5-ма пострадали при удар на трамвай и автобус

Петима души са пострадали леко при катастрофа между трамвай и автобус за частни превози в София. Жена пък загина, след като бе блъсната от влака София-Солун.

Обратно в новината

Коментари - 5-ма пострадали при удар на трамвай и автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До "от село до кмето": Личи си че си от село, но сигурно твоето село го няма и на картата. Ти, отворения, не знаеш ли, че трамвая се движи по релси и никой няма право да му се пречка по тези релси. Тъпанар, веднага бърза за обижда кмета на София. Чих го дириш тука, като не ти харесва, никой не те задържа.

пролет е ! някой не издържат на толкова красота ! радостта на другите хора ги убива .

БАТЕ БОЙКО, ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТИ ПРЕДЛАГАМ - ОСЪЖДАНЕ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА!!! ВИНОВНИКА ДА ПОЕМЕ ВСИЧКИ РАЗХОДИ - НА СВОБОДА!!!

Това не е булевард Рожен- алоооооо Слепи ли сте????

сами си я надробихме, сега ще си я сърбаме

Фалипръцкова, бързо започвай да доставяш от селата ватмани, че софийските наркоманчета започнаха да се ботурясват всяка седмица

по-важното е, че и при соца имаше такива неща, но ги криеха, а сега ги казват щото било демокрация

Извинете, ама Вие лично посочете ми точно ЕДИН социалистически ден с ЧЕТИРИ самоубийства, куп катастрофи, а денят още не е свършил - идва вечерта на наркотиците и пр. ; да ви кажа ли днес колко човека си отидоха поради ЛИПСА на здравеопазване поради закритите от кого казвате болници? Когато сравнявате времената, посочете точни факти! Другото е тролене, както го наричат днес.

истината... на кой му пука

съзнавам , че няма смисъл , но да ти напомня ! сега колите са в пъти повече и половината шьофьори , ако могат да се нарекат така, са неграмотни ! та едно време , едно земетресение в родината ни погреба едни хора в свищов ! никой нищо не ти каза и ти си живя щастливо ! пък и в стражица , ма ти не знаеше ! в пловдив,се запали" ален мак "загинаха , ти не научи ! преди това гръмна завода в сопот ли беше ? никой не ти казва ! а за атомната централа дето гръмна те лъгаха шест месеца че е вражеска пропаганда ! от мене толкова , ти се напъни и си спомни останалото .

3евзек

Ти във в-к "Работническо дело" ли търсеше подобни новини?

Моля да разберете следното: толкова много нещастия, катастрофи, сакатлъци, нарушения на каквото се сетите са по единствена причина : АКО ВЪОБЩЕ ИМА ДЪРЖАВА, ТО ТЯ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА!!! Всичко е оставено на самотек; без контрол, без правила, без отговорности, без да се знае кое как да се прави! Защо ли - ами погледнете какви хора са начело; от какви хора зависи ежедневието ни - шизофреници, самовлюбени в единовластието си, нарциси, женени за магнолии. Тотална въпиюща некомпетентност на всяко ниво; разруха на мислене, морал и ценности. Новините започнаха сутринта с 3 самоубийства; вижте с какво завършва денят. Благодарим ти, Българоубиецо, за поредните ти ефирни разливи ОТ ТВ НА ТВ, ама кой да въведе поне нещо, което да работи ЗА ХОРАТА?! Забравих - за лошото другите са ти виновни; хубавото / къде е то?/ - ти си човекът. БАСТА!!!

Бойко, Бойко, и природата вече те мрази или не плащаш достатъчно да прикриват новините.....

Смотаняциии, къде са ви мъбилните групи и мобилните камери...... Стоите по магистралите да си драпате м..дете, а народа гине по софийските улици.....

Ужас ,това е четвъртия самоубиец за времето от нощта на12.05 до вечерта на 13.05. Боже, съвсем се изтощи от тормоз и немотия този народ.

Поредната журналистическа стъкмистика. Статията няма нищо общо с реалноста ....

И кое точно в статията не се е случило?

Дават ли ни генно аткуващи храни руските комунисти. На нашите ще им е трудничко.

само облъчват от самолетите болни мозъци!

Днес е деня за психясване! Като гледам резултатите добре се психясва.

Поредното самоубийство.

За днес е 4-тото.

Според Тиквоний Първи животът у нас станал по-убав.

хмм най- важно е хората да бъдат правени ..на идиоти..