Биха полицаи при проверка пред столичен клуб

Две жени и един мъж са задържани в столичното Първо РПУ, след като около 4,50 часа тази сутрин са нападнали автопатрул при проверка пред столичния клуб "Червило", събщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Биха полицаи при проверка пред столичен клуб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички хванати с наркотици - в панделата! Време е да се изчисти България от дрога!!!

lele-male, tova veche ne mi se viarva-tezi narkomancheta tolkova sa izdfuxali che si misliat savsem za nedopsegaemi i sa bestrashni!

ABE 4ETA TYKA VSEKAKVI MNENIA I SE 4YDA OT KUDE TOLKOVA SPECIALISTI!?6TE PREPORU4AM NA NIAKOI HORA DA SLOJAT YNIFORMA I DA IZKARAT SAMO 2NO6TNI SMENI V CENTURA DA VIDAT ZA KVO STAVA VUPROS PUK POSLE DA KOMENTIRAT.INA4E I S DRYGOTO SUM SUGLASEN-NE MOJE 2 GIVENDII DA TI SKO4AT I DA POZVOLI6 DA TI SKUSAT PAGONITE.OT 14 GOD. SUM VUV SISTEMATA I SA MI POPADALI VSEKAKVI TARIKATI,NO SA SI POLY4AVALI ZASLUJENOTO.OBA4E ZAVISI KAK 4OVEK SI GI NAPRAVI,YSETAT LI 4E SI MEKO6AV I 6UBE I DI SE KA4VAT NA GLAVATA.TRIBVA DA SE DURJI6 NA NIVO 6TOM SI PRIEL TAZI PROFESIA.IMAH 1 SLY4AI SUS SINA NA EDIN MINISTUR,KOITO SI BE6E POVERVAL 4E E NEPOBEDIM SLED NIAKOLKO YISKITA AMA NA DRYGIA DEN NI SEDEHA MIRNO S BA6TA SI I SE IZVINIAVAHA V RPY-TO.PREDI DA SUDITE,VIJTE I DRYGATA STRANA.NI6TO 4YDNO DA SA BILI MLADI MOM4ETA NA 1 G.SLYJBA.

Прав е министъра на МВР трябва да са с бойни патрони полицаите, че тогава да видим кой кого. Но има и друг момент - закона трябва да се поправи иначе майки ни жална. Ако това се случеше в САЩ тези тримата отдавна да са зад решетките...

а ти на грозни жени ли се кефиш бе смешко?

коко, човечеството открай време джитка наркотици. Дори животните джиткат. Проблема стана проблем в началото на миналия век когато почнаха забраните, и структурите за разпространение, които до този момент са били чисто икономически структури, станаха криминално-икономиче преминавайки в ръцете на организираната престъпност по света. Оттам насетне сещаш се кво става - нямаш никъв контрол какво се продава (нищо не ги спира да слагат прах за пране в хероина), никъв контрол кой го купува (дилъра продава на всеки, няма 18+ с проверка на лични карти), никъв контрол на цените (което позволи на лумпени като тоя от новината да си купят поршета и изобщо да натрупат капитал и влияние). Най-неприятното от гледна точка на нашето общество тука е, че такава търговия/трафик не може да се случи без участието на хора от държавата - от полиция, от митници и т.н. Не че е учудващо тва във времена когато алчността е официалната мода. И това е само едната страна на нещата, оттука нататъка почват личните драми най-често с дете-хероинов наркоман и т.н. Не че няма оправия - има. Трябва ни морал, но не стария морал дето забраняваше наркотици, къси поли и дълги коси. Трябва ни нов морал който да се справи с първопричините младите да посягат към дрогата. Да ги учи да мислят самостоятелно, да могат да преценяват, да взимат решения. Не като овце да следват другите овце.

Сладур мамин, тук ясно е написано,че контрола е бил за неправилно паркиране и по-късно документи за самоличност,правоупр и за колата. Това, че караш Рорше или Москвич, няма значение. От отношението на тримата се вижда ,че са били пияни, без задръжки и не са се съобразили,че не говорят с баба си Груя , а с органи на реда! Ако бяха в Австрия или Германия,щяха ли да посмеят? Мисля, че глобите там са ви прекалено смешни за подобни неща... все пак хората печелят вече добре - карат Поршета. А и излишъка в бюджета би се понамалил....от хора с излишък в кратунчето.

Ей комплексари, няма нормален мъж, който да не се кефи на барзите коли и хубавите жени...Момчето си е качило две гаджета в поршето и сега цялата злоба се излива върху него...Много озлобен народ сме станали и нищо добро не ни чака...Зависта ви е смешна-3, 5, 10 години затвор....вие нормални ли сте?

ТВЪРДЕ Е КЪСНО! Как да накажеш някой, като до скоро си се хранил от него? Такава показност няма никъде по света. Трябва да се запомне от там: От къде са Ви парите? Я да видим колко доход сте декларирал? Платихте ли си данъците?........ Ама никой не смее....... Защото всички са в лайната. И редовното Ти знаеш ли ад кой съм? А ние само си чешем езиците. К'во Ви дреме. Само диктатура може да ни оправи.

Дамяне в Америка полицаите спазват закона а в България го нарушават нарочно търсейки конфронтация.А това става защото не вършат никаква друга работа.Вместо да седят с часове и да чакат собственика да излезе е трябвало да извикат паяка да я вдигне.След като собственика е излязал са изчакали той да се качи в колата и да потегли и след това са му секли пътя с полицейската кола.След това са искали да претърсят колата, дотук са нарушили куп закони, а и колко престъпления са станали докато те са се занимавали с един пияница.

Силно се надявам да е имало респектиране в РПУ-то!

Е как, не се и съмнявам, нали са с порше, виж ако бяха с някоя трошка едва ли биха си позволили да налитат на бой на унифомнени, които си изпълняват задълженията! Хайде, време е да ги почвате всички тия със скъпите коли, стига с това толериране! Те не са богопомазани, и те са хора кaто всички нас, като ги оправят както си трябва, до следващ път няма да се стига!

zashto ot ohranitelna policia se praviat na katjii kato nimat prava koi gi nakazva tiah te nimat pravo na dreger za alkohol utre mogat da se pomislat za ikonomi4eski inspektori no sa da ohraniavat poslezi i gradinki ne da reketirat i posle da se pravat na vajni egati policaia nekvi jeni da gi naplaskat usjas

В Китай , отдавна де е изпълнена смъртната присъда заради притежание на зелената маса.

ха така!!!

Izvestni na organite na reda!? Ako tova stanesche v druga darzava OBEZATELNO schte ima sad - spored NJAKOLKO pretsaplenija-nepodc na sluzebno lice, narkotik,poboj abe spisaka schte e dalag-VSICHKI sa za zatvora!!! Ivo,Mari i Iva-AMA MNOGO STE SE IZLOZILI! Izvestni ste kato huligani -tova ne vi li smuschtava njakaksi? Opravete si zivota ZA DA ZIVEETE! ZDrave na policaja! A huliganite da plaschtat obezschtetenie i globi i v zatvora!!!

На всеки един от тях бих дала по една преса за павета, достатъчно материал и .....като изчукат по 36 тона жените/ все пак еманципация/ мъжът - да кажем около 50 тона - бих ги пуснала по живо по здраво.С надеждата пак да се видим... все пак 120 тона гранитни павета... са си печалба за държавата. А и лесно се продават! Съжалявам ,че нямам възможност да поема всички криминални, такива с отклонения неврозни граждани,търсещи вратички в законите....При такова изобилие от работен капацитет, нямаше и да се сетя за недостиг в бюджета...

chengetata sa vinovni........nqmat rabota da hodqt da proverqvat......... picha s porsheto e trebvalo pone na ediniq da nachupi zubite..........

Много ми е странно защо полицаите са седяли и чакали собственика на колата да излезе от заведението !!! След като колата е паркирана неправилно, се вика веднага паяк, който я вдига и освобождаването й става за сметка на собственика й.

Закони има и те трябва да се спазват от всички. Но докато важат само за някои, ред никога няма да има и ще се подиграват не само с обикновените хора, но и с органите на реда. Аз се надявам най-после да се сложи край на всичко това и държавността да заработи!

що ми се струва че стед идването на Бат Бойко взеха да спират все по често добре познати на полицията.

to polovinata 4ervilo si e za zatvora...

А бе дедо, ти с Пежо 307 ли ще парадираш? И тези не са парадирали,ами са посегнали на полицай. Що не бяха посегнали не в София, ами в някое американско градче, щяха да забрвят как се пали поршето.

До pfff: Прав си, ама айде махни дилърите и виж ще има ли наркоманчета. Щото родителите, колкото и да внимават, все някое дете ще се подмами в дискотеката. Да не би да ходиш на дискотека с децата си? И докато има реклами като на онази водка със зеленото листо, значи обществото приема тихомъком дрогата. Айде, разправяй, че тревата била вредна. Така че - за притежание на наркотици - в панделата. На много места е така и нямат проблеми.

I trimata v pandelata pone za 3 g.Aide!

e dai da im vidim imenata deee, i snimki da vidim. Izvstni na policiata za pritejanie na narkotici, 6to sa na vunka be, q vsi4kite v pandiza

всяко чудо за три дни - след толкова всички ще са ги забравили и никой няма да се сети да търси наказанията.....

Мисля си , че ако поршето е бяло начи е Иво Крадеца ... Иначе повечето полицай който спират тези коли , питат как върви ... може ли да се качат да я види и тн ...

Пускайте снимки бе мама му стара да ги видим тези убавци!

Айде сега ги пуснете след 24 часа за посегателство върху служебно лице в момента на изпълняването на служебния му дълг....

Разсъжденията ТИ са страшно тъпи , отстрани много лесно се говори за родителския контрол , не ти пожелавам , ако имаш деца сега или някога такова нещо никога да не ти се случи опазил те БОГ !!! Може би си чул и приказката, че родителите / и съпруга/ научават последни . Ти като си бил на такива години и ако си направил нещо нередно казвал ли си го на вашите... не нали . Родителя взима мерки когато нещо вече е разбрал и да ти кажа и това е поправимо , особено ако разбиеш ама много гадно една или няколко глави на подобни хора който търгуват в кварталите .

Имената на тези боклуци са: 36-годишният Иво Петков, 21-годишната Мариана Г. и 28-годишната Ива Ц. СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ПУСНЕТЕ И СНИМКИТЕ ОТ АРЕСТА!

мун4о, противоречиш си. Ако искаш ЗАКОНОВА държава, спазвай ЗАКОНА. Това ще рече - полицията задържа, съда съди, 'нормалния човек' си гледа неговата си работа. Ако като гражданин на Бг не си доволен от работата на съда и полицията (което напълно го разбирам), моля, спази ЗАКОНА в ЗАКОНОВАТА държава, и протестирай срещу тяхната липса на компетентност в границите на ЗАКОНА. Да тръгнеш да раздаваш справедливост поради някви лични мераци е точно обратното на това, което ужким искаш - ред.

Много грешиш.В Германия и Франция,ако те пипнат и с един грам наркотик до 15год.не ти мърдат.А колкото до тези парцали,бъдете сигурни,че ще бъдат пуснати след споразумение с прокуратурата.Имам съмнение,че след,като са познати на органите за притежание на наркотици,вече са стигали до съд,но явно пак е имало споразумение,каквато е редовната практика.Време е съд и прокуратура да си свърши работата.

Искам американски полицай,американски закони и американски съд в тази оглозгана страна!този тъпанар с двата боклука щяха да бъдат укротени за секунди и готови да духат,а не само да слушкат!Рапаните щяха да са кротки като котенца,защото за неизпърнение на полицейско разпореждане и приближаване на полицая се стреля на месо!Виждал съм много пъти бабаити със суперстраховита външност как послушно са се гътнали в канавката,и то 5-6 парчета,покорно подчинени от двама души с униформи!И тука трябва полицейското разпореждане да е закона на улицата,а ако не си доволен има правосъдие и то бързо,точно и справедливо!Хайде бе Бойко докога ще ни тормозят разни лайнари със суперколите си и с простите си кратуни!Настъпи гадовете ,за да те изберем отново!Нищо ,че комунягите плачат,това няма никакво значение!

коко, не четеш кво пише. Ще ти го обясня като за тебе: родителите са виновни, защото тяхна е отговорността. Пуберите обаче сами извършват действието. Дилърите са виновни според закона - за разпространение. Те обаче не са виновни че пубера си е купил от тях. Както не е виновна продавачката в магазина, ако си купиш шише ракия и после прегазиш някой с колата или станеш алкохолик. Трябва да го разбереш това нещо коко - никой не води деца насила при дилъри да си купуват наркотици, както и никой не те води насила тебе да си купуваш ракия. Децата го правят сами, колкото и да ти е неприятно. Казвам пак и съм прав - поемете си отговорността за децата. Щото квото посееш, тва ще ожънеш.

mnogo ste ozlobeni be hora po spokoino samo...shte si poluchat zaslujenoto i 72 chasa v raionnoto nqma da sa nikak priqtni kak im davate po 5god zatvo vie znaete li 1 den kakvo e v kiliq 4e taka smelo nakazvate...tova e problema v bg mnogo vojdove nqma indianci............

Мила родна картинка! Пита се докога! Докога не ще имаме читави закони ДОКОГА!

Законите трябва да важат за всички,независимо от партийната или служебната им принадлежнокт.Докато сме извън европейските правила ще бъдем и последни по всички показатели в Европа.

При съкратено съдебно следствие ще получат Пробация. За това не ги е страх

Отворкото,дето се е3 именувал pff- човече, ти нормален ли си?Питам те, защото на НОРМАЛНИТЕ българи ни се живее в НОРМАЛНА, ЗАКОНОВА държава!!!Нали не забравяш, че когато държавата ОТКАЗВА правосъдие, нормалният човек изпитва необходимостта да ВЗЕМЕ ПРАВОСЪДИЕТО в свои ръце!

Потресен съм.До кога ще нападат полицаи.Това е властта.До кога държавата ще търпи това?

не не .. тва не са наркомани и курви нееее, как, това са добри граждани които са познати на прокурорите и следователите... до следващия път

посягането на униформен е престъпление, да бъдат съдени веднага, а имуществото - конфискувано! иначе остават само приказки.

Да, бе, отворко, дето си се кръстил pfff. Децата сами били виновни. Ми тези деца да не са си купили кока от сладакарницата на ъгъла? Там има кока, ама кока-кола. Нали разни наркопласьори са им я бутнали в ръцете. Ама за притежание на наркотици трябва в панделата, да видим тогава колко деца ще купуват дрога. Тези тримката в панделата сега, докато на карерата й ръждясат ламарините.

Без да ща допуснах една грешка и прозвума двусмислено. Не сгазвам правилата, а спазвам правилата. Съжалявам за което, но мисля, че казаното от мен е било ясно на този, който има уши да слуша и очи да гледа. Идея за България