Силна миризма овоня няколко софийски квартали

Остра и неприятна миризма обгърна вчера вечерта няколко столични квартали.

Обратно в новината

Коментари - Силна миризма овоня няколко софийски квартали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идете и в района на 5-те кьошета и на Руски паметмик - също вони! Идва си от каналите! Но като се качиш на по-горен етаж - не мирише толкова. Значи е от каналите!!!

миризмата продължава в Красна поляна.Преди седмица пак така миришеше и апартаментите се напълниха с тази миризма ТОВА Е защото не се мият улиците, каналите не се прочистват, плъхове покрай кофите за боклук.Не зная как досега не ни е споходила холерата или чумата.

не мога само да разбера защо се обиждате един друг на селяни и столичани като и столичаните серат толкова и такива неща, точно като селяните. на никого не му мирише на розички нали? тук опират нещата наистина до преч.станця на кубратово ама като са злобни хората да си се карат по между си, отговорните власти точно заради това нищо не правят, щото ние сами си се самоизяждаме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За първи път чувам за такъв феномен.

И в Младост 1 си мирише яко. Тука е т.нар. парк Въртопа, в който знайни и незнайни герои си изливат фекалиите от къщите. А този канал пътува към престижната ни новострояща се спортна зала. Само минете покрай реката и ще помислите, че сте влезнали в шахта с фекалии. А в самия квартал също миришат много каналите, предполагам, защото се строят нови блокове с много изхождащи се, но с канализация с капацитет от Живково време. Така, че примирявайте се, София се превръща в миризливо гето, а ние сме жертва на строителни предприемачи и корумпирани кметове и най-вече главни архитекти.

И аз постоянно си гледам в краката да не настъпя конски фашкии като минавам по ул."Чехов". И в "елитния" квартал на София циганите разхождат каруците си - нали трябва да превозват металните платна от оградата на училището до "Вторични суровини", без платнище под опашката на коня. Конските фекалии са по пътното платно и смърдят ужасно.

Воня се усещаше и в центъра на София. Живея на ул.Парчевич и тук снощи смърдеше ужасно. Възможно е причината да се крие в старите канализационни колектори, които не са подменяни повече от 30 години. При топло време и друг път се е случвало канализацията на връща зловоние.

Не, бе Ого е излязъл на разходка.

Европейци дръжте се,така мирише при опашката на ЕS

Така вонеше преди години когато работеше Екарисажа...

и се вузмущаваме що ни представят като кенефи пред света....тази картина беше наи-меко казано :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е поредната провокация от страна на тройната коалиция! Въпрос на време е всичко да се оправи, скоро Господин Борисов ще въведе ред и ще се убедите сами, че миризмата ще изчезне! Ако някой още пише или говори за нея значи е подстрекаван от Станишев!

Додо, спирай да ги гъбаркаш, че ще те гепнат!

няма ли кой да накара "софийска вода" да си върши работата а не само да изпраща сметки.

бе то направо си миришеше на кенеф беше много забавно да гледаш как хората си оглеждат подметките - да не би случайно да не са настъпили някое кучешко или човешко л/но междудругото в петък около военна академия дмърдеше по същия начин

gorodjan

Според добре информирани източници, силната миризма на говежди фъшкии е дошла от района на Герена, където местните футболисти и фенове са се наакали от страх преди предстоящия мач с АИК.

и в Освиенцим е миришело така... Голям праз.

не е от каналите бре- те тези квартали така си миришат :):)

може да е неприятно, но не е опасно за здравето :) замерванията са го показали :)

Търговка банка * предлага кредит "Копрофил". Сумата по кредита се отпуска за едновременно закупуване на апартамент в София и второ жилище в Слънчев бряг - така нашите клиенти копрофили ще могат да си доставят обонятелен комфорт 365 дни в годината :)))))

Миризмата е от Каварна дето се жени опосума Иван още вчера го казах, че смърди.

На РЕДУТА също миришеше последните две вечери за около час. Само от северната страна на блока ни. Мислех, че е минала конска каруца и циганинът е изхвърлил зад нашите контейнери чула с конските фекалии. Може би трябва да се проследят и тия каруци.

Не бате, сега смърди и в Бургас, Варна, Плевен и т.н където са се изнесли всички 'столичани' :)))))) И не си мисли че селяндурите сте читави , пълни тъпаци сте:)))))

Не съм от столицата, но смятам, че подобни неща са недопустими, без значение в кое населено място се случват подобни инциденти. Коментарите целящи да засегнат софиянци са смешни, каквото и да си говорим все пак е столица. "Топлофикация", ВИК и подобни си имат своите задължения спрямо гражданите а не само правата в/у сметките.

Тук на ул. Дунав не се дишаше, кой знае какво е било от другата страна на бул. Левски.

Лайнярска държава!!!

да си оправят пречиствателната станция в кубратово и тогава може да дишат

а, то сефте....

Вчера в Хиподрума около Военна Болница миришеше на ЛАЙНА!!! Три пъти си гледах под обувките да не съм настъпил нещо.

И аз мислех, че съм настъпила "нещо". Възмутително е, ако не е във въздуха, то ще е на земята! Превърнали сме се в септична яма!

Шибания народ, произвежда лош материал който мирише много лошо.

Е, какво толкова - малко мирише, но пък сте столичани!

Стига де, не са само селяни в София (столичани) има и софиянци.:)))))))

булгаристан 1200г *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА" - това е казал народа. А коя е главата или по скоро КОЯ БЕШЕ? Ааааа Станишеф беше - той е виновен!!!

в кв.левски уханието е непоносимо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бате мноо селяни сте там и затова е така.:)))))))

миналата седмица и кв Младост близо до Цариградското, където ВиК копаят за смяна на тръби, една топла вечер също миришеше силно на фекалии. Зловонието беше ужасяващо. После не съм го усетила повече, защото мислех че е било от подмяната на някоя от тръбите, по които работят през деня. Странно е че тази миризма после се е усетила в други квартали. Да не бида се е спукала някоя канализационна траба? Вместо само да отричат, да потърсят причините, че не мис емисли каквои болести ще ни нелегнат, и точно когато орязаха сега средствата за болничната помощ

Много ми е интересно как замерват с апаратура миризмата... 'фърлят я по миризливя газ и очакват реакция предполагам.

И по "Граф Игнатиев" миришеше и се чудех откъде е тази воня.

От 'Хаджи Димитър' идва :)))))))

Миризмата е ужасна-на кучешки фекалии и се усеща още от неделя. Не знам към кого трябва да се обърнем, всички само се оправдават и си прехвърлят топката и всички са си свършили ужким работата, а там трябва с противогаз да ходиш! Абсолютно безхаберие и безобразие!

Вчера вечерта миришеше и в кварталите Ив. Вазов, Стрелбище и Лозенец. Вунеше ужасно на фекалии, дано се вземат навреме адекватни мерки.

Ами за това у европата са си го измислили. Периодично минават огромни машини които прочистват каналите и водата като цена не е по-висока от нашата. Пак се гушат бедните фирми!

в бг-то маж е по-догре да се живее на септичнаяма яма отколкото на градската канализазия , сугурно половината пари пак са ги откраднали балгарите . не се сардете - зиганите и турзите се учат от вас ! трябва пак да доиде някои зар фердинанд или някои султан , но от босфора , не от делиормана! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Миризмата ще става по-силна и по-често ще я усещаме.Пречиствателната станция на София работи за 350-400 000 жители,а града е 1,5 млн.Какво мислите се случва с акитата?

Но какво наистина се случва с тях?

Ядеме боломачи,затова така мирише после...

Ало-о-о, Общество!,що не попитахте отговорниците на химическия отряд на ГЗ и най-вече главният им шеф, човекът с "най-ГОЛЕМИЯ РЕЙТИНГ", поименно кои от вредните вещества са търсили с тези уреди - газ-анализатори? При наличието на "отвратителна" миризма (смрад) от улично-битовата канализация е ИЗКЛЮЧЕНО тя да не съдържа емисии от вредни химични агенти в концентрации много многократно превишаващи нормите от националните и международни РЕГУЛАЦИИ. Питайте и Министърката на горялото министерство, тя нали е шефка на околната среда и лично отговаря за въздуха в населените места. Ясна е цялата работа, ми да влезе умрелия!

Тези газове не са вредни, а са полезни - прав е този от гражданска защита. Те са от фекалии, а това е натурален продукт.

Дишай дълбоко тогава :)))))))))

на кой телефон да се обадиме да дойдат вечер след 19,00часа да измерят въздуха в кв.бенковски това вече не се издържа. в центъра им замирисало веднъж, а при нас постоянно е така.

Господине,един от телефоните например е 112.Недейте обвинява центъра,защото и кв.Бенковски е голям хубав квартал с големи къщи,не далеч от центъра,трябва и Вие като жители на град София да подавате сигнали за подобни проблеми.

Тоа па, при назе така си мирише винаги, на назе си мирише у Биримирци.:)))))

Какво аджеба е на снимката?