41 млн. за ремонт на ”Графа” и други знакови места в София

Над 41 млн. лв. ще бъдат вложени в ремонт на знакови градски пространства в София, сред които т. нар. „Златна София“, бул. „Цар Освободител“, ул. „Граф Игнатиев

Обратно в новината

Коментари - 41 млн. за ремонт на ”Графа” и други знакови места в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеята може и да е благородна, но за съжаление е безсмислена, както и вредна! Вредна е, защото пак едни фирми и едни хора ще се облажат за некачествени ремонти, други ще вземат пак едни пари за абсолютно ненужни архитектурни промени на незнайно какъв облик на улиците, а през цялото това време, не се даде и един лев дори за промяна на облика на сградите от квартал Дружба, които всеки чужденец или гост на столицата вижда ПЪРВО, когато пътува от летището към града! Ужасният вид на блоковете около естакадата е първото впечатление, което външният човек получава!!!

Ако ще като Дондуков, по-добре да не почват. Протични комсомолци от ГЕРБ

Няма лабаво!Лапат с переспектива!

Фандъкова, ако се опитате да направите джамия до НДК, на ГЕРБ ще им се види тясна София, капиш? Лиляна Павлова пред бългаска телевизия): "Не разбирам каква е тази истерия около договорената от премиера Борисов втора джамия в София?! Ще дойдат стотици милиони инвестиции по строителството, а районът пред НДК, където ще се издигне, допълнително ще се облагороди" Там, където бяха паметниците на загиналите ни войни от 1 и 6 полкове! По-добре да си беше стоял 6-тоъгълния 5-то .уйник!

да не яде лайна. Да си намери накой непретенциозен излязъл наскоро от затвора да я задоволява, а не плещи наляво и надясно бойковщини.

С толкова пари могат да ги съборят старите сгради там и да вдигнат нови! Безсрамно усвояване ще падне, невиждано досега, макар че на много безобразия се нагледахме! И каква "еднаква среда" ще създават там - а защо?! Улиците сега са си добре, като са различни, всяка си има традиционен облик, някакъв стил на витрините и входовете на кооперациите, някакви особености ... Как ще ги уеднаквяват?! Да замязат всичките на някакви евтини панаирджийски сергии ли, или тротоарните плочки ще ги направят всички от новите, които се ронят още след първата зима - от тях дребните камъчета просто извират, гледам тоя позор на моята улица от три години! Не знам от какво ги правят вече тия плочки, но това не е някогашният цимент като свързващо вещество, а е някаква измишльотина, която се рони сама, от снега и леда зимата се раздува, избутва дребните парченца мозайка и всичко става бербат още през март - като станат и нощните температури стабилно положителни - и стой, та гледай! След което се чупиш краката по неравната повърхност, момичетата на високите токчета падат, защото се забиват в дупките, чупят се ... А старите истински тротоарни плочки, където са останали след всички строежи и ремонти, стоят и не мърдат, тях не ги лови ни зима, ни нищо, освен тежките камиони със строителни материали, които ги разместват окончателно ... и после ремонт с нови - за по една година, на втората вече са пак за ремонт ...

И лифт там да построят!

Парите, които планират да похарчат са безумни. Стабилно усвояване ще падне! Като им знаем ремонтите - по-добре да не пипат нищо гербавите комунисти!

За тия пари ще боядисат и по една велоалея (като по Раковски) та хептен да задръстят движението и после пак ще обясняват колко са вредни колите.

"Предвижда се тези знакови за централната част на столицата места да бъдат свързани в обща система с идентичен градски дизайн." Хаха помилуйте ни не ремонтирайте нищо докато не ви изтече мандата :) само крадете по-евтино ще излезе. Дондуков още го гледам как го ремонтират.

Абе хора,няма ли енергичен и млад човек да поведе това българско стадо и омете тази шайка герб от земята? Само констатираме ,а те си крадат без да се интересуват от хората. До кога ще търпим този октопод бе хора? Нормални ли сме или малоумни?

Ало СОС, Фадъкова, тези гъзоугодници от тн "златна софия " са само 10% от Вашите избиратели! " Кога ще осигурите пари за ифраструктурата на "кална софия" ? Над 1200 улици и улички не са виждали асфалт камо ли павета! мислете му идат избори!

К'во шъ му ремонтирате на Графа, след като има толкова други неотложни работи за вършене. На първо място почерпете опит от Виена или някой друг бял ев. град как се поддържа чистота! Закупете съответни тех, средстав, обучете хора да ги ползват и започнете да подържате столицата чиста, а не да прехвърляте вината за отвратителния и отровен въздух на колите и печките. ПС. Вж. в какво състояние са тротоарите в големия център на София! Ако човек не внимава, след като е валял дъжд, ще му се наложи да ходи на хим. чистене или в Пирогов. Преди 15 год. имах на бизнес посещение човек от Близкия Изток. След разходка из един от центр. престижни квартали на столицата, той ми зададе следния въпрос: Г-дине, вие плащате ли данъци в София? (деликатен начин да изрази учудването си на състоянието на тротоари и улици). Малко са се променили нещата от тогава. Вж. само състоянието в момента на ремонтирани пространства (застлани с големи плочки) в най-централната част на София, 1-2 години по-късно.

БЛАГОДАРИМЕ ВИ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР И СЕ ГОРДЕЕМЕ С ВАС И ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИТЕ НА ТОЗИ НАРОД!!! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС И НА ГЕРБ ДЪРЖАВАТА СЕ ПРЕВРЪЩА В НОРМАЛНА ДЯСНА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА А СТОЛИЦАТА В МОДЕРЕН ЕВРОПЕЙСКИ МЕГАПОЛИС!!! ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ И ЩЕ ВИ ОБИЧАМЕ ВИНАГИ ЩЕ ВИ СЛЕДВАМЕ И ВАШИТЕ МЪДРИ СЪВЕТИ!!!

вярно Златна ще излезе София на целокупната територия!

А жк-тата ще тънем в прах и мизерия.

оди се моли у Синодалната палата

Бойко много обича да строи.Що ли тъй?И все с едни и същи фирми.Що ли тъй?

Реално за 5 милиона лева български пари ще бъдат оправени. Останалото подарък от тези, еврогейовете, третият пол, натрапниците, дето ни командорят. Как да сме доволни?! Направо ужасно. Че и за капак българи ще свършат работата по български, че то това да не е наше, лично! То държавно, бе - кучета го яли.

А малките улички? На Графа не съм стъпвал от месеци, но се движа по тези улици.

Пише и за малките улички - Солунска, 6-и септември и другите изброени.

Ако стане като Дондуков, мерси. малко е задръстен Попа, сега и Графа.

Storen

Не ми се вярва повече от 10% от тези пари да стигнат до предназначението си. Предполагам това е идеята. Както се казва - да са честити 37 милиона на фирмите близки до правителството.

Да, това германци и франсета - все прости хора. Дават едни пари и не им пука как ги харчим. Всичките да ги откраднем - няма да забележат. Затова са бедни и прости, не като нас.

Storen

О, бъдете сигурен(а) че ако Германия и Франция дават някакви пари на правителството (без значение под каква форма) получават нещо голямо. Както е добре известно българските политици са едни от най-евтините в Европа.

Щом е са строителство,саниране пари има,ама стигнем ли до пенсий и заплати няма.Аман

Бе,откъде ги вземат тези пари?100 млн на полицаи,тук нови десетки милиони-я да се съберем всички в София!

Събират ги от вас тарикатите, като ви подсетиха, че данъци се плащат. Събирайте се.

са с безвъзмездното пренасяне от членовете на кабинета МУ на блатни кокичета,щъркелчета и т,н.