София създава нови възможности за финансиране на културата и творческите индустрии

Новото общество "Култура и креативност" към Европейския институт за иновации и технологии се превръща в one stop shop за всички културни мениджъри и предприемачи

Обратно в новината

Коментари - София създава нови възможности за финансиране на културата и творческите индустрии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да не забравите за кражока за деца на политици и кълтурни дейци под мотото:Как да откраднем повече пари чрез програми и фондаций ;)

Да очакваме поредното драгкуин шоу, лгбтпедо филм/спектакъл/дискусия и поредната училищна джендър анкета/книжка/брошура. Всичко това с пари от нишите данъци

това е държавата с най-много фалшиви столици. пак ще произвеждат фалшификати ... https://www.youtube.com/watch?v=q1LgjykPTLo Истински ли са столиците на Дунавска България (681-1018г. и 1185 – 1396г.)(Част 1) https://www.youtube.com/watch?v=Laag-giOhrM Истински ли са столиците на Дунавска България (681-1018г. и 1185 – 1396г.) (Част 2) https://www.youtube.com/watch?v=4wL-QniLs-E Истински ли са столиците на Дунавска България (681-1018г. и 1185 – 1396г.) (Част 3)

пак ще се краде

В средата джендърстит а около него феминацистки.

Тези на снимката хилещи се като ненормални с развалени зъби ли са кОлтурните софиянци ?

Са си от село и са от столичаните в повече.

Когато културата стане индустрия, да ви еба и културата! Идиоти!

Всичко това звучи много реално и достъпно за всички български граждани. Дами и господа, престанете моля да правите изказвания, политкоректни като за Брюксел, щото Българинът участва и иска да участва. Тя ха отхапе от ляво на наденицата, въздух, та отхапе от дясно, пак въздух, а Вие говорите за непреходни евроатлантически ценности.... Не съм привърженик на Вазраждане. Ама да не казваме на всичко "Yes"

На кое отгоре ще развивате култура? Каква култура ще създадат простаци, хрантутници, гейове и слуги на всяка власт, та чак до Ушев и Господинов, които са същите?

Точно от това се нуждаехме, още една схема за хрантутници.

Дандъка го финансира да прави компютърни игри уж със 900 хил евро. Щото майка му била приятелка на Фандьо. Той си купи 3 етажна къща и супер автомобил и после обяви фалит на фирмата. Сега пак ли ще е така?

каква култура, какви 5 лева. сякаш тези хорица не живеят в българия а на друга планета

София е най неправилния град за столица!

Който и да е като го налазят ПРОСТАЦИТЕ и СЕЛЯЦИТЕ - пак до тази "индустрия" ще стигнем ! Тя и държавата е ХУБАВА с хубав климат и зема , ама като я обитават КРАДЛИВИ и ДИВИ ПРИМАТИ каква полза !!

То вече 33 години ни преподават култура по американски.

България не е София

А какво е София? Сърбия ли е? Гърция ли е?

Никакви условия за нищо нямаме и не можем да създадем - Единствените условия са за ИНДУСТРИАЛНО ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОСТАЦИ , ПРЕСТЪПНИЦИ и ТЪПИ ИДИОТИ - нищо повече или по-малко !! Гешев му казва " БОКЛУК " , за обикновените хора са си чисти продажни идиоти !!

КУЛТУРА ли?! В съседната статия четем за 2.3% РЪСТ на БВП. Отчетен РАСТЕЖ при СТРОИТЕЛСТВО, ТЪРГОВИЯ, РЕМОНТ на АВТОМОБИЛИ, ФИНАНСОВИ дейности, СЕЛСКО стопанство. ПРОМИШЛЕНОСТ и т.н. И СПАД на годишна база е регистриран само в "КУЛТУРА, спорт и развлечения; други дейности - с 0.8%" .

А НЕ трябва ли да имаме и някаква БАЗОВА "култура " преди това , или това не е много важно според Бай Ганя - ( имаме си Делян Пеевски и това ни стига ) - Той ще ни напише и "конституцията и културата "?! Ние тоалетна хартия не можем да си направим , но започваме с "културните индустрии" - а за ТЪПИТЕ ТРОЙКАДЖИИ в училище чухте ли - НЕ , то и това нямало значение !!!

Ромската кметица на София - в затвора !

Сте давали пари ма пиянки

Пък в Пловдив, културното наследство, ако не се руши бързо, както им се иска на "инвеститорите", обичайно го пали клошар. И, о, чудо! Изниква проект за мол...

А нещо за работа на полето за сОФИЯНЦИ???

Тез ку ни грабят сичкити пари на България ф пробити им град щяха да са дъното на Анадола, ся са саму на европата. Суфийци по сичку са последни.

Ама ще доживеем ли да имаме асфалтирани улици и канализация?

на майкавипотката с тоя английски!