35-годишен таксиджия преби и ограби клиент

35-годишен шофьор на такси бе задържан от столични полицаи за побой и грабеж на клиент, съобщиха от пресцентъра на МВР. Таксиметровият шофьор е криминално проявен и многократно осъждан.

Обратно в новината

Коментари - 35-годишен таксиджия преби и ограби клиент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква е тази смешна гаранция,та тои ще ги избие за 30 минути........... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В ИА "АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ" корупционното положение е отчайващо, а те се занимават с ДАИ, книжки, таксита, маршрутки, товарни превози и др. Общо взето лапаницата е голяма!

В София правилата са леко изкривени - ако НЕ СИ осъждан, не получаваш тапия за такси. И още - каква е тази гаранция от 200лв (199eur) ?

т.е 99 еuro

Цялата сган, дето кара такси е за затвора! Най- малко 70% от таксиджиите са замесени в продажба на дрога, фалшиви пари, контрабанда на цигари, адреси на проститутки, и всичко онова красиво и лесно за печелене. Тарикатщините им нямат край. Някой да е виждал МАНГАЛ в учебна кола? Как тогава тея БОКЛУЦИ, карат такси?

криминалнопроявен пък получил "лиценз" за такси ...ех Боцее ех Цоцееее що така ва? то по магистралите трбе нормални хора

Браво на българската полиция-видяхте ли как ни пази.Ето тъка е и да не съм чул лоши думи за полиаите.

"" Мъжът е криминално проявен, регистриран за отвличане, обсебване, грабежи и кражби, осъждан неведнъж."" .......... Абе кой ги допуска тия на пътя въобще , камо ли пък таксиметров шофьор ????? А как ги обичам ,все нямат да връщат ресто , е току що са излезнали !!!!! Държа кафенце в центъра на София от около 5 години и винаги има минимум 100 лева на стотинки и банкноти , а тия тъпите бакшиши все нямат !!!!

И на мен един такъв "умник" ми излезе с тоя номер, правеше са на интересен, и го РАЗПРАХ от тупаници. Д'ба боклуците мършави. Навъдиха се само МАНГАЛИ. Качили се в нови коли за по 50 000лв и трябва някой да им слугува. Като нямат точни, ще ядат ТУПАНИЦИ!

Ако бяхме нормална дъражава първо, трябва таксиметровата фирма да отнесе 10000 лв. глоба, че го е назнанила или му е дала автомобил на тоя. И второ, тея от съда луди ли са да го пускат под гаранция? И то 200 лв.!!!

ако бяхме в нормална държава,въобще нямаше да го пускат........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И КАК СТАНА ПЪК ТАКА ЧЕ ТОЯ АМА ВЕДНАГА ГО ХВАНАХА ... ?! яснощо нали , явно момчетата не са били кои да са ... ГТФО

Продадоха Кравите да си купят коли да работят таксита в София.Айде сега да продават колите и да си ходят на село да пасат Кравите.Там където им е мястото.

? още един болен с психично разстройство се изказа , това ли е мнението ти за такситата в Лондон или в Ню Йорк ? Кре*ен , това е професия както всяка друга , съвсем отделен въпрос е че няма никакав контрол и всички софииски боклуци са решили да станат таксита ....

ТОВА ЛИ ГОЛЯМАТА НОВИНА ?

Къде по белия свят престъпниците получават документи за таксиметрови шофьори? Който му е дал документи, той е главният виновник! Към коя фирма е таксито?

Сега трябва да наложат дебела глоба на фирмата и въобще глоби за всякакви нарушения, докато се научат да не назначават боклуци.

при среща с бакшиш човек трябва да е наясно че всеки един момент може да бъде нападнат,измамен,пребит...това е боклукът на обществото.....

Който не може да стане нещо друго става полицай, охранител, или бакшиш. Айде да го правят това метро най-накрая и да видите как ще им влезне мазно-мазно на бакшишите.

това е редовния номер на таксиметровите бандити-все нямат дребни да върнат, та да им оставиш бакшиш...затова хора, броите им жълти стотинки на гадовете!!!

Преди време сметката ми беше 4лв., аз имах 10лв. и таксиджията ми каза, че не може да ми върне, а аз се сетих, че имам една шепа със стотинки, та му ги изброих до стотинка :D

К'во ни занимавате с битови инциденти? Неприятно е, но такива неща се случват навсякъде...

Аз ако се държа така с клиенти, както таксиметровите шофьори се дърдат с нас, досега да са ме уволнили. Стегнете се, собствениците, не желаете ли да предоставяте качествени услуги?

редовно го правя,нямат да върнат и докато чакат да развалиш, апарата вече показва двойна сума...

Криминално проявен и многократно осъждан?!

Редовен номер им е - "оооо, нямам да ти върна!"

Сега собственика на таксиметровата фирма, трябва да се обезглави!!!

Коя е фирмата, и как се казва този манго?

На тоя младеж "минал"през правосъдието требе да му се начука канчето,та следващия път като види полицай да почне да го втриса.Иначе пак започва от начало.

И как така е на свобода след толкова много престъпни прояви. Ебаттии и държавата, кво ми се хвали Ц.Ц. и Б.Б. боклуи

"Таксиметровият шофьор е криминално проявен и многократно осъждан" - е защо тоя е таксиметров шофьор изобщо?!

Жельо, Жельо, много боклук нахлу в София заради тебе. Отделно, че няма кой да пасе кравите в Ботевград.

То първо кравите изчезнаха около Ботевград благадарение пак на Ж.Ж.

На накои празноглавци, никога няма да им дойде акъла за да преценят, че това което направи Ж.Ж. щеше да го направи ВСЕКИ на негово място :) Просто онова с жителството е било ВЪРХОВНА простотия! Държавата не трябва да пречи на населението си да живее където поиска! Стига това население да спазва правилата. А ако не го прави - да има санкции! Това е проблема - няма държава!

Мнго хора незнаят че около 1/3 от таксиметровите шофьори в софия са бивши затворници, някой съдени за тежки престъпления. Голяма част от грабежите на жилища в София се извършват с помоща именно на такива таксита с цел лесно пренасяне на откраднатото. Явно докумените за съдимост са някакви хартийки при назначаване на кримилани за шофьори на таксита.

Много вярно. Това е истината, за много от таксиметровите шофьори карането на такси е само параван.

качвайте в ктакситата бакшищи с пистолет като визаплащи и бие го застреляте а да ви дим бакшищи на протест пред народнота събрание

А ТОЗИ ,,ТАКСИДЖИЯ'' не е ли за затвора с толкова прояви ???? Как работи тази работа,та той е ОПАСЕН за околните ???? Каквото и да кажа е безмислено.............

вместо да кажат коя е тази компания и да и отнемат лиценза или хората да започнат да избягват да ползват такситата, те нищо....никаква информация....и какъв е смисълът за обикновените хора от такава новина - никакъв, единствено сеит, някъде е станало нещо и един е набил друг. Идиотска държава...

"Сред документите, които се изискват е и свидетелство за съдимост. " Никъде не пише че свидетелството трябва да е чисто :)

На човек все някога му се налага да ползва услугите на такситата.В София често явление е таксиметрови шофьори да са от мургавите.Не че имам нещо против тях,но до сега никой не е видял циганин в учебна кола.

Поредния криминално проявен селяндур дошъл в града за да граби хората.

Ако на селяните им светеха очите, София щеше да бъде като Лас Вегас

Защо не казват името на фирмата, която назначава рецидивисти за шофьори? Защо съдиите пускат такъв срещу 200 лева гаранция?

ЗЛОбни хора сме си и това е , вие ли ще съдите...

Да! Ще съдим и ще изпълняваме присъдата на място. Когато този набие брат ти или сина ти, ще те видя колко си смирена.

с тази разлика, че случката може и да не е точно такава, както я описват, абе кво ли съм седнала да се занимавам със злобари...

Не се безпокойте за жълтия боклук. И да не го осъдят другия път ше попадне на някой по-нервен от него и ше си отнесе боя :))))

някои от вас да е виждал инспектори на ДАИ да проверяват таксита? аз от години не съм...

Никой ли не им иска свидетелство за съдимост и психо при започване на работа?

Коя е тази таксиметрова компания която наема без свидетелство за съдимост?!

В такива случаи е важно да се каже коя е таксиметровата компания, за да си имаме едно наум при избор на такси.

така е в боколандия, тоя вместо да е в затвора, вози нови жертви

И тях ще ги плати с тези 150 лв + ще ограби някой клиент пак до довечера ...