Над 20 хил. пътници на ден в София за европредседателството

По време на европредседателството Летище София се очаква да обслужва между 20 и 22 хиляди пътници.

Обратно в новината

Коментари - Над 20 хил. пътници на ден в София за европредседателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като те е срам, вместо да се тресеш от злоба към комунистите, вземи да се гръмнеш, че ми писна от теб и просташките ти изказвания!

Смрадливите комуноиди в действие!

Над 20хиляди пътници....в кой смисъл?

Силите на злото действат. Бомбени заплахи срещу европейците. Единствено комунисти са взривявали бомби в България. Те само това си могат. Искат да се харесат на путкин от масква.

Нещо се е объркал шефа на летището. Със сигурност ще изпита големи затруднения и за това ще го харижат на концесия. За да се оправи, не за друго.

"Да идват минимум 2 часа по-рано, за да могат спокойно да преминат чекиране, проверки за сигурност, паспортно-граничен контрол, каза още Рапонджиев" ............. Абе рапон ли си, какъв си - кое нормално летище в днешно време изисква 2 часа предварително време ???? Освен полетите до САЩ и Израел, разбира се. Вие кретени ли сте на това летище и не може да обслужите и без вялия трафик през него ???!!!

Завършен тъпанар и то зяпнал!!! Прав си ,на нормалните летища трябва да си три и повече часа ,по-рано. Но тук нали сте безумни мрънкяла елате два часа....

колкото дядо йоцо е видял влак, толкова ти си видял летище!

Нааквам се от страх ..........

От днес ще ходя само с костюм. Ако ме срещне някой чужденец, да не се излагаме. Все пак, целия космос сега нази гледа.

и ще се правя надменно, че не говоря български, та да ме сметнат за гост на бг-европредседателката. И да ме поканят на някое от техните "скромни" банкетчета. Това в Народния театър не е важно, интересното е после - на банкета, ле-ле!

Sm3hurk0

тия плашат с бомби, за да не бягат българите от България ! ГЕРБ се е притеснил, че няма кой да експлоатира, ако избяга народа.

Изроди, които се мъчите да сринете имиджа на България, платени и подскокоросвани от червените си господари - наши и чуждестранни!

Кумунягите започнаха с активните си подривни мероприятия и очернянето на името на България! Безродници жалки!

...изявени комуняги и продажници от гербавите за сега няма,бсп им дишат прахта!

Ама не те е срам от комунягата, от Банкя? Дебелосер/...ец отвратителен!

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

Ами срамувайте се, отдавна трябва да ви е срам.