Имаме реален шанс за Евроагенцията по лекарствата

София има реален шанс да е домакин на Европейската агенция по лекарствата /ЕМА/.

Обратно в новината

Коментари - Имаме реален шанс за Евроагенцията по лекарствата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да си много наивен, за да си мислиш че чиновниците от тая или която и да е друга европейска агенция ще си сменят местоработата от Лондон в София.

За колко ли ще изтъргува Боко реалният ни шанс?

МУТРАТА И СИК СА СИ ФАРМАЦЕВТИ ПО ДУША ... ТОНОВЕ ДРОГА ПРЕКАРВАТ И РАЗПРОСТРАНЯВАТ ОТ ЕСЕТИЛЕТИЯ В ЕС :)))

Да и магарешки да е неин шефф. Почетете малко европейски медии и ще видите как "реалния шан" клони към 0.

Здравейте, студентка съм последен курс фармация. проявявам интерес да работя в новата агенция. някой има ли инфо за изискванията освен английски?

Има работа много за вас,стига да сте млада,слабичка и симпатична,проблеми няма да имате със парите.

Най-бързо намалящата нация в света, ще домакинства европейска агенция за лекарства ...

като нямаме шанс да имаме газопровод и атомна централа ,поне лекарства макар и скъпи ще имаме ... много се грижи европа за нас !

Бравас! Значи, на Домуса амфитамините ще видят бял свят на европейският пазар скоро...

Абе тези вярват ли си? Този софия-тех парк го пробутват къде ли не. Истината е, че няма изградена инфраструктура за такава европейска агенция. Освен това големите фармацветични компании ще лобират на някоя по-европейски град.

Шанс е силно казано, това че няма агенция в България е единствения аргумент. ЕМА още не знае, че в България няма стандарти за лечение , а здравната каса плаща най- скъпите варианти за интервенции и лекарства.

Е бре- а запиши се на специалист в Холандия да те прегледа, не при участъковия- 3 месеца чакане

Добре до кога ще се заблуждавате че българите са прости защото ви търпят толкова време и ще приказвате глупости на търкалета..Никакъв шанс нямаме ама вие си гушкайте нашите пари докато лъжете и мамите..

не се отчайвай- напоследък ни взеха първото място поляците и унгарците и ние сме направо цвете за мирисане. Ще има морков...

Това е по- добро от шенген ако ни го дадат за компенсация за двойните стандарти. Хиляди супер платени чиновници в София... на Ястребец събота ще чакаме яко на лифта, ама нейсе, пари ще носят

Колкото в шенген влязове въпреки че проблема беше боядисването на една барака което разбира се го направихме толкова и тези сънувани от вас високо платени чиновници ще да видим защото за разлика от хвалбите на нашите властващи колко са ''честни и почтени'' еврогейските им ментори знаят колко са крадливи и лъжливи и за това сме на такова ''престижно'' място по корупция

е на кое място сме- бре човече САМО един фолксваген американците го хванаха и глобиха 9 милиарда долара- това ни е корупцията за един век на нас- не се кахъри

Партийно натегачество и пропаганда, нищо повече. Бъркат желаното с действителното и се надяват, че до 30 септември (когато се разбере, че няма никакъв шанс) ще получат потупване по рамото от ББорисов и ще ги повишат в длъжност или в заплата.

ЗНАМ КОИ ЩЕ ОГЛАВЯТ ТАЗИ АГЕНЦИЯ, ЛЕКАРСТВАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНАТ НАЙ-СКЪПИТЕ В СВЕТА ! ЩЕ ПЛАЩАМЕ И САМО АКО ПОГЛЕДНЕМ ПРЕЗ ВИТРИНАТА НА АПТЕКА !

А с ЧАЛКАЛНЯТА , кво става?

Не разбирам в какво се състои ШАНСЪТ? Какво ще стане?

Нищо няма да стане.Просто някои министри си чешат езиците.

Купуваш си фиш и чакаш да станеш милионер. Шанс.

Завиждам на самочувствието на аптекарката. А дано, ама надали!

И централата на Интерпол да преместят у нас! Така ще имат страх престъпниците!

Само да не преместят Меркел тук, че догодина ще имаме гарантирано поне 1 милион бежанци.

Ами едва ли! Сега взема само тея с докторски степени за да заваряват ауспусите на мерцедесите и беемветата! Останалото иска на нас да даде!

Агенцията, която сега е позиционирана в Лондон, е стратегическа структура, регулираща лекарствения пазар на територията на ЕС Както се казва - нерде Лондон, нерде София.

в предвид корупционните ни скандали.