Първа руско-турска среща на високо ниво след кризата

Държавният глава на Турция Реджеп Тайип Ердоган има готовност да проведе среща с руския си колега Владимир Путин преди форума на Г-20 през септември.

Обратно в новината

Коментари - Първа руско-турска среща на високо ниво след кризата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интереса вее феса! и небързайте ,,Поживьом,увидим''!

Ердоган е рядък анадолски хитрец.Усети след брекзита ,че ЕС за чеп за каца не става и какво ли си е казал-а бе тия Брюкселски зелки дават фира,я аз да си се сдобрявам с руснаците,че там е келепира-проекти,газче и тн.

Точно когато започва процеса на затоипляне между турция и Русия и хоп - атентат, който засилва много този процес. Атентатите се изпълняват от добре обучени и платени фанатици, а се планират от...тези, които имат полза от след-атентата. Жалко за невинните жертви.

И сега ъгитката на ътака какво да прави?

Нека се вземат и да ни оставят на мира!!

Няма да ви оставят, щото сте прости и добре клатите. А имате земя,вода,въздух, природа и други неща ,които са ви подарък , който не заслужавате , поради силното си малоумие и много висока степен на тъпота.

Русия и Турция стават приятели. Простия Ганьо санкционира Русия за това ,че му е дарила свободата, и винаги участва във военни съюзи срещу Русия. Та за това е имало трепане на т.н. "цветът на българската държава" ,този същия който е вкарал България във война едновременно с 12 държави включително Русия и САЩ. Та и сега ,България пак срещу Русия , а Турция и Русия стават приятели , близки страни. Да се чудиш на простия малоумен Ганьо Балкански, колко е тъп и уникално прост, като германски тъпак.

Простия Ганьо си ти и такива безмозъчни мазохистични кратуни коити се самоунижават по форумите само и само да се подмажат на путлер и шаренкова!

Не ми е ясно как ще се топлят руска мечка и анадолски вълк. Кой кого....

Ами единият е Чеп Ердоган , а другият Путинка!! Как мислиш , кой кого?

Асен-Геновата бригада от проститутки тая сутрин седнала да пише...

ПИПО

С това иди ми дойди ми съвсем объркахте Плевнята. Сега съвсем не става ясно Русия враг ли е или не, натовска Турция приятел ли е или не. Трябваше общ фронт да се създава, па тия двамата взеха и се сдобриха. Една каша абсолютно неразбираема за нашият главнокомандващ.

Питай Путята, и той не знае кой кой е!! Преди плюеше, сега лиже там!! Плевнелиев е последователен!! Путик се върти като фурнаджийска лопата!!

Другари прости селянчета, там има една държава която се казва че е шиитска и друга която казва че е сунитска а третата поддържа огъня. Та питам се драги ми прости дали ще сте достатъчно да нахраните свинките защото с този демографски срив все сте за мустака.

Мурзилките на пут*ин пак може да си сложат фесовете :)))

Eха, Путин пак разреши на рускините да се чукат с турци!

И двете нации обедняха поравно след санкциите. Като скачени съдове са. Света се управлява от реалните нужди, само нашите летят в небесата на собствената си глупост.

Спасява си туристическия сезон, завалията.Вече никой не го иска и брои за дестинация.Ни германци, ни англичани, ни французи, ни руснаци, ни нашенци.

И ДВАМАТА СА ГОТИНИ ПИЧОВЕ - И ДВАМАТА ГИ ОБИЧАТ В ДЪРЖАВИТЕ ИМ... -АЗИЯ - В ПРЕКИЯ И ПРЕНОСНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА - ВСЕКИ ОБИЧА ПЪРВИЯ, ЩОТО ГО Е ОСТАВИЛ ЖИВ И МОЖЕ ДА ШАВА ЧАТ-ПАТ

Е, това го предрекох още преди 5 месеца, че Русия и Турция рано или късно ще оправят взаимоотношенията си, защото икономиките им имат полза една от друга, а и лидерите им не се кланят на чужди господари, а гледат единствено и само националните си интереси, за разлика от едни други политици, на запад от Турция, които слушкат и изпълняват всичко, което им наредят Брюксел и Вашингтон.....Е, другарю Борисов, пак ли ще блябосваш за хъбове, турският поток отново е на дневен ред, а ти, безгръбначно, отново си никой, какъвто и беше, когато Путин и Ердоган се срещаха, а за теб даже и не си спомниха, нищо, че и ти присъства на този форум!!Прелъстена и изоставена, никой не обича безгръбначните и ветропоказателите, а ти си точно такъв....

Не само икономически са причините за руско-турската обич. Путин и Ердоган виждат един в друг себеподобен.

Нещо си се объркал рано сутринта, себеподобни са, да, защото държат на националните си интереси, за разлика от гъзомийниците на краварите и Брюксел и такива добитъци като теб, на които не им пука за България!!!

Безгръбначното си ти защото възпяваш двамасебични диктатори които докараха реки от кръв на своите народи заради егото си!И като истински безгръбначен трол на путин усърдно хвърляш плюнки по България,Българското и разбира се Европа!Само,че Европа е тази която е наложила изолация и санкции на путиновата банда!Путин само съсипва и убива!Както и Ердоган,а Европа строи и възражда!

Курорто се оказа голяма сила или може би гладът?

Ами гледат си интереса турците, а нашите умници само плюят и се чудят как да ни скарат с Русия! Защото им се плаща, пука им за интереса на България!

Абсолютно си прав! И ние, ако бяхме свалили руския самолет, който игнорира не разрешението да прелита над наша територия и нас щяха да ни уважават. Руснаците са такива, уважават само тези, които ги бият!

На Путя Путиняците пак няма да знаят на кой свят са. С мозъците си на врабчета пак няма да разберат пачему Късака и Ердоган ги правят диви и щасливи.

Ти не ги мисли тях. Те са безмозъчни и нямат никакъв проблем да почнат да хвалят руско-турската дружба.

Ето това е, заради което наричат политиката "курва". Днес така, утре онака, и в крайна сметка интереса клати феса. А принципите - кучета ги яли...

Е,нашият банкянски мислител нали е много принципен, спазва евроатлантическите ценности(повръща ми се от тези думи, с тях стават и лягат всички БГ политици) и какво спечелихме!?НИЩО!!!

Има във форума един соросодебил който се представя с ника и лика на професор Дугин . Точно професора ще ви даде отговор на причините за извинението на Ердоган и защо кмета на Анталия подарява жилище на семейството на пилота плюс парк на името на пешков. Запознавайте се със лекциите на Дугин който в Будапеща през 2002 накара сорос да му падне ченето на либерастки семинар. В тубата с лекота ще ги откриете.

Какъв отговор ще ни даде този професор и всъщност решил ли е дори един проблем на някого до сега??? Та трябва да го слушаме и да ни падат ченетата? И на Сорос защо му е падналото ченето? Може би защото професора прави повече пари от него или лекциите са му по-скъпи от неговите??? Защо се излагате ве другари???

В политиката има интереси,а не емоции!Само "нашите " не го разбраха!

А да бе не са го разбрали?!??! За това все наще са си на власт.

Фурнаджийската лопата в интерес на взаимния бандитски келепирджилък е факт.

Двама диктатори да се поразумеят хаха. Очевидно са разделили по паралели и меридиани сферите на влияние в Сирия и околните територии.

Мечката яко грее, затова се затоплят...

И най-вече атентатите в Турция ще спрат - КГБ и Путлер са ги отменили. Вече който иска може да ходи на море там спокойно.

Лошото е, че злото джудже ще насочи главорезите си да правят атентати в Европа.

Не се е извинил Ердоган, в русия има огромен скандал с това. че в същност извинението е измислено!

Ти си не само любител ,но и лаик.Чети и гледай не български продажни медии ,а BBC ,CNN И ДРУГИ АВТОРИТЕТНИ ИСТОЧНИЦИ.

Нека да ги оставим да пият водка и хапват баклава заедно, пък да видим до кога... По важно е за нас турската агентура тук Местан и ДОСТ каква песен ще запеят...или по точно какъв султански ферман ще получат.

Дори и на турците им дойде акъла в главата!

Pesh0

Сближаването между Русия и Турция , ще доведе до промени в Сирия . Или ИДИЛ , ще стане по силен и ще завземе Сирия . Или Башар Асад , ще ги помете . По това ще познаем , кои предлага мир . Кой клекнал , кой станал и какво са се разбрали .

расли на село "политици" продължават да се ерчат на Русия, опитвайки се да подлизнат незнайно чий задник. Целият цивилизован свят затопля отношенията се с Русия, дори и азиатска Турция. Само квази -"агранния" Ненчев и някой си Митов подължават да мътят водата. Бойко да изгони час по-скоро тези некадърници да развиват военните се теории с 2 самолета и 2 рибарски катера с/у Русия в накой селски клозет.

Цяла Европа удължи санкциите срещу Русия. Само фесовете се гушнаха с тях, след като свалиха самальота.

Pesh0

Европа държи санкцийте , ама германските инвестиции са се удвоили , докато другите са в санкции .

И сега, кво стана? Мурзилките ще лижат турки з....ици. Дали са щастливи?

Pesh0

Май Ердоганчо , се извини . След като толкова време се правеше на велик . По интересно е не какво правят мурзилките , а какво прави Местанчо :)

Ами то на мужиците санкциите им ги удължиха и трябва отнякъде да внасят храна. Как няма да се сдобрят с Ердоганя. Вярно е, че го стимулираха да си промени поведението с няколко атентатчета, пък и искаха да си отмъстят за самолетчето. Но сега всичко е бързо забравено и пак си стават приятели.

Те храна си внесоха.. И пазараната ниша там веч Е ПЪЛНА.. Турските домати пак са ПОД ЗАБРАНА!! Докат не си подобрат производството по руските стандарти.. Пък след туй ша са пуснат на конкуренция с ТЕЗ ДЕТ ГИ ЗАМЕСТИХА.. Бая ЗОРО, ЗОР ша видят докат са върнат турчилята..

видно от всичко днес е че БЪЛГАРИЯ Е НАПЪЛНО ЗАВИСИМА и то не от Русия, Америка или турция, а от всички. Народ без достойнство си заслужава премиер фурнаджийска лопата, който не се свини да се подиграва с БЪЛГАРИЯ..

Типичен Българин! Тази страна не оставили ориенталско-окултно-религиозно-атеистичен фанатизъм и не се ли обърне към Бог няма бъдеще!

А сега мурзилките какво да правят и какво да говорят? До вчера турците им бяха най-омразното племе, обвиняваха българите, които не харесват руската политика, за слуги на труците, привиждаха им се турски заговори и т.н. Но сега Путята иска пак да пуска тръба през Турция и голяма любов ще настане между двете дивашки авторитарни страни. Та какво да прави и говори мурзилажът?

Да ама руските медии коментират, че в същност Ердоган не се е извинил и че всичко е цирк. Иначе комунистите до вчера плюеха ердоган, днеска с с нови опорни точки и вече го обичат!

срещата на Лавров с турския му колега е отразена и в руските сайтове. Ама виж за срещата му с КЪДРАВАТА СЮ, пак сал туй дет СЮ каза пред българските дръжки на микрофони - дет ги тътрузи със себе си, са чу.. МнООго сме подобрили отношенията с Русията явно. А на тез дет сега ша тургат "Русия не ни е нужна", бих казал - прочетете си за отчета на БУНДЕСБАНК за немските инвестиции в Русия за 2015-та. Да проумеете поне малце. Как ние - спазвайки сляпо санкциите ГУБИМ. А ТЕ ПЕЧЕЛЯТ НОВИ и НОВИ ПАЗАРИ.. За 2015-та преките немските инвестици в руската икономика са на нивото от добрите руско-немски времена - 2006-2008-ма.

Плевнелиев е умен мъж само той ще остане в историята като измрат комунистите

требе да ритне камбаната.. Туй, че е скрил от теб, че е бил ЧЛЕН НА ВУЗОВСКИЯ ПАРТИЕН КОМИТЕТ НА БКП ВЪВ ВМЕИ "ЛЕНИН", ама никак, никак не го прави АНТИКОМУНИСТИН.. Дори и ТАПЕТА СИ Е ВЯЛ НА КАЗИОННИЯ МИТИНГ НА БКП.. НА НИ ЕДИН МИТИНГ НА СДС НЕ Е ХОДИЛ.. Андъмо, МУНЧО, ил КОЛЧО СЛЕПЕЦА..

А възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

не е истина.

Руснака?Колкото празните приказки на политиците!Все едно е нямало свален самолет и убит руски летец!Има човек има проблем.Няма човек няма проблем!

Я си спомнете 6 месеца преди окопирането на Крим,добри отношения с почти всички силни държави и НАТО с някой и много добри и след олимпиадата прибраха Крим към Русия.По този сценарии май ще има втора серия, но коя държавица е целта остава да гадаем!!!

с плевелиев! Пишете го пътник! Турция ще го раззследва за освобождаването на руския терористz! Те няма да го пропуснат!!

Русия и Турция ще се оправят, ЩОТО ИМАТ КИНТИ !!! Ама, ние, с наште продажници - само ще си чатиме и ЩЕ ДУХАМЕ СУПАТА !!!

ДА ТОВА Е МНЕНИЕ НА НЕПРОМИТ МОЗЪК

Днешна България няма братя. Има съюзници - ЕС и НАТО. Набийте си го в главите, ако искате България да се съхрани.

Аман от платени соросоиди !

от не мислещи драскачи !

Тези дето ни ги изреди като,,приятели" ни гласят за война с рашаните!! Нее мерси ! Не ща такива приятели!!!

Къде видя "приятели" ? Има съюзници ! Правиш ли разлика или ...?

Позволявам си да ,,цетирам"колегата и сам на 100%съгласен Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак -Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

реч за Левски: Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици. 4) Преродената пастирка, българският вечно неадекватно ухилен президент Росен Плевнелиев, който никога не знае какво говори, чете от листчета и е забогатял, спейки по паркинЗите /негов цитат!/, след консултативния съвет по национална сигурност коментира атентата в Бургас по следния убийствен начин...

Говори,ти имаш словото!!!

Точно,кратко,вярно!!!!!

Хей Приятелю, не си губи времето да коментираш чехльо !!! Надявам се ББ да се събуди и за следващите избори да не предложи по-голямо маХаре !? Ние губим !

Турците свалят нарочно руски самолет на чужда територия и разстрелват пилотите, и след няколко месеца вече се сдобряват с Русия, а нашият президент сере ли сере срещу вентилатора. Егати дебила!