Огнян Донев: Срещу мен действа ”клеветническа кампания”

Изпълнителният директор на "Софарма" Огнян Донев определи повдигнатите му обвинения за данъчни измами като "клеветническа кампания".

Обратно в новината

Коментари - Огнян Донев: Срещу мен действа ”клеветническа кампания” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като си се хванал да въртиш бизнес спазвай правилата и законите,за да не бъдеш уязвим.Може ли Донев и с-ие да оборят всичко това в което ги уличават-едв хуманно.Затова всеки да си понесе заслуженото.Защо забравя ,че това което произвежда е дълбоко хуманно да и не трябва да заиграва с цените.Достатъчно е богат. Като си се хванал да въртиш бизнес-спазвай законите и правилата,за да бъдеш неуязвим и на сегашното дередже

Като си се хванал да въртиш бизнес спазвай правилата и законите,за да не бъдеш уязвим.Може ли Донев и с-ие да оборят всичко това в което ги уличават-едв хуманно.Затова всеки да си понесе заслуженото.Защо забравя ,че това което произвежда е дълбоко хуманно да и не трябва да заиграва с цените.Достатъчно е богат.

Според мен О.Донев не трябва да плаща тази скандално висока гаранция, а да ги остави да се наиграят - да го задържат и прочие, а после да осъди България в Страсбург!

ПРО-КУ-РО-РИ! Дир-а, оправете си автоматичните редактори, че се излагате!

И Прокуратурата, и до съдебното производство, и полицията са корумпирани! Но неимоверно ПО-МАЛКО, отколкото преди 3 години! И вече ИМА хора, които са вкусили свободата да упражняват професията си и ЗА НИКАКВИ ПАРИ НЯМА ДА СЕ ПРОДАДАТ(е, и малко страх за службичката има...)! Ако му се паднат на Донев(а и на Пъпката) такива, жална му майка. Защото далаверите на Пъпката са основани не върху перфектност по отношение на закона, а върху сплашване и подкуп на следователи, прокурори и съдии...И дано скоро видим ИСТИНСКОТО лице на Донев. На Пъпката хората вече го видяха. Ще видите колко ЖАЛЪК е "Председателят на КРИБ" всъщност...

Ех, Петя!... Защо не се занимавате с присъщи ви за пола неща, а раздавате оценки за неща, които в основата си и в замисъла си нямат нищо общо с нормалния бизнеса?! Защо напр. не кажете нещо за цените на Софарма (какви фирми стоят зад нея - бяха споменати едни такива интересни...) Схемата на Софарма е същата като всички останали монополисти7 Сф вода, Топлофикация, ток и пр. Ето, тези неща коментирайте, а не колко велик бил еди кой си, понеже са го сложили на определено място, за да свърши една определена далавера и да хвърля прах в очите на природонаселението. Стига с тези парвенюшки изказвания - не сте интересни; дайте да видим какво мислите със собствената си глава...

Прав си! Този рафиниран боклук с физиономия на влечуго, както и всички, които разграбиха за жълти стотинки националните активи на БГ след 10.11.1989, си плачат за нов Народен Съд, конфискация и дълъг престой в пандиза. Този е особено гаден, защото е натрупал милионите си от болестите и страданията на мизерстващия ни народ. Но се смята за велик - богатството е опиянило мозъка му и от това пиянство няма изтрезвяване.

КЛЕВЕТНИЧЕСКАТА КАМПАНИЯ СРЕЩУ ДОНЕВ СЕ РАЗВИВА СПОРЕД ПРАВИЛАТА - СПОМНЕТЕ СИ В.ЗЛАТЕВ. СЛЕД КАТО МУ СПРЯХА БИЗНЕСА МУ БЕ ОБЯСНЕНО КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ И ВСИЧКО УТИХНА, ЗАЩОТО ПОНАЧАЛО АТАКАТА Е БЕЗПОЧВЕНА! НО БЕШЕ ОТКЛОНЕНО ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ ПРОБЛЕМИТЕ, НАЛИ?!

Ние, почтените български бизнесмени питаме - НЕ Е ЛИ ВЕЧЕ ВРЕМЕ КРИБ ДА СЕ ЗАКРИЕ? Тази организация се превръща в ПРИКРИТИЕ на МАСТИТИ ИЗМАМНИЦИ, КРАЛИ от България така, както и башибозук не е КРАЛ?

Поддържам категорично, поне 3 пъти съм писал тук по подобни причини за КРИБ-Конфедерация на разбойниците и измамниците в България.

Не си прав! Хубаво е да ги знаем кои са, защото без съмнение ги чака СЪД.

Работих дълги години и се пенсионирах в "Софарма". За този период само няколко пъти съм се срещал с Донев. Заплатата ми беше добра. Имах напълно безплатно обслужване. Един много, много умен човек е казал преди стотина години, че няма почтено натрупване на капитал-то е винаги диво и варварско.

Този типичен представител на "КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ" е узорпирал всичко, което може да се купи с откраднати пари: производствено предприятие, търговски фирми, медии!!, организации ,бил се намърдал даже в борда на здравната каса (ТОЗ ОЧИЛАТКО ЖИВЕЕ НА ГЪРБА НА БОЛНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД-НЕ ГО Е СРАМ). Вижте му ортака: крадецът на банки Любо ПЪПКАТА. Тези направо са ЗА ЗАТВОРА.. Какви гаранции, какви 5 лева..

Правителствените медии се надпреварваха да хвалят Цв.Василев, когато направи същото - да финансира с нисколихвени кредити свои фирми от КТБ! Било бизнес подход! Що за двоен морал???

Все пак, по-добре е да има бизнес и да има работещи производители, отколкото да няма. Моето впечатление е, че чуждестранните фирми, работещи на българска територия, с нищо не са по-честни от българските.

ДО ПЕТЯ-ПИТАМ ТЕ ЗАЩО ВСЕ БИВШИ ДРУГАРИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА СТАНАХА НАЙ ГОЛЕМИТЕ БИЗНЕС- МЕНИ?ЗАЩО САМО КОМУНИСТИ СА ВСЕ ОЩЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ВЛАСТА?ЗАЩО НЯМА ЕДИН СИН ИЛИ ДЪЩЕРЯ НА КОИТО РОДИТЕЛЕТЕ СА БИЛИ В ЛАГЕРИТЕ БЕЛЕНЕ-РОСИЦА-ЛОВЕЧ И ПРОЧИЕ?

АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ТРЯБВА ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА,НА ТОЗИ НАГЪЛ И БЕЗОЧЛИВ КОРУМПИРАН ТИП.

ВЪЗСТАНОВЕТЕ СКРАВЕНА И БЕЛЕНЕ!

Ако си монополист, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ колко си кадърен. Потребителите ще плащат като попове за всичките бизнес безумия, включително и имотите на Лазурния бряг. Затова в ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ държави има АНТИ МОНОПОЛНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО(миналата година Майкрософт беше осъден в Париж за стотици милиони евро...). В България също има, но точно в тази сфера берем плодовете на некомпетентността на Борисов в някои области - това е една от тях. Та в България анти монополното законодателство практически не работи, защото шефовете на комисиите СА КУПЕНИ ОТ МОНОПОЛИСТИТЕ. И властта нехае. Така че не ми обяснявайте КОЛКО КАДЪРЕН БИЗНЕСМЕН е Донев, еле па Пъпката. Пъпката го познавам лично и "багажа му" ми е известен. Най-обикновен КРАДЕЦ и ДАЛАВЕРАДЖИЯ. Какъвто е и Донев, защото генезиса на доневото "богатство" са измамите, далаверите и откровените КРАЖБИ, организирани от Пъпката. Толкова за тия двамата!

Целта на това правителство е ясна - да се притиснат всички новобогаташи като донев, които притежават апетитни компании като Софарма, за да продадат фирмите на подходящи хора - близки до управляващите. Тази съдба имаха Кремиковци, Надин, Пампорово, БТК, АЕЦ Белене, ще ги последват Гриша Ганчев, Палов, Донев и други новобогаташи със съмнително минало. Същото се случи и с подземният свят - притиснаха маргините, галевите, баретата - а спряха ли продажбата на наркотици и контрабандата ? Не, просто ще се продават, но през други групировки ! Докато цялата държава не стане собственост на цветелинка, ТИМ-аджиите, валетнично златев, цвятко василев, цеко минев, маждо, пашата и други добри, честни и истински бизнесмени, които няма нужда да доказват богатството си !

Съвършено си прав! От 23 години гледаме как пипалата на Октопода се борят едно с друго за всяко апетитно парче от БГ баницата. Как пък за толкова години не се намериха МЪЖЕ в тази страна да турят крадците където им е място ?! Това можеше да стане по парламентарен път, с читави закони. Сега вече е много трудно, макар и не невъзможно.

ПЕТЯ ИМАШ ЛИ СИ ПРЕДСТАВА КОЛКО СИ НЕГРАМОТНА. ВИЖ СИ ПРАВОПИСА. А ОГНЯН ДОНЕВ АЛЕЧН, НАГЪЛ КАТО ВСИЧКИ ГОЛЕМИ НОВОБОГАТАШИ.

ОГНЯН ДОНЕВ Е БИЗНЕСМЕН, А ВСИЧКИ ВИЕ СМЕ ЗАВИСНИЦИ И МАНИПОЛИРАНИ ОТ МЕДИИ БЕЗ ДА ЗНАТЕ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА.КАПИТАЛИЗЪМ Е ТОВА, СТИГА С ТОЗИ ПЛАЧ ЗА РАВЕНСТВО-ИМА МАЛКО МНОГО БОГАТИ И МНОГО МНОГО БЕДНИ . РАЗБЕРЕТЕГО!!!!!!!

Колко си наивна, да не кажа проста.

А земи слез от КАПС ЛОКА ма кукло! Ти да не си му адвокат или ПиаР?

Господин Донев, вие си го търсите и то много яко... Първо обяснете произхода на богатството си - ясно и точно! Сторете това публично, с неопровержими доказателства и Суверенът-Народ ще Ви остави на мира! До тогава оставате със съмнение, че сте мошеник!

Клеветническа кампания било?Айде бе,кой му вярва?

И този е невинен като агънце.

Много са купували предприятия за жълти стотинки, но малко са тези, които успешно успяват да ги развият и дори да изнесат българска продукция в чужбина. Ако не повече внесени данъци, то това са повече работни места за българите. Поне да не пипат кадърните бизнесмени...

Кадърен мошеник. Значи ако някой направи перфектен обир, трябва да му се възхищаваме на организацията и да го сочим за пример. Плаща някакви заплати, но дере кожите на всички с цените и монопола. Безскрупулен, само каква гадна физиономия има.

Никаква клевета не са обвиненията другарю. Просто лакомивията и арогантността ви нямак край. Мошеници!!!!!!!!

Къде е обвинението срещу Софиянски и защо никой не му търси отговорност.

Тъмен субект На тоя му пречеше преди време дребния бизнес.

ОГИ ДОНЕВ ПРЕМИЕР!!!!!хахахаах

Долна, кумоноидна, алчна, безочлива твар.

...от Иван Йорданов Костов и Стефан Софиянски.

Тоя освен че е крадец е и лъжец!

Така става като се забъркваш с Любо цирея ;) , ама май и Огито не лъже ...

Някой питаше какво е кумоноид?- ето го, с предци активни борци срещу капитализма, с крадени пари активен капиталист, продаващ няколко пъти по скъпо лекарствата в България отколкото в чужбина. Човек за когото единствено святото са парите и власта!!

даваш половината бизнес и ти спират проблемите. даи си адреса да видим в кои раион живееш да знаем кои депутат да ти пратим според избирателния раион да му направиш дарението. и внимаваи какво пишеш по вестници те. от изпалнително то бюро на гроб

По-малко чети в-к "Галерия" и ще се успокоиш!

Колкото по-дълго Прокуратурата е държана в подчинено положение от властимащите, толкова по-силен и жесток ще бъде контраударът върху манипулаторите й! Дали идва време Прокуратурата да се еманципира от КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ? Ще видим в скоро време, а дано...

Що няма клеветническа къмпания срещу мен, например?