Коментари - Скандален магистрат остава начело на Апелативния съд | Днес.dir.bg

Скандален магистрат остава начело на Апелативния съд

Петчленен състав на Върховния административен съд остави окончателно Веселин Пенгезов на поста председател на Софийския апелативен съд (САС).

Обратно в новината

Коментари - Скандален магистрат остава начело на Апелативния съд | Днес.dir.bg

Коментари

Te sa vav VSS,VAS,chovekat,koi natisna za naznachenieto na P.e Lazar Gruev, a nego-pak skandalno go natisna za naznachenie Paravana.A zad Paravana,o,Boje, edin cial institut razrabotva metodi za destabilizirane na edna strana.Strashno i SRAMNO.I dobre,che sme kadeto triabva i s kogoto triabva.Dnite na cialata organizirana glutnica kradci i ubiici sa malko.Dnite na Patrona im/PARDON pREZIDENTA/ sa sachto tolkova!KRAI NA PIESATA!

цирка всс продължава,докога ли?

Какво общо има тук Бойко Борисов? Ти ли си елементарен, или нас приемаш като такива?

Тази съдебна система, в този състав, толкова затънала в корупция, станала за резил полегнала като к-ва пред Красьо Черничкия е ена от причините за ужаса и нещастието на тоя народ. Потънала в разгул, огромни заплати, корупция и арогантност-това е арбитъра, който единствено може да се пазари като циеганка на пазара с бандитите и да е бизкрайно строга към кокошкарите. Амин!!!

Щом бойко го е избрал, значи той ще е ! И да не се чуват недоволни възгласи ! Каквото бойко каже, това става - това е демокрация !!! Фолк, ракия и мутри - останалото е без значение, нали герберчета ?

Всеизвестен факт е ,че най-вредните плевели имат най-дълбоки корени и се изскубват най-трудно особено ако са сплетени с други.

Е, ако е само той върнат в съдната система - добре, но още колко се завръщат като победители бедна ви е фантазията.

Само като му видиш бандитската физиономия и ти е ясно за какво става въпрос!!!!

Що лаете бе тапанари? Що не лаете по изборите ами само по форумите? А идете пред министерскио савет да протестирате, ама генерал на генерала око не вади та ше си траете, тапанари с тапанарите!!!

Всичките ни съдии и прокурори са навързани като свински черва! Няма оправия. Колкото и да се кълнат, че са честни независими, истината е точно в противоположна посока!

mene Vesko me kefi :) simpatqga...i svesten 4ovek e be

Тоя да си каже на кого и колко даде, за да го назначат. Оня с ланците дали е в играта? Батман да дойде не може да ги оправи тия наглеци. Остава да разчитаме на Господ и неговото правосъдие.

Бягай, народе! Бягай далеко от тази скапана държава! Кой накъдето му видят очите, бягайте да бягаме!

ТОВА АКО Е ДЪРЖАВА, В КИТАЙ ГЛАВАТА ОТДАВНА ДА Е ХВРЪКНАЛА ПУБЛИЧНО НА ГОЛЯМ СТАДИОН. ЗАТОВА ХОРАТА, ДЪРЖАВАТА И ИКОНОМИКАТА ИМ СА СИЛА.

Най-вредното нещо за България е май съдебната система, наред с БСП, ДПС. Как не ги е срам? Тази съдебна система, съдии и прокурори се подиграват с обществото и морала

Да живее българската съдебна(серсемна) система. Бат Бойко нали твоите хора са вече във власта, защо продължават още тия безобразия?

Шшшшшт...! Тихо, братя Българи! Да помълчим над гроба на съдебната ни система... Челният опит на Красьо с ланците, вече така я е обгърнал с пипалата си, че вече е задушил всякакво правосъдие... А Български съдия стана по-мръсна дума от КУРВА и ПРОСТИТУТКА... Но дори и каките по Околовръстното са по-чисти и по-честни пред Бога от Българските съдии.Така че да не ги обиждаме труженичките на любовта. Те продават само телата си, а БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ ПРОДАВАТ ДУШИТЕ СИ и СЪВЕСТТА СИ... Ако изобщо се сещат какво значат тези думи. Срам ме, че съм се родил Българин... Срам ме е от тези надути прасета в правосъдието, КОИТО СА УЗУРПИРАЛИ ПРАВОТО.

ДАНО ИМАТ ПРЕВРЪЗКИ И ШЛЕМОФОНИ СЪДИИТЕ ДА НЕ СЛУШАТ ГЛУПОСТИТЕ. КОЛКО МУ Е ГОСПОДА ОТ ФОРУМА ДА СЕ ПУСНЕ СЛУХ ЧЕ НЯКОЕ крадец,корумпиран и т.н. в България зависници колкото искаш и голяма част са явно тук.Всичко трябва да се докаже. Модата ха обвиненията тип Бойко скоро ще заглъхне.Не познавам и не съм чувал този съдия но не може да омаскаряваме човека.АМИ я си помислете само че тия две женички имат нещо користно в малкия си мозък.По принцип доста жени -кариеристки са злобни и зависливи./и моята е такава/)))))))

Ама тоя с манафските мустаки си е напвао за затвора - да му се порадват сестричките)))) Ако пък съдиите не са идне от най-опасните с корупцията си копелета, здраве му кажи. Това, че е изтекла давността може да е основание за липса на наказателно преследване, но не и за това да не бъде освободен, поради морална непригодност. За моралните прегрешения давност няма, а нали на всички е ясно, че лобирането го е направил небезвъзмездно. А това, че на Гоце и Доган ще им се размине е повичи от ясно. Боклуци

Гърмяло, та ги събрало !! Дръжте си го този с доказаните престъпления , но с изтекъл срок .... Какво чакате, господа съдиии !! Радвайте му се !! Халваджия, за бозаджия !! А и видът му е един мафиотски !! Абе, има защо да го държат !! Срам и позор !!!

Бъдете разсъдливи, през последните 20 години политиците- мошеници винаги повтарят САМО СЪДА МОЖЕ ДА КАЖЕ КОЙ Е КРАДЕЦ И ПРЕСТЪПНИК, а крадеца е хванат на местопрестъпление и сам си признава и се подписва, НО ДО ДОКАЗВАНЕ ОТ СЪДА ТОЙ Е НЕВИНЕН??? Придавай божествени функции на съдиите, политиците мошеници си поставят зависими от тях съдии, които бавят делата до ДАВНОСТНИЯ СРОК, но давностния срок пак политиците мошеници са го поставили и много други вратички и на практика СЪДА ЗАЩИТАВА БАНДИТИТЕ. Това е система създадена да се ограбват хората и държавата от агентите на БКП-БСП-ДС и политическата власт се трансформира в икономическа. Надеждата сега е в ГЕРБ подкрепяйте ги!!

Абе, знаете ли какви връзки имам аз? Какво сте се развикали толкова? Айде спирам, че си имам много скъпа работа.

То май Красьо им е най-малкия проблем на съдебните структури, явно има много Красьовци, но не на всички се публикуват имената, само на тия дето не са наши, а и да трупнем малко червени точки пред Европата

Това е не само скандално,това е позорно!

Срам и позор! Докога трябва да търпим?

Защо бе братя българи? Защо си живеете с илюзията, че нещо ще се промени в обозримо бъдеще? Тоя ВСС си е баш главата на мафията. Като му гледам погледа само на тоя богопомазан генерал, направо всяка надежда ме напуска. Какво пренебрежение и надменност, съчетани с недвусмисленна закана за саморазправа лъха от присвитите му очички. Не ББ, ами и сам Херкулес да възкръсне, не би могъл да разчисти тия авгиеви обори, дето за създадени тук в угоду управляващите мафиоти. Боже, не оставяй това райско кътче да стане синоним на бананова република от колумбийски тип. Амин.....

Срам !

Разбирате ли защо делата драстично намаляват. Не че гражданите нямат финансова възможност, а защото не вярват в правораздаването. И има защо!

Голям срам :)

Не знам още кой трябва да ни каже,че съдебната ни система е корумпирана и прогнила.Ама юридическата мафия се е окопала здраво и не виждам кой може да промени нещата.Затова и крадците продажници от БСП-ДПС начело с агент Гоце и Доган са спокойни, има кой да ги защищава,нали те си ги назначиха т.е. купиха начело с мекерето главен прокурор!

Пак недомлъвки! Какво е това дело с гомям материален интерес? Голяма порнография са БГ магистратите.

най-справедливо ще бъде налагане на предпазна клауза за правосъдие

ПОредното доказателство, колко справедлив и ефективен е българския съд. Ще повторя за пореден път, докато съдебната система и прокуратурата не работят честно и ефективно България няма да я бъде. Бойко, мисли по въпроса това трябва да ти е основната грижа, стига си се занимавал само със Станишев.

СОФИЙСКИ ГРАДСКИ , СОФИЙСКИ АПЕЛАТИВЕН , ЦЯЛАТА СЪДЕБНА С-МА РАБОТИ ЗА И С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ . КАКВО СМЯТАТЕ , ЧЕ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ . ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ДЕЙСТВАЩ НАРОДЕН СЪД , КОЙТО ОСВЕН ПРЕСТЪПНИЦИТЕ , ДА ВКАРА И ЦЯЛАТА СЪДЕБНА С-МА В ЗАТВОРА , ЗАЩОТО СА ЕДНО ЦЯЛО . СЪДЕБНА С-МА Е РАВНО НА МАФИЯ . ТЕ СА И НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ . ГИЛОТИНАТА ....

Добре, че има и жени, иначе заради нашите мъжеподобнисме на тоя хал...

Абе то ясно, че най-накрая ЕС ще наложи я контролен орган, ... я направо ще обяви официално правната ни система за нелигитимна . Само да видим кога .

Това е положението - независима от всички съдебна власт. Само че нека не забравяме, че тази система ни бе натресена от ЕС; а сега йезуитски непркъснато критикуват - забележете, не деректно и персонално органите и личностите от висшата магистратура, а България като цяло за тази уникална ситуация и всички злини, които тя ни причинява. А рецептата е проста - не сме дорасли; затова мъгистратите под контрол и никаква несменяемост, защото виждаме, че и сега се намират достатъчно начини за въздействие при необходимост...

Bat Boiko nishto nqma da opravi - iznasqm se...

Боже,опази ни от този наш съд!!!.......И ние търсим справедливост точно от такъв??????? Срам и позор!!!

Е, това може да се случи само в БГ

Izkliuchitelno otkrito lice i chesten pogled .Spored men e izpisano che ne se pritesnqva ot nishto .

Ако някой си мисли, че имаме съд в Б-я жестоко се лъже, а от това се получават най-големите беди. Нямате си представа каква порнография цари в този именно съд. Нивото на гледане на делата е все едно разправия на Женския пазар. Никаква справедливост и никакво съобразяване със законите. Абсолютно недосегаема сбирщина от малозначителни съдии.

Няма нескандален магистрат !

Защо ли не се учудвам!

И после да искаш да живееш в България - абсурд. С удоволствие ще напусна страната и няма да си помисля да се връщам.

Ужас. И то на апелативен съд.

Престъпник, отървал се поради 'давност' начело на Апелативния.Честито, българи ! Очевидно тези които са го избрали са като него или ги е страх............не ББ, а Пиночет е нужен

Безсрамници.

Гениално решение на петчленния състав - най-голям мошеник, разминал се предишния път с наказанието само поради давност, а не защото не е имало причина да бъде наказан, сега да оглави точно Апелативния съд, на който някои наивници се надяват за някакво си правосъдие! Ех, то бива, бива, ама такова безобразие като в нашия антинароден и антибългарски съд, никъде няма! И в Италия - царството на корупцията - поне съдиите като че ли имат някаква чест и достоинство ...

защо така бе господа върховни съдии,публикувайте аргументите за и против в интернет.

Коментари - Скандален магистрат остава начело на Апелативния съд | Днес.dir.bg

Скандален магистрат остава начело на Апелативния съд

Петчленен състав на Върховния административен съд остави окончателно Веселин Пенгезов на поста председател на Софийския апелативен съд (САС).

Обратно в новината

Коментари - Скандален магистрат остава начело на Апелативния съд | Днес.dir.bg

Коментари

Te sa vav VSS,VAS,chovekat,koi natisna za naznachenieto na P.e Lazar Gruev, a nego-pak skandalno go natisna za naznachenie Paravana.A zad Paravana,o,Boje, edin cial institut razrabotva metodi za destabilizirane na edna strana.Strashno i SRAMNO.I dobre,che sme kadeto triabva i s kogoto triabva.Dnite na cialata organizirana glutnica kradci i ubiici sa malko.Dnite na Patrona im/PARDON pREZIDENTA/ sa sachto tolkova!KRAI NA PIESATA!

цирка всс продължава,докога ли?

Какво общо има тук Бойко Борисов? Ти ли си елементарен, или нас приемаш като такива?

Тази съдебна система, в този състав, толкова затънала в корупция, станала за резил полегнала като к-ва пред Красьо Черничкия е ена от причините за ужаса и нещастието на тоя народ. Потънала в разгул, огромни заплати, корупция и арогантност-това е арбитъра, който единствено може да се пазари като циеганка на пазара с бандитите и да е бизкрайно строга към кокошкарите. Амин!!!

Щом бойко го е избрал, значи той ще е ! И да не се чуват недоволни възгласи ! Каквото бойко каже, това става - това е демокрация !!! Фолк, ракия и мутри - останалото е без значение, нали герберчета ?

Всеизвестен факт е ,че най-вредните плевели имат най-дълбоки корени и се изскубват най-трудно особено ако са сплетени с други.

Е, ако е само той върнат в съдната система - добре, но още колко се завръщат като победители бедна ви е фантазията.

Само като му видиш бандитската физиономия и ти е ясно за какво става въпрос!!!!

Що лаете бе тапанари? Що не лаете по изборите ами само по форумите? А идете пред министерскио савет да протестирате, ама генерал на генерала око не вади та ше си траете, тапанари с тапанарите!!!

Всичките ни съдии и прокурори са навързани като свински черва! Няма оправия. Колкото и да се кълнат, че са честни независими, истината е точно в противоположна посока!

mene Vesko me kefi :) simpatqga...i svesten 4ovek e be

Тоя да си каже на кого и колко даде, за да го назначат. Оня с ланците дали е в играта? Батман да дойде не може да ги оправи тия наглеци. Остава да разчитаме на Господ и неговото правосъдие.

Бягай, народе! Бягай далеко от тази скапана държава! Кой накъдето му видят очите, бягайте да бягаме!

ТОВА АКО Е ДЪРЖАВА, В КИТАЙ ГЛАВАТА ОТДАВНА ДА Е ХВРЪКНАЛА ПУБЛИЧНО НА ГОЛЯМ СТАДИОН. ЗАТОВА ХОРАТА, ДЪРЖАВАТА И ИКОНОМИКАТА ИМ СА СИЛА.

Най-вредното нещо за България е май съдебната система, наред с БСП, ДПС. Как не ги е срам? Тази съдебна система, съдии и прокурори се подиграват с обществото и морала

Да живее българската съдебна(серсемна) система. Бат Бойко нали твоите хора са вече във власта, защо продължават още тия безобразия?

Шшшшшт...! Тихо, братя Българи! Да помълчим над гроба на съдебната ни система... Челният опит на Красьо с ланците, вече така я е обгърнал с пипалата си, че вече е задушил всякакво правосъдие... А Български съдия стана по-мръсна дума от КУРВА и ПРОСТИТУТКА... Но дори и каките по Околовръстното са по-чисти и по-честни пред Бога от Българските съдии.Така че да не ги обиждаме труженичките на любовта. Те продават само телата си, а БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ ПРОДАВАТ ДУШИТЕ СИ и СЪВЕСТТА СИ... Ако изобщо се сещат какво значат тези думи. Срам ме, че съм се родил Българин... Срам ме е от тези надути прасета в правосъдието, КОИТО СА УЗУРПИРАЛИ ПРАВОТО.

ДАНО ИМАТ ПРЕВРЪЗКИ И ШЛЕМОФОНИ СЪДИИТЕ ДА НЕ СЛУШАТ ГЛУПОСТИТЕ. КОЛКО МУ Е ГОСПОДА ОТ ФОРУМА ДА СЕ ПУСНЕ СЛУХ ЧЕ НЯКОЕ крадец,корумпиран и т.н. в България зависници колкото искаш и голяма част са явно тук.Всичко трябва да се докаже. Модата ха обвиненията тип Бойко скоро ще заглъхне.Не познавам и не съм чувал този съдия но не може да омаскаряваме човека.АМИ я си помислете само че тия две женички имат нещо користно в малкия си мозък.По принцип доста жени -кариеристки са злобни и зависливи./и моята е такава/)))))))

Ама тоя с манафските мустаки си е напвао за затвора - да му се порадват сестричките)))) Ако пък съдиите не са идне от най-опасните с корупцията си копелета, здраве му кажи. Това, че е изтекла давността може да е основание за липса на наказателно преследване, но не и за това да не бъде освободен, поради морална непригодност. За моралните прегрешения давност няма, а нали на всички е ясно, че лобирането го е направил небезвъзмездно. А това, че на Гоце и Доган ще им се размине е повичи от ясно. Боклуци

Гърмяло, та ги събрало !! Дръжте си го този с доказаните престъпления , но с изтекъл срок .... Какво чакате, господа съдиии !! Радвайте му се !! Халваджия, за бозаджия !! А и видът му е един мафиотски !! Абе, има защо да го държат !! Срам и позор !!!

Бъдете разсъдливи, през последните 20 години политиците- мошеници винаги повтарят САМО СЪДА МОЖЕ ДА КАЖЕ КОЙ Е КРАДЕЦ И ПРЕСТЪПНИК, а крадеца е хванат на местопрестъпление и сам си признава и се подписва, НО ДО ДОКАЗВАНЕ ОТ СЪДА ТОЙ Е НЕВИНЕН??? Придавай божествени функции на съдиите, политиците мошеници си поставят зависими от тях съдии, които бавят делата до ДАВНОСТНИЯ СРОК, но давностния срок пак политиците мошеници са го поставили и много други вратички и на практика СЪДА ЗАЩИТАВА БАНДИТИТЕ. Това е система създадена да се ограбват хората и държавата от агентите на БКП-БСП-ДС и политическата власт се трансформира в икономическа. Надеждата сега е в ГЕРБ подкрепяйте ги!!

Абе, знаете ли какви връзки имам аз? Какво сте се развикали толкова? Айде спирам, че си имам много скъпа работа.

То май Красьо им е най-малкия проблем на съдебните структури, явно има много Красьовци, но не на всички се публикуват имената, само на тия дето не са наши, а и да трупнем малко червени точки пред Европата

Това е не само скандално,това е позорно!

Срам и позор! Докога трябва да търпим?

Защо бе братя българи? Защо си живеете с илюзията, че нещо ще се промени в обозримо бъдеще? Тоя ВСС си е баш главата на мафията. Като му гледам погледа само на тоя богопомазан генерал, направо всяка надежда ме напуска. Какво пренебрежение и надменност, съчетани с недвусмисленна закана за саморазправа лъха от присвитите му очички. Не ББ, ами и сам Херкулес да възкръсне, не би могъл да разчисти тия авгиеви обори, дето за създадени тук в угоду управляващите мафиоти. Боже, не оставяй това райско кътче да стане синоним на бананова република от колумбийски тип. Амин.....

Срам !

Разбирате ли защо делата драстично намаляват. Не че гражданите нямат финансова възможност, а защото не вярват в правораздаването. И има защо!

Голям срам :)

Не знам още кой трябва да ни каже,че съдебната ни система е корумпирана и прогнила.Ама юридическата мафия се е окопала здраво и не виждам кой може да промени нещата.Затова и крадците продажници от БСП-ДПС начело с агент Гоце и Доган са спокойни, има кой да ги защищава,нали те си ги назначиха т.е. купиха начело с мекерето главен прокурор!

Пак недомлъвки! Какво е това дело с гомям материален интерес? Голяма порнография са БГ магистратите.

най-справедливо ще бъде налагане на предпазна клауза за правосъдие

ПОредното доказателство, колко справедлив и ефективен е българския съд. Ще повторя за пореден път, докато съдебната система и прокуратурата не работят честно и ефективно България няма да я бъде. Бойко, мисли по въпроса това трябва да ти е основната грижа, стига си се занимавал само със Станишев.

СОФИЙСКИ ГРАДСКИ , СОФИЙСКИ АПЕЛАТИВЕН , ЦЯЛАТА СЪДЕБНА С-МА РАБОТИ ЗА И С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ . КАКВО СМЯТАТЕ , ЧЕ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ . ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ДЕЙСТВАЩ НАРОДЕН СЪД , КОЙТО ОСВЕН ПРЕСТЪПНИЦИТЕ , ДА ВКАРА И ЦЯЛАТА СЪДЕБНА С-МА В ЗАТВОРА , ЗАЩОТО СА ЕДНО ЦЯЛО . СЪДЕБНА С-МА Е РАВНО НА МАФИЯ . ТЕ СА И НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ . ГИЛОТИНАТА ....

Добре, че има и жени, иначе заради нашите мъжеподобнисме на тоя хал...

Абе то ясно, че най-накрая ЕС ще наложи я контролен орган, ... я направо ще обяви официално правната ни система за нелигитимна . Само да видим кога .

Това е положението - независима от всички съдебна власт. Само че нека не забравяме, че тази система ни бе натресена от ЕС; а сега йезуитски непркъснато критикуват - забележете, не деректно и персонално органите и личностите от висшата магистратура, а България като цяло за тази уникална ситуация и всички злини, които тя ни причинява. А рецептата е проста - не сме дорасли; затова мъгистратите под контрол и никаква несменяемост, защото виждаме, че и сега се намират достатъчно начини за въздействие при необходимост...

Bat Boiko nishto nqma da opravi - iznasqm se...

Боже,опази ни от този наш съд!!!.......И ние търсим справедливост точно от такъв??????? Срам и позор!!!

Е, това може да се случи само в БГ

Izkliuchitelno otkrito lice i chesten pogled .Spored men e izpisano che ne se pritesnqva ot nishto .

Ако някой си мисли, че имаме съд в Б-я жестоко се лъже, а от това се получават най-големите беди. Нямате си представа каква порнография цари в този именно съд. Нивото на гледане на делата е все едно разправия на Женския пазар. Никаква справедливост и никакво съобразяване със законите. Абсолютно недосегаема сбирщина от малозначителни съдии.

Няма нескандален магистрат !

Защо ли не се учудвам!

И после да искаш да живееш в България - абсурд. С удоволствие ще напусна страната и няма да си помисля да се връщам.

Ужас. И то на апелативен съд.

Престъпник, отървал се поради 'давност' начело на Апелативния.Честито, българи ! Очевидно тези които са го избрали са като него или ги е страх............не ББ, а Пиночет е нужен

Безсрамници.

Гениално решение на петчленния състав - най-голям мошеник, разминал се предишния път с наказанието само поради давност, а не защото не е имало причина да бъде наказан, сега да оглави точно Апелативния съд, на който някои наивници се надяват за някакво си правосъдие! Ех, то бива, бива, ама такова безобразие като в нашия антинароден и антибългарски съд, никъде няма! И в Италия - царството на корупцията - поне съдиите като че ли имат някаква чест и достоинство ...

защо така бе господа върховни съдии,публикувайте аргументите за и против в интернет.