МВР издирва водач, напуснал местопроизшествие

Столични полицаи издирват водач, напуснал пеша мястото на предизвикана от него катастрофа.

Обратно в новината

Коментари - МВР издирва водач, напуснал местопроизшествие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по телевизията, та всички да му видят убавинята. Това ще е най-голямото наказание за задника.

Добре де, къде ще се скрие, като и колата му е там, ще го издирят, освен ако на секундата не напусне страната.

ама няма да бъде обвинен, че е карал пиян и/или дрогиран....

Иначе е голям бабаит в колата, а всъщност е мамин страхопъзльо. Аман от келеши.

Тате ще оправи работата. Ще намерят някой, за пари да си признае, че е карал колата.

Аман от жалки тарикати! Презрени нещастници, които заради собствената глупост и арогантност рискуват живота на невинни хора!

е по-ясна .полицаите са спрели БМВ то за проверка ,а водача размислил и дал газ до дупка ,след което полицаите го погнали ,а терориста влязал в насрещно движение .като блъснал колата със семейството ,свидетели видяли двама да се изнизват .та ,докъде са стигнали преследващите ги полицаи и как са ги гонили ,можете да си представите .

Sm3hurk0

При ПТП и след обаждане на 112 с последващо прехвърляне към дежурния по КАТ ми казаха, че трябва да чакам поне 1-2 часа... Не ми се вярва, че тези са отишли на момента...

що го издирва? нАЛИ КОЛАТА ИМА РЕГИСТРАЦИОНЕН НОМЕР, ПРИТЕЖАТЕЛ И АДРЕС!

Sm3hurk0

може да е крадена...

Този чий внук е? на шефа на КАТ,на началника на СДВР, или самият той е началник в ГДБОБ? Напоследък свикнахме, има ли някакво престъпление, престъпникът да е полицай, началник в МВР, прокурор , депутат или кмет.

Да не се морите с издирването-автомобила чии е?

Това е поредното младо гъзле. Те са първи в статистиката на нагли нарушения. И веднага след тях се нареждат кухите лейки, които съвсем необяснимо и странно карат луксозните си подаръци (джип или лимозина, от богат чичко любовник) с цигара в едната ръка и телефан в другата. Но гъзлетата са първенци!

Защо ли не съм изненадан? Поредното ПТП с поредното Бавно Междуселско Возило (БМВ) !?! Съгласно последните проучвания, най-бързта кола в света е 20-годишно БМВ с адски комплексар зад волана! (То първо стига до крайпътното дърво)

Se taia

То да е в дърво добре, няма да пострадат невинни. Ама тоз късмет е по-скоро изключение от правилото :(

Треперете, селяни!

Манган е нали?

Докато никой не предприема никави мерки срещу тарикатите, движещи се по трамвайни релси, по средата на булевардите извън лентите за движение и заставащи на кръстовищата най-отпред, по средата им - така ще бъде.

Не си прав. Масово се затварят улици за ремонт без оглед на сезон натовареност на движението и т.н. В момента Овча купел е в това положение, ЕДИНСТВЕНИЯ начин да стигна до училището на детето е с цената на няколко нарушения, улицата пред училището е еднопосочна, но от края на август подхода към разрешената посока е затворен и ще бъде сигурно до края на годината. Според теб дали някой си е напънал умната глава да направи някаква организация на движението във връзка с ремонта и затворения достъп до училището? Затварят улицата и всеки да се оправя както ще, това е действителността. Не съм тарикат и в нормални условия никога не бих направил нарушение.

А тези които спират с аварийни в дясната лента, за да си купуват кфета, цигари, или да изчакат някой приятел не те ли притесняват, или ти си от тях?

Срам и позор! Цигански квартал да носи името на един от най-светлите Българи!

Некъ ни съ убади. Ану нимнуста му е гъран тиръна.

Sm3hurk0

Не се прави на полицай от Пловдив :)))