София ще оборудва със слънчеви панели стотици сгради: Зелената трансформация на столицата

Проектите се подготвят, за да се кандидатства за финансиране, но вече има и готови, каза кметът Йорданка Фандъкова

Обратно в новината

Коментари - София ще оборудва със слънчеви панели стотици сгради: Зелената трансформация на столицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да ви е топло зимата си напичайте гърбовете на слънце ! Какво не сте разбрали . А банята ..... Абе другари ми тя зимата само 3-4 месеца !

Каква е тази калинка?!

Всичко е измама тук в Булгаристан,тая гербераска няма ли кой да я махне като оня където обикаля с джипа ,и си пее "Корона чао чао".Пълен смях.Който продължава да вярва на тая сган долна и мародерска е много заблуден!!!

Как така никой не поиска оставката на Фандъкова? Коя схема върви в момента, преди известно време гл.прокурор спомена за проверка на суми изразходвани за озеленяването в София?

пак ще се краде яко , както с печките с спирките и тн. милярди похарчени без никаква полза крадла долна.

Простите софиянци да гласуват пак за учителката.

Слънцето в София и в цяла БГ е щедро. Енергията му е подарък и е глупаво да не се използва. Слънце има, но ум за ползване няма. Ние африканци ли сме?

Крадливата и корумпирана бездарница Фъндъкова е за затвора, както и нейния благодетел Бойко !!!

Не може да пръдне без да и позволи Борисов!

Фандъкова си мисли, че е кмет на Атина и ще вършат работа слънчевите панели. Да отиде да духа на германските ветрогенератори, че това лято го закъсаха поради липса на вятър.

Ти недей... Може да е добра и да захрани енергийно поне Източна Германия!

Кога цигарите ще се забранятза продажба в търговските хранителни вериги ?

Тази жена вече трябва да се прегледа при психиатър.

Баба Фандъкова да даде път на младите.

Съгласен съм. София има редица основни нерешени проблеми, които имат нужда от свеж поглед и идеи.

София е много мръсен град. поради липсата на паркинги, хора спират в грединките, по гумите се лепи кал, която после остава по пътното платно, там изсъхва и се вдига във въздуха, нооо това е добре дошло за СО, тъй като е повод да се увеличават данъците, с екокомпонети и, глоби за населението, и така формират приходната част на собствените средства, а как се харчат---- това е друга работа

...... та ще се налага на няколко пъти месечно да се чистятт фотоволтаиците от мърсотия, де! но това си е необходимо присъщ разход за специално създадена за целта фирма.

Айде нема нужда. Още помним на Тлъстото Лиле от същата партия санирането на пъти над пазарните цени.

А въздуха оправи ли? Гуми и пластмасови шишета ще се горят ли и тази зима?

"при настъпване на екстремни климатични събития" Преди около десет години много здраво плашеха с голямата и страшна озонова дупка причинена от вредните емисии и как трябва час по скоро да намалим всичко иначе ще има катастрофален край. И какво стана накрая? Две три години го повтаряха и накрая забравиха че е проблем, а миналата година дупката сама се затвори БЕЗ да се влие въобще от това с колко сме намалили вредните емисии! И сега отново зор голям час по скоро да вземем най-радикалните промени. До 9 години тотално да премахнем въгледобива и директно на зелено да минем?! Еко печки за да се намалят емисиите и сега и панели брей брей!? Но печките не работят без ток, а при чести спирания отиват на вятъра както всяка друга техника. А панелите и перките не са защитени от замръзване или претоварване, но хей сигурен съм че това няма да е проблем.

Това да не ви е Дубай! Пак ще пълните джоба на собственици на слънчеви колектори

първо се мисли за гладните болните безработните бездомните после за соларни панели и разни там глупости иначе е изрудство

Пак ще падне кражба!

Ще ще, айде като се направи тогава се похвалете. Колко обещания и ще ще ще ще-та се наслушах от всякакви политици

да оборудват, да оправят въздуха.

Бях кандидатствал за алтернативно екологично отопление, да ви кажа - 2 години ще стане - нищо не се е случило. Иначе това за слънчевите панели по покривите според мен е добра идея - мисля че трябва да се използват тези покривни пространства - на блоковете и къщите. В Япония, новите къщи вече задължително трябва да са проектирани със фотоволтаици

Добра ама зависи колко слънце ще огрее за да се произведе нещо, отделно като се замърсят трябва да се изчистят. Другото е по-притеснително, какво ще ги правят тези панели после. Те хич няма да замърсят?

Чудесно, нека да ни стимулират, ако не с пари, то поне с облекчаване на административната процедура. Ама то не става само с пожелания. Общината трябва съвместно с Чез ида го направи и договори

тая пача не се наяде!

След принудителното ваксиниране следва принудително преминаване към нов електромобил, принудително бракуване на стария ДВГ, принудително инсталиране на соларки на покрива, принудително закупуване на климатици от най-висок клас, принудително регистриране на отпадъците с цел по-доброто им управление и така нататък. ЕС, партията и правителството мислят за вас вместо вас, от вас само парите под формата, разбира се на заеми от новонапечатани пари

След толкова много "успешни" ремонти на улици и булеварди, града ни прилича на развалина. И сега какво, нова дейност. Може би , след като протекат покривите, ще търсим "собствени" средства за ремонтите им. И пак форма за крадене на пари .

Отново и отново разделна политика За едни слънчеви панели и нови уреди за други НИЩО.И народа пак мълчи и мазохистично търпи

"Всичко Мара втасала, само не се сресала", българска поговорка е това. И сега нова форма на крадене, измисли кметицата.

Какво значи собствени средства? Не значи ли, че това са данъците, които плащаме? И не значи ли това, че това са нашите пари?

Марш обратно към Самоков, Данче! Достатъчно поразии направи.

нищо няма да се постигне. Ама писането по клавиатурите е по-безопасно за призоваващите, пък и по-комфортно - няма нужда да се ходи в студеното и дъждовно време по институции, за да се действа ефективно. Уви, електронните услуги в страната ни все още са в зародиш.