Участник в гей парада бил пребит в центъра на София

Часове след шествието София Прайд е бил нападнат един от участниците в района на метростанция "Сердика", съобщиха организаторите на парада, цитирани от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Участник в гей парада бил пребит в центъра на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек, нападателите са видели съвсем обикновено изглеждащия, възпитан гей, проследили са го и няколко часа! след това са решили да го пребият, точно в този ден... ;)

Много си зле. Хората, които са на перитонеална диализа имат абокат в корема и през него си правят вливанията на диализиращия разтвор. Хората, на които им е оперирано дебелото черво също имат абокат през който изкарват "отпадъците".

Не знам в случая кой крив кой прав, не съм и против "различните",Против начина на демонстрация на тази различност съм.Това е вид демонстрация на дискриминация,но не срещу тях, а срещу всички останали.

Преди второто пришествие ще започнат много извращения да се показват публично, какъвто е случаят с Гей парада. Покайте се докато е време. Най-вече кмета Фандъкова, която позволи това поругаване на Закона Божи.

Да би мирно седяло, както казваше баба ми... не би чудо видяло. Ма то се емнало на гейпарад нашенчето. Не си гледа болното здраве, взело да ПАРАДИРА. С какво бе, джанъм, и защо? Сега си лекувай и счупените ребра, освен диабета. Ама дали ще ти дойде ума не се знае, че то не се лекува....

еиии, тя геичета ми насадиха комплекс !хаиде братя булгари и ние които се чувстваме нормални да си спретнеме и ние един парад /защото си нямаме друга работа / .какво всущност те искаха да ни покажaт .че са геиове ? ами то си им личи .те са част от нашето общество ,и то все пак ги прие , но нека да не ми се мотат пред очите много -много за да запазят нашата толерантност кам тях .всеки от нас има някаква болест в себе си .те сaщо . и все пак, трябва да си признаем , че геиовете са една от наи- продуктивната част от нашето общество в облстта на на уката и изкуството .,но това няма да можем да кажем за тях що се отнася до репродуктивността на нацята ни .

Като е толкова болен чии х... дири. Да се лекува. Това което е търсил е намерил. И много не вярвам да са го били за няма нищо.Сигурно е имало някакво предизвикателство.На челата не им пише, че са геиьове. А там има толкова видеокамери, щеше да се види нещо. Не искал да се жалва. Всичко е лъжа. А написаното по-горе нее ли окайване. Да се обичат както си искат. Никой не им пречи. Но да не демонстрират. Имаме деца - те си просят боя.

В района на метростанция Сердика е бъкано с камери...и хора още повече че "парада на простотията" свърши по светло и подобни "номера" на организаторите няма да компенсира "великото участие" в него на 500-700 души..Другите бяха запячи а и голяма част от "участниците"си бяха от средите на шоубизнеса и си правиха посредното шоу...

Т'ва с раздаването на шамари е тъпо и неандерталско, пък и там имаше толкова много полиция, че се чудя как въобще е станало. 2000 души друг път, минах от там точно, като Мария Илиева пееше и бяха една шепа хора, полицията беше повече от тях.

у нас полицята , кривосадието и про-кура-тура пазят не народа, а престапниците, защото са ортаци.

Se taia

Интересно как си противоречите в различните статии, които сте дали. В статията, в която сте писали, че полицията е пазила парада пише, че е имало 700 участници и 300 полицаи. Тук пишете, че е имало над 2000 участници. На снимките в общ план се вижда че я има няма 500 участници. Вземете се в ръце бе...

1chovek

Нещо подозрително ми звучи тази история? Ако е вярна - защо още снощи не гръмнаха медиите, напр. във вечерните новини? Чак сега, 24 часа по-късно се появява потърпевш и при това не иска да докладва в полицията? Защо? За да се приеме на доверие новината и да не се разследва? Нещо не ми се връзва. Не мога да кажа със сигурност дали не се е случило наистина - но много ме съмнява...

Диабетът - бичът на гейовете! Не съм хомосексуален, дори не съм толерантен по отношение на гейовете, но честно казано много повече ме дразнят тъпите мутри и ме(у)тресите им отколкото хомосексуалните. Питам аз на глас (и отговор не чакам), що тези тримата дето са го набили тоя нещастен педал не са отишли да счупят някой прозорец на някой скъп мутренски джип или да набият някой от престъпните ни министри???

Kalin

Като е толкова болен защо ходи по такива мероприятия и като знае кво може да стане?А на тема 2000 учасници може и цифрата да е вярна като се има предвид журналистите полицията посланици и придружители и една шепа хора парададжии

Смелостта на мъжкарите се оключва като придобият абсолютно числено превъзходство. Трима срещу един. Дано да са имали и подкрепления, че с едно, едничко, единствено гейче, което е и болно от диабет, шега не бива. Трябва голяма предпазливост.