Намериха труп на млада жена в центъра на София

Труп на млада жена бе открит в София - в района на кръстовището на булевардите "Константин Величков" и "Александър Стамболийски".

Обратно в новината

Коментари - Намериха труп на млада жена в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво е човек да жали починал, ама продал живота си на дявола , какво да го жалиш. Избрал си тоя начин на живот, свършил по този начин, защото е нямал воля да се вземе в ръце, а сега трябва пък и да го съжаляваме. Не разбирам философията на някои. Винаги жалко, когато някой си отиде от този свят и не знам всъщност защо, но за наркомани не може да ни е жал, пък още и Уитни, Майкъл или Елвис да са се казвали. Таланти или не били са наркомани и алкохолици без значение причината, по която са посегнали към тези салоприта. Лека им пръст на всички и толкоз.

А забраняваме цигарите,навярно за да има друг бизнесрпо-доходоносен.

как може в 21век да продаляват нецевилизовани ситуации,като този случаи,като изоставени и малтретирани деца,като вазрастни хора да тарсят препитание от кофите и тн.итн.???що за дарява сме?,и какво смята правителството ни,за да станем цивилизовани??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки ден побоища, убийства, скандали ..... въобще МИЗЕРИЯ и ДИВАЩИНА. Това е истинското лице на днешното ни капиталистическо, "демократично" и плуралистично общество!

аззз

рай, знаеш ли колко хора живеем от такива неща, а?

А, къде е центъра - това на 5 мин. с трамвай от Шератон?

Бог да прости момичето! Какво ли има още под снега?!?!

Всеки божи ден мъка.Каквото и да е-млад човек,не е от хубаво и добро!Това нещо ГЕРБ да си ходи!

Е,сега Цецо ше ви разкаже колко добре се справя,а вината разбира се е в някой друг .......

Да бе, Цецо ще отговаря за изкукалия български народ ,дето се коли и беси наред от години.

Аз работя в сградата на Нипроруда. Двора, за който се говори е свърталище на наркомани. Непрекъснато ги наблюдаваме през прозорците как се боцкат, лятото е ужас. Вероятността да е наркоманка е много голяма. Жалко е да се загуби живот на тази възраст.

Кой го интересува живота ни, важното е да не им секва контрабандата/трафика на тежки наркотици и лабораториите за амфетамини.

на 100-200 метра от 3-то районо

Там се намира най-стария цигански катун в София. За повече от 50 години, не се намери градоначалник който да отърве района от мръсотия, циганска престъпност и да изрине тоя катун извън пределите на столицата.

Да, по-вероятно е да има връзка с циганите това престъпление, отколкото жената да е наркоманка, както пишат по-горе. Помня преди 1-2 или 3 години имаше няколко случая на гонени, пребивани и ограбвани жени ТОЧНО В ТОЗИ РАЙОН и се разбра, че извършителите са цигани. Но не се разбра дали са ги заловили.

Проститутки ли се въртят на това кръстовище кво става там? Или е решила да отиде да си полегне там като за последно? Като оная планина в Япония където отчаяните отивали да умрът.

Планината е в Тибет, а ти би следвало да проявиш малко разбиране и да замълчиш вместо да говориш глупости

Къде е Тибет къде е Япония бре? Става дума за една горичка край Фуджи.

Прав(а) е "192", така е било в Япония! Какъв Тибет те гони? Човекът ти говори за ЯПОНИЯ! Гледай филма "Балада за Нараяма" и може да вденеш за какво става дума!

Ужас, това е точно до циганите, горкото момиче...

Близостта на сиганската махала няма нищо общо със случая. Защо го пишеш, само за да внасяш смут и напрежение. Мястото е сборище на наркомани на 70 метра от 3то районно.

ЗАЛАГАМ НА ТОВА, ЧЕ ИМА връзка с циганите, преди години имаше няколко поредни случаи с пострадали жени, жестоко пребивани и ограбвани - в тази точка на столицата - от ЦИГАНИ. Имай предвид, че не съм расист, но фактите говорят.

Хахаааа Значи не си Софиянец

"....в центъра на София.."???!

не е идеалния център на София, но се води широк център

В центъра на циганията е!

То в тази държава всичко е цигания. Бог да прости момичето.

Бог да го прости момичето,мойте съболезнования на близките.