Клон падна и уби на място мъж в София

Паднал клон уби мъж в столицата, предаде Агенция "Фокус", като се позова на МВР. Това е трети подобен инцидент в София за по-малко от 10 дни.

Обратно в новината

Коментари - Клон падна и уби на място мъж в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фандъкова да си завре призивите за сигнали там, дето не огрява слънцето (нямам предвид сейфа с "усвоените" пачки). Досега четири пъти съм подавал сигнали, един от случаите за опасно дърво. Един-единствен път някой направи нещо по въпроса, и то след няколко месеца, така че може и да не е било заради моя сигнал, ами като някой се е потрошил.

МИНАЛАТА ГОДИНА ПИСАХ НА ЗЕЛЕНА СИСТЕМА ДА ДОЙДАТ ДА ОРЕЖАТ КЛОНИТЕ НА ДЪРВЕТАТА ПРЕД БЛОКА МИ, КОЙТО СЕ НАМИРА НА ОЖИВЕН БУЛЕВАРД. ТРЯБВАШЕ ИМ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА, ЗА ДА ИЗДАДАТ РАЗРЕШИТЕЛНО И ТО СЛЕД КАТО ГИ ЗАПЛАШИХ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОБЪРНА КЪМ ТЕЛЕВИЗИЯТА. ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН РАЗГОВАРЯХ СЪС СЛУЖИТЕЛЯ ДИМИТЪР ДАНЕВ, КОЙТО МИ КАЗВАШЕ, ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ Е ГОТОВ С РАЗРЕШИТЕЛНОТО. НАКРАЯ ДОЙДОХА В НАВЕЧЕРИЕТО НА НОВА ГОДИНА- НА 27.12.2017 ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ МОИТЕ ПИСМА СА ОТ АПРИЛ МЕСЕЦ. ПРОСТО БЕЗХАБЕРИЕТО НА НЯКОИ ЧИНОВНИЦИ, УБИВА НЕВИННИ ХОРА!!!!!

на починалия да осъдят общината и фъфлата Фандъкова да плати от джоба си.

И при нас падна едно дърво до детска градина - не изгнило -.Минаха едни с два камйона но трябвало да мине екокожката да им нареди.

И при нас падна едно дърво до детска градина - не изгнило -.Минаха едни с два камйона но трябвало да мине екокожката да им нареди.

Eйй колко пъти да пиша, че дърветата трябва да се подменят, а не да се кастрят . Твърде стари дървета има и по уличките между П.Славейков и Скобелев. Скоро и там някой ще гушне букета.

Западни туристи ето ви хляб и сол - добре дошли в страната в която всеки ден можеш да умреш по нелеп начин.

Преди време вървя по тротоара и минавам под дървета. Изведнъж пе поряза някакъв чеп по главата, потече кръв и отидох спешно до хирурга в поликлиниката. За щастие не се оказа сериозна контузията. След няколко дни дърветата по тази улица бяха окастрени . Но винаги имам едно наум и съм внимателен, когато минавам под дървета, които са навсякъде.

Госпожо Фандъкова, Гледах ви тази сутрин по първа програма на БНТ и призовахте хората да дават сигнали до Зелени системи. От нашия блок София бул. Цар Борис III 263 подадохме сигнал за опасно дърво на улицата през месец април 2017 година. На 7 август огромната липа се счупи и падна върху оградата на блока. За радост никой не пострада и екипа за кризисни ситуации пристигна 20 минути след бурята. На въпроса ми защо идват едва сега ми отговориха - все пак дойдохме. Благодарете се ,че никой не е убит. Въпросът ми е госпожо Фандъкова и да имате сигнали действате ли? Май не.

дървото веднага в ареста.... умрелия да съди бай пешо от другия вход......

Благодарим ти, Дъки!

Госпожи и господа кметове, ами дърветата се и режат, освен, че могат да се кастрят. И когато това стане се засаждат нови и здрави такива, които не посягат на човешкия живот! Или вие ще станете по-отговорни, когато пострада политик, семейство на политик или самите вие? Човешкият живот е много повече от обезщетението, което сега ще платите на семействата на загиналите и пострадалите!

Преди няколко дни споделих, че ако някой пиян или надрусан пропусне да те утрепа на пътя, ако някой тъмнозелен не те насили или заколи за пет лева, ако някой психясал от хубав живот или адекватното лечение на лудостта му не ти свети маслото, тогава идва ред на паднали отломки, покриви и козирки на сгради или на клони и дървета нали ?

Значи този лъже че се режат дървета и клони !!!Минете по околовръстното на София и вижте сами изсъхнали дървета надвиснали над пътя!!! За Люлин въобще няма да говоря думи нямам! За западен парк също! А за красна поляна и красно село също!!!жк.Бъкстон от всеки двор клоните са над тротоарите и улицата контрол "0" !!!

Даскалица - Кмет на София, мутра-пожарникар - Премиер. Не става така, бе хора. За тези позиции е необходим доста повече интелект и поне малко морал. Гласувайте за умни и честни хора. Крадливите тъпаци ви вкарват все по-дълбоко в блатото. Ако ви е все едно в каква кочина живеете, помислете поне за децата си. Унищожавате им бъдещето с глупавите си избори.

Не е проблемът в гласуването. Докато за длъжности: кмет; депутат; министър; премиер; президент не се изработят длъжностни характеристики, с високи изисквания за квалификация, компетентност, лоялност и моралност, всеки главатар на шайка, нарекла се за по-демократично партия, може да се намести на тези постове и да "управлява" както му душа сака.

Сега на тия дето само мрънкат за някакви комунисти да им кажа: Тия дето едно време не ставаха и за чистачи сега са управляващ елит, така, че стига вече.Комунизъм няма от 30г.

ОСТАВКА НА ЙОРДАНКА

Столична Община се управлява от идиоти, разбиращи от всичко и експерти в нищо, затва умират хора, трошат се коли и има бездомни песове навсякъде

стига с тая администрация и с това озеленяване. В случая дървото е в частен имот. Собственика да си беше свършил работата и да го беше разкарал, ама ли ще трябва да се ухарчи, що да маха...

Тъп си Саше и не знаеш закона. За съжаление нямаш право да отрежеш просто така дърво било то и в собственият ти двор, по закон. Винаги ще се намери някой зелена куха тиква да те натопи в общината, във всеки квартал има по няколко такива еко вегани

По закон си длъжен да получиш разрешение от общината или, ако не е УПИ, от горското за да отрежеш дърво в собствения си имот. А за опасни дървета, фасади, покриви и прочее общината е задължена да обикаля, всички имоти и да пише на собствениците предписания и актове за неспазването им. Така че, Фандъкова и екипът ѝ от дебили са виновни.

От миналата година още сме подали сигнал за изсъхнали клони и никаква реакция.Изглежда,че трябва да убият някого за да си свършат работата.Време е Фандъкова да си ходи.

Онзи ден , малко туризъм по Витоша, пътеката към златните мостове. Отбих се на 10 метра от пътя да пусна една вода. Гледам си така на 20 метра пред мен/знаете как е в такива моменти ;)/ и точно фокусирам едно старо изсъхнало дърво - прааас и това се прекърши на две и сгромоляса. Беше достатъчно далеч от мен, но ме стресна здраво. :) Навярно от жегата ....нещата с дърветата.... не са това което бяха...?!

Явно струята ти е като на водорезка.

Съответният му инструмент има функция подобна на рязане с лазер. Предполагам, че струята не е достигнала до дървото.

Незнам за жегата,но виждам престъпна небрежност.Изсъхването на гората от лишеите не е отсега,но главния проблем на ГеЙберистите е как да настанят своите хора в управлението(рездаването)и на Витоша.Та като подарим и тази планина на мутрагените от Юлен(Мотен на витошки),следвашото може и да ви нацели...

Този инцидент е станал в частен терен, където общината няма правомощия, така че някои пак лъжат и манипулират хората.

Невъзможен коментар. Частният имот не освобождава от отговорност собственика, когато не спазва общински разпоредби и закони. Просто нищо не разбираш от закони и морал.

Когато администрацията набъбва непрекъснато за да и се създава работа се измислят един куп глупости. Немогат хората да си резнат клоните които са надвиснали защото видите ли трябвало да се ''обследва'' дървото да се анализира и като убие някой или потроши някоя кола ще си дигнат задниците хрантутниците и ще дойдат да го премахнат. Престанете с тези идиотщини защото междублоковите са пълни с изсъхнали дървета с избуяли храсти което си е ваша несвършена работа ама сте седнали да глобявате хората че се отървали от такива неща около тях.

Другари демократи не се възмущавайте, дадохте възможност на най простите комунисти мръсници да си направят елит и сега да ви мачкат както си искат. И сега кротувайте защото бат ви боцко иска още мандати а фандъчето прахосва пари за безмислени дейности важното е да се пълнят черните касички.

Да Ве ясно...Пак комунистите са виновни. Лична отговорност нулева, но "комунистите" са виновни....

В събота и на ул,Лерин падна огромен клон но никой не разбра. По цялата дължина на улицата има кестени които се държат на магия. Общината да вземе мерки. А на " зелените" да им еа маката. Колко хора трябва да пострадат или умрът за да направите нещо?????

а някой казал ли е на общината, че има изсъхнали дървета? като не се оплаквате как да знаят. Физически не е възможно да се обиколят всички улици и дървета.

Проблемът не е в зелените, а в дебилите по общините. Подаден сигнал за изсъхнало ОПАСНО дърво отлежава в общината три седмици без реакция. Явно чакат репортаж по телевизията с пострадал човек.

Всъщност Данчев трябваше да ги приказва тези пред прокурор.

Защщо не плачат зелените градски дървозащитници???

За протокола младата жена от статията е 41 годишна. В друхи статии пък възрастен мъж беше 58 годишен. Къде е средата?

-Клон падна и уби на място мъж в София -Кола движеща се в авариийната лента с 140 отнесе двама души -Ако си поръчаш пица в бг идва за 25 минути, А ЛИНЕЙКАТА ЗА ЧАС! .....и т.н. .....ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ-В ТОЗИ СИ ВИД ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА-ДА НИ ДЕЛКАТ НА ПАРЧЕТА И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА

Ех, ако в София линейка викаха толкова хора, колкото си поръчват пица и ако броя на линейките беше, колкото този в пицариите картинката щеше да е различна

Отново мързелът на администрацията е в ход. Като домоуправител на столичен вход в панелен блок съм подала надлежно заявление през април 2016г. През юни 2017г. се появи подизпълнител на общината да изреже изсъхналите клони. Дойдоха циганета, "фирма", които не знаеха какво режат и защо го режат. Работиха, но не се свърши качествена работа. Защо кметицата отново мазно и напоително ми говори за труд и отговорност? Ние ли сме виновни, че не сме подавали сигнали? Година и половина след сигнала няма ефект....

"Той отбеляза още, че дърветата, с които имаше инциденти ......не са били обследвани и са изглеждали видимо здрави. A общината са "видимо доволни!"

Огромен клон падна и от сърво на ъгъла на ул. Плачковица и бул. Дж. Баучер. Там в градината е пълно с изсъхнали и занемарени дървета, целите в блъшлян. За това съм писала в общината, полечих отговор, че градината е обследвана и има много дървета и клони за премахване. Това беше приеди 2 години. Нищо не е направено.

Бойко Борисов лично да поеме ръководството за сИнитарна сеч! По важно е от "такса празен стол"

Повече са случаите, преди дни в "горичката" на бул. Вапцаров си падна цяло "здраво" дърво, вероятно има и други необявени в медиите

Какво ще инспектира днес фъндъка.?Под зоркото и око само се замазват кражбите и нищо друго.

Рестарт на всичко в държавата. Инцидент-как да е,ама рецидив...рестарт на всичко.

Хубаво, ама след рестарта кои ще са? Вариант 1. Пак същите Вариант 2. БСП, които доказано два пъти затриха държавата. Вариант 3. Разни смешковци "обединени от социалните мрежи", които нямат акъл да си вържат обувките и дори не могат да обяснят за какво протестират.

Тополите стават кухи с времето. Трябва да се прегледат внимателно и отрежат.

а нима не са знаели когато са ги садили?

Общински идиоти, уличните дървета в Лозенец са над 100 години и не са кастрени изобщо, корените им повдигат плочите на тротуарите, а короните им не пропускат нито слънцето, нито светлината на уличните лампи, тротуарите са разбити и недостъпни от паркираните коли на провинциалистите, щурмуващи София, общината събира данъци, но бездействува

Пише се "тротоар",брат.

КЛОНИ,ЛЕДЕНИ ВИСУЛКИ,ИЗЯДЕНИ ОТ КУЧЕТА,АСАНСЬОРИ,УБИТИ И РАНЕНИ БЕТОННИ ОТЛОМКИ ОТ МОСТОВЕ И ТУНЕЛИ,БАКТЕРИИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО С ДИАРИЯ ........... БУЛГАРИСТАНННН

и кво? европата уби над 2 милиона в българия и над 10 милиона на балканите!!! и кво? а тука един чичка по малко за пенция! далавера за държавата е това! че му земе пенцията!

Жалко за загиналия и за ранените, поради чуждо нехайство. Но проблемът с опасните дървета не е за подценяване и е във всички градове. Колкото и да е хубава зеленината , и тя иска поддръжка и грижи. Потенциално опасните стари,болни дървета трябва да се секат и отстраняват. И да се засаждат на тяхно място нови- има невисоки дървесни видове, които са подходящи за улиците.

Както правят в Борисовата - режат се здрави дървета и заминават незнайно накъде, а болните и сухите си стоят. И видиш ли, половината градина изведнъж се оказа реституирана, щели да я "прочистят" на една трета и да направят паркинги за здравето на гражданите с аудита.

Тези мафиоти от столичната община са за затвора! Крайно време е да им потърсим сметка за лакомите кражби и гьонсуратщината!

никой не иска отчет от Фандъкова как се изразходват парите събирани от стоте вида зони, от скобите, от репатраците, от рекламата, от общинските данъци и т.н.

оставки говорите бе дами и господа. Злополуката става в частен имот.....не гледате ли телевизия или си пишете за да сте в играта.

Бахти бездарната държава - изсякоха горите в планината, а в градовете нямат възможност да поддържат все по-оредяващите паркове и дърввета. Ами дайте на мангустите по една резачка и да приключват със зеленото в София. Ама няма оставки нещо в общината..невинни са там, яко харюат пари от бюджети и фондове ама току мине не мине и стане инцидент и убият някой!

ОСТАВКИ ТРЯБВА ДА ВАЛЯТ,ОСТАВКИИИ..