17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дивият нрав на демокрацията в действие :)

Полицейското следствие се е активирало и извършва разследване за грабеж, по сигнал на човек, опустошил с поведението си цял паркинг с автомобили. Бързо действат, когато сигналът иде от ... да кажем меко -нарушител. Дали така бързо реагират и когато получат сигнал от баба ми от Долно Нагорнище? Само да вметна, че тя е внесла повече данъци през живота си от този "герой".

Ако тази нескопосана лъжа мине, аз спирам да плащам данъци.

И какви данъци плащаш?

Ходи при манафите, бе глупак.

аха, да ти кажа един виц…. Говорят си двама американски милионери бизнесмени, пушейки пурите си и отпивайки по глътка бърбан на бара. Единият подхваща разговора с това кой как си печели парите и подхвърля - Има само един честен и почтен начин да изкараш пари, знаеш ли кой е той? - Не го зная, отговаря другият и добавя въпроса – и кой е този начин? - Така си и мислех, че не го знаеш, казва първият. Е това е и отговора за данъците.

Карал е вързо и се е уплел с 20 годишното бмв и е направил орание, а версията за обир е смехотворна. Така или иначе ще си без книжка и ако не ти е всичко у ред и пара за ремонти че требе да даваш

И каква е връзката с това, колко годишно му е БМВ-то ?!

Нападателите да не са собствениците на изпотрошените коли след дрифта на въпросния?

Софето си е кенеф няма какво да го обсъждаме повече.... по важно е да почнем да се очовечаваме...

Егати и боклуците. Това явно е нова мода за обири.

Лъжа скалъпена,или някой е над закона.

...ами, може би, ако не беше наблъскал всички тези коли, нападателите нямаше да го настигнат... Нещо май, не е ясно, за какво точно става въпрос!

След като гледах репортажа съм почти убеден,че това е постановка! Извършителят на това е с БМВ Х5!

Този бяга с кола,а четиримата го настигат пеша и го набиват.Много са бързи,или някой лъже.

АЗ, хайде сега и ти.... тези са видни български международни спортни треньори, като едни от последните им ученици, са примерно Юсейн Болт, Джъстин Гатлин и други...

Kakто вече писах това са PR акции на застрахователните дружества, които отчитат спад на застраховките и сега се спонсорира криминалният контингент да извършва масови зулуми с коли - запалвания , разбивания, кражби и катастрофи - все застрахователни събития.

Лъжа скалапена ,или поставена в устата му.Сигурно е някой над закона.

Трудно се живее в тази държава, всеки с лъжите си те заблуждава. Истината не смее да я казва, че за истината ще се наказва.

Тоя е бил някаква уникална питка, толкова да се панира, та чак и нищо да не направи. А сигурно има защо да го бият. И как познаваш, че ще тръгнат да те ограбват?! сигурно е дължал пари на някого видял е "работниците" му и е тръгнал да бяга, очевидно доста неуспешно. Тоя е някакъв мега смотаняк.

Софиянец? Сещам се за подслушан разговор в Арена Младост между някакви кифли. -Оо, ама ти с тоя ли сье движиш, въй, ма той и кола даже нЯа. А ти от колко годинье си в софия? Дьесеьт? Ма ти вьече си суфянка.

Занимавайте се с това какви хора сте , а не дали сте софиянци или не.

Е? И какво хора сте? Мога да продължа с още. Преди много години - гледаме някаква страшна мацка, ама все едно Клаудия Шифер и Мерлин Монро заедно... До момента, в който си отвори устата на непреводим диалект. Ами какви хора сме? Който не може да научи езика на мястото в което е отишълк какъв е? Има три варианта - или е пълен музикален инвалид(глух), или около него говорят на същия диалект и затова му изглежда нормално, или - е супер нагъл и си мисли, че е нещо повече от хората , при които е дошъл на гости. И трите варианта носят много информация какъв човек е.

Лъже като циганин. Друг е карал автомобила. Или просто си е дрифтил и изтървал контрола над автомобила (БМВ, задно предаване)

Или историята не е предадена правилно,или самият извършител крие нещо! Няма никаква логика да видиш,че 4 ма пешаци те гонят и ти да слезеш от колата да бягаш след като си потрошил няколко коли!

Има нещо гнило в Софето :)

Има разбира се, пълно е с мьекащи и мякащи чукундури които се къпят за Коледа и за Великден.

така е бате. тиъ не се научиха да говорът правилно. да додат да видат как пишеме и говориме в софия. кореняците! прабаба ми имала кошара с овце зад театъра зад канала. доидоха от прованса некви мякащи диалеткаджий. да се научът да говорът като нас - софианци.

А софиянци от десетилетия живеят в чужбина, или са в гробищата.

Има, на Баце електората.

Abe Suljo...kou ti e telefona, 4e mi e mnogo interesno da se sapisnaja s njakoi ot vas, deto pravite komentari po vsjakavi temi vinagi s namezi sa partii?? Ja si go dai da si pohurtuvame

Я си напише твоя бе пламечо, да те видим колко си смел и можеш ли да поемеш обажданията. да видим колко ти е интересно. пиши бе гейбераст смотан!

Чета “софиянец” в заглавието, моля уточнете, истински софиянец ли е, или е от многото надомъкнали се в София селтаци?

Що, ако баща ти е получил на времето панелка н О-БЕЛЯ!2 ти си парче софиянец ли?

Софиянци няма - като турист в София ми се е налагало да питам за разни улици (добре, че вече има GPS!) и нямаше кой да ми отговори. Дори нЕк'ва кака, която нахакано ми обясни, че работи в БНТ, дори тя не познаваше улиците на София. Кой знае каква чистачка беше там, но много държеше да се знае къде работи. Хе-хе!

Има ли разлика?

ахахахахха Ало, дир.бг.................. на това видео ли му викате? Некадърници!

Това е! Държавата се връща 20-25 години назад. Да те ограбят, докато чакаш на светофар; пред блока и то посред бял ден означава, че в тази държава цари пълна безнаказаност. Липса на самосъзнание и нереална самооценка на възможносттите връщат тези индивиди към действията на мутрите от 90-те. Вместо време на пост-мутризация преживяваме Ренесанс на мутризацията.

да така е и това е заради БСП и Русия ние не сме демократи а комунисти ... кога най сетне ще забравим Русия и комунизма и ше влзем в правия път като гледам коментарите на другите безмозъчни създания тук май никога няма да се оправим ......

EMEC

ЕМЕС Всички в най-различни селища сме се народили, не всички от селендурщината са се освободили.

Просто си е дрифтил на паркинга, белята станала и умната му приятелка го е спасила с версия.. Желязна версия!..

Да бе! В Бургас за месец 4 моми разправят, че не са взели наркотици, а току-що са духали на приятеля си... Сега да не зачестят и случаите на бягащи уж от обир...

За какво ще го ''гонят'' четирима за един телефон и малко джобни - Че то като теглиш калема , не си е струвало ''гоненето'' !!! Кажи си направо за какво ТОЧНО са те ГОНИЛИ - Не е нито заради приятелката ти , момичета колкото щеш , нито за смрадливият ти телефон - ДРУГО ЩЕ ДА Е !!!!!

За какво ни занимавате с някакъв селски ебач с таратайка и кобилата му? Искал да ебе, ама накрая май него са ебнали :D

По крадливо,фалшиво и нагло племе от тия в софето няма! Сипват си гел на косите, праят се че пишат книги дето никой не ги чете, рисуват картинки дето не можеш да разбереш къща ли е или минзухар, прости и нахални ,катот дебили от 19 век , пълни идиотщини.... и зимат парите та да си правят разни улички и се карат кой колко е откраднал,като на едно дето му викат Графа..... пълни дебили!

А Вие нали знаете, че в София почти не останаха кореняк софиянци?

"кореняк" ?! хаха това е комбинация от ? кореком и коняк предполагам ? колко назад във времето може да си проследиш коняка бе пич? софия е 20 000 при освобощдението, след това се пълни за 5 години със селяни да работят в 5-те фабрики на тогаващните мутри. кореком - коняк смешник! (и може да ме осъдиш, че си смешник!)

Кореняк е различно от селяк, въпреки че има рима

Напълни се със селяни, направо не може да се диша вече, смърди... на лайняни цървули!

EMEC

ЕМЕС Всеки, който с престъпление се проявява, по известен принцип с лъжи се оправдава.

и почвам да бегам бате ...

Забелязвам, че на тая простотия само олигофрени се забавляват...

EMEC

ЕМЕС Тази държава трябва от всичко да се ограничава, да може да си позволи повече полиция да назначава! Много нашенци демокрацията погрешно я разбраха, което доведе, че много престъпници се разиграха. Защо това оръжие по домовете са им го раздали, за да се чувстват, че те са уличните господари?

Видял четирима приближаващи и решил,че ще го нападат. Ами ,ако са вървящи по пътя хора и бяха го подминали ?Има нещо гнило в тая история !

Тази версия е изсмукана от пръстите. Вероятно някоя надрусана кифла или кфлар са карали и сега този ги спасява опитвайки се и себе си да измъкне сух от батака. Ако все пак е вярно че са го гонили с какво са го гонили та са го хванали ...пеша...и този като го гонят губи способност да кара направо по улицата...и последно ако са го гонили то той ги познава и има за какво да са го гонили и да хуква да бяга...

Добре де, ако е така, значи е супер про, защото се твърди, че са го били. Явно сам си е теглил юмруците за да изглежда по-достоверно ли? Егати, ако е така, сигурно шофьорската книжка му вади хляба за да е такъв зор да я спаси!

Тоест тоя или приятелката му са потрошили колите, ама за да се оправдае измисля че са го нападнали, настигнали 4ма да му вземат телефона.... Много плоско

кого трябва да блъсне българия за да избяга от нападналите я европата, демокрация, толерастия, австрия, кончита вурстия, реформация и тн....?

Пълни глупости. В кола си и решаваш да "тръгнеш рязко", помитайки 8 коли и зарязвайки си колата на пътя, защото те гонят пешеходци? И като слезе и си заряза колата отворена, що не я краднаха нея, а го догониха за телефона и парите? Аз досега не съм чул пешеходци да гонят кола и той човекът да слезе да си бяга пешачката.. и само да кажа, че Гоце Делчев не е Люлин и Дружба, така че стига с екшън филмите.

Откъде знаеш след сблъсъка с останалите коли дали е можел да продължи да кара?

Видял ги, че приближават и не се сетил да заключи вратите? Щото прозорците са здрави, явно не са го извадили през прозореца.

а един мармот ги завиваше в станиол

Ама как обичате да не изнасяте имената на щатните си доносници ... А ако беше някай клет плебей щяхте да го разсъблечети във всички медии ... Примери бол

Африкански мигранти мануал. В Клоаката на горещите патреОти само черните негри грабят и пребиват. Нали така.

Интересно... Да не си е измислил само обира и боя,за да се защити за катастрофата...

ГЕРБ за 10години властване ни осигури ,,сигурност и ред ". Това се случва в София и то на паркинг.Нямате престава какво е по селата и малките градчета.Да не говорим ,че вече почти всеки ден имаме в България по едно две убйства.Управниците са осигурени с държавна охрана ,а по първите с бронирани джипове и и пука само по медиите.Докараха народа и младите до безизходица и малоумност и така ще продължи с тази неадекватност за действия и превенция. Щом управляващата коалиция начело с Борисов не могат да се справят с престъпността било битова или организирана да изчезват по родните си места.

Верваме

Софето е фрашкано с малоумни тъпанари!

...Дошли от твоето село, най-вероятно...

Най не им харесва в Софията на хора от селата, на които са им затворили цеха за лютеница и са ги принудили да станат столичани, че: Не им отива тук - събуват си обущата пред врата в панелката, изнасят си саксиите по стълбищата, слушат чалга до ранни зори, за да притъпят болката, по-заможните опъват суджуци на терасата, без да знаят, че това не е престиж в столицата. Хвърлят си боклука през терасата, остъкляват си терасата, слагат кисело зеле в мазето, държат дърва за огрев в мазето и после се отопляват с тях с кюмбето, защото имало одушник в апартамента... И не искат да са столичани и туй-то, а и ние не искаме да идват в София. Ама пуста неволя...

ОГРАБЕНИЯТ е виновен така ли? Еее трябва да се оставяме да ни убиват и изнасилват цигани, маридери и т.н. Тръгнеш ли да бягаш си ВИНОВЕН!!! А нейдай си Боже да гръмнеш крадец или да го пребиеш влизаш в панделата! “Светана ли Ви червената лампа, щот ако не ви светне ще ви светна синя лампа” Ако ви оберат ще БЛАГОДАРИТЕ на мародерите, ако Ви изнасилят ще казвате че ви е приятно! Няма да се защитавате ей!!! Че ще ви светна синя лампа!

Да, виновен е за материалните щети нанасени на колите от него. А историята за грабежа ми звучи доста невероятно. Вместо примерно да заключи вратите на автомобила и да се обади на 112 тръгва да бяга. Освен това не разбрах на какво се дължи загубата на шофьорски умения и удрянето на автомобилите. Така представена историята не вдъхва много доверие.

Точно така! Историята звучи много нелепо. По-вероятно ченгетат покриват шофьора който е синче на някой и е бил надрусан до безсъзнание!

защо от изнасилване? те всичките работят, в едни заведения !!

Приказки от 1001 нощ... Според мен: Версия 1 - пияна и много друсана кифла (мъжка или женска) блъска колите, но веднага идва този с неговата версия, за да няма съд, да има каско и ГО. Много лоши наркотици явно има, нв им понасят. Добре, че няма ударени хора. Версия 2 - тоя са го гонили с друга кола, имало си е причина, я любовница, я нещо друго.

Този, както силно зачестилите подобни, и близки по същноста си случаи на последък, ме карат да цитирам някои отпророчествата за последните дни: „Ще дойде време, когато не гонения, а парите и прелестите на този свят ще отвърнат хората от Бога и ще погинат къде-къде повече души, отколкото по време на откритото богоборчество. От една страна, ще издигат кръстове и ще позлатяват куполи, а от друга – ще настане царството на лъжата и злото. Ще настъпят времена , когато развращаването и упадъкът на нравите на младите хора ще достигнат крайни предели. Почти няма да останат непокварени. Те ще смятат, че всичко им е позволено за задоволяване на прищевките и похотите им, тъй като ще виждат своята безнаказаност. Ще се събират в компании и банди, ще крадат, ще развратничат.Ще има държавен хаос, протести, недостиг на продоволствие при небивала реколта, отравяне на природата. Хората ще се избиват едни други като зверове....“ Който му е смешно , нека се смее. Който пък иска, може да помисли.

То по теория на вероятностите винаги ще се случи нещо. Важното е с какво го свързваш: 1. Поради акъла си и умствения капацитет 2. Поради Бог 3. Поради кармата или кармичните кръгове(тези кръгове сигурно са нещо като обрачите от фирми или от този сорт) 4. А може и дявола да е причина! Де да знае човек, манипулации много, стига да ги търсиш, а забравих... и Матрицата е виновна!

ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!! /reshetnikov/

БКП също! :P и изгниващата постройка на будзлужа праща звук с много ниска честота, който влияе неблаготворно на общия фон!

Пищола вече ми е постоянно на кръста с патрон в цефта.

Ще ти отнесе грахчетата някой ден, гаранция.

Казва се дуло, а разговорно се пише цеВта. И гледай, ако го вадиш да стреляш, че иначе може да ти го приберат някъде на тъмно местенце.

Казва се ствол.