Собственикът на "Тад Груп" се връща в България

Очаква да се яви при прокурорите, които го обявиха за издирване

Обратно в новината

Коментари - Собственикът на "Тад Груп" се връща в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай ХОЙ е захапал яко........

нагло гледа...явно някой го подпира яко...

"Журналисте" от дирника пак си измислят сензация!

След като е издирван по обвинение в тероризъм, защо не е арестуван в момента в който е излязъл от самолета?

Циркът е пълен!

Да беше кривнал към Москва или поне Белград. В София нищо добро не те чака... Трябва им поредната жертва...

Какво се хващаш на заблуждаващите заглавия н бг журнализма? Още от миналата седмица се знае, че човека се връща на 30 Юли - утре. След като пътува от САЩ, значи има прекачване в UK/DE за София. Ако наистина има издадена международна заповед за арест, то той ще бъде арестуван още там (UK/DE), а може би дори в САЩ. След това ще започне една процедура за ектрадиция.. Вероятно изобщо няма издадена такава заповед за арест - не би било в ничий интерес. Ще се изчака да мине утрешния ден и ако не се появи, то тогава вече ще го потърсят с интерпол.

Чети внимателно ! Човека си прибира , но кога никой не знае !

Интересни шенгенски заповеди имаме. Ако заподозрян може да каца и излита из Европа, въпреки нашите обяви, значи няма нужда да спазваме и техните, когато ни изпратят.

Ти чети внимателно - написано е "прибра се".

Едва ли има нещо общо с американската компания. Ако прави дъщерно дружество, тя ще си назначи и меринджеите. Да дава пари на някого пък той да регистрира фирма, айде бе! И да, след като е обявен за международно издирване, защо не е арестуван на мига в който е стъпил на българска земя? По-скоро сам пуска партенки, докато се крие някъде.

Е, къде са сега коментиращите че този нямало да се върне, освен ако не го арестуват някъде по света? Оказа се че каквото той казал (бях на планирано посещение в САЩ и до дни се връщам) така и станало. И друго се питам (някой вече попита същото): Тази европейска заповед за издирване/арест важи ли за Летище София. Където граничния контрол сканира всеки паспорт, и ако има заповед за арест-закопчават го още на летщето? Или мильоФците още не са вкарали тази заповед в база'данните на ТЯХНАТА система?

Собственикът на "Тад Груп" се върна в България - че какво прави тук ? Нали го търсят из Шенгеня ?

"Собственикът на "Тад Груп" - фирмата обвинена за кибератаката срещу НАП, се прибира в България" Колко имаш по четене ?! Ако е по 3 на релси :) Толкова заслужаваш !

Зад този ''човек'' стоят яки гърбове! От снимката се вижда!

Само дебилите вярваха на това ''как забегнал'' защото няма с какво да проумеят че това е поредната рекетирана фирма от властващите дето не се е навела пред тях.. Когато знаеш къде е да издаваш някаква ''заповед'' за търсене си е поредния пиар на който само дебили се връзват че много работа вършат цацараторите.. Питам се защо всички трябва да плащаме за некадърността и подлагането на малцина?? Ами нека всички дето са застанали зад кешевия да декларират че обезщетенията за които той основно е виновен ще бъдат плащани от тях а не както винаги ''свинско със зеле'' дето свинското ще го лапат пак те а останалите ще набиват зелето.

Брате, тука на пирата от ЧСИ му наложиха глоба от 4000 лв. Тоя ще го потупат по рамото, ще му кажат да не прави повече така и туй-то

тук ще го посрещне собственика на Тато-групировката, както е обещал и на един дето е в Сърбия, но той не идва

Може би стои истината????? Може би ако се престраши ще каже за другите гешефти в държавата след като фирмата е работила за държавни институции, с гдбоп и това е причината да и затворят устата??? По ''медиите'' цяла сутрин ми приказват как няма нищо страшно това че личните ни данни са излезнали, та се питам тогава за какво хрантутим някаква комисия ''за защита'' на личните данни???за какво някакъв закон приеха ''законотворците'' май единствено с цел да нагърбят още бизнеса????

Вероятно са искали да пишат(се прибра утре)

закоравяла , соросоидна нпо мутра от драгалевските шайки на рамадан и бойкикиев!

Отдавна по тези страни знаят какво ''правораздаване''има тук и какви обвиненяи се правят според зададената поръчка така че не бързат да се престарават по идиотщините български.. Видяхме го и с другите дето бяха обявени... Просто юристите там знаят че тука 80% такива заповеди са за саморазправа и от еврогейска солидарност след време ги изпълняват..

Кога ще са арестуват отговорните от НАП ?

Аууууу...! От "компютърно престъпление" обвинението е променено на "тероризъм"!! Нещо тия в прокуратурата пак множко са се "изхвърлили"! Да не стане като медиците в Горна Оряховица - много пара в свирката, и най-накрая - нищо?! Кой ще плаща евентуални съдебни искове?! Прокурорите ли или ние?!

Какъв е тоя цирк ве :) Значи ще се прибере от Канада, ще влезне в България и после сам ще иде до прокуратурата :) Е да ви имам европейските заповеди за арест :) Да ви имам и граничния контрол :)

Обвинен бил в " подбудителство към тероризъм при кибератака." А за измирането на динозаврите няма ли да го обвините също, а ??? Тя и кметицата на Младост беше обвинена, че е взела подкуп, а после се оказа че не е взела, свидетелят ви пък се отметна от показанията си и ... получи инфаркт. Браво ГЕРБ !!! А кой нормален човек, обвинен в тероризъм и кибератака ще отиде да се предаде доброволно, ако наистина е виновен ??

То и тероризма вече не е същия :) От една страна го обвиняват в тероризъм, от друга всички тръбят как няма проблем, че изтекли данни и че само 190 човека били поизтекли повече.. Нема такава държава.

Поредният ГЕРБАДЖИЙСКИ цирк тва нещо ако стане в бяла даржава цялото правителство си подава оставка а тук в България им ракопляскаме НЯМА ТАКАВА ДАРЖАВА

Иван Тодоров е собственик на десетки фирми. Като него няколко стотин Тодоровци имат по десетки фирми. Даже са забравили броят им. Това е мафията - цялата икономика е в мрежите им. Няма част от икономиката която да са не са присвоили. Наследници на гаулайтери на БКП и ДС владеят държавата. Живеем уж в демократична държава. Обикновени хора нямат шанс.

Защо не се пише че бил от ГЕРБ

Не са очаквали сам да се върне и не са изпратили заповед за задържане при влизане в БГ. Очаквали са някъде в чжбина да бъде арестуван и след това официално след месеци протакъне да ни бъде предаден. Явно нареждането за хакването е било устно или написано със симпатично мастило,

пишете като си дойде. те и братя галеви се прибират.....

Случаят е напълно ясен - бият се 2 лобита от олигарси - на Б.Борисов и на И.Костов!

Защо не съм получавал суджучета от тази фирма?

Хахаха- те и баневи така- уж бяха на почивка на френската Ривиера, уж щяха да се върнат, уж а да минат месец, два, три да се върнат, а накрая спецполицаите от държавата, в която пребиваваха, щурмува домът на техен приятел, у когото са се укривали, и ни ги върна с препоръчана пратка със самолета:):):)

Този е поредното варненско тимаджийско келеме.

И двамата сте прави.В анонса пишеше "се прибра"Сега е променено.

Чета си аз Собственика на Гад Груп, а то било Тад Груп.

Сус ма, пача!

Казал, че е служебно в Канада. А наистина ли се намира в Канада? Казал, че ще се върне. А дали наистина ще се върне? Цветан Василев беше казал, че ще се върне. Наистина ли се върна? А Галевите? Някоя си Веска? Баневи? Арабаджиеви? Защо очакваме, че всичко което медиите изнасят е вярно. Има и следствени тайни.

Ах да знаеш как ти се е наточил Гешев !!! От това да те вкара в кауша зависи лелеяната му мечта за главен прокурор. Сега е като питбул, готов за скок. Само Боко да го не препъне, че щом си един от учредителите на ГЕРБ,.....

Хотели и ресторанти е по-близо до бизнес с недвижими имоти. Как му е хрумнало и се е амбицирал да се занимава с киберсигурност? Трябва да си особено сигурен в уменията си, за да се заявиш като такъв.

Казал, че е служебно в Канада. А наистина ли се намира в Канада? Казал, че ще се върне. А дали наистина ще се върне? Цветан Василев беше казал, че ще се върне. Наистина ли се върна? Галевите? Някоя си Веска? Защо очакваме, че всичко което медиите изнасят е вярно. Има и следствени тайни.

Човекът не се крие , казал е че се прибира , вие бързате да го обявявате за общонационално издирване. Пак актив си пишете и вдигате пушилка.

хаха :) този нема да се върне чекайте го "ша са върна" ама ще се загуби по пътя, я от самолета ще слезе да пикае на крайпътна бензиностанция, я нещо друго

глей как сме на едно мнение осмицо, да не повярваш! взела си да помъдряваш ?

Само да припомня че от несвързаните приказки на отговорните фактори свързани със скандла около НАП поне стана ясно че реката от данни си тече от 2012... а този се появява, и то като филилал на американска компания, чак през 2016, някой може ли да обясни какво е станало с предните "хакери" и как прокуратурата смята да го обвини в подбудителство като престъплението е започнало преди лиричният герой, в който се е влюбила прокуратурата, да се появи на сцената на разигравания от държавата водевил;)

Вярно ли е изнесеното по сайтовете, че всъщност американската фирма е основана от него в САЩ за по-голяма тежест на тукашната?

този е просто глупак - 20 годишен пучаш - разбирач останалите са си смучели и изнудвали тихичко и кротичко, не го обявяват по медиите

за да основеш фирма в сащ, трябва да имаш гражданство от няколко специфични държави. не е толкова лесно за прост българин. Аз мога