17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и върховенство на закона до дупка. Обстоятелствата налагат да се сложи лента за надясно със съответната маркировка( прекъсната линия и после непрекъсната с стрелката надясно и отбивка със съответния завой за чешмата в двупосочен път). На изхода да се сложи съответната ускорителна лента и да се разкара идиотската мантинела. Това обаче е гласът на разума а щом има закон разумът е без значение. По законов ред има проект към който следва да се придържаме стриктно и ремонтите следва да се извършват по проекта. Дали е идиотски или не не е наша работа да мислим, наше задължение е да изпълняваме. За мисленето си има проектанти и процедура за мислене. Така че очаквайте и други подвели се по десния завой, усетили се по средата на завоя и нанизали се на мантинелата при опита да се върнат в основния път.

Я стига глупости. Да беше влязъл в отбивката като е объркал пътя, не да цели мантинелата.

Който иска да се поинтересува на кого е адвокат Любомир Таков и каква е била предишната му работа. Много неща ще му се изяснат.

"Веднага на другата страна се обърнах и им казах да ме пратят до мястото да видя с моите очи какво се е случило там"

Децата му били в четвъртия автобус? Значи са сред загиналите, така излиза. Да почиват в мир всички. Много невинни хора си заминаха покрай тази тъмна история. Не зная ще узнае ли истината въобще.

"Преди да тръгнем за Турция сервиз им правим, контролираме, пък дори когато стигнем в Истанбул и там ходим на сервиз да се контролира, превозваме пътници, да видим каква е ситуацията. Всичко беше наред и натам и когато бяхме на сервиза там. Когато има нещо, ни казват веднага да го оправим" ЕДНО Е НА ДУМИ ДРУГО ДА Е ИСТИНА? ДАЙТЕ ДОКУМЕНТИ? ПЛАЩАНИЯ ЗА УСЛУГАТА? БАНКОВ ПЪТ? БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИЕТЕ!

Абе и ние сме ходили на екскурзии в чужбина, но в никоя чужда държава автобусите не минаваха през "сервиз"!

Това е международен нарко- канал. Автобуса е превозвал силно запалима киселина за производство на хероин. Автобуса е имал 2 резервоара ,единия пълен с гориво ,другия с силно запалима киселина. Не може 45 човека да изгорят за 2 минути . При инцидента резервоара с киселината се спуква и се излива върху хората,следва искрата и пожара. Затова цената на ексурзията е ниска ,пътува се само нощем и се организира всяка седмица. Защо автобуса не пътува през Гърция към Турция ....?

включил и капс лока за по-достоверно )

Какво стана с анализите на азотни оксиди при аутопсията? И още защо е регистрирана фирмата в Кърджали, а не Хсково, Шумен, София Варна или другаде в БГ?

Не му вервам

Човече, като искаш да умреш , помощ ли чакаш ? Но ако не искаш, чака те доживотен затвор ! Е, поне в белите държави, където няма корупция е така !

само заядливи коментари всички знаят, съдят, сочат с пръст. лаят злобно осъзнайте се бе, хора.

БЕКИМ -на арабски много плач,РАЗПЛАКВАЩ, БЕСАх-на арабски ТОТАЛЕН ,сумиран,всичко А бугарите спjaт и подпогат албанците да правJaт кеш от ХЕРОИН

Стига сте писали 12 деца, нали намериха след няколко дни още едно загинало дете! Как толкова бързо откриха нашите разследващи, че шофьорът е виновен и маркировката също, а пропуснаха останките на детето при огледа? Мир на душите им! Те виновниците и чадърчетата, които ги прикриват души нямат. Причината за катастрофата може и да е тази за, която твърди прокуратурата, но със сигурност това не е довело да трагедията. И 2007г. автобусите се произвеждат от трудно запалими материали и с редица системи за сигурност.

Този какво прави в България, при условие че разследват фирмата му в Македония ?!

Няма много логика шеф на такава фирма да пътува със семейството си на такъв тип ефтини и екскурзии. Освен да осъществява пряк контрол на контрабандата и да урежда митнически и гранични безпроблемни преминавания. Иначе е прав, едва ли някой от пътуващите е превозвал запали и вещества. Както вече северномакедонската опозиция изрази мнение, явно става въпрос за контрабанден превоз на наркотична субстанция в единият от двата резервоари за гориво на камиона. Това е и причина той да спре и да зареди на бензиностанцията. А, защо е България, може да се досетиме. Тя тая контрабанда без покровителство на високо ниво у нас не би вървяла. А, сигурно и делта гард го пази от роднините на жертвите, които колкото и да са религиозни, едва ли ще повярват, че в теста на Алах.

Пише се евтини,а не ефтини. Защо си неграмотен?

Тригодишния автобус, произведен 2007-ма. Що се не гръмнеш бе тарикат?

И аз това четох , и си мисля = че автобуса нова машина ... а то какво стана

Изведнъж всички коли в България станаха нови - на по 3-4 години.

Пълни с хероин заминаха 140 превоза без документи Цяла седмица се кри Няма такъв боклук!!!

и как точно е минал 2 граници на три държави и никой нищо... не вярвам на тия слухове аз

Метафорично явно... тоя бая глупости

Децата му били в последния автобус? Кой последен.

В Турция е последен, случва се по пътя да разменят местата, зависи как го е сметнал. Няма значение това.