Коментари - Прокуратурата проверява автентичен ли е записът, за който се твърди, че е с гласа на Бойко Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така тази сутрин кошаревският свидетел Цеки Ка Пута не се е включил да сее!? Язък,кафето ми горчи!

Ще цитирам едно ключово изречение от статията: "Проверката ще е две направления - за незаконно използване на специални разузнавателни средства или монтаж на записи с технически средства". Тоест има 2 възможни резултата от тази проверка: 1. Проверката установява, че има незаконно използване на СРС - ще се търсят и наказват виновни, които са си позволили да следят Борисов. 2. Проверката установява, че има монтаж- съответно ще се търсят и наказват виновни (и правилно), които са направили монтажа. Няма вариант при който да се търси това, за което се говори в записа дали не е незаконно или подсъдно. Това явно не е важно. Колкото до това откъде си е започнал "кариерата" Божков... ами май само Гешев го интересува това. Има ли значение?

Който слугува на СИК-@джията,какъвто и каскет да нахлупи на очите се,не може да скрие нас...ния си задник,защото смърди,намира се отзад и Каскетът не може да го скрие!

По - голям клоун, не сме имали за Гл.Прокурор! Извинявам се на хората от тзи професия, не искам да ги обидя! Едно е да го работиш, друго е когато си се родил такъв!

Само аз ли разбирам, че проверките само започват , но никога не завършват с разкрития, доказателства , присъди и отнето имущество?

Ситуацията в страната е революционна- тулупи, тъпи п-ки и дронове управлявани от висши политически лица в спалнята на други висши ръководители. Пистолети,кинти и висше воайорство. "Задграничното" правителство на Черепа взема курс на въоражено въстание и призовава народа-тулуп да бъде смел и решителен и да Му върне загубените позции и богатства в страната, а той обещава, че като си дойде за всички ще осигури хазарт и разврат. Вече искам да живеем сто години,да видим какво ще стане още. Върховете немогат да управляват постарому,а низините не искат повече да живеят така. Днес е рано, а утре ще е късно. Затова-днес през ноща. Така е казал Великият Ленин.

Много точно описание,Чезаре?Евала!

Не си правете труда. Знаем ги ние резултатите от вашите проверки

Въобразявате си че някой ще си направи труда?!

че записът ще бъде проверен и в независима международна лаборатория, така че българската прокуратура може напълно да се компрометира в международен план, ние българите нямаме никакво доверие в нея след отказа да разследва корупцията по високите етажи на властта, от които получава указания кого да удари

Крадеца ще проверява крадеца.... олигофрени...

тя е назначена от проверявания пиян дур

Много сигнали дойдоха,но Гешев не ги чете и слуша,защото подчинените му казали,че няма нищо особено.

Както обичаше да казва един мой познат: Защо актьорската професия (самите актьори) се радват в днешно време на такова внимание и популярност, в сравнение с отношението към тях преди 200 год., когато на тях се е гледало като на низше социално съсловие? Какво се е променило за това време и за какво става дума?! Оставяме отговора на този въпрос на вниманието на хората от т.нар. масмедии и подобни професии...

Странно е заявлението на Гешев. ""Проверката ще е в две направления - за незаконно използване на специални разузнавателни средства или монтаж на записи с технически средства", обясни той. Тоест, едното направление е да се търси кой е извършил незаконно записа. Тоест, не е важно съдържанието на записа, а това кой го е направил без разрешение. Това, че някой е направил запис без разрешение подлежи на санкция, но измества темата. АВТЕНТИЧЕН ЛИ Е ЗАПИСЪТ И НЕГОВОТО СЪДЪРЖАНИЕ! Това е важното и същественото. Второто направление на проверката ще бъде "монтаж на записи с технически средства". Тук вече открито се говори за монтаж. Тоест, изходът от проверката е предизвестен. Монтаж! Нали за да се направи монтаж лицето все някога би трябвало да е изрекло въпросните реплики за да бъдат те монтирани? А те са скандални!

Но тук с сещаме за една „култова” реплика на бившия Гл. прокурор, с която той направи равносметка на цялото си присъствие на този пост, но „странно” защо това остана незабелязано от журналята, и което сегашният многоуважаван Гл. прокурор би трябвало (за разлика от журналята) да е уловил и ментално да е наясно за какво става дума!...

Чакам и социологическите агенции да покажат данни от "подкрепата" за Борисов. Нещо се услушват!

гласа не ни интелресува интересува ни да върнат парите улигарсите на държавата които са пресвоили от нея

интелресува, улигарсите, пресвоили... И това в едно изречение. Това е матрЯла на Бойко...

Не ги пиши тия работи, защото пишеш на телефона едно, а някакъв редактор веднага преправя думата, и думата се променя не с една буква а съвсем друга дума нямаща нищо общо с написаното. Трябва да го редактираш по три пъти докато излезе това което си написал.

На г-н Борис пръднята мирише най-хубаво. Като изгубил ума е ББ. Не знае къде е и какво прави.

Кой освен БЛИЗКА РУЖКА на тулупа и каскета може да прави такива снимки и записи???? Ха да се разберат. Но ало, ГЕШЕФТ, твоето царство е много ограничено, търкаляте сте с дебелия тупул надоли със страшна сила. ВСИЧКО ще си дойде на мястото! И казват най-боли да се пада отвисоко. Но който каквото направи, никой не може да му го направи - направо в дупарата - цитирам Борисов.

А за който не го е чул, и се чуди за какъв запис става въпрос. Тука може да го чуете и да прецениете дали това е Тулупа или не: https://www.youtube.com/watch?v=PKhxvcFXSbY

Ама как така изведнъж се самосезирахте след като цялата държава разбра за делата на великият държавник

60млн на божков няма ли да се провери къде са отишли

НСО помияри са снимали тайно Борисов докато спи - Бате разгони ги всички измекяри от тая дупка

Бойко Борисов е най добрия политик в Европа Всичката русофилска паплач да пие една студена вода - записа е фалшив

Можеш ли да обясниш назначението на това момченце Вл. Горановото за М-р на финансите, което отишло при ББ и му казало: Абе, моите приятели станаха милионери , ами аз.... Това е оригинален журналистически запис! Остави другите моабети и компромати...

Фалшива новина за Гешев часове преди избора на главен прокурор В няколко сайта беше публикуван компромат за негови банкови сметки в чужбина Е сега който е пснал фалшивия запис със снимков материал дупе да му е яко

Какво стана със записа на президента? Чакат да му мине имунитета ли, за да го подведат под отговорност за далаверата такачката на два стана - Деси ?

Дай Боже да е фалшив, не е нормален такъв диалог. Надявам се това да не е истина. С тези думи зам.-председателят на Народното събрание Веселин Марешки, който е и лидер на партия "Воля", коментира разпространения запис миналата седмица, за който се твърди, че е на разговор на премиера Бойко Борисов. В петък в платформата за видеосъдържание YouTube изтече запис, в който глас, приличащ на неговия, си служи с нецензурни обиди по адрес на европейски лидери и председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и се разбира как превишава правомощията на министър-председател. В понеделник Бойко Борисов заяви, че не възнамерява да иска разследване кой го е публикувал, и го определи като лъжа. От своя страна Караянчева заяви пред "Биволъ", че "това е поредният фалшификат, жалък опит за компромат". Според нея всичко това е заради предстоящите догодина парламентарни избори. Тя уточни, че също няма да иска разследване и експертизи. За такива пък настоя президентът Румен Радев

Премиерът Бойко Борисов обяви фалшивите новини за заплаха за националната ни сигурност и обясни, че кореспондират с учебника на КГБ за компромати. Тезата бе развита при откриването на 11-я летен университет на младежите от ГЕРБ "Само истината, не на фалшивите новини".

Явно освен почти целия Винету е чел и наши учебници за компромати!

Ааа, ще проверяват значи... Ама този филм сме го гледали вече. "Ало, Ваньо" се казва. Прокурор беше, май оня, дето после стана шеф на КПКОНПИ, а сега е на почивка във Валенсия.

И за Мишо имаше запис... Обаче са покойници вече

Някой дали забеляза синхрона между гласуването на новото НСО, записа с пияния борисов и снимките с пачките? Може и да съм твърде мнителен.

Не си мнителен а много прост и глупав

Абе, за еропейското правосъдие не съм сигурен. Европол не издирва черепа. Нито Интерпол.

Е, що да са арчим толкова за експертизи? Бат Бойко да си признае. -Бех си пийна малко в повечко и го казах. Какво толкоз има .? А па и тя си е пут... жената, ..и при тва убава!

"Ще се провери дали е започнал като дисидент от Магурата" Гешев, внимавай. Изразяваш лично отношение към обвиняем с политически намек.

Кой ще "проверя" записа, кой?!? Хахаххахха! Както записа с Ваньо Танов и какво се случи после. НИ-ЩО!!! Та така, прокуроре....

за да слагаш минуси на ОЧЕВАДНИ неща???? …..няма нужда да се доказва автентичност. Този "поток на мисълта" на Боко Тиквата НЕ може да се фалшифицира…..

Резултата от проверката е предизвестен. Гласът и записа е истински, но записът е манипулиран. каквото и да значи това/ в случая може да се окаже че е изтирта някоя псувня от Б.Б понеже е маловажна/ и поради тази причина че е манипулиран не може да се смята за доказателство. След което започва преследване за незаконно записване и използване на СРС и яко ще пострада записалия Б.Б. АМА МНОГО ЯКО. ША ВИДИШ.

и държавите отЕС ще извършат проверки на записа, за който се твърди, че е с гласа на премиера Бойко Борисов.

Няма какво да разследва ,записа е пратен от БОЕЦ за разследване в независима лаборатория в чужбина ,там ще кажат истината ,гешевите следователи е ясно какво ще установят.

Сигурно го проверявате, както търсите Васил Божков чрез интепол (никак). Трябва да Ви премахнат от дънно вие сте се сраснали с политици и всичко останало. Само думи дела няма и не защото не можете, а защото не искате

Вие също сте в записа и случайно да не стане така че е истински а пък и вие не си спомняте .....

По добре гледай ти да не се окажеш в записа, че после имаш да пишеш.

РПУ-то или от прокуратурата го написа, "умнико"?

Червените мутри отново озлобяха, но пак ще останат с празни ръце и с цветни сънища. Това не вие е 9 септември празноглавци. Американците, а не руснаците ще бъдат за дълги години в България. Но за разлика от преди България не е концлагер опасан с бодлива тел, където хората стояха по принуда, а е напълно свободна страна и вие червени маймуни може да заминавате където си искате Северна Корея, Русия, Куба, Виетнам и др. Ако границите бяха отворени преди 89 година в България щяха да останат само 2-3 милиона куманоиди.

Свободни сме да заминаваме, ама да имаме чекмеджето с еврото.

Ако не си мързелив и ако имаш акъл ще имаш и евро. Няма я партията кърмилница да ви храни, а илотите да работят и за вас.

Абе умник, масово народът не напусна родината си, близките си, къщите ти, за да се разхожда, а да намери някакво препитание, защото тук "демокраДите" унищожиха почти всички предприятия и селско стопанство и оставиха хората без работа.

Каквото беше останало от скапания ви комунизъм твоите другари го окрадоха и изядоха. Отиди при тях да си търсиш дрипавите черги.

Аз нямам нужда да търся нищо, драги. Ако можеш - провери какви активи е имала държавата преди приватизацията и какви суми са внесени в бюджета.

Кой ми ака в гащите, когато сме виновни за нещо. Та сега цялото варненско езеро е пълно с акото на тулупа главанак- главна мутра на ОПГ ГЕР(БКП). За кърджалийската потка да не говорим. Тя няма НИТО ЧЕСТ, нито ДОБЛЕСТ, нито срам пред децата си.

Журналистката Веселина Томова е била арестувана преди около час, съобщиха за Дарик източници от МВР, пожелали анонимност. Все още няма яснота къде е отведена главната редакторка на електронния сайт Афера.бг. Дарик успя да се добере единствено до информацията, че столични спецченгета са били изпратени да арестуват журналистката, тъй като е съществувал риск Томова да бъде предупредена от свои източници във варненската полиция.

Заради снимките.

Според заглавието: – прокуратурата ще проверява АВТЕНТИЧЕН ли е записът Но всъщност според следващия текст проверката ще бъде в 2 направления: – за НЕЗАКОННО използване на СРС – за МОНТАЖ на записи с технически средства ...дори и ако теоретично записът е верен

Пак да попитам без да го копирам Има ли цецо гуменетката и той шкафче пълно с 500-чки като бою джуката? За лубрикантите вече знаем. Кажете за пачките.

Разследване за снимчиците от спалнята на мъжа ти няма ли да има? Оръжие, злато, пачки.

Избийте си от главата всякакви мании за величие, за недосегаемост, за привилегированост или специалност. Вие сте временен служител на народа. И може да бъдете сигурен, че ако продължавате с арогантното си поведение спрямо журналистите, ще дойде момент, в който те ще почнат да напускат демонстративно пресконференции и интервюта с Вас и това моментално ще лъсне в световните медии и после ще се чудите какви опорни точки да измисляте пред евро-атлантическите си партньори. И запомнете, светът не се върти около Вас, а се върти около суверена, чието продължително присъствие на жълтите павета през последните години съвсем не е случайно. Татяна Кристи, offnews.bg

Айде стига сте цитирали парцаливи медии на хранилка при комунягуте! Отблъскващи сте вече! Пуууу, аман от кретени и комуноиди!!!!!

Най-големият е членът на БКП от 1977 г., разтривач на ушите на другаря Тодор Живков - мутра и простак!

Г-н брадясал каксет,защо ни излъга нас,тези ,които ти вярвахме безрезервно ,че ще има-няма седмица и ще ни го сервираш на скамейката на обвиняемите ,с целия му блясък под плаща на престъпността НВХазартния бос В.Божков.Мислех да се изхрача върху му ,а то сега мога да пратя храчката си по друг субект.Без да искам ,разбира се.Sorry!

За хора, които са поне малко технически грамотни са ясни нещата. Гешев да си търси под вола теле, ще го намери ;)

Гешев, ще разследва първоизточника на записа, а не верността му. Така, ще демонстрира работа а и вълкът ще е сит, агнето цяло и овчаря доволен.

Запомнете словосъчетанието „свикнали сме“. То е знаково за това, какво представлява родната политическа действителност. Основен принос даде председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. След няколкодневно мълчание тя коментира изтеклия в ютуб запис, в който премиерът Бойко Борисов я нарича „проста кърджалийска п@тка“. И Цвета каза: „Това е поредният фалшификат, жалък опит за компромат. Свикнали сме. Няма да се занимаваме с това, идват избори и заради това е всичко“.

Какъв по красноречив начин да докажеш че си такава каквато е казал ментора ти без да ти дреме за отдавна загубеното достойнство.. С какви очи тази патища ще застава да морализаторства в нс?? с какви очи гледа мъжо си и децата си???след това самопризнание че е наистна проста кърджалийска п....

Червените тролове сте елементарни. Личите отдалеч по дългите абзаци, цитати и липса на мисъл. Мозък нямате. И 1 копейка няма да ви дам, ако съм от рускотонпосолство/Бкп.

Важно е да се отчиташ на Белия генерал. Всичките пари от тук отиват при него за дози. Дано предозираш.

Главният прокурор каза още, че наблюдаващите прокурори ще проверят дали Васил Божков е дисидент и дали е започнал от „Магурата” като дисидент. Това е негово твърдение, прокуратурата е длъжна да проверява всички, отбеляза Гешев. WTF??? Каква е тая проверка за дисиденство? Той им подава сигнали с банкови извлечения, те щеи да проверяват дали бил дисидент?!

Понеже зациклиха по неверотните си обвинения сега ще се върнат 30 години назад за да ''доказват' нещо си?????Дори не проумяват колко жалки и смешни стават с ежедневното си плямпане.

Всички знаем какъв ще е резултата от проверката на автентичността на записа, но реално тук се цели да се накаже, човекът, който го е разпространил с тази проверка. За нерегламентирано използване на СРС... Заплахата е към други хора, които притежават подобни записи да внимават да не ги пуснат, че ще загазят. Колко жалко е че гл. прокурор се превърна в маша на властта, а по конституция трябва да има разделение на властите, нали?

Човекът много се уплаших,че пусна и снимки от спалнята и едни шкафчета пълни с евро,златни кюлчета и ...пистолет.

Гешев първо да отговори имало ли е разговор между Борисов, Горанов, Цацаров и него в който да са си мерили кой се прави на по-луд. Това е доказателство автетичен ли е записът или не.

Записа е менте, но PR стратегията е оригинална. Като излезнат записите на Дубайския приц и те ще минат в графата "менте" и ще им утрепат устрема в зародиш. Шейха е наясно, че Банкийски е параван на раздаващите време. Парите не струват, като ти изтече времето.