Дадоха ”Новера” на прокурор

Над 1 400 000 забавени трудови възнаграждения са изплатени в резултат на съвместните инспекции на Главна инспекция по труда (ГИТ) и Националната агенция по приходите (НАП).

Обратно в новината

Коментари - Дадоха ”Новера” на прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странна е логиката на работодателя TIKTAK. Хората работят за едната заплата. Ако тя не се плаща, какви работни места се запазват? Запазват се трънки хората нали трябва да ядат нещо. Който няма пари за заплати има 2 пътя да тегли кредит или да фалира.

Никога не носете пари в себе си - давайте куфарчето с джобните пари-кеш за деня да го носи или шофьора на Майбаха, или на бодигарда, а най-добре - оставете го в съпровождащият ви джип Мерседес при по-нисшите гардчета..... Или още от вечерта си зареждайте офисите и вилите с по няколко куфарчета, че да имате дребни.....И непременно се регистрирайте в някое Бюро по труда - 170 - 170, кой ти ги дава, пари са, я!!

АМАН ОТ ПИШМАН РАБОТОДАТЕЛИ!!!!!!!!

Там в тази ф-ма ССФ си правят каквото си искат със работниците и няма кой да ги накаже нали шеф е на Г-н Захариев племенника му Радослав Иванов .

до tiktak - В криза сме,ама ти усещаш ли?За заплати нямаш пари, но за джип s класа имаш, за екскурзии в чужбина също.Няма да ти работим, за да създаваме твоят стандарт.Помисли и ти за нашият .

До TIKTAK - като нямаш пари за заплати пусни хората на трудовата борса да получават обезщетение за безработица и успоредно да търсят друга реализация.Така не може - хем да се пишеш работодател, хем нямаш пари - ами тогава какъв работодател си?Не може хората да правят твоят бизнес, а семействата им да седят гладни - всеки продава своя продукт - наречен труд - всеки е длъжен да заплати тази стока, в противен случай говорим за експлоатация, която трябва да се наказва най-строго - и от синдикатите дори,не само от ИТ.

До TIKTAK - като нямаш пари за заплати пусни хората на трудовата борса да получават обезщетение за безработица и успоредно да търсят друга реализация.Така не може - хем да се пишеш работодател, хем нямаш пари - ами тогава какъв работодател си?Не може хората да правят твоят бизнес, а семействата им да седят гладни - всеки продава своя продукт - наречен труд - всеки е длъжен да заплати тази стока, в противен случай говорим за експлоатация, която трябва да се наказва най-строго - и от синдикатите дори,не само от ИТ.

Искам ако някой от Министерството Моля за спешност.ги чете тези коментари да го насоча към още една Ф-ра транспортна която е на Валентин Захариев /бившия на К-ци ССФ ЕООД там нещата са много на зле хората не са си вземали заплатите от 4м. а да не говорим за комондиловъчните от 09.2008 не са си ги взимали. Моля за спешност.???????

ГОСПОДИН Tiktak ... прав сте, но вие интересувате ли се, аз в хладилника си имам ли нещо за ядене, детето ми с какво ходи на училище и имам ли изобщо ток, след като не сте ми плащали от 3 месеца. Защо тогава аз трябва да се съобразя с Вас и да не ви съдя или да не ви запорирам сметките или разпродада имуществото примерно?! Щом нямате пари, вие с кво живеете, вашите деца, жена...кво ядат!? Аре бегай! Това озлобява хората, разберете го и хората не са будали!

Savfremennite tapaci, dori i s vazrozdenski bradi ne mogat da ni vpechatliyat osobeno.

А бе вие някога ще се замислите ли бе? Били платили 1,4 млн. забавени! Платили, защото ги е било страх от глоби, но дали са имали е друг въпрос. Следващия месец с какво ще платят, ако няма за доставчиците? А ако не платят на доставчиците, те пък няма да платят на своите работници и доставчици. Навсякъде има забавяне на заплати/тези 1,4млн. са толкова малки, че ми е смешно да ги казвам дори-чист популизъм/. Цялата работа, че има огромни забавяния на плащането от купувачите на продукция, суровини и материали, а от там и всички по веригата. Работниците ги интересува заплатите, а дали другия месец няма да ги изгонят на улицата после ще мислят. А правителството, ако все още се офлянква и не пуска големите инфраструктурни и енергийни проекти/оп-па пропуснахме нашия проект-Горна Арда/, ще става още по-зле. Да ви кажа само, че в Австрия и Швейцария, където има магистрала до всеки град/още веднъж повтарям до всеки/, в момента ремонтират всички магистрали/ които са далече по-добри от нашите 200-300 км магистрали/ в цялата ни страна/. А, познайте защо? Държавните поръчки спасяват икономиката в момента! Така, че замълчете и мислете!

МНОГО ХУБАВО СЛУШАШЕ МИНИСТЪРА ДОКАТО БЕ ШЕФ НА ИНСПЕКЦИЯТА И НДСВ И ДПС И ПОСЛЕ И БСП, А СЕГА М-Р. САМО В РУСЕ 3 ПЪТИ МАХА ЕДИН И СЪЩ СВЕСТЕН ЧОВЕК И ТРИ ПЪТИ СЪДА ГО ВРЪЩАШЕ.

Намерил се кой да критукува, точно в МТСП заплатите бяха забавени от порядъка на 15-30 дни...

Всека кръвопийна зла гад да се наказва овреме!

мисля че ще е добър като министър.Просто досега нямаше възможност защото нямаше такава власт. Н е напразно синдикатите казват че този и заедно с попова на правосъдието са най добрите министри

ДА ШЕВЕТЕ СИ ВЗЕХА ПО 40 000 ХИЛЧДИ ПЪК РАБОТНИЦИТЕ БАЛЪЦИТЕ ДА СИ ЧАКАТ ЗАПЛАТИТЕ ОЩЕ ОТ ДЕКЕМШРИ И ЗА СИ РОВЯТ БОКЛУДЖИЙСКИТЕ КОФИ НА ВОЛФ ИЛИ ТАМ ДРУГИ ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА НЕЩАТА И ДА НЕ КРАДЕ ТАКА НА ГЪРБА НА ХОРАТА

БРАВО. Само така. Няма големи, няма малки. Аз съм малък работодател и не си позволявам и с ден да забавя плащанията към държавата и работниците. Защо някои ще си позволяват такова беззаконие. До кога ще слушаме за неизплатени заплати с месеци. Това не са капиталисти - те се грижат за рабониците си. Това са робовладелци.

Ами ако е вярно, че Дянков е превел на МВФ 1 000 000 000 (един милиард) долара от бюджета, Здравната каса и НОИ, тепърва няма да стигат парите за нищо.

ами защото заплатите ви са баснословни,космичес безбожни,как не ви е срам да се жалвате търтеи нещастни

нека министърът да провери и голф игрището в равно поле, имам близка там и заплатите им се бавят с половин месец за този месец трябваше да вземат на 5 ,но все още не са им ги дали

немога да разбера Господин Младенов министър на труда и социалната политика ли е ли все още се вживява като шеф на ГИТ

Да, поемете си нещата в свои ръце! Завеждайте дела, запорирайте сметки и т.н., само ако може министърът да размърда съдилищата, че случаите да се разглеждат малко по-скоростно!

МНОГО ХУБАВО СЛУШАШЕ МИНИСТЪРА ДОКАТО БЕ ШЕФ НА ИНСПЕКЦИЯТА И НДСВ И ДПС И ПОСЛЕ И БСП, А СЕГА М-Р. САМО В РУСЕ 3 ПЪТИ МАХА ЕДИН И СЪЩ СВЕСТЕН ЧОВЕК И ТРИ ПЪТИ СЪДА ГО ВРЪЩАШЕ.

Е добре де, хора. Министара отичита дейност. Показва, че нещо се върши. Никой не може с магическа пръчка за един ден да оправи нещата. Вместо да изразявате недовоството си само на приказки, защо не поемете нещата във свои ръце. Ето министърат обещава че проверките ще се задълбочават. Възползвайте се максимално. Подавайте сигнали! Накарайте тези измислиени синдикати да се размърдат и да заработят за вас!

Koga shte iplatite kremikovski zaplati ili triabva da rovim po kofite za bokluk

ГОСПОДИН ЖЕЛЕЗНИЧАР,ВИЕ ПАК СТЕ ДОБРЕ.АМИ НИЕ ОТ АВТОМАГИСТРАЛИ ЧЕРНО МОРЕ -ШУМЕН ,НА 31 АВГУСТ ВЗЕХМЕ ЗАПЛАТА ЗА М.ДЕКЕМВРИ 2008 год.ЗА ОСТАНАЛИТЕ ОТ ЯНУАРИ ДО АВГУСТ ИЗОБЩО НЕ СЕ ГОВОРИ.КАК ДА ВЯРВАМ, ЧЕ СА ПОДГОНИЛИ РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА НЕИЗПЛАТЕНИ ЗАПЛАТИ.А ПЪК ИСКАТ ДА СИ ПЛАТИМ ДАНЪЦИТЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА.НЯМА ПАРИ,НЯМА ДАНЪЦИ.

Тези милион и половина са смешна сума пред дължимото на кремиковските работници. Не знам колко точно са неизплатени заплати, но със сигурност са над 10 милиона, а може би и повече ...

В БДЖ изплатиха на работниците си аванс за месец август на 3-ти септември. Не, няма грешка. А за заплати за месец юли още чакаме, нищо, че по график вече трябва да са ни платили и аванса за м. септември. Какво им пука на началниците на БДЖ, че не можем да си платим сметките или да си подготвим децата за училище? Те не чакат на тези заплати, всеки се е окопал я в някой борд, я в някоя консултантска фирма. Все подходящи начини за затриването на железницата. А това Бойко Борисов и министъра на транспорта не го ли виждат?

Mladenov da go duha,da mu opada bradata.