Няколко с джип пребили мъжа в аудито, той мълчи

Жестоко пребитият млад мъж, който бе открит в безпомощно състояние в черно Ауди А4 на столичната улица "Ген. Кирил Ботев", категорично отказва да даде информация за случая, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Няколко с джип пребили мъжа в аудито, той мълчи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако го бяха били повече - сега щеше да говори...

Бе така си говорим, ама знаем как се пише. Ого щом не знае, не му е чиста работата.

Карай си ладата ОГО и не се меси при мъжете!! Той човека вероятно е от Пловдив/ моят град/ .Тук така си говорим.

Другият път ,ако носи книги от библиотеката ,библиотекарката няма да го бие.

АМЕРИКАНЕЦО - пише се прЕстиж !!!!

Da ti dam adresa be selianin da doidesh da me zamlatish osven a ?

Он си знае.

Смее ли да каже нещо!Сега е останал жив, но дали ако проговори още дълго ще е жив?

он си знае поради что го тепат.

Ми я само го убедих с два-три леки шамара и го зафърлиф у една кофа, па сега научиАре беайте оттука, да не ви доем и на вас, ше ви ... в .......е!ф, че не било кофа, а Ауди. Глей ти, тц,тц,тц... Лоша работа, разбиаш ли...Другио пат кат го млатим, че внимавам куде че го зафърлим!!

Да продължат да се самоизтребват до пълното им изчезване

някой да подари на приятелчето мобилен телефон...за да остава следа. сутрин рано.

ЧАКАМ ДА СТАВА ИСТИНСКИ ЕКШЪН, АКО НЕ ВСЕКИ ДЕН ТО ПОНЕ ПРЕЗ ДЕН, ЕДНА БАНДА СРЕЩУ ДРУГА, С ПРЕСТРЕЛКИ И УБИТИ ПОНЕ ПО ДВАЙСЕТИНА, А НЕ ДРЕБОЛИИ КАТО СЕГА. ТОГАВА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАГОВОРИ ЗА ИСТИНСКО ВЪЗРАЖДАНЕ

Открийте ги. Арстувйте ги. Осъдете ги. Или пак същото. И онзи бития да проговори. И приятелт му. Колко джипове-Мерцедес има в България. Хиляда? Има и нерегистрирани-там е белята-крадени и внасни вместо колела. Ако не ги откриете за 24 часа-всичко е една измислна игра.

Дилърите си раздават правосъдие, а наште ченгета чупат прозорци и возят до болницата...Жалка история, жалка държавица...

Тихо се сипе белия прах,ах колко пари и мечти погреба той! Бяха яки,оборотни,изглежд фешън,но в един миг илюзията се изпари. Колко ли още ще бъдат убити и осъкатени в борбата за белия прах......

До М7-Точно това и аз си мислех,и знаеш ли-може точно пудра захар да е-това което се е опитал да им пробута, но разбира се това е нелепо! Както казаха тук преди-Он си знае що го бият...Не вярвам някой да разпилее чист кокаин само за демонстрация?..

Tova da ne e America predi godini? Mnogo izostavame. Dori i po razchistvane na smetkite megdu mutrite. Predlagam da se vavede Vecheren chas i sled nego da se dvigat samo mutri. da se ubivat i unishtogavat bez da im prechi nikoi.

Бяло, прахообразно вещество- пудра захар.

Много се забавлявам всеки път когато прочета малоумният ти коментар за Америка и кенефите. Много ми напомня на баснята за лисицата и гроздето. Страшно държа да ти кажа, че аз живея в Америка от доста време, имам отлично образование, работя пристижна работа и правя пари, за които комплексираната ти натура може само да си мечтае. Българи, които мият кенефи не познавам, но за сметка на това познавам много български професионалисти на завидни позиции. Понякога се чудя такива като теб дали си вярват на глупостите изобщо или ги пишат, за да оправдаят собствените си неуспехи.

Ого,кога си отпразнува деведесет и първия рожден ден.Да си жив и здрав,защото не ставаш вече за емиграция.

Всички да замивават в Америка да лъскат кенефи!

Най-странното в случая е,че Ого научи една думичка на английски и че защитава бат*Бойко!Това момче за 60 години най -после мръдна 3мм напред

ЗНАХ ЧЕ ЩЕ СЕ ОБАДЯТ, ТЕЗИ ДО КОИТО БЕШЕ АДРЕСИРАНО ПОСЛАНИЕТО МИ. ТОЛКОВА СТЕ ЦЪРВУЛИ, ЧЕ ЩОМ ПИША ТОВА, ЗНАЧИ ПИ Е ПИСНАЛО ДА ВИ ГЛЕДАМ ПО УЛИЦИТЕ КАТО НЯКОИ ТАЛИБАНИ И ДА ВИ СЛУШАМ КАК МЯКАТЕ. ПИШИ ЗА ЕДИН КОЙТО ДА Е ОТ СОФИЯ И ДА ПРЕСТЪПНИК. НЯМА. ЗАЩОТО ВИЕ ВСИЧКИТЕ ИМАТЕ НУЖДА ДА КРАДЕТЕ И ПРОДАВАТЕ ДРОГА ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА СЪЩЕСТВУВАТЕ.

Ако имаше пищовче като Лисичков, нямаше да ядеш бой,аме щеше да отървеш света от няколко тъпанари.Ама и за да мълчиш значи има нещо гнило.

Явно он знае що го бият.

От ВМА приемат всички мутри и наркотрафиканти - лекуват ги безплатно,защото те нямат здравни осигуровки, а ако иде обикновен човек по спешност - не го приемат !!! Вече започвам да се замислям - кого обслужва ВМА ?

Рядко тъпи коментари

ами ти като се върнеш на родното си място ил или там откъдето е баща ти или дядо ти,т.е. в дълбоката провинция как ще разбереш че клаксоните вече не свирят?

Крушка без опашка НЯМА !!! А иначе от коментарите ви за пореден път се убеждавам, че за последните 20 години успяха да насъскат хората едни против други, може би това е била целта....

Щом Бобо е на власт, ескадроните пак са у нас!

САМО ОПТИМИСТ МОЖЕ ДА Е ДРАГИ,САМО ОПИТИМИСТ.ОНЗИ ДЕН СПРЯХ ПРЕД РУМА,ЗА ДА СИ ПУСНА ТОТО И КОГАТО ИЗЛЯЗОХ МИ ГО НЯМАЩЕ КОЛЕЛОТО.А ТИ ЖИТЕЛЬО СИ БОКЛУК И НАПУСНИ БЪЛГАРИЯ!!!!!

Нали искате да напускате страната. Ами хайде.И без това тежите на обществото. Безрабо нехранимайковци! Това, че не сте наркодилъри не значи, че сте по-добри.

получих следното видение: джипът е бил черна Г класа и после по Луи Айер са се изнесли по посока Лозенец :-)

Ало, научи се да пишеш, пък тогава си изказвай мнението! Пише се Отрепка!!!

Е, значи права бях 8в предишната статия по тази тема/. Човека си го е търсил и си го и намерил. Не искал да отвори на полицаите. Ами няма да отвори, нали сега ще трябва дава обяснения 8ако го питат/, за прахообразното вещество, за хубавата кола, ще трябва да доказва доходи, ще обяснява кой го е бил, разбира се той ще получи амнезия и т.н., защото ако не получи, ще си го получи.

Битият и е... винаги мълчат. На този защо ли му е счупен и кракът:):)

ТОЗИ И ТАКИВА КАТО НЕГО, ДО КАТО НЕ СЕ ВЪРНАТ ПО РОДНИТЕ МЕСТА, В СОФИЯ ЩЕ ИМА ЕКШЪН И ЩЕ ИМА МНОГО ЗАДРЪСТВАНИЯ ОТ СВИРЕЩИ С КЛАКСОНИ БОКЛУЦИ, А БКП, ЩЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ЧЕ СА КРАЛИ НЕ ТОЛКОВА, КОЛКОТО ГИ НАБЕЖДАВАТ

Той не отваря, защото може куките да са преоблечени негови другарчета и да има бой втора серия.

И.К ????

Боже, боже какви шерлок холмовци сте всички. Прокурори, съдии също. От 3 реда разбрахте, че е гангстер и даже го осъдихте.

Ако този няма здравна осигуровка да си плати медицинското обслужване. Ако няма с каво - да мре на улицата. Ако има с какво да се провери от къде го има и в дранголника за неплащане на осигуровки. Стига да има желание ще се намери начин. Само дето подозирам, че този се е бил забавил с кихането в РПУ-то и са му дали урок.

До: прозорливец (26.09.2009 г. 15:27ч.) Пак ще го изберем на следващите избори. А ти е добре да се затваряш злобния плювалник, плийз!

Странно нещо е светът.До онзи ден се радвахме,че мутрите се избиват помежду си,вчера избрахме мутра начело на държавата,а днес се чудим,че това се случва!!!

Той си знае защо го бият и знае ,че ако проговори ще го очаква... Ако някой очаква помощ от полицията,то той е пълен наивник .Борисов и Цветанов са само медийни герои и стават само за Лека нощ деца.

Че смаяхме света е ясно ; лошото е, че смаяхме самите нас (също така с лошо) .

Странна работа е това българина!!! Вчера си умираше от кеф, че една мутра застреляла другар даже и за орден го предлагаха! Днеска пък страдаме, че три мутри набили една мутра. Не смеел да отвори на полицията, та трябвало да разбиват стъклата! Ми я да вдигне ръка, кой след такъв кютек ще посмее да отвори посред нощ на ченгета?!

И бития и биещите са разбойници.

Алоо като избягаш начи си свършил ...