Мъж бе застрелян в София, убиецът е задържан

Мъж беше застрелян днес следобяд в административна сграда до Външно министерство и зала "Универсиада" в София.

Обратно в новината

Коментари - Мъж бе застрелян в София, убиецът е задържан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американският Армендуду-Едо Манукян скоро ще бъде напълнен с олово за своите предателства към Родината! Смерт Шпионов!!!!

Има два въпроса на които не мога да си отговоря. Ако някой знае,моля да помогне. 1.Защо на пенсионирани военни и полицаи трябва да се оставя личното оръжие? 2.Защо всички,които притежават оръжие не се подлагат периодически на преглед за психично здраве?

това е резултат на нашето проспало един век/75 години безправие . Човека нищо не губи , простреляния си отиде с две празни ръце може би това е правосъдие

ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ НАЗНАЧАВАНЕТО В ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ НА ЦЕЛИ ЯТА "ПЪРХАЩИ ПЕПЕРУДКИ И КАЛИНКИ"...

Хората,като не вярватат на институциите вече взеха нещата в свои ръце. Дано не съм права,но май ще има още много такива саморазправи с цел уреждане на сметки.

пенсионер на 79 г. да се храни безплатно и даже да се грижат за него в панделата. Хем зимата ще е на безплатно топло.

От личните ми наблюдения съм стигнал до извода, че 90% от бившите военни са видимо психично болни, агресивни и опасни, а вместо да се вземат мерки и да бъдат лекувани им продават за жълти стотинки служебните оръжия и им ги оставят да си ги държат по домовете и логичното се случва ... убиват хора, животни, застрашават здравето и живота на съседи, семейство и т.н. Трябва масово да се изземе оръжието на тези хора.

Ti si бил голям психолог.Чак пък 90% ???Само дето не споменаваш останалата част от населението на БГ.Или не се разхождаш по улиците.И да отбележа,че не съм нито бивш нито действащ военен.Нека само на мутрите им позволяват и всичко ще е наред.На тях обаче не им трябват разрешителни.Носят си ги и без тази хартийка.

Просто не обичат да ги вземат за мезе. Знаят как трябва да се процедира, как да се свърши една работа и явно се дразнят, ако някой лигльо почне да се прави на интересен. И да - случая с банковата чиновничка, убита в Бургас май се повтаря.

Това, което казваш е пълната истина. Всички имат психични отклонения.

Сега геодезо-проектанта си е занесъл парите в гроба.

когато няма съд има пистолет , Природен закон !

един продажен пудел по малко .браво деди

тия пенсионери са се скарали заради абитюрентка. Подражават на Волен.

Оръжието е създадено да поразява противника. А това, че насила и на безценица "продадоха" личното оръжие на бившите военни, за да им гарантират последваща работа като охранители, е проблем на държавата. И резултата е налице. Този 79 годишен старец, който поне 30 години си е получавал "заслуженият таван" на пенсията, явно нещо се е осъзнал..

Явно е Сашо Далаверата - не е случайно да застреляш "виден геодезист" - заснемане на имоти и т.н.

Изводът: никога не е късно човек да стане за резил, даже и на стари години. Това го бях казал и по повод на онзи грък на осемдесет и нещо, женен за българка в Русе на седемдесет и нещо, която беше убил от ревност. Явно мъдростта която идва с годините не спасява от глупостите които човек може да направи.

Ами не е задължително мъдростта при всички да идва с годините. Обикновено тя идва с поуките от грешките, но не всеки може да си вземе поука.

а при някой може и никога да не дойде

милиционерите сега ще си пишат още едно разкрито убийство.

Отървал се е от гадния живот.

може и да не е бил гаден

Отдавна изразявам и поддържам мнение , че оръжие на бивши военни и полицаи не трябва да се дава при пенсиониране. Всички случаи на убийства извън организираната престъпност са на бивши военни или полицаи. Имайки впредвид ,че повечето от тях са или полуграмотни или алкохолици ,зловещите факти са налице.

Много от престъпленията са предотвратени именно от БИВШИ полицаи... Моля не дрънкайте глупости. Младите бомбета далеч не всички са читави.

Ами само те имат оръжие. Ясно е, че искаш САМО организираната престъпност да може. Също според статистиката 100% от непушачите, родени през март 1902г. са умрели.

Добре е в "журналистиката" да не се коментират каквито и да е събития , като се използуват термини .."по непотвърдени сведения..", "..по думите на..", "..предполага се че." .Не го ли знаете ?Има достатъчно други важни неща които са съвсем потвърдени , но никой не се пъне да ги анализира.

Пенсиите трябва да се вземат в ръце браво.

Изненадън съм колко глупости има както в "официалните" информации така и в коментариите. Сашо Василев никога не е бил криминално замесен. Напротив, много пъти е бил завличан от клиенти.И само веднъж е завел дело за неизплатен хонорар. Никога не се е занимавал със земеразделяне. За останалите глупости няма да пиша. Беше великолепен геодезист и проектант. А убиеца го застреля защото му предложил безплатно една идея за която не успяли да намерят финансиране. Бил му убил надеждата.

Напълно си прав(а). Сашо ми беше шеф преди години и тези измислици са пълни глупости на безсъвестни хора. Лека му пръст.

Тези геодезсти масово са престъпници! Отдаван го чакам аз това! Колко хора са ощетили. Измет лъжлива и интерестийчска! Още такива ще има . .. на хората им писна! ПИСНА им!

може да ми слагаш колко минуси искаш - но фактите няма да се променят!!! Геодезистите са долно продажно лъжливо племе!

един ли ти го слага

А още и готвачите,моряците,математиците и артистите...така де -да обобщаваме по-наедро..

ходи се прегледай според мен нещо не си наред

79 годишен, ама го е ударил от раз. В сърцето. Е тва е мъж!

Дядката е пич! Що да стои вкъщи на една мизерна пенсия?! В затвора няма да има грижи!

Началото на Края ?

Убитият днес 67-годишен Александър Георгиев Василев е един от големите по чл. 34, ал. 4 от Закона за политическите партии парични дарители на Съюза на демократичните сили.

това не означава ли-съюза на държавна сигурност?

работа. дал на едни, а не други може би не. жалко за човека.

ако е комунистически престъпник,на мен не ми е жал.

При такива новини се питаш дали не е по-добре да си по малко богат и известен, но повече жив.

Няма да спра да се чудя (а и да питам) следното: защо на бивши (пенсионирани) военни и полицаи им се полага по право пистолет (или друго оръжие)?! Защо, откъде-накъде!? Ясно е, че това е една от малкото, да не кажа единствената причина да ги наемат като охранители, ама едва ли е достатъчно за да е такова масово това явление... Другия ми въпрос, свързан с първия е, защо милиционерите носят оръжието си по 24/7, а не само в работно време? И не ми казвайте, че ченгето е по 24/7 на служба, че ще умра от смях... Крайния резултат от подобно раздаване на оръжия е: пуцане до побъркване по сватби и ЧНГ, доста самонаранявания - собствени и на членове на семействата (деца) и тук-таме по някое убийство...

Ти не си ПИЧ, а много тъпа и проста п...а!

Стоенчо, мама, сигурен съм че и това твое "мнение" ти е продиктувано от дежурния офицер... Дори свястна обида не можете да измислите това фуражките, бе! Ей че тъпанари....

Полага им се за да правят дупки по законите на другите

Може ли да си толкова прост и тъп ???

кого са изнесли в одеало -убитият или убиеца?последният сигурно има добри адвокати и съдии, а може и да е онкоболен ...

Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще свърша... П. Р. Славейков ...

Прави си, такива сте.

Славейков ли обявяваш за такъв бе,измн?

Те искат справедливост и са единствените, които трябва и могат да си я позволят. Комунистите търсят лоното..

става дума за пари,ама много пари

Смятай за да те гръмне 79 годишен човек, какво трябва да си му причинил. Криминално проявен геодезист... врътни малко повече теодолита, премести малко повече латата, 1 декар бонус за Картофа, 50 бона за мен. Пудел ли си или Питбул пред 9мм всички са равни. Чудя се дали политиците ни чакат да го разберат това по същия начин.

Много точно си го казал!

по скоро изперкал злобен военен пенсионер на който му се губи 1 м2 от скапаното парче земя/според него ест./ а както е изестно опростачения бг чалгар за толкоа затрива и собствения си брат

Сашо Пудела? Виден геодезист и проектант? Хм....едно от двете не може да е вярно...освен ако геодезията не е минала на друго ниво ;-)

Познавате го лично?

Само тъпанарите, рожба на съвременната "журналистика" са убедени, че човек с прякор= "криминално проявен" (каквото и да означава това)

кое от двете не може да е вярно бе "мозък"? виден геодезист или проектант?

Сашо Пудела или Цецо Пудела? Да няма грешка?

Чак сега ли ви става ясно ,че дътаците комунисти ,ченгета над 60 години са фигурите в тая държава

а политиците от последните 26 години са им марионетки

Абре на крив .......и космоса е тесен.Докога комунисти бре ,че те отдавна са измрели.Сигурно и моя син е комунис на 12-г.

ако и ти си такъв,и баща ти,и дядо ти

Демокрацията не може да те направи по - умен, но със сигурност дава възможност, да покажеш какъв всъщност си.:)

Интересно, за жертвата пишат много, а за извършителят само, че е на 79 години. И, ако са стари "бойни" другари, дали ще разберем някога цялата истина?

Убиецът е бивш военен, кървавочервен комунист!

то сега ги има всякакви,сини комунисти,зелени,оранжеви и т.н.

Убитият днес 67-годишен Александър Георгиев Василев е бил съдружник с "мозък" от кръга "Фронтиер". Василев има участия във фирмите Свети Константин-Пещера АД, АСИ-Главпроект АД, Главпроект-Екип В ЕООД. В първата той е в борда на директорите, а самото дружество се занимава със строителство, хотелиерство, ресторантьорство, както и с управление и експлоатация на почивен комплекс Родопи II и х-л Свети Константин-Пещера. Единият от представителите на дружеството е нашумелият скандално преди време Едуард Саркиз Манукян, който беше определен от медиите като мозъкът на кръга "Фронтиер", който съветвал "Ротшилд" и внедрявал двойни технологии от Запад на Изток. В АСИ Главпроект Василев също е в борда на директорите, като представител на тази фирма е известният архитект Мария Попмаркова. Не ме питайте за колегата в шок съм, много съм объркана Това, което се пише сега по медиите са абсолютни глупости!, заяви пред БЛИЦ Помаркова. И добави, че видяла като извеждат убиеца на Василев, но не го познавала, а също така нямала представа каква е причината за извършването на това зверство.

Tези десари нямали да мирясат наи-после? Kакто си описал нещата става въпрос за бивши чингизи, настоящи мутро-отговорници. да живееят всички бкп-та по земните кълбета!

100%!!! Хубавото е, че лека, полека парите които окрадоха през 90-те започват да привършват и сами се разстрелват.

Какъв е тоя закон,който дава оръжие в ръцете на 79-годишен човек?

Законът се нарича: "Нашите и вашите"

ВРЪЩАЙТЕ СИ ДЪЛГОВЕТЕ или очаквайте ...

Аз мойта я .... Ти гледай да не закъсняваш с издължаването. Не е задължително. Може просто да сижевееш ден за ден, докато ....и после край.

Човека, бог да го прости, е най-малко криминално проявен. Пидела му викаха заради косата и беше свестен човек, занимаващ се с проектиране. Само че времето в което живеем е чуждо за тяхното поколение .

Убитият днес 67-годишен Александър Георгиев Василев е бил съдружник с "мозък" от кръга "Фронтиер". Василев има участия във фирмите Свети Константин-Пещера АД, АСИ-Главпроект АД, Главпроект-Екип В ЕООД. В първата той е в борда на директорите, а самото дружество се занимава със строителство, хотелиерство, ресторантьорство, както и с управление и експлоатация на почивен комплекс Родопи II и х-л Свети Константин-Пещера. Единият от представителите на дружеството е нашумелият скандално преди време Едуард Саркиз Манукян, който беше определен от медиите като мозъкът на кръга "Фронтиер", който съветвал "Ротшилд" и внедрявал двойни технологии от Запад на Изток. В АСИ Главпроект Василев също е в борда на директорите, като представител на тази фирма е известният архитект Мария Попмаркова. Не ме питайте за колегата в шок съм, много съм объркана Това, което се пише сега по медиите са абсолютни глупости!, заяви пред БЛИЦ Помаркова. И добави, че видяла като извеждат убиеца на Василев, но не го познавала, а също така нямала представа каква е причината за извършването на това зверство.

най-малкото криминално проявен,ама иначе е свестен. Как ли би описал не свестните.

Щом е бил геодезист явно е "ОБЪРКАЛ" някоя граница на някой имот и е нанесъл страшни щети за да даде фира !!!

Обещавам, че аз, или някой роднина ще съдя "умствено проявените новинари" от Дир (и по веригата) за накърняване доброто име на Сашо Василев!

ДИР-а се позовава на Фрогнюз, а те сигурно на някой друг, така че веригата може да се окаже доста дълга, но нищо не ти пречи да се пробваш.

пробвай,на мен не ми пречи,нали сме демокрация

А с какво е криминално проявен убитият? Или журналистите като чуят, че някой човек има прякор, то непременно трябва да е от криминалния контингент. Като лепите етикет на хората дайте и доказателства, ако пък нямате такива не пишете глупости.

Или журналистите като чуят, че някой човек има прякор, то непременно трябва да е от криминалния контингент.то и на бойко му викат тиквата ама той не е криминално проявен и стои далеч от престъпните среди

аз съм най-чистия бе,мен за светец трябва да ме обявите,от тато ви насам по добър политик не сте имали,хахахаха

какви журналисти в България - обикноовени пуделчета

В България за пари човек за човека е звяр.Всеки гледа да те озмами,ограби,отвратително е!Каква е тази откачена държава! Дори шофьори на незаконни микробуси грабят колкото може повече пари на нещастните хорица роби отошли в чужбина да работят,багажът им ктадат гадост! Кога ли ще четем такива новини и за някой шофьор изнудвач и крадец!

Това е комунистическа пропаганда срещу капитализма. Комунистите казваха "човек за човека е вълк". Такива неща не стават при пазарната икономика !

кух си бе селяко!

Homo homini lupus est- около 200 г. пр. н. е. Пазарната икономика дефинира натрупването на икономически блага като основен двигател на развитието и водещ критерий за личността и обществото. Адам Смит разправя, че икономическите блага са такива, че винаги са в недостиг спрямо мераците за тях- много вълчи мерак- малко сочна плячка

Абе Станков, извади си главата от задника. Каква пазарна икономика има тук като няма производство? Тук има само прекупвачи и далавераджии. Ти въобще знаеш ли каво значи пазарна икономика?

вземи си самолет,аз така правя

БСП - (Б)есни (С)трашни (П)енсии

Убийството е по политически причини!

имитирали са жан габен и луй ди финес

пенсионираните полицаи не се дават на младоци и хлапетии от милиционерското в пазарджик я!