Проверяват фермата за норки край Стара Загора на фона на нов протест (видео)

Имам заповед от собственика на фермата да не допускам външни лица освен контролни органи. Тази заповед не е от сега, а е от 2016 г., заяви говорител на фирмата, отказал да пусне КАЖИ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно съм против подобен тип ферми, където и да се намират. Абсурдно е да се "отглеждат" диви животни за да им вземат кожата.Това да не е праисторическото време. В чужбина отдавна ги затвориха, тук какво целят, няма откъде ли? А пък тези ангеловци и нам какви си плазмодии, няма да ги коментирам. Да пукнат дано!

"В Нидерландия се отглеждат 4,5 млн. норки в 128 ферми"

За съжаление 4 от 5 човека в реиса през зимата носят кожени яки както и кожени палта в Бг предполагам че не са типични българи.Вероятно идват или от Сибир или от Украина или от Монголия и си мислят че и тука е като там -просто са прекалено мног

В България не трябва да има ферми за норки. Това са потенциални огнища за всякакви ЗАРАЗИ, особенно след убиването и ЗАГРОБВАНЕТО им.

КАЖИ в качеството си на какви ще влизат вътре ?

Кой носи още палто от норки, отврат......

Иван ГЕРБерасткото пиле на Градус ... ..ме допускало Държавата да провери фермата му за 120 000 норки ??? Това шега ли е? Да идва полиция да арестува тези които Не допускат колегите им да влязат вътре!!

тези първо да обяснят как изнасят в чужбина кожи за 11 млн. евро, а имат само 3000 лева печалба. Другото са глупости. Ал Капоне е лежал в затвора за укриване на данъци. По същата логика този Иван Пилето не трябва да излиза от Старозагорския затвор до 3021 година!

Дългата ръка на Мая Манолова! Юруш на проверките от Сульо и Пульо! Така се влиза то в частна собственост!

Частна собственост са и оранжериите за марихуана. Братята американци къв го дирят тогава в Колумбия.

*Всичките тия НПО-та се финансират с европейски пари, по-рядко с американски. Целта им е да поддържат някаква бройка "будни граждани" които да излизат и протестират в защита на интересите на Брюксел / Америка. И когато се отказахме от Истанбулската конвенция беше така. И когато се отказахаме от Глобалния Пакт за Миграция беше така. И като блокирахме Македония за ЕС беше така (тогава ВМРО и Каракачанов изядоха дървото и срещу ВМРО беше изрпатено цяло стадо джендъри който се нахъсваха срещу Каракачанов във Фейсбук, беше си направо истински Джихад насочен срещу ВМРО и българският национален интерес).

А ти не вярваш, че тези "будни" българи харесват начина на живот в Западна Европа и техните ценности? И не допускаш, че се стремят към същото за родината си? И вярваш, че единствената им цел е пари? За Америка няма смисъл и да споменавам, 90% от филмите в кината са американска продукция, всеки говори за американската мечта, логично е масата хора да искат да вкусят част от този живот. Тук даже няма нужда да включвам само "будните граждани".

Щом някой друг ти определя "мечтите" и ти плаща за това - да.

ПРОЦЕДУРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА БЕЗВЪЗМЕЗДНА ФИНАНСОВА ПОМОЩ ЧРЕЗ ПОДБОР НА ПРОЕКТИ BG05SFOP001-2.009: НАИМЕНОВАНИЕ НА КАНДИДАТА: СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ "КАЖИ ЕКО" РЕГ. No НА ПРОЕКТНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ В ИСУН: BG05SFOP001-2.009-0185 ОДОБРЕНО ФИНАНСИРАНЕ(ЛВ.): 89 339,77

Зелената мафия се активизира.

ще я махнат фермата ама друг път Боко и антуража му всяка вечер са в имението на пилето на беш бунар охрана чудесии .всички го знаят ама ги е страх да продумат

България е с най бързи изчезващо население.В тежка демографска катастрофа Колониална държава без независимост. Прост и тъп народ Факт

Как ще имаме независимост. Който направи нещо независимо веднага го махат. Ето ти пример Бойко. 10 години лижеше г'за на Запада, накрая каза стига толкова. Направи Балкански поток, АЕЦ Белене, вето за Македония, и народа веднага го махна. Българинт е просто същество, безсилно пред западната пропаганда. Ние нямаме интелекта на унгарците, поляците и другите източно европейски нации. Ние лесно се влияем от пропаганда. Затова сме изчезващ вид.

кренвиршите от норките ли са ? щото технологията е безотпадна

Само да не окаже, че сме изяли някоя и друга норка попаднала случайно на поточната линия за пилета.

Само да не се окаже че сте ги изяли ВСИЧКИТЕ , а не само някои - Все пак " бизнесменът е Булгаристанец с МУТРЕНСКИ манталитет и мислене !!!

Собственик на "Градус" отглежда норки. Без коментар...

Защо да не отглежда ? Може и свинеферма да си направи , има пари прави каквото си иска с тях. ( не коментирам откъде и как са му дошли парите )

Защото до колкото рабрах един от проблемите по сигнала бил къде унищожава труповете на животните- екарисаж... заравяне... кренвирши... ?

И защо пък трябва да отглежда точно диви животни за кожи. Тези идиоти са за доживотен затвор. Или най-добре на кладата, че да не тежат на планетата.

И защо пък трябва да отглежда точно диви животни за кожи. Тези идиоти са за доживотен затвор. Или най-добре на кладата, че да не тежат на планетата.

След безобразията на Борисов и шайката явно ще е необходим период на нормализация във всички области на живота. Борисов спираше по телефона проверка на митниците в предприятия, защото едно Гоце, срещу голямата корупция на когото - на правителството му на Тройната коалиция , уж щеше да се бори, връхлиташе неканен на заседания на ВСС, за да им се кара и заплашва, спираше големи европейски проекти на фирми на Пеевски, след обществено брожение, “въпреки че нямало никакви напушения”, само за да ... тръгнат след това отново, когато се успокои “матепиалът”, назначаваше президенти и главни прокурори, мутрите му нахлуваха в банки (КТБ) и предприятия (“Осемте джуджета”), за да ги разграбят,... Да не говорим за цирка с онзи правителствен полет за Дубай, където стана ясно, че нищо не и ясно, но че всички лъжат! Щяха да идват маски като помощи, но се оказа, че били фурми, и то “на печалба”?!? После се разбра, че било бартер - изнесено месо, на Иван Пилето ни обясни, че били краставици! Уж било частна сделка, а стана с правителствен самолет, и то придружена от министър и дори Тиквата я похвали... Не били компютри за износ, а компоти с рекламация!?! Пунти Мари... Големите ни управленци и бизнесмени! Хем имали огромни успехи, хем тази била единствената работеща ферма в България, и то по случайност на Иван Пилето, аверът на Бойко, на когото премиерът оправял ... ветеринарните сертификати в Турция?!?! И ... пачки с евро, мириони, кюлчета злато, жрици за по 5,000 лева за Бойко, който “можел да си позволи много по-скъпи” (Пиле, ами това и тезаконно, бе идиот, не го казвай поне, бе тъпанар!) Да влезе убитият!!! Пуста гъоздерица неокастрена за всичките тези дебели мошеници и задници! Трябва да се започне от “А” и “”Б”... Например - кой и как в държавата започва проверки, на какви законови основания и кой и как, и къде има право “да допуска” или “да не допуска”!

С тия норки ко правят кожени салони на немски коли ли? Не се сещам за кожени салони на японски или корейски или китайски такива.

правят палта за ватенките, защото в други държави вече не се новят отдавна

Дир.бг нещо да ви говори 112 място??? Добре, че си сменихте заглавието, ама интересно кой, КОЙ, КОЙ ви плаща? Има едно хубаво нещо от всичките тези процеси, които се случват последните месеци и година, лъсват голите задници на всички "БОРИЦИ" за свобода! Хубав ден и успех с новите началници!

Тия безделници кво точно им пречи тая ферма? Що не протестират против ферми за кокошки?

Ами кокошките ги скубят сварени норките на живо. Кокошките ги правят на бутчета и фенери , норките на пастет и салами.

Ами пречи ни. Не искаме такива ферми. Ясно ли ти е, или да ти обясня!

И ХОДИ ПЕША БЕ

Тия що незаконни простъпки са реализирали с тази ферма на мафията, свят ще ви се завие.

Всъщност пускат контролните органи. Не пускат Сульо, Пульи и брат му Гульо... А заглавието на дир-ниците си е чиста манипулация. С такива журналисти (разбирайте мисирки) и 120 място по свобода на словота е много малкп число.

Пускат се само “наши” хора нали? Знаем ги тези герберски измишльотини ама тая работа приключи. Скоро иде прокуратурата

А тя не е ли герберска?

Бойко го няма ако не знаеш? Но си има калинки все още навсякъде, то затова се уволняват наред всички.

Ама не може някой си направил организация и "Дай да видим!". Ама кой си ти? Това да не е музей? Има си държавни органи за тази работа.

Протестърите сега ще проверяват норки ли? Жената е права. В района на ферма с животни странични посетители нямат работа. По много причини... Като им отидат на проверка оторизирани служители няма как да не ги допуснат.

Не допускат НПО, а не проверяващи!!!! Така се манипулира обществото.... нали вече щеше е различно.... какво става?!?!

Вижте си заглавието и подзаглавието. Явно според вас "контролните органи" и "проверяващите" са различни неща. В крайна сметка пуснали са някого, или не?

Единствено контролните органи могат да проверяват в сверата на своята компетентност и те го правят. Проблема и врявата идва от НПО, които си мислят, че и те са проверяващи...

Я, така-а-а-а! И кв'о праи'м с'я? ГЕРБ - ГРАБим до ГРОБ!

В Гърция има много ферми за норки и никой не смее да ги пипа Защото имат държава зад гърба си

Крият нещо, веднага да се влиза преди да са почнали да унищожават документи

Споко снимките с теб ще ги оставим. Нека и другите видят как си сервираш дебелото черво

Не са проверяващи, самодейци са! Като Мая Костнибродска, която бе избрана с една каруца гласували, а сега е министър на всичките работи!

Защо те е страх от Маята... явно ИМА защо да те е страх а?

И за какво да ме е страх?! Не те разбирам. Възмутен съм! Червена калинка и шантажист, мис Лъжа, интригантка с главно "И". И тази се предложи за точно такъв тип комисия. Че и се самоназначи направо. Това държава ли е или конски пасища?!

Страаах ви е. Няма какво да ми се обесняваш, толкова сте прозрачни чак сте жалки

"в момента абонатът е извън властта или зад граница"

Аз не подкрепям отглеждането на норки като принципно. Но още по-малко проверки по нареждане на Мая, да й правят предизборна кампания. В България си има закони, като не искат да се гледат норки, да променят с техните нови приятели законите и да го забранят. Докато е законно ще се гледат, това е частен бизнес. Само че им беше по-лесно разпуснат парламента и сега 2 месеца безконтролно да си разиграват коня.

Егати и безпардонната манипулация!!! Дирниците да се засрамят! Собствениците не допускат журналистите, а само проверяващите се допускат да влезнат! Бъдете журналисти а не подлоги!!!!

Това е частен имот, при това при специален режим за достъп поради Ковид19, и няма как да бъдат допуснати сульо и пульо за да си правят PR на тоя и оня. Има Закони, и те важат за всеки! Ти ще пуснеш някой олигофрен с камера в дома ти само защото някоя измислено НПО твърди, че криеш дрога, проститутки и оръжие в дома си? Не, нали, защо тогава трябва да допуснат същите в фермата???

Правилно ! Каква е тази неправителствена организация, за да ги проверява !?

Има ли държава. Къде са отивали труп четата.

И защо Иван-Пилето Градус на ГЕРБ не допуска държавата да провери какво ги върши вътре в Герберастката Клоака Градус ??? Той е ЗАДЪЛЖЕН да допуска проверяващите органи !! Да влизат вътре с Полиция !!

Явно не са разбрали,че тиквата е никой!!!!

да преброи норките...

Ами много правилно! Избиха свине, кокошки, кози и къв ли не там добитък е така за нема нищо и за кефа на некой там олигофренясал чиновни, а сега се метнаха на норките. Питам кога ще е реда на Търтеите в парламента!?! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА