и не го пускат. Много им е мил нещо.

Не се притиснявайте. Неофит като свети човек ,ще отиде на небето и ще седне от дясната страна на Исус Христос.

УВИ САМО ДС МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ. Се пак, цел живот на тех е служил. молитвите са безсилни.............

ЦИНКОВ ДИФОСФАТ лекува бързо усложения на белите дробове ЦИНКовиь дифасфат поправя клетките и ДНКверигете,стимулиращо средство за третя възраст,участва в синтеза ня тестостерон ,подмладява арганезма

Човека гасне

Да не дава Господ!

Алоооо,лозето неще молитва,ами иска мотика.СВърши ли му на човек времето и Господ не може да му помогне.

Тоя е умрел, ама чакат да му вземат пенцията.

Подай, Господи, здраве и спасение на Негово Светейшество, Ангела на Българската Църква, Патриарх Неофит!

ти сериозно ли или се бъзикаш с попа

Затворете коментарите. Знае се, че не сте християни, но все пак, имайте малко уважение.

ㅤ

Не е нужно да си религиозен фанатик, за да си християнин. Но понякога е нужно да си реалист.

Русофилите се молят на луцифер

Руският патриарх Кирил е с народа си. Сръбският, гръцкият и румънските патриархи и те със своите народи. Нашият о.з. ДС-полковник поп Неофит с американските окупатори, с техните местни БГ-подлоги и с всички силни на деня. Пък и не само поп Неофит - всичките или 98% от БГ-поповете сребролюбци, продали душите си на Мамона. Озверели от алчност и лакомия! О.з. ДС-полковник поп Неофит помолил се е някога за 5-6 милиона бедстващи, бедни, болни, умиращи българи? НЕ, нали? Да си ебе майката тогава!

Да спаси нашият Патриарх !

Това на дипломатичен или патриаршески език означава едно - човека е пътник за съжаление.....Само едно се чудя - защо винаги избират за патриарси хора на преклонна възраст,които след 5-6 години най много на поста отиват при началника горе?

Какви молебени, какви доктори, ами че нали патриарха всяка сутрин си пие кафето с главния шеф, онзи ще прати някое ангелче да го погали по главата и патриарха ще скочи от леглото като момче.

Денков: Политическите игри с бюджета за здраве са опасни за здравето