Убит е имигрант в центъра на София, наръгани са други двама

Софийската прокуратура образува досъдебно производство за убийството на 22-годишен сирийски гражданин, извършено в района на "Женския пазар" в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Убит е имигрант в центъра на София, наръгани са други двама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

продължавайте безусловно да подкрепяте квотите и няма смисъл от българия и българско.Прекръстете се ,дано угодите на изповядващите "европейските ценности"

..наръгани... - много изискан стил на заглавието

Извинете невежеството, но ми се струва, че е важно и дали са били сунити или шиити, защото не правя разлика между тези две течения в исляма...

Щеше да е по-добре да е поради политически причини. Като дойде Садам Хюсеин на власт се колеха, но беше съвсем кратко. Битов конфликт намирисва на обикновени престъпници -- лоша работа.

От тия поганци нито учени, нито работници, нито селяни става. Те само могат да лъжат, да мамят, да убиват, да лентяйстват и да правят незаконно търговия. Пълни търтеи, сякаш досегашните ни са малко.

Каналджия

Ние ги приемаме, те са колят! Бах мама му и калпавия матриял!

Не стига ли,че поемаме разходите за лечение като се колят и бият нашите цигани,ами сега и на тези отвън.А после няма пари Здравната каШа?! Не е справедливо,да си плащат тия двамата лечението,щом се ръгат с ножове за пари.Ай стига вече!

те така ще е... няма кои да ги вземе на работа и ще трябва да се самоунищоят

България Днес - НЯМА капацитети/възможности/потенциал/ресурси за Постоянно приемане на бежанци ! (Хеле пък Целево-керванирани 'бежанци' от 'наште' ТрафикантиНаХора !)

Абе да ви питам, хора ли сте, какво сте?! Млад човек (независимо от какъв произход) е убит посред бял ден насред пазар и не само, че никой по никакъв начин не се е намесил, ами и един нормален, човешки коментар не прочетох?! Всички пишете за тях, сякаш не са хора и че не ги искате, и колко били ужасни. А вие какви сте?! А да, имате се за по-висши, за по-различни? С какво сте по-различни? С цвета на кожата? Как ЕДИН човек, амо един да беше написал, че това е трагедия и че млад живот си е отишъл за нищо, ей така, на улицата! И то пред очите на същите онези, по-висшите?! Ако такива са българите, срам ме е, че съм българка! Сирийка да бях! Поне щеше да е ясно защо съм озлобена! А вие, "богоподобните", културните и възпитаните?! Вие, които само гледате отстрани и недоволствате, от какво се озлобихте?! Поради какво станахте толкова безчувствени и толкова жестоки?! Наистина ли смятате, че има някой или нещо, което да оправдае агресията и простотията ви?! Утре ваши роднини българи, ако колят насред Сирия, а сирийците стоят да гледат и да псуват, как ще се почувствате? Смятате ли, че е в реда на нещата? Тук вече не става въпрос за етнос, а за човешко отношение! Къде си забравихте човещината?! Потресена съм! Радвам се, че излязох от БГ, защото очевидно там народа все повече оскотява и освирепява... Жалко, но си заслужавате съдбата. Докато не станете хора, няма как да живеете като такива. Срам ме е да кажа, че съм българка. Тук ни смятат за диваци. И всеки ден, като прочета българска новина и като видя български коментар, си давам сметка защо! Лоши сме, безумно сме лоши! Направо сме зли! :(

Напълно Ви подкрепям ! НО ! - въпросът Е : --> Защо се Стигна дотук ?! ...и отговорът Е ЕдинЕдинствен --> 'резултатите' от троянскоконието на 'наште' .

За престъпник кой да се намеси? Освен да му хвърли сол.

Всичко трябва да започне от там че на тях не може и не трябва да се гледа като на хора. Добитък , сган , както и да ги наречеш няма да е грешно. Но хора - определено - НЕ.

"Поради какво станахте толкова безчувствени и толкова жестоки?! Наистина ли смятате, че има някой или нещо, което да оправдае агресията и простотията ви?!" Тези въпроси задай на оцелелите участници в конфликта! Какво си седнала да обобщаваш? В чисто човешки план, жалко за погубения млад живот!

закона за правото на притежание, носене и употреба на огнестрелно оръжие.Като арабеските знаят,че срещу тях стои въоръжен човек, бая ще си помислят.А и още нещо-ликвидацията на имигрант в случай на защита на личността, семейството и дома да не счита за престъпление.

И какво щеше да промени в случая? Те са всички сирийци. И ножовете не може да забраниш. Не са нападали българи. Ако са се скарали за някоя булка, абе случва се. Лошо е ако са престъпници и убийството е свързано с престъпната им дейност. Дай да видим какво ще излезе от следствието, не изглежда да е кой знае колко сложно. Лошото е че искат да си я карат по тяхному и да си раздават правосъдие, без да се съобразяват с това че има власт.

Така ще стане , че вечерно време трябва да вървим с охрана .Бойко казва че на петнадесет хиляди човека в зала 'Армеец ", хиляда и петстотин бежанци няма да правят впечатление , но в моята махала има само едно циганско семейство и вече всички пропищяха от него !

Започва се! Такива ще са новите новини.

Какъв коментар, циганията им се пренася в България, че нашата е малка. Ето какво идват като имигранти. Ще започнат и нас да колят в центъра на София, пък иди им съчувствай.

... малко вероятно е, двамата оцелели да са нападателите, и същевременно да са с по няколко наранявания.. по-вероятно е, загиналият да е нанесъл първоначално ударите, следствие на което да е убит....а защо са със статут бежанци??? е как защо, за да движат трафика разбира се...

А защо тези "маймуни" наводниха идеалния център. Кой допусна това? Около ремонтирания с нашите пари "Лъвов мост" е страшно да се минава, а да видиш българин е "шестица от тотото".

Елементарно, Колега ! - 'наште', 'наште' и Пак 'наште' !! И ! - 'резултатите' от тяхното Целево троянскоконие !!!

Да се колят, да се бесят, тяхна си работа, но ако всички се самоизколят, ще бъде ОК!! то нашите хора не сме оправили, та тези ще ни висят на шията.

Мда, друго си е да се заколиш на друг континент! Някак си - много по-престижно е!

Вместо да защититават родината си, дошли тука да се бият.

Незабавно прокуратурата да се заеме с разследване,как тези убиици са получели статут на бежанци.Това навежда на мисълта,че всякакви4 терористи и убиици могат спокойно да пребивават в България.Срамота!

Кога дойдоха, кога взеха статут за постоянно пребиваващ.

Мой познат чужденец, превиваващ в България от десетилетия, със съпруга българка, деца и внуци български граждани, едва миналата година получи документ за постоянно пребиваващ.

Лявите партти в Европа защитават най-силно "бежанците" , имигрантите, хора от всякакви неевропейски нациналностти... Това са го правили преди, сега и винаги ще го правят... БСП не са изключение от това правило... Много нагло лицемерие от тяхна страна да говорят за "Орбан", който плюеха преди това... Нали той е най-големият противник на аналога на БСП в Унгария и прати този аналог в пълна забрава... Изрита ги от властта там.... Няма балъци, които да намират прилика м/у Орбан и БСП. Орбан е смел и решителен. а БСП са долни подлоги на ДПС...

особено вярно е последното изречение!!!++++++

Зависи от левите. Обран не е десен. Атака не е дясна партия. Е вярно че искат да изкарат всичко черно и бяло, ама не е така.

На 100 метра от централата на миграционната служба в СДВР имигранти се колят като шопари заради неподелена печалба от трафик на хора. Егати иронията!

миналата седмица пък един си извадил "оная работа" и опипвал купувачка в магазина срещу х-л "Принцес", а докато дойде нашата полиция той се скрил безнаказано в хотела. Естествено никой нищо не направил и да не се чудим утре ако почнат да изнасилват по улиците.

И децата знаят, че в този район полицаите са на заплата към джебчиите и проститутките. Дори и ги пазят като са в акция, за да не стане грешка да арестуват някой работодател. На мястото на старата автогара съм ги виждал как стават звездробройци като изпищи някой обран докато се качва в автобуса. Няма как да бориш престъпността с престъпници на служба.

кой им даде квартири да живеят в идеалния център на София? Кой им разреши да си откриват магазинчета и бръснарници с надписи на арабски? И защо точно в София им е разрешено да пребивават трайно? Някой провери ли как си заработват парите? Кметът на София колко пъти се е разходила по арабските улици? Полицията колко пъти провери дали са регистрирани "наемателите", дали плащат данъци наемодателите. Изобщо - пълно безхаберие!

За надписите на чужди езици има закон, но никой не контролира спазването му.

Така и нас ще започнат да ни колят тия примати с които се напълнихме.

ГЕРБ сега си мълчат, защото идват избори, но след изборите ще наводнят страната с бежанци. Смятате ли, че Бойко е защитил интересите на държавата? Досегашната практика показва, че Бойко винаги предава държавата и всички нас. Кой знае какви споразумения е подписал за след изборите. Гответе се за поне 20 хиляди емигранти.

Лекарите се борят и харчат МАСА пари от НАШИТЕ осигуровки, за да спасят живота на някакъв джунгал!!! Е нема такава здравна система!

Има, има, германската, дето сега ще ги лекува, изражда и тъй нататък безплатно.

Тези "бежанци" са се настанили в центъра на София, вършат безобразия и противозаконни дела. Ако се докаже, че наистина са трафиканти или свързани с трафика на хора, какво прави полицията и дали нашата национална сигурност не е застрашена? Та те са диваци и за пари ще изколят сума народ... Май не са бежанци, а намерили "плодородна почва" за своите криминални деяния и то под носа на органите на реда. Ще съжаляваме в най-скоро време. Нямат работа в центъра на града.

За да се помирим...трябва да се разделим! муслимите да си правят по пет молитви на ден, ама не в моята Европа! А това , че човешкия живот - и своя и чуждия - е без значение за тези скотове е ясно

Българино, българино кой очите ти закри и не разбра, че самите ние сме смачкани от политиците, а сега и за чужди гърла ще се грижим. Ако беше Левски тук да види как сме се подписали с 2 ръце България да стане свинарник, с приемането на тези "бежанци". Това е само началото, ами ако утре един тюрбан наръга българин? Питам аз пак така ли спокойно ще приемем нещата?

Не разбирам защо те трябва да имат право на статут в Европа. Ние българите дето сме си географски в Европа не се чувстваме като европейци и ни дискриминират, а защо тия да имат право не знам. Там положението и преди и сега предполагам е сходно.

С български паспорти ? Кой и защо им ги дава ? Когато някой от нас отиде при доктор , го чакат да внесе парите иначе няма лечение ! А за този "българин" ЩЕ ИМА защото внася здравни вноски и работи усилено за БЪЛГАРИЯ

Следващата гражданска война между сунити и шиити ще бъде в Европа. Честито! Тогава пак ще роните сълци как горките те били провокирани. Даже НАТО да го няма, пак ще намерите повод да ги оправдаете. Те и затова дойдоха, защото оправдавате простотията им. Сякаш като османските башибозуци са клали из Балканите са били провокирани от САЩ или НАТО. Или може би хилядолетната вражда между сунити и шиити е възникнала заради древното НАТО. Продължавайте с оправданията, не четете историята си и ще видите какво ви чака.

Само че, за да нахле тази чума в Евлопа, истинската причина е НАТО, драги. Илимозъкът не пресява между причина следствие?!

Нац. Институт по правосъдие и Синагогата. И двете с камери.

Хайде сега за оцелелите съд по бързата процедура и екстрадация да си излежават присъдите по родните страни. На хора, които нямат друг избор, освен бягство, можем да окажем някаква помощ, но убийци не ни трябват. Имаме си достатъчно други проблеми.

Абе вие атакистите имате ли поне един нормален? Атака защитавала интересите на ДПС или БСП - ГРЪНЦИ! Атака защитава единствено интересите на комунистите покрай Путин, от които редовно си получават рублите. Подкрепиха долнопробното правителство на Ореха, щото от Москва така казаха...

Трябва да бъдем толерантни към арабюхите. Те са се наплодили много по техните земи, не могат да се изхранват, затова имат нужда от нови ареали, които да опоскат.

започвам да си мисля, че този техния Алах е голяма работа. явно мисли за нашите животни в зоологическата градина, че праща прясно месце. значи нямаме причина да се опасяваме от разните му там примати наречени за по-кратко "бежанци".

Свиквайте, скоро такива новини ще станат ежедневие тук.

Вече милион пъти го коментирам. Това са хора, живеещи 100 назад във времето. Всичко се решава с ножове, за тях убийството е нещо естествено, а човешкият живот няма стойност. Ето всички виждаме днес, че нравите не са им с нищо по различни от нашите роми. Това са си чисти цигани но по-опасни.

Тук не съм съгласен... Престъпносттта в арабските държави не е чак толкова висока, но доскоро в почти всички от тях имаше ред и дисциплина. По брой убийства на глава от населението стабилните арабски държави са съпоставими с Европа. А в топ 10 са девет южноамерикански държави и ЮАР, като на първите две места с разлика са Хондурас и Салвадор...

Ти явно не си пребивавал в арабска държава. Там ред се поддръжа само с нечовешка бруталност и мега диктатура. Паралелно действа родово-кланова паралелна милиционерска структура, която също коли и беси. И понеже не искам нито дикатура, нито частни милиции по улиците - драгите мюсюлмани да си отиват от където са дошли.

АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! това само ни остана -АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! Трябва да се спасява границата,не магистрали и стадиони,а гранични войски,стена ,заводи! Каква полза от тези зали,фонтани и калдаръми??АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ!

Е добре де как да гласуваме за Атака и Волен, нали с неговият глас ДПС и БСП направих правителство. Дето се вика в Библията - По делата им ще ги познаете... Много хубаво говори, ама делата му показват друг, а именно, че е защитава интересите на ДПС и на БСП. Това са неоспорими факти, които всички видях. Моля за коментар

Ще гласуваме. Стига вече предатели назначени от луди като Меркел и краварите. Тук арабски панаири не искаме,имаме си достатъчно проблеми. ЕС си отива. Кой ще ги храни тези? Ромите кой ще ги храни?

"за да не са ГЕРБ на власт

Германците се усетиха, но късно! Ордите вече са се засилили към "тучните социални системи" и спиране няма. С огън и меч ли ще ги връщат. До зимата гостите на мама Меркел ще са над милион, в края на 2016 г ще са 5-6 милиона! Сега се зареждам с пуканки, защото следва безкраен сериал на бунтове, палене на автомобили и разбиване на магазини от недоволната орда. Те не искат само покрив и храна, те ще искат и по една лека кола, безплатен бензин, право да изнасилват всяка млада немюсулманка, и да не им се мяркат бледолики без бради, да се построят нови джамии и да се отменят конституциите на европейските държави и да се наложи шериата! Звучи ви пресилено или невъзможно? Спокойствие! Това което виждате е само сянката на това, което се задава! - Конфуций

Швеция Изнасилената страна Според BRA правителствена агенцияса съобщени общо 1091 случая на изнасилване през месеците юни и юли. Броят на изнасилванията на деца под 15-годишна възраст се е увеличил с 53%. Не е толкова грешно да изнасилиш шведско момиче, колкото да изнасилиш арабско момиче, казва Хамид. Шведското момиче получава помощ след това, а и тя вероятно вече е била прецакана (бел. ред. имала сексуални контакти). Но арабското момиче ще получи проблеми със семейство си. За нея това е голям срам. Важно е тя запази девствеността си, докато се омъжи. Твърде лесно е да стане курва момичето, искам да кажа казва Хамид и смутено се усмихва, заради избора си на думи. Много имигрантски момчета излизат с шведски момичета, докато са тийнейджъри. Но когато трябва да се оженят, те взимат подходяща жена от тяхната култура, която не е била с нито един мъж. Така ще направя и аз. Не уважавам шведските момичета. Може да се каже, че те ще бъдат чукани, докато бъдат разбити.

Не сандвичи и вода ,а МЕТАЛОТЪРСАЧИ -.Те явно показват,че не се нуждаят от нищо защото имат пари,злато.Ако ги обискират ще намерят хиляди долари и килограми злато в гащите им.Всичките имат сметки в турски банки. Повечето са участвали в групировки и грабежи. Сега в Германия искат да почнат на чисто

. В ЕВРОПА ИДВАТ ОСНОВНО ДЕЗЕРТЬОРИ ОТ :ТУРСКАТА,СИРИЙСКАТА,ИРАКСКАТА АРМИЯ,СЪЩО ДЖИХАДИСТИ ОТ ИД ИЛИ ТЕХНИ РОДНИНИ ,КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И МАРОДЕРИ СЪЩО И ШИПТЪРИ ОТ КОСОВО,Ч.ГОРА И ВСИЧКИ ДРУЖНО БЕЗ ДОКУМЕНТИ КАЗВАТ .ЧЕ СА СИРИЙЦИ((. МНОГО ДОБРЕ СА УВЕДОМЕНИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ БЕЖАНСКИ СТАТУТ,КОЙТО АВТОМАТИЧНО ИМ ПРЕДОСТАВЯ МЕСЕЧНИ ПОМОЩИ,КВАРТИРА,ХРАНА ,МЕДИЦИНА И ПРАВО ДА ИЗВИКАТ СЛЕД ТОВА ДО 10 СВОИ РОДНИНИ?? Всичко е организирано с местните арабско-турски общини в Зап.Европа където Социала е окупиран от тях. Социала плаща квартира-обзаведена,могат цял живот да учат немски,да се правят на болни,инвалиди и т.н. Също като наште цигани са само ,че по-хитри и богати

Само да добавя. Спомнете си кой първи беше хукнал от нас към запада - правилно цялата паплач и цигания. Плъховете първи бягат от потъващия кораб, но за съжаление и нашият кораб скоро ще потъне след такова нашествие...

носенето на автоматично нарезно оръжие за българи, всека чернилка се движи с нож, не се чувствам сигурен , а като станат 4-5000 съвсем.

и там ще си купиш каквото си искаш от същите тези които сега носят ножове ( а скрито и още какво ли не) в центъра на София и безцеремонно те бута и изтикват без оглед къде се намираш и в какво състояние си!

тези са със статут според който са в БГ поне от 10 години, и са просто контрабандисти, какви имигранти какви 5 лева...

ГЕРБ съсипват страната с ибрикчийската си готовност да служат на западните интереси.

Всички са в кюпа - и депесето, и бесепето, и пръмовица и останалите червени мафиоти!

Лявите партти в Европа защитават най-силно "бежанците" , имигрантите, хора от всякакви неевропейски нациналностти... Това са го правели преди, сега и винаги ще го правят... БСП не са изключение от това правило... Много нагло лицемерие от тяхна страна да говорят за "Орбан", който плюеха преди това... Нали той е най-големият противник на аналога на БСП в Унгария и прати този аналог в пълна забрана... Изрита ги от властта там.... Нямя балъци, които да намират прилика м/у Орбан и БСП. Орбан е смел и решителен. а БСП са долни подлоги на ДПС...

Засега се избиват помежду си, но като свикнат с обстановката ще посегнат и на българи.

Който мисли,че джихада няма да ни засегне,нека пак да си помисли.

Иска ми се да прочета всички коментари, за да видя какво мислите. като прочетох няколко май виждам правилното Ви мнение.... Нека всеки, който чете този коментар, да види в нета "речта на Брайвик" относно ислямизацията на Европа!!! Речта е засекретена от съда за 60 години....защо ли??!!