46-годишен мъж бе убит в София

46-годишен мъж бе убит на пазара "Димитър Петков" в София на Бъдни вечер.

Обратно в новината

Коментари - 46-годишен мъж бе убит в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

районът между пазара петков и ул. опълчнска се превърна в едно от най-големите и опасни наркомански гета в софия. кварталът особено западна след като откриха центъра по наркомании на ул. пиротска, откъдето всякакви съмнителни типове се запасяват с метадон и дрога по разни съмнителни програми. наркомани от цяла софия се събират да продават дрога и се дрогират денонощно около църквата свети никола на ул. пиротска, пред минувачи от всички възрасти, включително и деца. позволявам си тук да призовава властите да вземат мерки и ако не могат да изгонят наркоманите от градинката свети никола, поне да има някакво полицейско присъствие в района, защото на хората вече ни е писнало да виждаме всеки ден как наркомани и всякакви буклуци се дрогират, пиянстват и вилнеят в района.

Хич не ме интересува криминалната хроника. Затиснал съм се с купчина вратни пържоли и червено вино. Чакам да завали сняг! Поне 2 метра!

този наркопласьр е нямал късмета да попадне на нашето правосъдие, да да го пуснат след ден два. Намерил си е майстора.

Защо издирват извършителите? За да им благодарят ли?

Sm3hurk0

В България всеки е познайник на някаква институция. Един бил с мнго глоби в кат, друг дължи пари на нап, трети бил клент на (весело) здравно заведение, четвърти бил в полезрението на данс,.... Държавата създава хора АНДРЕШКОВЦИ с нейното безхаберие и слабо управление. После се чудим що е така, Е как да е ?

КАТО Е НАРКОМАН И ДЖЕБЧИЯ ДА ГО БЯХА ПРИБРАЛИ ТЮФЛЕЦИТЕ, А НЕ ДА ЧАКАТ ДА ГО ГРЪМНАТ! В ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА ПОЛИЦАИТЕ НЕ ПРАВЯТ ПОДОБНИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА. ОТНОВО ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ТЕ ОПРАВДАВАТ НЕКАДЪРНОСТТА СИ ИЛИ ИСКАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ОПРАВДАЯТ УБИЙЦИТЕ, КОИТО ВЕРОЯТНО СЪЩО СА ТЕХНИ ПОЗНАЙНИЦИ И СПОНСОРИ!!!

Народ с ограбена вяра от комунистите дървинисти като българският няма да оцелее ако не си възвърне вярата, която е основната му крепост и надежда.

.....???????.....

Ох, майка. Много си препил снощи.

сигурно е станал млад баща - Исус му се е родил... Внимавайте с алкохола в планината и по пистите за да не си разваляме празниците

новият софиянец = на рамо с картечница и облечен в броня!

Ако е стигнало до гърмене, значи има защо. Това от мен да го знаете.

ало дира циганите са пребили десетина човека в софия,или за вас това не е новина?

И то в същия район, почти до 3то районно... зае..би

ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН ГЕРБ!

с една дума българия....

ВИНОВНИЦИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО Н А СТРАНАТА СА СИНДИКАЛНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ И МЕДИИТЕ-ТЕ УЧАСТВУВАХА И ПОКРОВИТЕЛСТВУВАХА РАЗГРАБВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНОТО НИ БОГАТСТВО,ЗАТЪПЯВАНЕ И КРИМИНАЛИЗИРАНЕ НА ХОРАТА.

Тези цигани ни предизвикват денонощно с оръжие да ходим-изпросиха си го!Да не се чудят те после как бързо им изчезва общността!

Пазарът със сигурност не е криминално сборище. Бъпреки близостта на Факултето и Банишора. Доста често минавам от там и никога не съм виждал съмнителни типове. Май става дума за неудала се бизнес-среща.

val55

Е па виж, в най-демократичната държава как е. Там първо стрелят, а после питат.....То, и това не си е работа, ама пак е демокрация за някои особено, ако имат друг цвят на кожата....

цвета на кожата, няма отношение, в САЩ Обама е с Кенийски корени, а фамилия Джексън милионери.В САЩ извадиш ли пистолет срещу полицай, умираш. Убийството е аматьорско, което говори, че са цигани или наркомани...

коментарите са идиотски! За МВР всеки е криминално проявен, дори оправданите от съда. убийството е неприемливо... има си резервати, съдилища и каторга!

Май човека е бил местния координатор на ГЕРБ за район Възраждне. Не е никакъв наркоман. Държал е няколко сергийки на пазара.

Дано

Не само бършат и трият ! Не знам, как го прават, по два-три коментара искореняват ? Браво значи ! баба Тодорка, бТТВ Трътката с големата Камара

Когато наркопласьори ти тровят , убиват , насилват децата и няма правосъдие Е желателно !!! И , ако такива ги съдят и са в затвора няма да има такива ...весели празници+++

ако е наркоман и джебчия си го е заслужил преди години и на мен ми откраднаха последните пари за децата ми които сама отглеждам щях да умра тогава заслужава си куршума и ритането не го жалете защото ако се случи на вас ще кажете че му е малко

Продал е дрога на детето на някой с развито чувство за справедливост.

не я е продал насила

Нека да спестим родилните мъки на журналистите и на " разследващите" полицаи: Душевно болни застреляха криминално- проявен в центъра на София. Готово! Народа, полицията и журналистите са доволни, всички всичко устройва- бързо, зрелишно и в духа на времето!

Герберските времена се върнаха - мутри , убийства , грабежи...мила родна картинка

Това се казва РЕФОРМА в съдебната система... Така ще се избиват мутрите, при управлението на МУТРАТА , в МУТРОЛАНДИЯ ....

Народ без вяра.Без съчуствие си заслужава робството.И все пак ВЕСЕЛА КОЛЕДА

дя-до

Ма тези хора не гледат ли филми. Първо се удря и рита, а после се стреля в главата. За всеки случай. Аматьори!

Ако е наркопласьор добре са го опраскали ,но ако е обикновен човек-лошо.

дя-до

Обикновените човеци не ги стрелят в главите, това от мен да го знаеш.

Верно ли бе,като жената която гръмнаха в главата случайно на петте кющета в София

Без съмнение, настъпило е време за радикални промени в законодателството! Наложително е за опазване честа, достойнството и имота си, всеки БЪЛГАРИН, навършил 18 год. да получи правото за придобиване на късо огнестрелно оръжие(пистолет)! Да се разчита на полицията е проява на престъпен наивитет! Престъпните банди и килърите от десетилетия притежават автомати и гранатомети, безчинстват и убиват безнаказано, а обикновеният гражданин е оставен на произвола на съдбата! Само за един месец това е второто убийство на територията на ІІІ-то РПУ в София!

По последни данни финалният удар не е от стъклена бутилка, а от пластмасова. От полицията не съобщават от каква напитка е въпросната бутилка, за да не се получи непозволена реклама!

дя-до

Не е вярно. Аз бях там. Бутилката беше от 17 годишно "Балантайнс", наполовина пълна. Или наполовина празна. Не си спомян точно.

е това е от нашите журналисти - честит празник и после ...... беше убит с изстрел, бутилка, ритан, душен, удавен, гилотиниран и т.н и т.н. ИСУСЕ и 20 пъти да умреш за нас малко ще е

така трябва , правосъдие и наказание в едно , като военен трибунал , с произнасянето на присъдата веднага разстрелват виновника , иначе оправия няма

Мутренското Милиционерско Управление на Герб се върна,и гледайте какво става,Цигани Бият Лекари,всеки ден катастрофи по улиците,за което отново е виновен Борисов,Окрадоха КТБ,всеки ден убийства по улиците,Петко Сертов си би шута,защото го е страх Тиквата да не му види и на него сметката,като на Мишо Бирата.и т.н .Незабавна Оставка да подава Мутрата начело със Лъжливите Патриоти и Реформатори.Гер4б иска единствено да управлява със ДПС и със никой друг,и това се разбра след срещата му със Местан във Кърджали на кефенце и баклава.

Ясно е че си от Столетницата.

Коментара е от типичен БСП-тъпанар - лайномет...!!!!!! Има образци там в БСП де - червената гейша Мая Манолова, плямпалото Антон Кутев и цяла плеяда за нищо не ставащи червени плямпала...

А при БСП И ДПС да не би да беше по различно???

Не,което пък означава че всички са боклуци а избирателите им-тъпаци

На мен лично ми писна от лайна като теб... Миришат без дори да ги настъпваш...Ще ме извиняваш, но това е мнението ми за коментарът ти, а в частност и за теб самият като съдим по думите.

васко

И на мен ми писна от такива Герберски Боклуци като теб,но си мълча,ще ме търпиш колкото и да ти е неприятно,разбрали???никой не те кара да ми четеш коментарите,които са самата истина която боли много такива боклуци като теб Гробарски:)

,,...Четири-пет роми са нападнали и били няколко случаи ни хора в столицата в святата нощ, съобщиха за БЛИЦ очевидци. Бандата е вилняла в района на парк "Света троица" около 2 часа. Един от последните нападнати на бул. "Константин Величков" и ул. "Цар Симеон" е закаран в болница...,,??? ,,честит праздник на всички българи,,!!!

А когато гръмнаха другарчерто ви Андрей Карлович "Боко" ли беше виновен, бе миндил?

Тъпотията и простотията нямат почивен ден

Ми вижте какво комунистическо говедо още държат за Гл. секретар на МВР...?!? Там в МВР си е още комунизъм и трябва пълна чистка - да върнат веднага бившия Гл. секретар на МВР при първия кабинет на ГЕРБ, който е учил за полицай в САЩ и е доказан професионал...!!!!!! Нали помните как МВР хвана за отвличанията бандюгите...

ма той и Боко е "доктор" бе....))))

За да не ви ударят, с бутилката, не дишайте, И, не мърдайте при упражнението "Истрел от упор" Стаен агент Грга

Мисля че от редакцията на ДИРа ходят да удрят хората с бутилки за да представят после невероятните си новини

Лека му пръст на човека, ама не разбрах от какво е починал от удавяне или обесване

Сложили са му стъклена бутилка на главата и са стреляли по нея, но неточно явно и...

Бил е гилотиниран, не разбра ли

Центъра по наркомания на Пиротска и Одрин само генерира повече наркомани и дилъри в района. Кога ще го преместят най-после. От Ботев до Константин Величков наркомани може да видиш целодневно и в трите градинки, надрусани.

"Инцидентът е станал около 22 часа снощи. Мъжът е бил спрян от нападателите си в района на пазара, след което е прострелян в главата почти от упор, предаде БНР. Човекът е бил ритан, а умъртвяването е станало с удар от стъклена бутилка. " Поредната доза всяване на страх, комична при това!

Абе колеги, Абе, на никой ли не му прави впечатление как е представена новината? То и аз съм "махмурлия" , ама ......... Хем бил гръмнат и умрял, хем бил ритан и накрая умрял като го ударили с бутилка ? Абе хей, "журналистите", абе пийте по- леки питиета преди да пишете !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Изстрелът е бил в главата, което за някои хора изглежда не е смъртоносно ... Пък и "глава" е всичкото от шията нагоре. Не е бил убит с изстрела, значи. Другото - после.

Преди 15 год бях обран тотално на масичка пред Гара София. Попаднах на капан -Чакайки влак, седнах с чашка кафе на празна масичка.След 30 сек на масичката седна жена- около 40 год с еднаква чаша. След още 30 сек към мен почти в гръб се приближи млада двойка-момче и момиче и любезно ме заразпитваха-къде се намира това онова в София.В това време моята чаша е е сменена с другата с ПРИСП.Заспивам на масата и се събуждам след 22 мин.//След 1 месец хващам същата жена, на същата маса. С патрон в законна цев опряна в главата и я закарах във 2-ро Полицейско У. Там я пуснаха без да я арестуват... и нищо не си получих обратно освен ЛК подхвърлена.. Скоро след това напуснах задълго БГ и не ми се занимаваше. В САЩ служебно съм попадал в крим ситуации. Млада Жена-полицай в 3 часа след полунощ разказа играта на група тежки престъпници и попаднаха в ареста.Шапка и свалям. Не обичам Амер. Просто случки от реалността.

Учудващо, но след ремонта на пазара този район стана още по-опасен от преди. Уж има денонощна охрана, но за нея нищо не се споменава. За трето няма какво да се говори, който живее в квартала знае за какво иде реч. Доста народ от циганската махала на кръстовището си продава наркотици години наред и нищо. В днешно време българската държава е символ на пълната абдикация от всякакви отговорности и криворазбрана толерантност, която е продиктувана единствено от облаги и мотива - "да не си разваляме рахатлъка". Жалко, много жалко...

Щом убийството е на територията на ІІІ-то РПУ, подробностите са излишни. Очевидно наркодилърчето не се е отчело подобаващо на униформените за "логистиката"...А за настъпващите празници трябват много ХИЛКИ за цялото РПУ!!!

3 то кога ще започне да работи по превенция, за 2 седмици 2 ро убийство. В този квартал живея заприличал е на гето цигани клошари и крадци, дилъри ,наркомани бежанци без документи... Вечер направо е да не излизаш.

НИКОГА !!! Това полицейско управление отдавна трябваше да бъде разформировано!

На пазарише Центер ли е отстрелян, или някъде АБАУТ ? Стаен агент Грга