В Сочи решиха да се изготви нова конституция на Сирия

Участниците в мирните преговори за Сирия в Сочи решиха да пристъпят към изготвяне на нова сирийска конституция, за да помогнат на политическия процес.

Обратно в новината

Коментари - В Сочи решиха да се изготви нова конституция на Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да видим какво услужливо е пропуснато тук: Външният министър на Русия Сергей Лавров беше освиркан при откриването на конгреса. Добре, че има и други новинарски сайтове.

Абе от къде на къде ще изготвяте конституция на държава с която нямате нищо общо???

Основните противници на режима в Сирия не присъстват в Сочи също така няма кюрди-които са близо 15% от населението в Сирия.Аз не виждам бъдеще за Сирия с Башар Асад и Русия зад него.Познавам сирийци-те не искат Русия да влиза в Сирия. Също така мир в близкия изток няма да има докато Башар Асад и Хизбула безчинстват там.

БРЦК

Ми ти кой искаш да пише конституцията? Победените ли? ИДИЛ?

дрън дрън

Шило

А, "коалицията", що не е там?

тез няколко охранени патока ли ще решават бъдещето на страната...ами сирииците някой питал ли ги е....

Защо нова, бе! Онази, която им написаха в Москва не става ли? И когато Русия иска всички чужди войски да напуснат територията на Сирия, това включва ли и собствените им военни сили, които са най-многобройни. Когато някой нарича Сирия суверенна държава предизвиква само смях. Докато Асад е начело на правителството и руснаците са там в Сирия ще бъде кървава баня!

Ще, ама НЕ ще. Асад остана и ОСТАВА. А западните колониални свине могат само да квичат от яд.

И ние искаме окупационните сили на САЩ да напуснат България но те са решили да си пазят колониалната администрация.

Добре, че са братята, та да оправят простотиите на наглите колониални свине, намесващи се по целия свят и разчитащи на безнаказаност, както в средните векове. Да, ама - не. Светът вече не е същия. И ако говедата не врещят срещу 30 милиардния си дефицит с Япония, а врещят срещу 40 милиардния си дефицит с Китай, това е щото и Русия и Китай са независими държави и им правят ежедневен гъзобрък.

Ех Китай и Русия могат само да мечтаят за постиженията на "американския васал" Япония:))) Или на другия такъв Федералната република Германия:))

Още от 1936 г. Братушките имат опит с писането на конституции, които звучат прекрасно и нямат нищо с общо с реалния живот първо в СССР, а после в Русия. И така честито на печелившите...това руснак да ти пише конституцията е все едно да повериш ключовете на държавния трезор на Остап Бендер.

АХААА, ЕТО КЪДЕ Е БИЛ, КЛЮЧА (ШПЕРЦА) ОТ БАНКИТЕ. МИ ТОЙ Е ВЪВ ФЕД. ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ПРЕКРАСНАТА КОНСТИТУЦИЯ НА САЩ. Е, СИГУРНО ЗА ТОВА ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ НАДХВЪРЛЯ 20 ТРИЛИОНА ДОЛАРА. ЗА ВЪТРЕШНИЯТ ДА НЕ ГОВОРИМ.

Съвършена глупост си надращил. Да не си соросоид, наклецан от БРАТЯТА отзад?

лапнал го...отпред...

Важното е Асад да го няма

АСАД ГО НЯМА ШЕ В СОЧИ. СЕГА ЩЕ БЪДЕШ СПОКОЕН.

Руснаците ще подредят Сирия по свой образ и подобие.

Сега е момента Русия да помогне на опозицията в Мексико да може да спаси в САЩ и да поведе война за да може да си продава спокойно дрогата. Време е света да им помогне с военна намеса и да подсигури безопасни канали за преминаването им на север. Така де, а после ще дойде ред и на Латинска Америка, потискани от хибридната война на РЦУ.

Черния, Килари и шайката около тях сега място не могат да си намерят! Путин ги върти на шиш вече 5-та година! :)))

Сирийски конгрес за нова конституция но само от алавитите (10% от сирийския народ) предани на Ассад (само 3.12% от народа на САР) и със старите курви начело. Точно заради тази "вишепоставеност" на алавитите започнаха гражданските бунтове на сунитите през 2012, а и още по-преди това за да не кажа, че не са преставали последните 80 години.

Може такива опорни точки да ви дават от турското посолство, но не изглежа логично 3.12% да усепят на удържат на останалите 96.88%, дори с въздушната помощ на Русия. Мисля, че там е чисто сектантска война - шиити срещу сунити. Сунитите се поддържат военно и политически от екстремисти от Саудитска Арабия и Катар. Впрочем, повечето терористи по света в момента са точно сунити. Не е зле малко да ги сгънат.

az#Победа в САР: И докато ти пишеш тук простотия след простотия, в руските СМИ само преди часове бе съобщено, че във връзка със сваления над Украйна Боинг, е уважен иска на близки на седем от загиналите, заведен срещу великия Гиркин/Стрелков в размер на по 20 милиона долара за всеки един! Според международната следствена комисия, вече са установени над 100 съпричастни към свалянето на малайзийския Боинг! В същото това време, в Сочи, уж загрижени за избивания от Путин сирийски народ му правели конституция! Каква наглост и безочие само!

Дезинформираш аудиторията! Но това е нормално днес, западът лъже като за последно, а такива като тебе гълтат без да четат и мислят... Няма такова решение на руски съд! :)) А Гиркин се базика с фейк новините... :)) Нека ти кажа една истинска новина: Техническото преимущество, което имаха САЩ в разработването на хиперзвуковото оръжие е загубено, е заявил зам. командващия комитета на началник щабовете на ВС на САЩ генерал Пол Селв... Познай кой ги е изпреварил???? :))

Браво на руснаците! Докато те носят мир, американците сеят хаос и война... Почувствахте ли разликата????

Някои от нас са живели в тази разлика и я помнят от първа ръка.

Да, няколкото предателя още са с гъзобол от тогава. Ама такава е съдбата на предателите.

Що за заблуда? 21 век започна със сфери на преразпределение и това е. Номера е Китай. САЩ и Русия са ясни, след пияницата Елцин САЩ изтърваха Русия даъ я смачкат и сега си късат косите. Китай започва да показва зъби, Русия не им е противник но САЩ, те си знаят какво ги чака. Китай ще ги изрита. Те са като валяк, мачкат всичко отпред. Нямат алтернатива в момента.

Китай не им трябват войни, за да станат номер едно в света - те просто трябва да изчакат 10-тина години.

сирийския народ или ще му наложат демократично конституцията, както наложиха демокрацията в Афганистан???

А ТЕБ КОЙ ТЕ ПИТА КАВА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.?ИЛИ ТИ НЕ СИ БИЛ РОДЕН ТОГАВА? ЗАЩОТО, ДО КОЛКОТО СИ СПОМНЯМ, ПРЕДИ ДА СЕ ПРИЕМЕ ИМАШЕ КРЪГЛА МАСА, ОКОЛО КОЯТО БЯХА ВСИЧКИ КРЪГЛИ ТУРОЛЕЙКОВЦИ. ВЗЕ СЕ РЕШЕНИЕ ЗА ВНС. И ПРИЕХА КОНСТИТУЦИЯТА. МАЙ НЕ ТИ Е ЯСНА ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ. НА КОНГРЕСА В СОЧИ ИЗБРАХА ПРЕДСТАВИТЕЛИ КОИТО ЩЕ УТОЧНЯВАТ ПРАВИЛАТА. А АКО НЕ ПРИЕМАТ ПРАВИЛАТА, ЩЕ СЕ ПОЧНЕ ТОВА КОЕТО Е ДО СЕГА. НО ОТ ЛОШОТО РАЗВИТИЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ ГО ОТНЕСЕ ЕВРОПА. ПЪК МОЖЕ И ЗА ДОБРО ДА Е. КОЙТО СЕЕ АРАБСКА ПРОЛЕТ, ЖЪНЕ БУРИ И РАЗРУХА.

Не мога да повярвам, че дадох плюс на трол, който е написал всичко с капс, но си прав де.

Айде пък скоро и нова демократична конституция за СА, Йордания и т.н. Но, преди това пълно изтребление.

Те току що разрешиха на жените да карат кола. Чакай още 2 века и ще им разрешат да излизат отвкъщи без мъж, търпение му е майката.

Друг път тези преговорите за Сирия е задължително трябва да бъдат в Руски Крим :))

Я се опитай да изразиш мисълта си на български, защото въобще не се разбира какво искаш да кажеш.