Коментари - Приятелска среща на първата дама с хора от ”София Прайд” | Днес.dir.bg

Приятелска среща на първата дама с хора от ”София Прайд”

Представители на Организационния комитет на София Прайд се срещнаха със съпругата на президента Десислава Радева.

Обратно в новината

Коментари - Приятелска среща на първата дама с хора от ”София Прайд” | Днес.dir.bg

Коментари

Първия гьонсурат на държавата. Завчера се кипри се гейове на среща на НАТО- щото е яко Вчера псува гейовете в България - пак щото е яко! Днес се среща с гейове . . . . сигурно е яко. За утре каква е програмата? Нападаме веганите или ще настъпим мотиката както прилегне от самосебе си?

ПЪРВА ДАМА -НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО В БГ - ИМАЛО Е САМО ЕДНА ИСТИНСКА ДАМА - КНЯГИНА КЛЕМЕНТИНА- МАЙКА НА ФЕРДИНАНД И БАБА, ОТГЛЕДАЛА ЧЕТИРИТЕ МУ ДЕЦА ТЯ Е ПОМАГАЛА , ДАРЯВАЛА ЛИЧНИТЕ СИ ПАРИ ЗА Ж.П. ЛИНИИ В БГ, БОЛНИЦИ , СИРОПИТАЛИЩА , СТРОИЛА , ИЗУЧАВАЛА И УВАЖАВАЛА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ

Адмирирам усилията на хората от "София Прайд" както и на различни правозащитни организации до отстояват правата на инакомислищите и инакодействащите. Но защо го правят избирателно? Затова предлагам, от следващата година да се обърне специално внимание на педофилите ,чиито наклонности и действия изцяло отговарят на горната формулировка. Като начало, да се проведе един прайд и в него ,подобно на проведения наскоро, да щъкат малки момиченца и момченца, за умиляване на наблюдателите. А пък, ако случайно , хората вземат и пребият с камъни участниците..... , няма лошо.Дори напротив!

Какво е това "София Прайд"?

Кат си нема друга работа...

...да прескочи до Асеновград,за, да се види с братовчедите си,а?

Нито е извън темата, нито съдържаше сма коментара ми, но явно на някой написаните истини там не му се харесват.

Айде да спрете да ни занимавате с простотии! Тази жена е НИКОЯ в държавното устройство. В България НЯМА Първа дама. Както и нямаме Първи мъж. Тя е само една жена от тълпата на улицата. Това, е е съпруг на държавния ни глава, не я прави Първа дама. В страните където има такива, те имат права и задължения заковани в законите и конституциите. Същото се отнася и за тези, които били с не знам какви си сексуални ориентации. Те също са само индивиди от тълпата. Имат право да си самоопределят пола и ориентацията, аз пък имам право да ги считам за извратеняци и генетично болни. И това, че ги считам за такива не е проява на расизъм, ксенофобия или нещо подобно, защото от моите убеждения не произтичат никакви последствия за тях. Т.е. няма дискриминация. Просто не ми пука за тях, даже ги съжалявам.

ПЕДЕРАСИТЕ СЕ СРЕЩНАЛИ С КРОКОДИЛА НА КУХИЯТ ФАТМАК. СЪБИТИЕ НОМЕР ЕДНО ЗА ОПРОСТАЧЕНА БЪЛГАРИЯ.

Всички роми гейове, всички обратни женени, всички мацки за нас, нормалните.

Аааа, само не и Бойко! И него ли искат да обърнат тия наглеци! :)

Първата дама трябва да внимава с кой се среща за да не стане последна.

Този път сме със сутиен,май?

с това женско телосложение сто процента си булката а-ууууу, ела при вълчо да та сложа на лагерите

ЛГБТИ - не знам какво е но с ц.иганите да им направят една държава ида се разбират кои какви права има ц.иганите ше им раждат те ще ги хранят и държавата е на 6 Правата са им сигурни

курвите и педерасите винаги са били дупе и гащи

Откакто стана президентша и придоби превъзходство над останалите хора, тя се осъзна като жена. Почувствува своята женственост и сексуалност.

Ами нали затова толкова много крета да стане жена на президента. Естествено е с друго като не може то поне с външен вид да ни впечатлява нас зрителите и мъжа си естествено. Жалко че в България нямаме обаче първа дама, а е просто жената на президента ни.

тая е пълен боклук, щом ходи на такива срещи... а може би и тя не е съвсем у ред?!

Мери е права, че Радева сама се забърка и сега измъкване няма. Ето какво пишат различните: "Основното послание на срещата, с което и двете страни се съгласиха, е че преодоляването на стигмата на ЛГБТИ хората у нас ще се постигне чрез ефективен диалог между гражданите, изпълнителната и законодателната власти. За това ще допринесе и съвместната работа в широки коалиции, се пояснява в съобщението." Преодоляване на стигмата чрез диалог с гражданите не виждам как ще се случи, драги ми ЛГБТИ. Вие просто не можете да водите нормален диалог, камо ли ефективен. Виж, че ще продължавате да оказвате всевъзможен натиск над изпълнителната, законодателната, а сега и президентската власт е повече от ясно. И че Радева се е съгласила с вас също е повече от ясно. Къде ще ходи, да не се съгласи! Само че, агресията и безцеремонността, с които действате отблъскват. Ако можете го проумейте защото така може да си извоювате права да се "жените", но стигмата в съзнанието на хората няма да унищожите. Тя ще се задълбочава.

Аз мисля, че положението с разбирането на гражданите е далеч по-добро, отколкото в обременената Ви с пароли и предразсъдъци глава.:-) Вероятно стигмата с различните в България скоро ще бъде преодоляна! Не смятам, че Вие и драскащите тук представяте достоверно настроенията в обществото. Аз, моето семейство, моите приятели познати и роднини приемаме всички хора, независимо от техните различия! Нямаме нищо против всеки да живее живота си, да има равни права с другите и да може да сключва брак с човека, когото обича. Повярвайте, става въпрос за много и интелигентни хора. Но се радвам, че тук можете да излеете мъката си и да срещнете разбиране сред Ваши съмишленици на завидно интелектуално ниво. Приятна вечер!

Джулия

Иво, съдейки по грубия Ви тон и език, липсата на уважение към мнението ми, защото е различно от Вашето, не вярвам, че стигмата в съзнанието на хората ще бъде преодоляна. Интелигентните хора разбират, че с безцеремонно поведение не могат да постигнат положителни резултати. Какво е настроението на обществото показа една статия тук, в която админа, явно ЛГБТИ или подръжник, "скри" 95% от коментарите защото бяха срещу провеждането на гей парада!!! Имаше и много публикации в други медии, които също отразиха масовото неодобрение на прайда. На мен вече ми станахте безинтересни, и когато някой като Вас започне да ме обижда и да ми размахва пръст, просто приключвам "диалога". Никога няма да ви приема именно заради агресията ви и липсата на толерантност.

а интелигенти значи !

Толкова ли наболели проблеми има хомо обществото,че чак жената на президента да се среща с тях?Справихме ли се със проблемите в здравеопазването,образованието или в съдебната с-ма да сега на дневен ред са те.Знам ,че президента няма правомощия да кове закони,но защо съпругата му се занимава с някаква дейност в тези така важни за цялото общество области

"прятелска атмосфера" ?!?...некрофилите и педофилите не са ли били там или са закаснели ?!?...а канибалите ?....тях щях да ги пропусна ....

Дали е имало,а?

По-добре Г-жа Радева да стане патрон на шествие на нормалното семейство. То ще е наистина огромно, многоцветно и радостно.

може да еоттяф?

Сори, но това днес ми дойде в повече! Харесвах Радева и я защитавах защото си помислих, че е смела жена и може да отстоява принципите си. Но не би. "Приятелска" среща, обсъдили това-онова...ясно. Приниципите да вървят в коша за боклук. По-добре да не беше писала онзи статус. От тук-нататък повече не може да ме заблуди.

Това че Радева е съпруга на президента на страната не я задължава да има някакви обществени прояви и изяви, защото българският народ е избрал за държавен глава съпругът й и е гласувал за него, а не за нея! Стига с тези наследени от миналото ни традиции да се дават правомощия на жените на мъжете от върховете на държавното управление, защото държавата не е ничие семейство та нечия съпруга да бъде определяща в обществения и държавния й живот! Като е съпруга на държавният глава може да го придружава в качеството си на такава, но като частно неофициално лице и нищо повече! Нито по основния (Конституцията), нито по който и да е друг закон госпожата има правомощия или задължения в държавния и обществено-политическия живот на страната!

педали, лесбийки и гъзоблизници като гарги са накацали пред клавиатурите и цъкат минуси в несвяст! ЦЪКАЛИ ИЛИ НЕ ВСЕ ТАЗИ, ЗАТОТО ПО ЗАКОН Е ТАКА, КАКТО Е НАПИСАНО!

тест - чакам над 3 часа да видя мойте коментари съдържащи забранени думички... интересно без забранените дали ще се появи тоя?

мда - когато няма думи като педали, цигани и тн - сичко е ок. както се казва евала цензура! еха - нова екстра - съобщението ви не бе прието, защото твърде скоро от вашето ИП е имало коментар!!!!

Трудно е да обясня на малкия си син защо мъже се целуват /както, например Брежнев и Правешкия каскет/. Очевидно е, че това е противоестествено! Но, щом сме против гей парадите, защо позволяваме парадите на комунистите, които избиха над 100 милиона души в СССР, Китай, Виетнам, Камбоджа, Индонезия и къде ли не! Нима това е естествено!?

явно синът ти не е гледал как се целуват Брежнев и бай Тошо, а някои други чичковци. А, как му обясни, че Германия официално признава еднополовите бракове?

Ще мине котето под дъгата , видяло се е :)))

Вярно било, че луд умора няма!

"Луд човек и силен вятър спиране нямат докато не спрат сами!" трябва да се допълни и да стане във вида "Луд или обратен човек и силен вятър спиране нямат докато не спрат сами!"

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПЕДАЛИ,БОЛНА УТАЙКА НА ОБЩЕСТВОТО, РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ХИВ И ДРУГИ СОЦИАЛНО ЗНАЧИМИ БОЛЕСТИ КАТО ХЕПАТИТИ , СИФИЛИС И Т.Н.

абе колкото повече ги разнасят - толкова по добре. по бързо ще оттърват светът от присъстивето си.

Субекта на снимката не ми прилича на Радева , а на мъж в женски дрехи. ха...ха..ха... Да не би това да е самият льотчик-генерал, дегизиран като жена? ха..ха..ха... Значи си е намерил майстора като е посетил съмишлениците си от прайда. ха...ха...ха...

трябва и задължения! Всяка хомо двойка да бъде задължена да осинови поне по едно детенце. Щом природата не им позволява да си имат, а те искат да са пълноценно семейство, а домовете са пълни...

Откъде накъде да объркат психиката и на невинно дете ? Изобщо мислиш или нямаш с какво ?

Изказването беше иронично, но явно не се е получило. Извинявам се, за което!

Но само на лесбийките и детето да е техен връстник.

защото тези извратеняци ще посегнат и на тях и ще им объркат съдбата! Като са толкова напористи нека единственото им задължение към обществото е да се грижат за бездомните кучета и да се поучат от тях, защото и те не се наскачат еднополово едно друго така, както го правят педалите и лесбийките! С други думи кучетата имат по-голям морал от обратните, които с поведението си повтарят кравите и мъжките говеда, защото само те масово си скачат едно на друго идо някъде това го има и при определени породи овце. Така че сами да си направят извод на какво приличат!

Изключително тактически и правилен ход на Радева! Така направо им запуши устите. Иначе щяха да вият по медиите още месеци наред! Сега вече няма как! Само шепата неадекватни соросоиди, които под различни никове са избълвали тонове помия на злоба и безсилие под тази статия, не са разбрали, че тази битка вече я загубиха тотално!

Тая жена ли ще решава проблемите на обратните! Децата на Радев ги гледа Гинка , а тая се пъха там където не й е работата!

Явно иска да опита различно от генералско пъхане :))) Нека се просвети женицата , 21 век сме :)))

Не знам какво дразни повече-"първата дама" или прайда

И двете са досадни, но прайда все пак е и гнусен.

Пази котето да не пипне СПИН :)

Кака Деса - първа простакеса

баси струга тази..обслужващ персонал на графа.... славитрифоноците си ги избраха - мурзилът Фатмал и Генерал Деси.. лика прилика с ганьо трифонов

Браво на президентката ни!!! Направи на нищо хомисексоалистите у фейсбук. Спрете хомосексоализма. Не искаме, не искаме да гледаме геюве които подскачат на гей паради с сютейни и бикини.... не не не!!!!!! повдига ни се, повръща ни се от содомитски истъпления. През юни минахме случайно през гей парада с сина снахата и внуците които са пубертети. От шока аз получих стрес, високо кръвно, диабет II тип, бъбречна криза, наду ми се черния дроб и злъчката, пресъхна ми остата и започнах да мигам на парцали.... веднага сложих ръце пред очите на внуците да не гледат този разврат.... ама на следващия ден всички се заразиха от гейщина... синът ми е полицай и беше заловен от старшината че си слага под униформата бикини с жартери, започна да си лакирва ноктити и да гледа тайно предавания с евгени минчев. снахата и тя се зарази - обърна резбата и започна да мърсува с колежки които също бяха минали през гей парада...подстрига се нула номер започна да пие, да пцува като каруцар, гласа и стана дрезгав и басов от субконтра октава.... ама най страшни поражения получиха внуците.. те са две момчета на 19 години , спортисти плувци с мусколести тела. но и те се заразиха. сега не можеме да ги изкараме от гей баровете, кадето танцуват въртейки дупита на пилон с руси пируки и розаво чарвило по устата на високи токчета.., той и путин ги носи, ама барем одгоре слага панталон за камофлаж. боже какъв срам , какъв ужас.... до мен достигат сигнали, че двата ми внука си имплантирвали селикон в задника усните, а единия си направил искуствен бюст за да се харесал на азиз.... Само аз не се заразих, защото съм ячка като нерез ,силна като заплождащ бик, била съм ятачка в редиците на бкп, туй афтомати ножове ги подфърлям като манастира шао лин. Боже да беше мен направил върла лесбиика, търкаляща се пияна в женскити обятия, само и само да не се беше заразало семейството ми от гейщина. дано десислава радева да наложи да мъжа си, да не разрешава подобни гадости у балгаря.

....от Бузлуджа не се виждат паради ! От там светлото бъдеще е на всеки километър,другарко...

"Мелиха" сменя амплоато. Не е лошо.

Не разбрах какви обиди и цинизми съдържа коментарът ми, но нека все пак да перефразирам. Ставаше дума, че сред хомосексуалните граждани, както и сред хетеросексуалните такива, има два вида. Едните са скромни и консервативни лица, които не парадират с външен вид, не развратничат групово и съответно не привличат негативно внимание. Другите парадират с разюздано облекло и поведение, групови масовки и съответно привличат отрицателно внимание, което не е дискриминационно, а заклеймява разврата в най-общ план, без значение дали субектите са хомо или хетеросексуални.

Десо, туй политиката не е за теб, да знайш... Останеш ли в нея, и резбата ще обърнеш щом се наложи!

Абе нещо не ми е ясно. Има едни мъже, които се мислят за жени - това ОК. Има едни жени, които се мислят за мъже - хубаво. Е, че кой го спира да си правят каквото си поискат в свободното си време? И кои по-точно закони им нарушават правата, айде да пояснят конкретно и точно, а не с някакви фрази като "Абе то и за слепите е ясно, че законът ни дискриминира!". Явно аз съм даже още по-сляп, щом не мога да схвана!

Въобще не трябваше да се занимава с тези. Ясно е, че те ще са ненаситни и ще искат все повече. Само че например за осиновяването, засяга правата на децата, а те трябва да са с първи приоритет, а не техните желания. Да се пъхне дете в ръцете на такива би било изключително тежко престъпление. Може би по-тежко от убийство.

Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му до направи!

Коментари - Приятелска среща на първата дама с хора от ”София Прайд” | Днес.dir.bg

Приятелска среща на първата дама с хора от ”София Прайд”

Представители на Организационния комитет на София Прайд се срещнаха със съпругата на президента Десислава Радева.

Обратно в новината

Коментари - Приятелска среща на първата дама с хора от ”София Прайд” | Днес.dir.bg

Коментари

Първия гьонсурат на държавата. Завчера се кипри се гейове на среща на НАТО- щото е яко Вчера псува гейовете в България - пак щото е яко! Днес се среща с гейове . . . . сигурно е яко. За утре каква е програмата? Нападаме веганите или ще настъпим мотиката както прилегне от самосебе си?

ПЪРВА ДАМА -НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО В БГ - ИМАЛО Е САМО ЕДНА ИСТИНСКА ДАМА - КНЯГИНА КЛЕМЕНТИНА- МАЙКА НА ФЕРДИНАНД И БАБА, ОТГЛЕДАЛА ЧЕТИРИТЕ МУ ДЕЦА ТЯ Е ПОМАГАЛА , ДАРЯВАЛА ЛИЧНИТЕ СИ ПАРИ ЗА Ж.П. ЛИНИИ В БГ, БОЛНИЦИ , СИРОПИТАЛИЩА , СТРОИЛА , ИЗУЧАВАЛА И УВАЖАВАЛА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ

Адмирирам усилията на хората от "София Прайд" както и на различни правозащитни организации до отстояват правата на инакомислищите и инакодействащите. Но защо го правят избирателно? Затова предлагам, от следващата година да се обърне специално внимание на педофилите ,чиито наклонности и действия изцяло отговарят на горната формулировка. Като начало, да се проведе един прайд и в него ,подобно на проведения наскоро, да щъкат малки момиченца и момченца, за умиляване на наблюдателите. А пък, ако случайно , хората вземат и пребият с камъни участниците..... , няма лошо.Дори напротив!

Какво е това "София Прайд"?

Кат си нема друга работа...

...да прескочи до Асеновград,за, да се види с братовчедите си,а?

Нито е извън темата, нито съдържаше сма коментара ми, но явно на някой написаните истини там не му се харесват.

Айде да спрете да ни занимавате с простотии! Тази жена е НИКОЯ в държавното устройство. В България НЯМА Първа дама. Както и нямаме Първи мъж. Тя е само една жена от тълпата на улицата. Това, е е съпруг на държавния ни глава, не я прави Първа дама. В страните където има такива, те имат права и задължения заковани в законите и конституциите. Същото се отнася и за тези, които били с не знам какви си сексуални ориентации. Те също са само индивиди от тълпата. Имат право да си самоопределят пола и ориентацията, аз пък имам право да ги считам за извратеняци и генетично болни. И това, че ги считам за такива не е проява на расизъм, ксенофобия или нещо подобно, защото от моите убеждения не произтичат никакви последствия за тях. Т.е. няма дискриминация. Просто не ми пука за тях, даже ги съжалявам.

ПЕДЕРАСИТЕ СЕ СРЕЩНАЛИ С КРОКОДИЛА НА КУХИЯТ ФАТМАК. СЪБИТИЕ НОМЕР ЕДНО ЗА ОПРОСТАЧЕНА БЪЛГАРИЯ.

Всички роми гейове, всички обратни женени, всички мацки за нас, нормалните.

Аааа, само не и Бойко! И него ли искат да обърнат тия наглеци! :)

Първата дама трябва да внимава с кой се среща за да не стане последна.

Този път сме със сутиен,май?

с това женско телосложение сто процента си булката а-ууууу, ела при вълчо да та сложа на лагерите

ЛГБТИ - не знам какво е но с ц.иганите да им направят една държава ида се разбират кои какви права има ц.иганите ше им раждат те ще ги хранят и държавата е на 6 Правата са им сигурни

курвите и педерасите винаги са били дупе и гащи

Откакто стана президентша и придоби превъзходство над останалите хора, тя се осъзна като жена. Почувствува своята женственост и сексуалност.

Ами нали затова толкова много крета да стане жена на президента. Естествено е с друго като не може то поне с външен вид да ни впечатлява нас зрителите и мъжа си естествено. Жалко че в България нямаме обаче първа дама, а е просто жената на президента ни.

тая е пълен боклук, щом ходи на такива срещи... а може би и тя не е съвсем у ред?!

Мери е права, че Радева сама се забърка и сега измъкване няма. Ето какво пишат различните: "Основното послание на срещата, с което и двете страни се съгласиха, е че преодоляването на стигмата на ЛГБТИ хората у нас ще се постигне чрез ефективен диалог между гражданите, изпълнителната и законодателната власти. За това ще допринесе и съвместната работа в широки коалиции, се пояснява в съобщението." Преодоляване на стигмата чрез диалог с гражданите не виждам как ще се случи, драги ми ЛГБТИ. Вие просто не можете да водите нормален диалог, камо ли ефективен. Виж, че ще продължавате да оказвате всевъзможен натиск над изпълнителната, законодателната, а сега и президентската власт е повече от ясно. И че Радева се е съгласила с вас също е повече от ясно. Къде ще ходи, да не се съгласи! Само че, агресията и безцеремонността, с които действате отблъскват. Ако можете го проумейте защото така може да си извоювате права да се "жените", но стигмата в съзнанието на хората няма да унищожите. Тя ще се задълбочава.

Аз мисля, че положението с разбирането на гражданите е далеч по-добро, отколкото в обременената Ви с пароли и предразсъдъци глава.:-) Вероятно стигмата с различните в България скоро ще бъде преодоляна! Не смятам, че Вие и драскащите тук представяте достоверно настроенията в обществото. Аз, моето семейство, моите приятели познати и роднини приемаме всички хора, независимо от техните различия! Нямаме нищо против всеки да живее живота си, да има равни права с другите и да може да сключва брак с човека, когото обича. Повярвайте, става въпрос за много и интелигентни хора. Но се радвам, че тук можете да излеете мъката си и да срещнете разбиране сред Ваши съмишленици на завидно интелектуално ниво. Приятна вечер!

Джулия

Иво, съдейки по грубия Ви тон и език, липсата на уважение към мнението ми, защото е различно от Вашето, не вярвам, че стигмата в съзнанието на хората ще бъде преодоляна. Интелигентните хора разбират, че с безцеремонно поведение не могат да постигнат положителни резултати. Какво е настроението на обществото показа една статия тук, в която админа, явно ЛГБТИ или подръжник, "скри" 95% от коментарите защото бяха срещу провеждането на гей парада!!! Имаше и много публикации в други медии, които също отразиха масовото неодобрение на прайда. На мен вече ми станахте безинтересни, и когато някой като Вас започне да ме обижда и да ми размахва пръст, просто приключвам "диалога". Никога няма да ви приема именно заради агресията ви и липсата на толерантност.

а интелигенти значи !

Толкова ли наболели проблеми има хомо обществото,че чак жената на президента да се среща с тях?Справихме ли се със проблемите в здравеопазването,образованието или в съдебната с-ма да сега на дневен ред са те.Знам ,че президента няма правомощия да кове закони,но защо съпругата му се занимава с някаква дейност в тези така важни за цялото общество области

"прятелска атмосфера" ?!?...некрофилите и педофилите не са ли били там или са закаснели ?!?...а канибалите ?....тях щях да ги пропусна ....

Дали е имало,а?

По-добре Г-жа Радева да стане патрон на шествие на нормалното семейство. То ще е наистина огромно, многоцветно и радостно.

може да еоттяф?

Сори, но това днес ми дойде в повече! Харесвах Радева и я защитавах защото си помислих, че е смела жена и може да отстоява принципите си. Но не би. "Приятелска" среща, обсъдили това-онова...ясно. Приниципите да вървят в коша за боклук. По-добре да не беше писала онзи статус. От тук-нататък повече не може да ме заблуди.

Това че Радева е съпруга на президента на страната не я задължава да има някакви обществени прояви и изяви, защото българският народ е избрал за държавен глава съпругът й и е гласувал за него, а не за нея! Стига с тези наследени от миналото ни традиции да се дават правомощия на жените на мъжете от върховете на държавното управление, защото държавата не е ничие семейство та нечия съпруга да бъде определяща в обществения и държавния й живот! Като е съпруга на държавният глава може да го придружава в качеството си на такава, но като частно неофициално лице и нищо повече! Нито по основния (Конституцията), нито по който и да е друг закон госпожата има правомощия или задължения в държавния и обществено-политическия живот на страната!

педали, лесбийки и гъзоблизници като гарги са накацали пред клавиатурите и цъкат минуси в несвяст! ЦЪКАЛИ ИЛИ НЕ ВСЕ ТАЗИ, ЗАТОТО ПО ЗАКОН Е ТАКА, КАКТО Е НАПИСАНО!

тест - чакам над 3 часа да видя мойте коментари съдържащи забранени думички... интересно без забранените дали ще се появи тоя?

мда - когато няма думи като педали, цигани и тн - сичко е ок. както се казва евала цензура! еха - нова екстра - съобщението ви не бе прието, защото твърде скоро от вашето ИП е имало коментар!!!!

Трудно е да обясня на малкия си син защо мъже се целуват /както, например Брежнев и Правешкия каскет/. Очевидно е, че това е противоестествено! Но, щом сме против гей парадите, защо позволяваме парадите на комунистите, които избиха над 100 милиона души в СССР, Китай, Виетнам, Камбоджа, Индонезия и къде ли не! Нима това е естествено!?

явно синът ти не е гледал как се целуват Брежнев и бай Тошо, а някои други чичковци. А, как му обясни, че Германия официално признава еднополовите бракове?

Ще мине котето под дъгата , видяло се е :)))

Вярно било, че луд умора няма!

"Луд човек и силен вятър спиране нямат докато не спрат сами!" трябва да се допълни и да стане във вида "Луд или обратен човек и силен вятър спиране нямат докато не спрат сами!"

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПЕДАЛИ,БОЛНА УТАЙКА НА ОБЩЕСТВОТО, РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ХИВ И ДРУГИ СОЦИАЛНО ЗНАЧИМИ БОЛЕСТИ КАТО ХЕПАТИТИ , СИФИЛИС И Т.Н.

абе колкото повече ги разнасят - толкова по добре. по бързо ще оттърват светът от присъстивето си.

Субекта на снимката не ми прилича на Радева , а на мъж в женски дрехи. ха...ха..ха... Да не би това да е самият льотчик-генерал, дегизиран като жена? ха..ха..ха... Значи си е намерил майстора като е посетил съмишлениците си от прайда. ха...ха...ха...

трябва и задължения! Всяка хомо двойка да бъде задължена да осинови поне по едно детенце. Щом природата не им позволява да си имат, а те искат да са пълноценно семейство, а домовете са пълни...

Откъде накъде да объркат психиката и на невинно дете ? Изобщо мислиш или нямаш с какво ?

Изказването беше иронично, но явно не се е получило. Извинявам се, за което!

Но само на лесбийките и детето да е техен връстник.

защото тези извратеняци ще посегнат и на тях и ще им объркат съдбата! Като са толкова напористи нека единственото им задължение към обществото е да се грижат за бездомните кучета и да се поучат от тях, защото и те не се наскачат еднополово едно друго така, както го правят педалите и лесбийките! С други думи кучетата имат по-голям морал от обратните, които с поведението си повтарят кравите и мъжките говеда, защото само те масово си скачат едно на друго идо някъде това го има и при определени породи овце. Така че сами да си направят извод на какво приличат!

Изключително тактически и правилен ход на Радева! Така направо им запуши устите. Иначе щяха да вият по медиите още месеци наред! Сега вече няма как! Само шепата неадекватни соросоиди, които под различни никове са избълвали тонове помия на злоба и безсилие под тази статия, не са разбрали, че тази битка вече я загубиха тотално!

Тая жена ли ще решава проблемите на обратните! Децата на Радев ги гледа Гинка , а тая се пъха там където не й е работата!

Явно иска да опита различно от генералско пъхане :))) Нека се просвети женицата , 21 век сме :)))

Не знам какво дразни повече-"първата дама" или прайда

И двете са досадни, но прайда все пак е и гнусен.

Пази котето да не пипне СПИН :)

Кака Деса - първа простакеса

баси струга тази..обслужващ персонал на графа.... славитрифоноците си ги избраха - мурзилът Фатмал и Генерал Деси.. лика прилика с ганьо трифонов

Браво на президентката ни!!! Направи на нищо хомисексоалистите у фейсбук. Спрете хомосексоализма. Не искаме, не искаме да гледаме геюве които подскачат на гей паради с сютейни и бикини.... не не не!!!!!! повдига ни се, повръща ни се от содомитски истъпления. През юни минахме случайно през гей парада с сина снахата и внуците които са пубертети. От шока аз получих стрес, високо кръвно, диабет II тип, бъбречна криза, наду ми се черния дроб и злъчката, пресъхна ми остата и започнах да мигам на парцали.... веднага сложих ръце пред очите на внуците да не гледат този разврат.... ама на следващия ден всички се заразиха от гейщина... синът ми е полицай и беше заловен от старшината че си слага под униформата бикини с жартери, започна да си лакирва ноктити и да гледа тайно предавания с евгени минчев. снахата и тя се зарази - обърна резбата и започна да мърсува с колежки които също бяха минали през гей парада...подстрига се нула номер започна да пие, да пцува като каруцар, гласа и стана дрезгав и басов от субконтра октава.... ама най страшни поражения получиха внуците.. те са две момчета на 19 години , спортисти плувци с мусколести тела. но и те се заразиха. сега не можеме да ги изкараме от гей баровете, кадето танцуват въртейки дупита на пилон с руси пируки и розаво чарвило по устата на високи токчета.., той и путин ги носи, ама барем одгоре слага панталон за камофлаж. боже какъв срам , какъв ужас.... до мен достигат сигнали, че двата ми внука си имплантирвали селикон в задника усните, а единия си направил искуствен бюст за да се харесал на азиз.... Само аз не се заразих, защото съм ячка като нерез ,силна като заплождащ бик, била съм ятачка в редиците на бкп, туй афтомати ножове ги подфърлям като манастира шао лин. Боже да беше мен направил върла лесбиика, търкаляща се пияна в женскити обятия, само и само да не се беше заразало семейството ми от гейщина. дано десислава радева да наложи да мъжа си, да не разрешава подобни гадости у балгаря.

....от Бузлуджа не се виждат паради ! От там светлото бъдеще е на всеки километър,другарко...

"Мелиха" сменя амплоато. Не е лошо.

Не разбрах какви обиди и цинизми съдържа коментарът ми, но нека все пак да перефразирам. Ставаше дума, че сред хомосексуалните граждани, както и сред хетеросексуалните такива, има два вида. Едните са скромни и консервативни лица, които не парадират с външен вид, не развратничат групово и съответно не привличат негативно внимание. Другите парадират с разюздано облекло и поведение, групови масовки и съответно привличат отрицателно внимание, което не е дискриминационно, а заклеймява разврата в най-общ план, без значение дали субектите са хомо или хетеросексуални.

Десо, туй политиката не е за теб, да знайш... Останеш ли в нея, и резбата ще обърнеш щом се наложи!

Абе нещо не ми е ясно. Има едни мъже, които се мислят за жени - това ОК. Има едни жени, които се мислят за мъже - хубаво. Е, че кой го спира да си правят каквото си поискат в свободното си време? И кои по-точно закони им нарушават правата, айде да пояснят конкретно и точно, а не с някакви фрази като "Абе то и за слепите е ясно, че законът ни дискриминира!". Явно аз съм даже още по-сляп, щом не мога да схвана!

Въобще не трябваше да се занимава с тези. Ясно е, че те ще са ненаситни и ще искат все повече. Само че например за осиновяването, засяга правата на децата, а те трябва да са с първи приоритет, а не техните желания. Да се пъхне дете в ръцете на такива би било изключително тежко престъпление. Може би по-тежко от убийство.

Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му до направи!