Ало - измамници взеха 100 хил. по банална схема

73-годишен мъж е дал 100 000 лева на телефонни измамници в София в петък вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Ало - измамници взеха 100 хил. по банална схема | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как МВР да залови някакви си Ало-измамници, като те от години не могат да заловят дори измамника от Банкя?

Как да са внимателни хората.Кой е в състояние да пребори МАФИЯТА?България не е правова държава ,тя се ръководи от един неграмотен човек ,който е човек на МАФИЯТА.Никой не е в състояне да се пребори с телефонните терористи.Мангалите са куклите от МВР дърпат конците.Жалко за прекрасната ни Родина.

ИЗМАМА В ТАКИВА РАЗМЕРИ БЕЗ УЧАСТИЕ НА ФИГУРИ АТ МВР НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪСТОИ.ОЧЕВИЗНО ТЕЗИ ИЗМАМИ СА ХРАНИЛКА НА ОРГАНИТЕ,СЛЕД КАТО НИКАКВИ МЕРКИ НЕ СЕ ПРЕДПРИЕМАТ И НЕМОЩНИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА СА ИЗЛОЖЕНИ НА ТОЯ РИСК ДА БЪДАТ ОГРАБЕНИ.КАКТО ВЛАСТТА ГРАБИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕ И ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ ,ПО СЪЩАТА СХЕМА ПО-НИСКИТЕ НИВА ГРАБЯТ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА.

НЕЩАТА СА ПРОСТИ КАТО ФАСУЛ ЧОРБАСЪ.В ПОВЕЧЕТО ПИЕНДЕТА НА 50 А ПРИ ДРУГИТЕ ОКОЛО 65 ГАЗЕРНИКА В МОЗЪКА НА КОЙТО Г Е ИМАЛ НАСТЪПВАТ ДГЕНЕРАТИВНО-ДИСТРОФИЧНИ ПРОМЕНИ ДЕМЕК БЛУДСТВО НА ЛИКВОРА.ДЕМЕК МОЗЪКА СТАВА МОЗЪЧЕ А ТЕЧНОСТА-ЛИКВОР СТАВА ОКЕАН В КОЙТО МОЗЪЧЕТО ПЛУВА КАТО ЖУМЕРКА.ТЕЗИ ПЪРВОСИГНАЛНИЦИ-САМО ПЪРВА СИГНАЛНА СИСТЕМА СА С БЪДНАТ СОФТУЕР.ТАКЪВ Е И СУБЕКТА В ШУМЕН ДЕТО ЗГАЗИЛ БАБАТА.ДЕМЕК ВСИЧКО НАД 70 НАСТРОГ ТЕСТ ЗА ШОФИРАНЕ И ЗА ПРАВО НА ГЛАСУВАНЕ ЩОТО ТЕ РЕДЯТ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ.

Не е банална схемата,банални са началниците на разкривачите!

Като сте толкова отворени, може ли да ми кажете,защо за оня от Каракачаново ли беше, се надигнаха всички-Р.Арнаудова от главна прокуратура, Спиридонов от ГД БОП и Младен Маринов- гл. секретар, а за тия ало пиниз си траят?Онци малоумник с билетите ли е по опасен или ало измамниците?

Я че ви кажа нещо извун темата....Да им пикам в устенцата мирисзливи на Боко Рапоня- мутра от прехода, на Цецо цветанов- гъзомийника на мутрата, на Курнелия Нинова- комунистически боклук и утайка, на Миков и Станишката- мазни комунистически охлюви, съшо да сера в устенцата на турчеещите се цигани- агенти на ДС- бай Местан и Меди Доганов- ефенди, също и на Радан Кънев- палячо и червено внуче, както и на псевдо-патриотите Праси Каракачанов, на политическата пеперуда Симеонов, както и , естествено , да се изпразня в мръсната уста на Бялата Златка- Волен ага бей онбаши ефенди- продажник и турско мекере!

Вижте му биографията на тоя старец и ще видите, че е тъмно червена номенклатура на БКП.

Шило

Готово, какво залагаш?

Бутилка кайсиева.

Комунистите толкова крадоха направо грабеха с шепи от народните пари.Тоя старец е от тях явно.

Шило

Като му гледам адреса...По-скоро изкуфял реститут, който е продал някой апартамент.

Помислете, може да има някой старец на 73г. толкова пари и да не е комунист и стар червен бандит бивша номенклатура на БКП?

lu4ka

Може, ако е тъст на Цецо Крадецо.

Или на Овчаров или Гергов.В БСП има повече бандити от ГЕРБ.

lu4ka

Явно, затова ББ не вдига пенсиите.

Комунистическите бандити старци имат още от накрадените от народа пари.

Остатъците от куфарчетата на Луканов излизат още малко по малко.

Човекът не е прост. Доста грамотно говореше за случилото се. Освен това са му поверили касата на кооперацията. Това не става случайно. Проблемът е друг. Ние сме народ от овце. Не мислим , а вярваме. И затова ни управляват говеда. Поздрави на всички в нашата мила кочина(обор, кошара)!

Тоя старец е 100% комунист.Няма кой друг да има толкова пари освен бандитите комунисти.

От МВР-то да не апелират към хората, ами да вземат да си свършат работата. Те и Про-курВа-турата, защото тия ало-изманици са им известни и могат да бъдат заловени тотално- из цялата държава точно за 72 часа. Ако съм главен прокурор или главен секретар на МВР-то точно за 3 дни ще ги изловя до крак. заедно с подкупните им мекерета от Прокуратура, Съд и Полиция.

Ако е имал толкова ум да припечели толкова пари, няма да ги даде на сульо и пульо, които не познава.Някой лъже!!!

Не са му от "много ум" парите, мъри! От продажба на имот са сигурно! Ама явно и ти нямаш ум да разсъждаваш!

Не е така,парите ще ги държи в банка за лихви.Ама, ти си прост и не разбираш от банково дело!

След "ама" няма запетая!

Глупак.... С ниско интелигентен народ е така...

"Измамниците се представили за полицаи"....Не са излъгали дядката...Те всъщност са си полицаи. Най-големите ало измамници са в МВР, а също и в Прокур-ватурата. 50% за циганина - тартор на групата, по 20% за началника на РПУ-то и Окръжното прокурорче, 10 % остават кяр за извършителите. Това е схемата- ясна и проста...Проста като....Знаете като кой...Един 150 -килограмов толстолоб- футболист, шахматист, тенисист, каратист, щангист, пожарникар, полицай, доктор-хонорис-кауза, който, всъщност, не може да напише едно сложно изречение, без да допусне няколко правописни грешки в него. А също и се съмнявам, че знае -какво е туй животно-сложно изречение.

Нещо главата ме заболя с тия 100 000 лв. А,бе да не ни пускат по пистата с тия пенсионери с толкова пари, разни златни пръстени и т.н.Да не би да ни казват,че нашите пенсионери са,като онези в Швицарско и пенсийте са достатъчни.Да му пишат името на този стохилядник,не ми се вярва,луда държава!

Винаги съм се чудел, откъде пенсионерите имат пари - нали постоянно се пише, че нямат.. Спестявал бил човекът.. станни работи.. просто ми е чудно Дано успея и аз да се пенсионирам, че да имам пари.

Дайте точен адрес на тоя, може да има още!

Това звучи много странно! Някой, който е бил достатъчно умен да спечели 100 000 лв., да не може да усети измамата, да държи такава сума в дома си, да разнася суми насам натам. Според мен, манипулирал го е някой, на когото има пълно доверие.

За такива жал никаква, хам прости, хем много прости, хем с пари, хем с много пари. Кой знае какъв реститутски Скруч е тоя...

Аз се чудя вече дали да ми е жал за тези наивници....при толкова предупреждения, от толкова време...хиляди емисии новини, предавания и пак да се хващат....

Горкият човек. На ало-измамни;и трябва да се предава покет - кукла. Отвън пари напечатани на ксерокс, а вътре тротил с детонатор. Отваря пакета и . . . съдържанието е последното нещо, което ще видят. Десет такива акции и измамници няма да има вече.

Тоя приятел е за книгата на Гинес. За пръв път чувам за такава сума.

Нее, далеч е под рекорда, не става . Преди 2 години една баба даде 500 000 лева.

ха ха ха! като има глупави пенсии ... нека да им вземат парите на малоумниците! ха ха ха!

Тоя пенсионер ще е някоя стара червена номенклатура, толкова пари обикновените хора нямат.

Червените дядовци откъде имат толкова пари май БКП и Луканов им е дал и на тях куфарчета.

Затова не се чудете как пенсионерите гласуват толкова години за БСП.Телета са и това си е.

Част от парите са на сигурно място. Зер родната полиция ни пази. :(

Или са го заклещили данъчните и сега пенсионера играе театър.

Трябва чавка да ти е изпила мозъка да дадеш на неизвестен пари за каквото и да е .

Поредният беден пенсионер, който няма пари да си плати парното и мъкне от магазина кофичка кисело мляко. Такива познавам десетки. Децата им в чужбина и им изпращат пари да живеят като хора, те диплят пачките и живеят като животни. Докато се намери тарикат да прибере пачките.

На нито една дума . Имам чувството,че някой има интерес да настройва обществото срещу възрастните хора. Подхвърлиха им като на кучета жълти стотинки към пенсийките,а виждате ли,те нямат нужда,защото премятат пачки. Тези настроения вървят не от вчера.Трият коментари несправедливо. Не им прави чест.

Няма чак такъв бунак със 100 000. За каквито и да ни мислите големите пари не избират толкова тъпи хора. А 100К си е цифра. А и на няколко пъти айде стига с тия измимшльотини.

Докато има телета ще има и касапи.

Ники

Чаках за прием при много известен лекар-специалист. До мен стояха баща и син. Бащата пенсионер, а синът 100% безделник. Обаче от разговора личеше, че са наследници на апетитни имоти, които са терени за строителство на жилищни сгради. Говереше се за огромни суми в порядъка на половин милион евра за един терен и със сигурност не фантазираха и беше истина. Имали са щастието баби и дядовци да им оставят в наследство апетитни имоти, които преди много години са стрували жълти стотинки. Ето такива щастливци "спонсорират" измамниците.

на 52 г съм спуквам се от работа и не мога да заделя 2 лева на лево как става така 100000 лв на лево

да докаже произхода на тези 100 000 лв.

На такъв ако поискаш два лева назаем няма да ти даде, освен това и ще те изгледа все едно, че си луд.

Данъчните ореваха нета, че и писма писаха на фирми с касови наличности над 100 000. Един вид не е вярно. А тука пенсионера Х си ги държи даже в къщи. Значи фирма няма как, а пенсионер има. Ба си държавата.

Ставаше дума за касовите наличности на фирмите за над 1 000 000 (МИЛИОН) лева. ИзпуснАл си една нула! Не ги сравнявай с пенсионерите!

Автобуса не е объркан, объркан си ти защото не си наясно по темата. Писмата са пратени на всички фирми с наличност над 100 000 на 17.10.2017.

аз ви казах да не им увеличаваме пенсиите :)) ето резултата ...

Измамниците от БСП разчитат на същата тъпота. То и затова пенсионери им е електората

Да бе, то БСП-то е виновно затова, че има тъпаци, които си дават залудо парите.

Е НЯМА ПО-ТЪП НАРОД ОТ НАШИЯ!!!!

Недейде обвинява възрастните хора а държавата че не може да постави криминалния си контингент в затвора. И се молете на вашите майки, бащи, баби и дядовци да не се обадят че друга песен ще запеете тогава. Моя баща на 80 години така беше повярвал че разговаря с полицията че чак го заведохме в Районното управление да му кажат че нямат майор Попов и че не се обаждат по домовете.

Не обвинявайте държавата а се интересувайте от състоянбието на родителите ви. Ако не са добре държавата не е виновна. Вие сте им деца и вземете малко се интересувайте от тези които са ви отгледали и направили или не хора.Стига сте чакали на друг да върши вашите задължения а вие да проявявате безхаберие.

Чудя се какъв е психологическия трик, който успява да накара хората, които човек убиват за парите си, същите пари да ги хвърлят през терасите си или да ги оставят по улиците в торби, все едно непотребен боклук. Започва се с обаждате уж от полицията, което е първият шок за всеки човек. И следва въпрос "Вие живеете на ул. Иван Шишман 15 А, нали така? В района има опасни измамници, трябва ни вашето съдействие да ги хванем". Примерно. Докато има стационарни телефони с техните адреси в телефонни указатели, ще има и измами. Май измамен на мобилен телефон досега няма. Това

Напротив! Звънят и на мобилни телефони и то много. И ме съмнява, че вземат списъци с информация от хора, работещи към мобилните оператори. Моят номер докато беше на името на баща ми, човек на преклонна възраст се скъсаха да звънят и да разиграват сценки, назовавайки с името на баща ми. Това са боклуци, които в нормална държава отдавна щяха да бъдат изловени.

Нашите телефони и адреси са в ефира!Всички ,например куриерски фирми ги имат.Хотелите,разни фирмички и т.н. имат всичко за нас! С малко подготовка и ги побъркват.Най-вече с това ,че цитират адреса и имена на близките ти,на внуците и т.н.Кой твърди ,че хората нямат доверие на полицията.Щом искат да помагат,значи не е така.Ако родителите ви са глупави,много е вероятно да сте като тях!!!Не ги упреквайте,а им помогнете като поемете управлението на парите или им кажете да пускат нарязани весници през балкона!Предлагам всеки от Вас ,който не иска да попадне в този ужас да подготви по една пачка вестници на своите родители и роднини за всеки случай!