МВР арестува подпалвач на 25 коли

29-годишен мъж, съпричастен към палежите на 25 автомобила в София, е задържан миналата нощ, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов пред депутатите.

Обратно в новината

Коментари - МВР арестува подпалвач на 25 коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИЯ СЕГА ГЛЕДАЙ СЕИРА-ще намерят повее подпалвачи от подпалените коли- щом ВОЖДА е наредил... щЕ СИ НАМЕРЯТ 20-ТОНА ДРОГИ- КОИТО щЕ ПРИЗНАЯТ ЧЕ И РАЙХСТАГ-А СА ПОДЛАЛИЛИ- ДЕБА ТЪПАТА ДЪРЖАВА-ТЪПИТЕ ПОЛИТИЦИ,ТЪПИТЕ ЧЕНГЕТА,И ТЪПИЯ НАРОД ДЕТО ТЪРПИ НАЙ-ТЪПИЯ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ НАСАМ ПРЕМИЕР,ПРИ КОЙТО НА ВЛАСТ СА ПРОСТАЦИТЕ-МУТРРИ СЕ ГАврЯТ с всички и за ВСИЧКО...

Голям героизъм да намериш удобен извършител-подпалвач когато началството отгоре покаже-одобри избора на педварително-набедения. МВР да плаща щетите на потърпевшите в троен размер и тогава виж как бързичко ще се разкриват всичко кой поръчал кой извършил и колко са му платили да говори глупости.

Милиционерски шарлатаний, с/у 6 апартамента.

"Тежка е Царската корона".На управляващите въобще не им е лесно,особено,когато имат като врагове срещу себе си дърти комуняги,със 100-годишна "подпалваческа",саботьорска и партизанска дейност!Говоря за членовете на абсолютно всички политически партии,не само БСП.Комунягите от БКП са се пребоядисали във всички възможни цветове и са навсякъде. Недалновидността на ГЕРБ-ерите(които също са комуняги)е,че не са предвидили "партизанските"способи срещу тях от страна на бившите си колеги и бойни другарчета.Казано с две думи: Бившите БКП-ари са се разделили на две клики: 1.ГЕРБ-управляващи в момента и 2.Всички останали срещу тях,които ги"клатят"за да ги изложат колко са некадърни и в крайна сметка да ги свалят от власт!...

Едно уточнение:Като казвам"комуняги"нямам предвид хора носители на идеите на Маркс,енгелс и Ленин,а онова котило,което управляваше по Бай Тошово време,а след това се трансформира в "капиталистическо"...та до ден днешен

кАКВО ЗА ИДЕИТЕ НА Маркс,Енгелс,,Ленин... Чел съм и "Капитала"на др. Маркс,и "Манифеста" на др Фридрих...Енгелс. Чел съм страшно много от Ленин-ако искаш Ще ти изброя... Всичко Батка е една УТОПИЯ- все едно да вярваш в дявола и бога.... ТОВА Е ЗА НАИВНИТЕ И МЛАДИТЕ- а ЗА "ОНЕЗИ" КОИТО ЕДИН ДВА ИЛИ НЯКОЛКО ПЪТИ СА "ОПРАВЕНИ" от примерно такива политици-терикати бб и цц , та такива отдавна са се отказали от разни идеали и мечти...(защото има ли идеални политици-на тази земя-??????). Комунизмът и Религията- за мене са 2 неща които не са ЗА РЕАЛИСТИТЕ- а за идеалистите......

Крайно време е некъдърните герберисти начело с ББ и ЦЦ да си ходят! То се видя как ЦЦ е "овладял" престъпността! Да не смее човек да излезе на улицата- на това ли ме се хвали този плешивец тъп!

странно и името му е "к о в а ч к и"...??? хмммм *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Такива престъпления се разкриват трудно, но пък и МВР се лута напосоки и не знае какво прави. Един от коментарите е много точен. Как разбрахте, че Юлиянчо е замесен при толкова много от палежите. Това предполага, че сте имали информация от преди това, но незнайно защо не сте я използвали. Между другото дали тук не е мястото да поговорим за нереформираното ни МВР, от таталитарен тип. Например, защо полицията е в МВР а не в общините, както в цивилизования свят. Дали пък на управляващите не им е нужна армийка за лично ползване ? Не ви ли прави впечатление, че най-нереформираната система е МВР. Когато например съда произнесе оправдателна присъда МВР се спотайва а го отнася съдебната система, а всъщност кой събира доказателства, сещате ли се ?

Знае се, че има общински управители и кметове, които тероризират населението икономически. Какво ще стане, ако им дадат в ръцете и полицията?!

В Бургас палели и недвижими имоти. Странно как така няма връзка между подпалвачите, все нещо ще ги обединява според мен.

ЦВЕТАНОВ, ЕДИСТВЕНОТО КОЕТО ПРАВИШ Е ДА СИ ПОЛУЧАВАШ ЗАПЛАТАТА. ОТДАВНА Е ДОШЛО ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИТЕ ВКУПОМ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ

Е, ще почакате още поне година и половина. Пък и после май пак хората ще си гласуват за ББ. Не се заблуждавайте от резултата на президентските избори - половината от гласовете за Калфата идват от Доган. Нали се целуваха нещо със Станишко

Заглавие от вчера: "Палежите продължиха въпреки полицейската чистка" На Цецко шестака само парламите и пушилките му големи.

Имам забележка: Как така са документирани десетина отделни акции на тоя Юлиан и били фиксирани с всички способи и средства, а не са го арестували още в самото им начало? Защо са го оставили да запали 25 коли, достатъчно доказателства ли са събирали. Един-два палежа не са ли достатъчни?! Ако пък са изграждали хипотеза толкова дълго време и връщат лентата назад, как ще докажат че палежите са негови. Че ако не му бяха поискали оставката на ЦЦ, реализацията на пиромана можеше да мине и след НГ.

Ако е той трябва да се съди за ТЕРОРИЗЪМ!

Като преспим ще видим кой сте хванали.

За по просветените: Хващането е лесно стига подпалвача да носи телефон - проверяват се телефоните регистрирани в GSM клетките в района на запалването. Да речем регистрирани са около 1500 души. След това с бърза опция просто сравнение (има го и в ексел приложението) се проверява дали един и същ номер е бил в обхвата на пожарите в другите квартали. Нали се сетихте, че е съмнително присъствието (регистрацията ) на един и същ SIM все до/около опожарена(и) кола(и)....

.... и накрая ще изгори Марко Тотев.

Според теб колко толупа в МВР ще могат да намерят тази опция в този странно звучащ продукт и да я използват?

Може ама обхвата е голям.Днес се позиционирах спрямо клетката за проба на GPS-са си.даде ми 720м отлконение.Клетките са доста на гъсто и петната на обхвата им често се припокриват.В предложението има логика ако се намали мощнистта на клетките и телефоните ни излизайки от обхвата на едната да се "захващат" за другата.Това обаче операторите няма да направят защото много клиенти ще ревнат че разговорите им прекъсват по средата,особено тези дето шофират и не си вадят телефона от ухото.Не се знае и sim картата на чие име е и може да изгори някой който хабер няма.Често се случва някой с лоши намерения и навици да се снабдява с карта на името на някой който хабер си няма да има дори телефон.

Щом са го хванали, да плати на хората всички изгорели коли и следващия път пак да пали!

Каква е причината да пали?

сега да го накарат да изпие едно шише с бензиН ! изрод!

Пълна конфискация на движимото и недвижимот имущество на извършителя, както и на паричните авоари, ако има такива, плюс 33 г. ефективна присъда без право на обжалване, а междувременно К А Т, Д З И, съответните други компании и най-вече КМЕТСТВАТА да си поделят солидарно паричната равностойност на унищожените МПС на невинните данъкоплатци и да ги обезвъзмездят 100 %! Знам, че няма да стане, но поне да се чуе. А когато стане, ще си кажем - "Честито членство в Е С"!!!!

Колкото и да ни заблуждават ,че ако някой се е провалил на полиграфа, ако нямат доказателства и самопризнания, няма как да го осъдят.Това са приказки само за малки деца.

все някой те лъже теб - коато пишеш мъдри коментари поне да беше прочел статията "... и след като се е провалил на изследването, е направил пълни самопризнания. "

Е как всички пак плюят и търсят конспирация за хващане на грешният човек с цел измиване на очите пред народа а не казаха една добра дума, че са си свършили полицаите работата. Само че замислете се вие които плюят, ако тази вечер вашата кола и е било писано да гори а защото откачалката е хваната, колата ви ще осъмне цяла, дали бихте продължили да плюете. Ама ние сме си такъв народ - пълен със злоба, завист и мръсотия вътре в нас.

Напълно съм съгласен с написаното от вас. Не мога да разбера как се трупа такава злоба в хората, никога нищо не им харесва и са срещу всичко, ей така, по принцип. Обяснението, че е от мизерия и труден живот, може и да е донякъде вярно, но само донякъде. Има много други държави в Карибите, Азия и Африка, където живота е в пъти по-тежък от живота на средностатистическия българин, но хората са усмихнати, дружелюбни и не се оплакват на първия срещнат непознат колко са прецакани и нещастни... Наистина странно племе живее на територията на Репблика България.

Аз имам обяснение: чувал си за политиката на тоягата и моркова, надявам се. Умните управници се опитват да ги балансират. В България обаче от 22 г. основно се прилага политиката на тоягата. И обикновено тоягата я отнасят най-вече тези, които се опитват да бъдат коректни, да си плащат данъците, таксите, да не палят коли , да не крадат и да не убиват - абе нормален средностатистически българин. Какво вижда този човек ежедневно: кражби и корупция на най-високо ниво, гибелно здравеопазване, чиновническа некадърност, съчетана с арогантност и корупция; милиционерска немощ, съчетана с претенции, продажен съд... Е? Няма ли да изтрещиш?!

По информация на БГНЕС мъжът е бил подложен на детектор на лъжата и след като се е провалил на изследването, е направил пълни самопризнания. Малко ми е чудно къв е тоя. Детекторът на лъжата служи само за сплашване в районното. Всеки заподозрян се проваля на него, защото полицаите така искат. Ако беше отричал докрая, нямаше да може да му направят нищо поради липса на доказателства и текст в наказателния кодекс по който да го осъдят. Нали казаха, че не могат да го осъдят ако не е хванат на местопрестъплението. Той обаче признава всичко и си подпечатва присъдата. Много, много странно ! Чак толкова да са му взели акъла при разпитите, добри актьори ще са, ама и той е пъзльо. И защо такъв пъзльо е тръгнал да пали коли ? Някои казват че и това било деяние на страхливец, но все пак повече страх се бере от това да не те хванат. Аз не бих се осмелил да запаля нито една кола, но дори и да бях, щях да отричам всичко.

абе па много си па отворен бе ... шерлокхолмсееее... ако.. акоо...само ненормалници отанахте в бг...

сакън, някой да не сподели някаква логична мисъл! Е, то не може да се ръсят само упреци и обидни квалификации!

To не баха хипотези, то не бяха версии, то не бе чудо!Алексей Петров;компрометирали Цвъчко( накъде повече, ама а де); ултрасите; мафията;комунистите; Гоце;руснаците; евреите; американците...; болната фантазия! А то лумпени си правели бъзик с полицията?!

тактика дава бързи резултати. Алоууу ... Медиаторите взеха да трият всеки коментар в който има корена "партизан". Добре де ще пишем вече "шумкари" за да избегнем тавтологията.

Детектора на лъжата и самопризнанията не се признават от съда. Искат се ДОКОЗАТЕЛСТВА.

"Правилният" човек е! Убедих се - от 12 "съпричастните" му случаи станаха 13 вече. До довечера ще си е признал за всичките!;о) Като нищо и в Бургас е бил, и ... навсякъде бе!

Хората Сами си пазят колите Вечер !?? Това може да случи Само в страна БЕЗ Държава !! Там където Няма нормални органи за за Защита на Хората и Собственоста, там Народът взема закона в свои ръце! Толкова с Цветаново-Борисовите Хвалби за справяне с Престъпноста !

Почвам да си мисля, дали някои не си палят сами колите , т.е. застрахователни измами? Като се замисля,моята не мога да я продам никога за колкото съм я застраховал......

Абе той е направил самопризнания, но сега адвокатите са на ход.

Пич ! Този филм със самопризнанията вече сме го гледали !!! Цецо се опитва да изпуска парата,но нема кой да му се върже на дипломата !!!

ИДВА ВИДОВ ДЕН !!! Да му мислят политиците !???

Държавни служители, полицаи или не, май единственото, което сериозно ви интересува е как да дерете нас другите, за да живеете вие. Да не стигнем до момента, когато ще трябва да избираме дали да оцеляваме или да продължаваме да ви храним. Много сте строги, точно като "моля госпожата/другарката" ама за нищо не ви бива и вече е май служебна характеристика да си прост, прибързан, наивен и разбира се крадлив. Оглеждайте се какво става и как ви се дразним, щото сте на границата на търпението. Фанали сте знаете какво, нищо не сте фанали и да знаете кой пали сигурно не можете щото е на вашите съкрадци човек ... ама и вашия ред ще дойде... Честно казано съвсем сериозно мисля, че в тая страна ще има повече ред, ако такива полуразумни същества като вас не се опитват да го създават.

и една партизанска войница се очертава май и срещу корумпирани служители да им се напомни че са в "привилигировано" положение само докато са зад бюрото а после след работно време са обикновени граждани равни на всички останали и точно толкова беззащитни като всички нас.

напрежението става все по-голямо. след толкова запалени коли, вероятността да запалиш една а да те обвинят в палеж на 20 е много голяма. само версия не чух че палежите може да са заради излизането на GTA3 за телефони с Android :)

Този ако попадне на народното опълчение,какъв ли детектор на лъжата ще му приложат ? Обзалагам се,че ще прилича на менгеме :))

Що така мислиш, ако има още ще бъдат заловени рано или късно... факт!

Не дотам уважаеми Господа! Другарки и Другари !! Онова,което се случва в Родината ни ебезспорно следствие от идиотското ви крадливо,престъпно,Предателско и малоумно управление за последните 22 години от така желаният нов живот и преход към ДЕМОКРАЦИЯ на всички българи !!? Оказа се,че СДС и всички новосъздадени партии са продукт на ДС единственно и само за да се прехвърли политическата власт в ИКОНОМИЧЕСКА !!!? Другарки и Другари,Госпожи и Господа !!! Ако вие не се спрете да крадете и с откраднатото до сега не започнете да създавате работни места за БЪЛГАРИТЕ,тоз НАРОД не само ще ви запали живи,но и ще ви смачка,като ГНИДИ-вас и децата ви !!!!!!!? Опомнете се ,докато все още имате време !!! и направете правителство на НАЦИОНАЛНОТО СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ с икономисти и ТЕХНОКРАТИ,които са направили парите си не с кражби,а с труд и сърце!!!!!!! Разберете,че тоз Народ вече няма какво да губи и ще горите живи тук на Земята !!!!!!!! АМИН !

Да де, но ако дойде време да горят те имат средства да отидат на Карибите, а май тези, които останат тук ще горят. Иначе досега да са изгорели, но не е толкова лесно, колкото изглежда :(

хе ... бе ти гледай да не се започне партизанска борба срещу "Новобогаташите" че от нея няма спасение ... На Карибите и на Луната ще ги намерят хората ... те са малко и всички ги познават, а народът щъка навсякъде. Не си пожелавай да те намерят разгневени Българи някъде на тъмно колкото и милиончета да къташ под юргана мой чиляк.

Ако правилно съм те разбрал- За ОЛИГАРСИТЕ има надежда да се спасян,но Иван Костов и другите "демократи" Не !!! ... е, тогава ще се надяваме на дългата ръка на Демокрацията,която забавя,но НЕ ЗАБРАВЯ !!!!!!!!!!

Като лозунг,но е верно:Съ ДС, да строиме нов ЖИВОТ ! Дотук ни докараха, но нещо пак не е наред ,световно не е наред...?.. !!

100% в това имат пръст застрахователи паркинги или др. подобни,такава организация да се направи и тези течности всичко е пари ......... самоче ги прикриват

От Софийската градска прокуратура обаче уточниха , че Ковачки е бил обвинен за унищожаването на 5 автомобила в "Младост" в края на ноември. Това е поредният случай, в който заради прибързаното огласяване на информация от разследване с висок обществен интерес, думите на Цветанов сериозно се разминават с повдигнатите обвинения

Ще ми се да можех да поздравя МВР с успеха, макар и частичен. Не мога, заради многото неясноти. Ако мъжът е направил ПЪЛНИ самопризнания, как така, мотивът остава неясен? Има ли вероятност, човек да подпише самопризнания, за които научава в ареста? Има ли вероятност да се получат някакви самопризнания от поръчителите, които все пак представляват някаква връзка между Куката и Юлиян Ковачки (и вероятно останалите изпълнители)?

Хванали са поредния измекяр, дето най-вероятно не съпричастен и няма да бъде осъден. Та поздрави заслужават само за долнопробния театър, изигран за замазване на очите и е имитация на дейност.

в тази държава не вярвам на нищо.

За какво ги хващате, като след два дни пак ще ги пуснете!!!

Заловиха един, а и на другите най-вероятно няма да се размине. Няма полиция със 100% разкриваемост, но когато родното МВР има успехи защо да не кажем по една добра дума за тях. А когато са виновни - тогава с право следва да се критикуват.

+1 Тия са от червените и затова ги е яд! :D

Всяко чудо за три дни и пак прокуратурата ще го пусне.

Брей колко омраза към ББ. Лошо ги е настъпил комундетата, значи. И лъжи, лъжи, колкото щеш. я погледни в БСП-то, бе - там всички са били членове на БКП, апо душа и сега са си комундета. В БСВП и ДПС има огромен брой доносници на ДС. Начело, разбира се, с агент Гоце и Доган. Същият този Доган, който тури Станишката начело на турското правителство. В злобата си (типично по комунистически - най-големият враг е врагът с партиен билет), някой не се е сетил да прочете устава на БКП, където пише кой и как престава да бъде член на БКП. Но те в БСП-то винаги са смятали че трябва да си запазят амплоято - верни на СССР, дупене на Москва и т.н. Като истински комундета

Сега може да си го пуснете... то в БГ всички престъпници са на свобода!!!

Довечера дали ще има продължение? Дано да е бил правилният арест ?1?

Аз вече съм убеден, че отвличанията, които ставаха преди 3-4 години бяха предварително програмиран сценарий за налагане на Борисов, Цветанов и компания. И сега тези палежи имат това за цел. Прекалено много напрежение се акумулира сред българите. Започна да се говори за радикална промяна и бунтове. Прекалено много започнаха да шъкат американските служби в БГ а точно тези сценарии да техен специалитет !!!

Има логика! Лошото е, че и тази управляваща компания, кой знае защо(!), не се учи от грешките си.

подарете на човека една кола и повече няма да пали коли-за награда

по една ламаринта лъскава на всеки недоволен потенциален подпалвач май ще свърпи работа. Браво за идеята!

Напълно подкрепям "Марги", но с допълнението - за този пълен линч! И не смейте да ме цензурирате!

Тоя фъфлещия пак се появи. Нали преди 10 дни беше хванал подпалвача?!?Сега пак е хванал някакъв и започват позите, интервюта, снимки и тупане в гърдите.

Нали трябва все пак да се знае, че си вършат работата!? Ти какво искаш, след толкова палежи да ги хванат и да си траят ли?