Иракчанин е прострелян при скандал в центъра на София

Иракски гражданин е прострелян рано сутринта вчера в района на Женския пазар в София, съобщи агенция "Фокус", позовавайки се пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Иракчанин е прострелян при скандал в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Др. Бъчварова не е ли време да построим една ограда около споменатия район? Нещо като берлинската стена, даже може да вградим и едно оригинално парче ! Помисли си ( ако имаш с какво ) или питай батко?!

и двамата бежанци - незабавно на първия самолет за Африка!А министърката на МВР да не ми обяснява че това било битов скандал!ДАНС спи ли ?

В центъра на София, "въоръжени бежанци"! Разградена държава, жалко управление, некадърни кадри!

Чакам изявление на оная нагла тъпачка, министър на вътрешните работи! Да даде обяснение по случая!

Браво!

Обратно, да си възстановяват Фелуджата. БГ не е място за каналджии и пищовлии.

Зимайте стягайте Белне, и всичките от Женския пазар с по тъмна кожа директно там!

"Местата около Централна гара и Женския пазар се определят като рискови заради масовото присъствие на мигранти там." Хей, ДИРа, що насаждате ксенофобия, А ?! ;-) "рискови заради масово присъствие на мигранти"- срам- хорицата са мирни и кротки, а пищовчето (законно притежавано ?!) сигур само е гръмнало по случайност. Идете сега цялата редакция та дайте кръв за пострадалия и ще ви е простено ;-) ;-)

пълно е с такива,със статут на постоянно пребиваващи-кой и на какво основание им го разрешава незнам,довличат по 3-4 жени и цялата рода лека полека...друг е въпроса откъде накъде и с оръжие се разхождат...уникална държава...

И от кога е разрешено на мангустите да носят оръжие?

Иракчанин е прострелян при скандал в центъра на София. А сега Меркел да му плати лечението. Щото за българските деца не стигат парите за лечение, а за пищолджиите се намират!

Хич не е проблем лечението. Проблемът в случая е самия факт, че въпросната личност има оръжие.

Проблемът е и едното, и другото, и третото, и Меркел...

Що пък Меркел? Да не би германското правителство да му е дало на тоя статут на постоянно пребиваващ?

Да не би аз да ги каних? Или Боко?

около "женския пазар" и Лъвов мост трябва да се опожари и да се остави да изгори до основи. Барабар с лежачите от "Гранична полиция". Под носа име се разхождат денонощно резултатите от техния "труд". Хич не им пука и не едните, и на другите. Едните дремят, другите се стрелят за пари от трафик. За сега помжеду си, после ща започнат и по нас. Ама дано първо "гранична" повлече крак...

Ама иначе ще дупчат цевите на пушките - кремаклиики.

нека до позная:тоя с постоянен статут е "помагал" на други "мигранти" да доидат в европа. трафикант с една дума. и се е скарал с другия за пари.

какво правят в центъра на София въоръжени иракчани? Защо изхранваме раздут щат на МВР, когато органите на реда явно не работят? Оставка на Бъчварова и екстрадиране на "бежанците".

това е прост битов инцидент за паркоместо!в момента правя анализи

веднага отнемане на статута и доживотен затвор и за двамата цигани от ирак!Кой му даде статут за постоянно пребиваващ?И той трябва да бъде подведен под отговорност!

ли са вече боко не ги ли въоръжи с автомати миналата година.

Ако беше руснак или англичанин може би отзивите биха поели в друга посока, а и забавлението щеше да е налице за някои. В случая, човечецът си е намерил края в чужда земя, където не е ясно кой ще го погребе и къде ще го погребе.

Ама той още не е умрял...май...

Първо: Какъв край, като е гръмнат в коляното? Трябва да се чете внимателно! Второ: Да беше първият подобен случай, да обърнем внимание на евроатлантическия ти хленч. Ама това е вече ШЕСТИ подобен случай с иракчани и афганистанци за година и половина САМО В ТОЗИ РАЙОН НА СОФИЯ,!

Този "Женски пазар" си е кажи-речи идеалния център на София. Защо се допуска центъра на една европейска столица да бъде населяван и обитаван предимно от отрепки - нашенски и чуждестранни?

Рибата се вмирисва откъм главата. В близките сгради на президентството, министерския съвет и парламента също гъмжи от утрепки. Та едните си затварят очите за другите.

Никакви проверки не правят.Лично аз съм снимала с телефона си "бежанци" налягали по тревата на самия Лъвов мост и багажите им натрупани по пейките в поредни дни. И никакъв полицай не се мяркаше и никой не ги проверяваше как са влезли в България.

Обяснете какво е това правителство и този министър , при които може да се носи свободно оръжие и свободно да се говори за канали и бежанци ? Оставка на Правителството и тези двамата да се екстрадират от България !

Това се случва на 150 метра от дирекция "Миграция" на МВР. Каква ирония! Пародията на вътрешен министър дали осъзнава колко е жалка, като обяснява пред камерите, че проблеми с мигрантите няма, че проблеми в Слънчев бряг също няма?

Аз казах, ама да повторя: Стига вече!

Може ли някой от власт-имащите да ни обясни как и защо на имигранти се позволява да притежават огрестрелно оръжие??? Това бежанци ли са или терористи?

Ха сега гербаджии постройте му една джамия да се моли човекът.

Ха така, каналджия, а нашите като го знаят какъв е какво правят ? Или чакат да се гърмят и те да си разчистват сметки, а ако пострадат невинни в патакламата ?