Ексобластният Веселин Пенев даден на съд за Царските конюшни

Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт срещу бившия областен управител на София Веселин Пенев за сделката с Царските конюшни и още 2 престъпления.

Обратно в новината

Коментари - Ексобластният Веселин Пенев даден на съд за Царските конюшни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само пушек се вдига, а няма огън. За толкова време много малко бели е направил тоя мазник или само за това решиха да го топнат. Изкарайте му и другите кирливи ризи не го щадете.

Поредната пеликанска гуша реформаторска. Поредният реформатор,разбрал реформаторската "реформа",като собствено благополучие.

те всечки ги съдят ,НО НЯМА ЕДИН ОСЪДЕН !!!!

каква гушка само си е отгледал

Докато не бъде осъден няма никаква новина.

ПЕНЕВ ЩЕ СЕ ЧУЕ С ТОТЕВ ,ЗА ДА ВИДИ КАКВА Е ВЕЧЕ ТАРИФАТА ,ЗА ДА НЕ СЕ НАБУТА С ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТКОЛКОТО Е НЕОБХОДИМО.

Уточнение: Милионите на са при Пенев, а при този който го назначи!

Краднал милиони само от разследваните сделки, а гаранцията му е 15 000 лева. Предполагам, че присъдата му ще е "мъмрене" и клетва, че в следващите две години няма да прави така.

Това мероприятие като предизборен трик, изглежда арно, та може и някои да му ръкопляскат. Но важна е накрая присъдата ако изобщо има такава, а и не условна, парична глоба или пробация, нали така другари и другарки редактори Та арно е всичко това дотук, но за наивници. Но имам ппитане. Та нима предишните губернатори бяха по-арни, по-почтени, спазващи Закона?! Та нима онзи, дето хариза имотите и горите на Симеон Борисов, не е виновен и не заслужава обвинение?! Кой ще каже? Защото всички царедворци, случайни или не, се облажиха от властта, потопени в кацата с мед, че и внуците, и правнуците им са гарантирани богаташи Кой ще ми каже? Може би др. Цацаров? Кой знаеДо следващия!

Само да не се окаже, че колата е на брат му, а той нямал брат

Намеренията му не били обусловени от спецификите на дейността на областната управа, а от негови лични нужди. Пенев живеел в къща с. Мало Бучино, пътят до която бил стръмен и без асфалтова настилка, което създавало затруднения през зимния период. Ако го осъдят, в Централния Софийски затвор , няма да му се налага да "катери" баирите на Мало Бучино.

под упойка?