ВИП откриване на ”София тех парк”

Президентът Росен Плевнелиев откри научно-технологичния парк "София Тех Парк". Борисов напомни за загубите при оставката на първия му кабинет.

Обратно в новината

Коментари - ВИП откриване на ”София тех парк” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, трябват и сгради, но най-вече трябват хора за "високи" технологии и наука. Само, че образованието се превърна в копирен център за тЪпии, с които Х.У.И. (Хубави Умни и Унтелегентни) да се фръцкат, а родителите им да се гордеят.

тия ли отрепки крадливи? Като паднат от власт, ще се разбере какви милиони са си разделили.

loyola

за чудещите се ще обясня - целите са две: 1)наши хпора ще гепнат едни парички, 2) като филира схемата, една наша фирмичка ще получи терена на безценита (схемата е взаимствана от София Ленд)

на Плевнелиев и Борисов от казармен тип.

Заради болни в мозъците си пенсионери избори отново няма да се правят. На които не им харесва, пътят към гробищата е свободен, за да оставят по-умните от тях да ръководят държавата.

Анонимния,познавам много на твоята възраст отправени към св.Петър дано не си от тях!!!

Някой верва ли на тия глупости? Какви са тия тех (тек) паркове?!? Видяла жабата че подковават вола и вдигнала крак! Това са едни грешни пари усвоени от наши фирми които ще бъдат погребани. Ако има някакви хора с потенциал за технически постижения - те бягат в чужбина, тука идват бежанци от 3тия свят които в най добрия случай ако не крадат и убиват могат да гледат говеда. Те изсипали милиони за тек парк lol

Притеснявам се, че Мутрата и Плевела изкрадоха и продадоха държавата и 20 милиарда ДЪРЖАВЕН заем няма да им стигнат, ами ще искат още И ОЩЕ!!! Притеснявам се, че във вторник, 15.12. нашият Тюлен ще се прегръща и целува в МС с НАТОВЕЦА Давидоглу, който не КРИЕ НЕООСМАНИСТКИТЕ АПЕТИТИ И АСПИРАЦИИ на НАТОВСКА Турция към територията на България! НО СПЯ СПОКОЙНО САМО ПОРАДИ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ФАКТ: че съвсем наблизо до България, отвъд Черно море е РУСИЯ!

Какво е това и за какво е, когато българите обедняват и я напускат!?!Какви са тия дето само режат ленти и не мислят за народа си!?!

страната загива.

Страната загива от прости пенсионери, които не оставят по-младите да дишат свободно.

40 млн. за бизнеса на президента. Това му беше подаръка за съгласието да бъде 5 години посмесище за страна ти света. Срам и за управляващите , че му го плащат от мършавия бюджет на страната. Кой ще развива иновации в тези прескъпи сгради. През тези години на безсмислено строителство страната е обезлюдена от кадърни учени. Сгради предостатъчно в БАН и Университетите. Научен капацитет - все по-малко.

Парк има, технологии няма. Има всеобщо оглупяване, водещо до делириум на нацията.

Браво бе, държавници! Пак в София! А северозападнала България да яде леща, нали?

Само ако сами си я произведете, разбира се!

забелязвам че пишещите тук стават все повече, явно ни е страх да излезем навън за да направим нещо убедихме се че всичко е фарс и какво сега? докато не ги махнем физически от трибуните те ще водят нас

Докато не ги премахнем реално, като настояваме да им се отнеме правото да се кандидатират за депутати изобщо. Това трябва да се иска - Премахване и дисциплинарно уволнение на всички действащи в момента депутати и партии. Забрана да се кандидатират. Експертно правителство, което да проправи път за президентска република. Парламента да се състои от 120 човека, които да се събират в комисии само за коването и предлагането на закони. Тези хора да бъдат само заслужили и доказали се капацитети в областта си, акто се избират от народа на избори 2в1 - президентски и парламентарни. Граждански контрол и народно или регионално допитване, в случаи на важни промени и/или проекти. Докато това не стане/ ще продължаваме да се лутаме в този порочен кръг- свалим едните, после другите, после третите, после първите дойдат, после децата на вторите и така...

Иначе казано - копи/пейст от Швейцария. Звучи перфектно!

Президентска република с президент дебил и съответна камарила около него. Мечта!

За съжаление май пак е необходим народен съд.

ПОРЕДНАТА ИДИОТЩИНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПОД РЪКОВОДСТВОТО И СЪС СЪВЕТИТЕ НА КГБ, МУТРО-КОМУНИСТИ!!! БЕЗДЪННА ЯМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА БЮДЖЕТА ТОЧНО, КАТО ТАЗИ СЪТВОРЕНА ОТ ПУТИН И ОТРЕПКИТЕ МУ!!! БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МОСКВА!!! ДОЛУ ГЕРБ, ДОЛУ КОМУНЯГИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

колко? не сме руснаци.

не вярвам нито на думичка, на тия мошенници, от 2009 само едно и също, а всичко е на опаки и става все по-зле.

Думи-за-наивници.

у кво. без вера си парцал за еднократна треба.. или просто животно. без вера си - терорист, завиждащ на тези, с вяра. с надежда..и любов. се ща си умрел, но оти бре? ша убиваш рода- човешка. тъй и тъй са мачат да ни нема по важни от теб. ни са лажете. когато умирате - времето тече безкрайно бавно. правете добри неща и виждайте обич. честно! не страх и ужас за вас въ безкрайноста. никое животно не страх го е от смърт. защото не правило е зло срещу друго.

Вожда усети, че вятъра на промяната (неговият край) е зад ъгъла и пак започна със заплахите.

пак е с вазелин. и парван го пудкрепя с освободени пандизии. ваобще, ако боса не го важи, ша си рита мачлето. с охрана. ................ кой на боко му е диригента? тва е саобщението.

Събираемост на данъци на това правителство по 500милиона на месец прави 6 милиарда лева за година. Как тиквата-премиер загуби за една година 10 милиарда? На простия не може да се даде съвет, единствено може да му се вземе. За напред престои тежкото пробуждане на българина

този път преди оставката ще си с пранги,на ръцете и на краката, защото много ти е лесно оставка и отмъкваш милиардите ни лук ял ни лук мирисъл един път имаш пример втори шанс няма рязане с бръснича на гладко.

Новината е пак на първа страница без коментарите :)

Винетко, Винетко ти си пладнешки айдук. В една интелигентна държава ти мутро нямаш никакъв шанс за това. Най вероятно да си в затвора.

гласувах за герб и се отвратих от избора си, едно и също като грамофонна плоча, тук лентича там лентичка и народа оглупя и още повече обедня.

Ама така както сте покарали скоро няма да излезем от блатото. Добре, сгрешил веднъж ама това е системно и то за криминални престъпници бе. Поне да беше нещо да не ме яд. А спрете се накрая.

Надявам се с този технологичен парк България да се включи със собствени космически кораби в усвояването на Луната и Марс, с първия бълг. ядрен реактор, собствено производство изтребители и т.н. и т.н........ ех мечти, мечти. но има и по вероятен вариант след 4 год. управление на ГЕРБ да сме най-бедната държава не само в Европа но и в Африка и Лат. Америка.

Личните загуби на тиквата не ме интересуват.

кои са и чии тез лабратории , ко ша варшат и ставам ли за лаборатанка?

ни знай сви лабори ил ни ща са пахвли покрай бойко и президент? що тъй? дано са покатеря горе, горе без лаборатория за вазелин.

Тия Випове направо да отиват у Вип-Брадър! Ще е неповторимо шоу!

Тая къщурка се вписва точно във фоайето на Бундестага в Берлин.

Нито Борисов, нито Плевнелиев са наясно какво точно ще се прави в т.нар. Техпарк, нито каква е т.нар. му икономическа обосновка. Единственото, с което са запознати, че това е поредната схема за източване на европари от съответната програма под предлог, че ще отиват за наука.....сигурен съм, че ако ги питат какви точно са тези единайсет лаборатории и за една няма да знаят нищо...пълни клоуни са нашите управници

С бели конци шита бутафория. Палячовците даже не се усещат колко са жалки с тая недостроена къща.

След като г-н Борисов говори за загуба при евентуална тяхна оставка,то тогава.защо настояваха за оставката на Орешарски?А нашата загуба,кой я отчита?Нима ние не сме в загуба откакто те са на власт,дето ни задължиха с милиарди заеми?

Защо триете коментарии, които са против тъпият ви, прост, нагъл и отвратителен вожд, бе мърши долни, вие журналисти ли сте или подлоги миризливи гербаджийски!?!

Орешарски да се благодари, че е на свобода.

Защо? Че остави над 8 млрд. лева в хазната, които Тиквата похарчи?

Той Цв.Цветанов да се благодари,че е на свобода,благодарение на това,че ГРОБ са на власт!Апропо токът отново,ще поскъпва?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бочко, тази година не трябваше да има дефицит , а напротив- растеж от 1.5%! Завършихте годината с над 3% дефицит и заложихте ежегодни заеми за следващите 3 години в размер на над 5 милиарда лева! Това означава, че в близките 10 години ще сме все в дефицит, а такива заеми България не е теглила от Втората световна война! Това е абсолютна национална катастрофа и вашето място е при бай Ставри в СЦЗ!

Ако днес има избори ГЕРБ печели над 50%.

Ти май не четеш коментарите?

Не издържам ! На ден по три костюма сменя, а панталоните, по шес! Научи се, да си ги обува на голо! Било му по-густо, като се почесва? Срам ме е, да ги носа на химическо, давам ги на един дом за стари хора, но лелките си ги носат на техните. Това е, гербераска работа!

Защо не покажете, съседната сграда на Уолтопия, сто пъти по интересна е от тая конюшна, родена в мокрите сънища на Панайотова и Плевнелиев.

България не е вече в руска изостанала люлка.

за това ще бъде задния двор на ЕС и САЩ

загуба от 10 милиарда, отколкото да се влачим още 25 години и да натрупаме 100 милиарда дълг и загуби

Половинвековното руското робство приключи вече.

Третият Кобург обърка България, която при Костов беше тръгнала в правилна посока.

26 години след уж началото на демокрацията, след НАТО и ЕС, след безброй уж промени и смяна на едно и половина поколения, отново и отново се водим по акъла на такива морални примитиви в лицето на Първанов, Костов и Доган! Как е възможно да не успяваме да сменим политическото поколение толкова години и да сме заложници на тези злодеи на болното посткомунистическо време? Затова българите бягат все едно чумата ги гони от България с едни и същи думи на уста: Тук нищо няма да се промени!

ДС и КГБ и до днес държат България затова.

ОРЕШАРСКИ БЕШЕ АНОМАЛИЯ И ТУМОР.БОЙКО Е НОРМАЛЕН ЧОВЕК.

Щом охраната на бай Тошо и селски тарикат е нормален човек ,направо ми е мъчно колко си зле ,от кое забутано село си родом?

А кой е нормален световно неизвестния Пламен завършил в Бобовдол ли?

СЪВСЕМ НОРМАЛЕН ПРОСТОВАТ ЧОВЕК Е БОКО! КАТО ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС!ЗАТОВА ИМА МНОГО ПОДДРЪЖНИЦИ!А КАКЪВ Е БИЛ ОРЕШАРСКИ, Е ИЗКЛЮЧЕНО ДА ПРОУМЕЕТЕ!

Боко незнам какво помни твоята кратуна ама много човешки глави помнят ИПОН Будапеща досието буда и още куп такви неща дето и приятелите американцитре ги знаят и ти ги напомнят при всяко надупване,,

НЕЗНАМ КАКВИ СА БИЛИ ЗАГУБИТЕ ПРИ ПЪРВАТА ОСТАВКА НА БОЙКО НО ЗНАМ ЧЕ КОГАТО ВЗЕ ВЛАСТА В ДЪРЖАВНИЯТ РЕЗЕРВ ИМАШЕ НАД 12 МИЛЯРДА А КОГАТО ПОДАДЕ ОСТАВКА ИМАШЕ САМО 5 МИЛЯРДА СЪЩО ТАКА ЗНАМ И ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ПЪРВОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ БЯХА ИЗТОЧЕНИ ДОСТА ПАРИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА НЕ СИ СПОМНЯН ДОБРЕ НО МИСЛЯ ЧЕ БЯХА ИЗТОЧЕНИ ПАРИ И ОТ НЯКОИ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ НО НЕКА КАЖЕМ НЕЩО И ЗА НОВОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ КАТО ЗА НАЧАЛО ДА ЗАПОЧНЕМ С ТОВА ЧЕ БЯХА ИЗТЕГЛЕНИ 16 МИЛЯРДА КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СТИГНАТ ЗА ЦЕЛИЯТ МУ МАНДАТ ОТ ЧЕТИРИ ГОДИНИ НО СТАНА ТАКА ЧЕ ТЕЗИ 16 МИЛЯРДА СВЪРШИХА ОЩЕ НА ПЪРВАТА ГОДИНА И ВЕЧЕ СЕ ГОВОРИ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕ НОВ ЗАЕМ ОТ 8 МИЛЯРДА ЗНАМ ЧЕ МОЖЕ БИ ЩЕ БЪДАТ ПОСТАВИНИ И ДОСТА МИНУСИ НО ПРИЗОВАВАМ ВСЕКИ ЕДИН ПРЕДИ ДА ПОСТАВИ ПЛЮС ИЛИ МИНУС ДА ОСТАВИ НАСТРАНА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ

ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ ЕДНА МАЛКА ПОПРАВКА СУМАТА ОТ 8 МИЛЯРДА БЕ СПОМЕНАТА ВЕДНЪЖ В ЕДНО ОТ ПРЕДАВАНИЯТА НА ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ВЪПРОСНАТА СУМА КОЯТО ВЪЗНАМЕРЯВАТ ДА ИЗТЕГЛЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ Е 5 МИЛЯРДА

Жалка и смешна работа, построили помещения за даване под наем на чужди високо технологични фирми, какво българско има тук, освен рентиерството, пък го кръстили John Atanasoff, който даже не се е имал за българин, а е носел само името на баща си.

За същото време Куфланд построиха над 100 подобни бараки в цяла България, да не говорим, че магазините им са неколкократно по-технологични от тоя уж тех парк от сталинско-казармен тип.

Спомням си с носталгия когато герберите духахте супата , а тюлена се тресеше с високо кръвно в правителствена

Не обиждайте тюлените - те са интелигентни същества!

БЪЛГАРИЯ ДНЕС Е НА ПРАВ ПЪТ С ГЕРБ.

Пътят е прав, обаче вървите в обратна посока!

ТОЯ МНОГО СИ Е ПОВЯРВАЛ ! ...АЙДЕ ДА НЕ НИ КАЗВА КАКВО ДА СИ СПОМНЯМЕ ! ДА ВЗЕМЕ ТОЙ ДА СИ СПОМНИ КАК СЕ СКРИ КАТО МИШОК ,И НЕ СЕ ПОКАЗА С МЕСЕЦИ !