17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И КВО СЕГА ЗНАЧИ ДА СЛАГАМ КАЛАШНИКА ОТДОЛУ ПОД БАРА ЗАЩОТО В ТАЯ ГАДНА МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА ЩЕ ТЕ ОЧИСТЯТ ПО ДОБРЕ ТИ ДА СТРЕЛЯШ ПТЕДИ ТЯХ ЩОТО ИНАЧЕ...

Бизнес не се краде като се унищожава ! То бива да мислиш другите за тъпи , но това вече минава всякаква мярка ! Даже не бих харчил ресурс на МВР за такъв лъжец като този и сам да се оправя с това което е надробил !

Обикновена мутренска свада... както едно време! Полицията не знае но мутрата знае за сблъсъка и веднага... правителствено заседание?!? Няколко счупени стола ... срещу зверски убийства на деца, убийства на възрастни граждани за по 15 лева в собствените си домове, срещу публични държавни разстели, срещу полицейски убийства на момичета... Но да ! За счупените столове - правителствено заседание?!? Мафията страда в държавата си? И материала, как спокойно си ходят в заведението и чупят някой стол или обръщат маса, но никой не смее да се обади на полицията?!? Стабилност бате! Като си помисля какво е преживяло момиченцето докато умре от блудства, изнасилване и трошене на главата и докато е карано с линейка без придружаващо медицинско лице... Това не е проблем на правителството! Не не е! Пламен грозданов трябва да се ореди заради спонсорство към ГЕРБ? Борисов има ясни категории: "Лош човешки материал" и "Недосегаеми"! Аз разсъждавам от позицията: Осрал Народното събрание с доверие 6% и ние живеем в говна... А ГОВНАТА живеят като министър председатели? И това е защото само по този начим мога да си обясня понятието "Политическа пронституция" за която говорят в НС и България представена в Европейският съюз като 'КЕНЕФ" - турски клозет на Българско правителство!

А като напук на всички отряза и унищожи улица Казбек, зад заведението си и остави и без това претъпкания Манастирски Ливади без един от главните си входове, тогава не беше такава жертва, а БЕСОвецо ? Виж, че всичко се връща ?

За 2 седмица това ли успя да измислиш като оправдание за случилото се? А за клиентите на заведението и живеещите и преминаващите наоколо притеснение нямаш предполагам! Кво ти пука!

Държавата на Боко!

Калина Петрова да си прочете материала, да отстрани всички противоречия и двусмислия в него и тогава пак да го качи!!!!!!!!! МОЛЯ!!!!!!!!!