Собственикът на "Евролаб": Казано ми бе, че трябва да продам фирмата си

След проверка на четири институции няма констатирани нарушения, поясни Васил Димитров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На секи бушон му е кофти като изгори. Само да не плаче че ще е смешен.

ДРЪЖАВАТА ДА ПРАВИ ТЕСТОВЕТЕ НА ЗЕЛЕНЧЕЦИТЕ И ПЛОДОВЕТЕ Там държавата да направи голяма лаборатория . А ТОЯ ДА СЕ МАХА на границата да няма частни фирми -

нема лошо само че от опит знаем че контрола няма да е по-добър и ще струва много по-скъпо. Аз не знам откъде е това впечатление че държавата непременно е много стриктна и служителите и неподкупни?

Голямо лапане е ставало.А държаватя е лапала мухи.Този играе ролята на Ваклинов при ареста на Иванчева.Сложиха го на пангара.ГЕРБ и ДПС се повтарят много тъпо.

чегъртащи тъпанари още повече. Справка - чували от магистрали, "Градус", арести, недоказани обвинения за търговия на вот и много други. Хвърлянето на скандални твърдения без доказателства не правят нещата по-добри и чисти. Само следват заведени дела срещу България. Ама ние искаме да чуваме неща по медийте, за които после си плащаме скъпо и пре-скъпо. Значи си заслужаваме управляващите!!!

Ах какво герберче си! Щом се жалваш, всичко е наред!

За сега държавата плаща само за проблеми от времето на ГЕРБ! Тезата ти, че щом сега плащаме за тяхното управление значи и за днешното ще плащаме, е чист профанизъм. Както казваше "вожда" ви- "Аз съм прост и вий сте прости...".

браво, така се прави. ВАденето на зъб никога не е лесно и приятно.

се прави така? Във всяко изказване на управляващите има догатки без доказателства. Направена е ревизия и проверки, доказващи липсата на нарушения. Така, че не разбрах, кое точно се прави така.

Преди да изказваш мнение научи правописа!

Щом 10 години е къткал контрола на границата, се досещам какви са били проверките- пачки със стотачки. А и това, че няма нарушение, не значи, че са си вършили работата както трябва!?

Аре бе, тоя е виновен и за евтините домати от Турция и и за скъпия газ от Русия. Приемайте там закона, посочвайте го с пръст, прибирайте квото може да му приберете и го пращайте в Белене без съд - там бой с тояги, да му дойде акъла как се прави бизнес в "демократична" държава.

Ама ревете държавата да контролира свободния пазар на тока, хляба, горивата и т.н, и т.н.!?

" ...да установим истината за евтините турски домати и защо те са толкова съмнително евтини в сравнение с българските", коментира ..депутатът от парламентарната група на "Продължаваме Промяната".. Михал Камбарев." ------- демек евтиният турски домат е враг номер едно... а тия мъпети от подмяната не се ли замислят, че има причина да се купува "евтиният турски домат"??? Примерно, че откакто те са дошли българинът е обеднял многократно!!!! Деееба долната измееет! Тия си живеят в някаква тяхна си вселена без тотална връзка с това, което се случва! Никаква оставка... директно да ги пускат на хората по площадите!

Като те гледам, ти си някъде другаде и май с някой друг! Поогледай се какво става в световен мащаб- може и да се учудиш, че земята не е плоска.

Не ве! Ние ще ти плащаме, за да ст неш милионер! Ти ако искаш си работи, не ни пречиш, Но не и на партийна доилка, анадъмо келеш!

Ние ще му плащаме, като спечели делата срещу България. Как не се научихте да четете и да мислите за толкова време!!!

Няма страшно- това не са действия на ГЕРБ!

Това е така,защото няма гл. прокурор да разпореди образуване на дело по чл. 282 от НК срещу онзи допуснал такова мародерство в гранична зона с усилен режим на контрол.Може ли да са толкова алчни, този ги е купил всичките.Е, царади такива неща ни се смеят даже и в далечна Еритрея им им пригласят и от Сомалия.....Боклуци крадливи. Обективн ревизия от компетентни хора, арести, съд, изземване на имуществото на незаконно обогатилите се- така се прави в Европа! Но, нас ни наричат Долината на дългите гащи. Хайде, засрамете се вече, ве......

обективна. Направена е от НАП, която се ръководи от дружка на Асен Василев.

набедиха "Градус" за корупция, вяха байряците в парламента и по медийте и започнаха едни усилени проверки за доказване на връзки с ГЕРБ. Само, че проверките завършиха, нищо противозаконно не беше открито, но никой не съобщи и един ред за това. И никой не казва, че след делата за уронен престиж и парични загуби от акционерите, ще плащаме ние - българите.

"Доматите от Турция се купуват много евтино на едро,а тук се продават скъпо.Така е от близо 20 г.Турция субсидира земеделието около 90% ,а ДДС в/у селскостопанската продукция е 1%" Е това е написал един умник в коментар по-надолу. Та се питам - ако турските домати СЕ КУПУВАТ МНОГО ЕВТИНО, то каква е ползата на турската държава да субсидира зеленчуците, за да ги продава евтино на българите?! И Български фирми да печелят? Май истината е друга - фирмите , които внасят в БГ зеленчуци , са турски фирми ( ЯВНО ИЛИ С подставени лица). Продават тука скъпо и огромната печалба СЕ ВРЪЩА В ТУРЦИЯ. Включително и контролната лаб е тяхна, защото има работеща в България турска лаборатория със същото име и предмет на дейност. И те " правят " анализите на Василчо.

Като му видиш тъпата физиономия и какъв охранен тулуп е, а с каква блузка за 200 лв е изтупан и какъв скъп часовник носи за десетки хиляди, какво да очакваш повече освен поредния противен отчитащ се на мазната банкянска мутра нещастник. И тая схема им секна, само така.

Като ти гледам тъпите коментари и веднага разбирам,че си малоумник без собствено мнение повтаряш като паток чужди думи, но не ти стига акъла даже и да ги поториш смислено....

Говедо, или там бил ли си - отивай при кравите в обора! Смърдиш...

Интересува ме дали си е вършела качествено работата.Дали е спирала зеленчуците и плодовете в които има забранени химикали за защита.Ако са ни тровили с разни химии,този собственик и който стои зад него са за затвора.Това трябва да се установи от разследващите органи.Чакаме резултата.

Защо е нужно да коментираме изобщо. Всички знаят ,че фирмата е на герб/дпс. Всички знаят, кой командва тази фирма - един сокол, от Делормана. Защо обаче не се контролира вносът от Турция - ами просто е като фасул- ако техните плодове и зеленчуци минават всички необходими проверки, мита и такси - ще са по-скъпи от нашето производство! ФАКТ! На времето , един възрастен адвокат ми беше казал - от всеки грам, литър, метър или каквоато ида е мерна единица вносна стока, печели някой политик! Затова в България няма икономика! ФАКТ!!!

така се е налапал, че едвам гледа!

Къв тоз толуп бре ?

Партйни фирми сър!

Значи очакваме скоро да започне масова национализация, другарски съдилища, изселвания, отваряне на конлагерите и т.н. убавини. Да се готвим тогава. Аз съм приготвил чифтето с достатъчно патрони, па да видим...

Освен това той отбеляза, че цените в неговата лаборатория са по-евтини. Интелектът включва в себе си логиката. А логиката казва, че стоките са скъпи и евтини. Цените са ниски и високи... Или както две циганки са водили Ентелегентен разговор: - Яаааа, каква голяма маса параход! - И аз съм на същото разстояние! Лошото е, че един човек можеш да го научиш да чете и пише, но на интелигентност няма как да го научиш. Тя е наследствена!

Ми то само от снимката става ясно! още преди да си е отворил устата! Това е! нищо не се е променило, по комунизма се крадеше, сега пак! Булгария управия нема! Що на мен не ми дадоха да осъществявам санитарния контрол на дадено ГКПП!

Това дебело прасе…. Пълна измама е. Уж 2011, а всъщност Евролаб е регистрирана в края на 2021г . С начален капитал 100000 лв. Коя друга лаборатория и защо тръгва така смело?! Здрави далавери. Резултат нулев. Смей се В, смей се, онзи горе забавя но не прощава!

За къв уй ви е лаборатория за проверка на зелечуциини плодове, вие ядете доматите с колците и крещите “слава на русия”

каква е връзката с Русия бе извънземен

Този си е чиста проба мутра и прави от пръдня боя. Няма никакъв контрол на турските зеленчуци, които са ГМО и пълни с химия. Директно в пандиза

Проблема е в това доколко са верни лабораторни резултати, които излизат да 1 час ???? Или само издават фалшиви сертификати,че всичко е в норма - прибират парите - а народа да се трови с вредни нитратни плодове и зенчуци !!!!

Снимката казва повече от 130 герботролски коментара

Кирето и той в схемата...

Ега ти дезинфектатора, пълен примат, но нахалник от класа, минеш от Малко Търново към Лозенград - нищо, върнеш се след 2 часа, но мини през локвата и ми дай 5 лева

Когато я взема не говорише това. Сега кранчето на боко и шиши спря. Остават сълзи и рев.

имаше една фирма на митниците, дето декларираше пред НАП приходи от 7-8 милиона ЛЕВА, а при проверка в самата фирма полицията намери 30 млн. ЕВРО кеш в офиса им. Това същата ли е или е друга? Ставаше дума пак за санитарен контрол на турската граница

По делата им ще ги познаеш - дезинфекцията, лабораторията, паркинги те. По цялата Южна граница на България, където и да се огледаш все имената на тези герои ще срещаш

И сега какво стана. Заради едни домати Кирчо блокира границата и се чака седмица до две да дойде каквато и да е стока от Турция. Не знам Русия дали ще ни нападне, но ако това продължава Турция ще ни вкара един. А иначе, понеже съм от Варна, се оказва, че няма кой да изкоси тревата на общинските терени, а Кирчо ще създава поминък с домати. Абе що ни прави на идиоти този канадски дръндер.

Дръндарският ви шеф като хване на следващите избори баницата ще ви дава по-добре

И не разбираш, щото си тъп , а това е до гроб! Какво да правиш - съдба!

Василе, разочарова ме, защо не си сложи официалния анцуг, ей така да ти личи още повече селския манталитет

Мутренските времена се върнаха с пълна сила. Вижте ги в правитлеството какви са… ОСТАВКА МУТРИ! МУТРИ ВЪН, БОЙКО ВЪТРЕ.

Бойко вътре! Вътре му е мястото,ЦСЗ бай Ставри

Опитаха твоите глупаци да го арестуват и после им излезе през ануса. Защото то не става само да си баеш под носа колко бил лош Бойко Борисов и да пищиш като уличница по площадите обидни епитети под диктовката на Черепа и руските тайни служби. Трябват и доказателства и поне някаква минимална юридическа грамотност.

Няма да ти разрешат семки да продаваш! Да не говорим да правиш бизнес за милиони. Без партийна протекция никой няма да ти пусне такава баница. А този примат е лице само.на заплата,фирмаджията. Големите пари отиват към ДПС или гроб!

След като не е променен закона , нямат право да прекратяват частна дейност която е договорена и за която няма данни за нарушения.Както добре знаем много пъти митничарите ги хващат в крачка,не винаги разбира се ,то какво остава държавни лаборатории на КПП да не се полакомят за пари.Ще има изкушители,а нашите са податливи.Закона трябва да е по строг за такива нарушения.Че кой проверя козметика примерно и др.продукти от внос от ЕС,ами никой ,защото имат печат на ЕС и минават свободно,а дали вътре е това което пише или боклук?

И как пък да е нямало нарушения?? Едни 300 млн укрити данъци нещо ?? А ?

Този с квадратната глава не е ли същият дето беше управител на частния паркинг на Капитан Андреево? Не се наяде бе

То и Асенчо Василев финансовия фокусник е добре охранен,ако кг- те имат значение за почтеността.

Каква почтеност в тази торба с лайна Васил видяхте. Лъже повече от гуруто си ББ

Доматите от Турция се купуват много евтино на едро,а тук се продават скъпо.Така е от близо 20 г.Турция субсидира земеделието около 90% ,а ДДС в/у селскостопанската продукция е 1%.То купуването и продаването е търговска дейност, а не лабораторна.Трябва да е ясно кои са вносителите.Колкото до пестициди,нека проверят,но да изземват бизнес,и да се вреди някоя мутра,няма да стане по добре.Нашата политика към земеделието е сбъркана,при нас е скъпо защото производителите нямат сметка да произвеждат качествено.Иначе български семена на домати от висок клас се изкупуват ежегодно от фирми от РСМ,Турция,Гърция защото там режима е различен,а тук разчитаме на внос,което е смешно.

Толупчо някой вЕра ли му? Аз не! На държавната граница частна фирма упражнява контрол безконтролно. Голяма хапка е това. Без партийна заръка и крило няма шанс. А той да се жалва и на арменския поп

Васил Димитров го било страх за живота му- смях ! Дали си спомня, че преди време заплаши една спидиторка / под заръката на този, когото сега твърди че не познава/ и ме накара да я изгоня. Пляс

НЕ МОЖЕ ДА ИМА 1 ЕДИНСТВЕНА ЧАСТНА ФИРМА БЕЗ НИКАКВА КОНКУРЕНЦИЯ!! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Първо не е една, а са две. И второ след като смяташ, че има хляб в това направи и ти лаборатория. Оборудвай я и кандидатствай. Все някой ви виновен да ви и българите завистливи.

Ще направя, обаче в тръжните документи пише, че ако не познаваш лично Таки и Къро отпадаш от класирането. Иначе не съм завистлив. Просто не обичам селски врътки от малоумници с протекции от партията Майка.

Горкичката свиня! А кой ти каза да отвориш там лаборатория? !

ДЪПЪСЪ, БЕ!

Ами това са МУТРИТЕ от ПП.

Но, защо фирма, която осъществява контрол на границата е частна, а митницата е държавна. Има нещо много объркано в самият начин на функциониране на държавата

ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ, ЧЕ ФИРМАТА Е НА ДПС?!? ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ.... И НЯМА ЛЕСНО ДА ГИ ДАДАТ!!! БЯХА СЕ СПОРАЗУМЕЛИ С ГЕРБ.

Санитарния контрол трябва да се пави от Държавата без пари.

Той пак ще струва пари но аз и ти ще го плащаме.

Тогава да сложат на границата камери и автомати-уредчета и всеки да си пъха краставиците и доматите. Защото без пари как ще ядат лабарантите, алоу?!

ВСЯКА ФИРМА ДА СИ ПЛАЩА, НО ПАРИТЕ ДА ВЛИЗАТ В БЮДЖЕТА!!! НЕ В ЧАСТЕН ДЖОБ! ЗАЩОТО ТАМ НЯМА НИКАКВА КОНКУРЕНЦИЯ!!! ЧАСТНИ ФИРМИ - ДА, НО КОГАТО ИМА КОНКУРЕНЦИЯ!

Абе киро, хем си прос, хем си американска ппдлога, хем си корумпиран до ушите и доказан лъжец. Как е възможно да си по зле от Бойко Борисов бе човек? Радев да те маха, защото не за това гласувахме за теб, мръсник такъв!

Браво, тази фирма а от ДПС и ГЕРБ!!! Т.н. перачница Златен Гьол!

Да де, но така ли трябва да се процедира с рекет? Няма ли органи които да изземат фирмата в полза на държавата? Подхода който са използвали е абсурден! Пък и тази фирма ще отиде от Герб към ПП, а държавата ще тегли заеми... Демек нищо не се променя за нас!

Хора събудете се . Това правителство е опасно за България .

Събуждай се в банкя, при таки и тиквун.

Опасно е за далаверите на ГЕРБ и ДПС. Тази свиня на снимката е от т.б. ЗЛАТЕН ГЬОЛ! Перачница на ГЕРБ и ДПС! Схемата,че някои иска фирмата е измислица за да може ГЕШЕВ ДА СЕ ВКЛЮЧИ!

Ти си опасен за околните! И внимателно с хапчетата ейййй...

Поредният гербер. Режи. До кокал.

Тук действа трол, за сега 1 брой от наетата от Киро пиар агенция да му лъска имиджа

Това са цветя, красиви, интересни.

Киро днес няма ли да излезе да излъже нещо?

Поздрави от Мая и семейство Радеви!!! Обичаме ви!!! Малко рекетче за здраве!!!

Не ми пипайте баницата!!!

Хубаво си живееха под тлъстата сянка на свинята от Банкя.Отчитаха се редовно и ги оставяха да си развяват байрака.Но дойдоха новите и пишман бизнесмена не се преориентира накъде да насочи взятките.И затова му се случват случки.Ако се размине само с конфискация на фирмата трябва да черпи.

Не трябва да има частни фирми.

Те па, държавните, са една стока...

да има митници. А митничарите да се преквалифицират в нещо физически подхождащо като за мъже. Като носене на вар, киреч, камъни и въртене на геврека на трактора/ камиона.

Всъщност Промяната е в действие, какво се възмущавате. РЕКЕТ И ИЗНУДВАНЕ. И ФИРМИТЕ С ПЕЧАЛБИ СЕ ПРОМЕНЯТ. Те това е Промяната, кой разбрал, разбрал. Някои гласуващи явно са гласували за своите фантазии, представи за живота и очаквания. Но не и за реалността. Кри заплаши превозвачите. С ултиматуми. Киро заплаши политическа парти със саморазправа. Ако ще и ДПС да е, важно в случая, Киро какви ги върши. Хора, в България американците чрез клоуна и марионетката Киро установяват ДИКТАТУРА. Е това е Промяната, ставаме Диктатура. Методите на Киро стават все по-брутални. Сега вече предлагат и новия американски закон, съгласно който: ...Т.е. замразяване на активи, дейност и спиране на изпълнението на договори може да става без да има постановена присъда... Нали ви е ясно за каква саморазправа ще става дума? ...проверка по Закона за противодействие на корупцията, и най-важно - отнемане на незаконно придобито имущество.... Разбирате ли? Без съд и присъда, някой, упълномощен от Киро Великолепний Императора Българопродавец, По преценка ще раздават правосъдие. Съдът се игнорира, прокуратурата също. Те пречат. Е на това ставаме живи свидетели. И аз не мога да повярвам, че това се случва в България. Това е американска схема от времето на труман в САЩ, когато разгръщат антикомунизма, ловът на вещици. Създават истерия в обществото, заедно и с други механизми, колко мръсно нещо е Комунизмът. След което, когато трябва да се унищожи политик или да се открадне бизнес, посочват с пръст и викат: Комунист. Дресираното стадо скача и разкъсва нещастника. През 90-те тази схема у нас не сработи както искаха. В последствие се амортизира. За това 2013-2015 въведоха антикорупцията. Първо в Украйна, заради тях я измислиха. Защото там, когато казаха, че комунизмът е мръсна дума, то на следващия ден, за около седмица всички от комунисти станаха жълто сини. Без политически убеждения, чисто прагматично. И американците изпаднаха в културен шок. Просто не можеха да ползват схемата за рекет и шантаж. За това измислиха и въведоха антикорупцията, която може да я прилагаш във всичко. След което започнаха да я внедряват и в ЕС. Където искат законово да го закрепят. Така се появи Антикорупцията. Трябва стадото да бъде дресирано и америкаризирано до степен истерия, така че като кажат: Корупция, овцете да скачат и да разкъсват я човек, я политик, я бизнес. Точно, както е било САЩ през 50-те. Това е схемата, по която евреите приватизираха американския бизнес и американското общество. И превърнаха американците в типични и истински гои (добитък). Да споменаваме ли, че Киро Туриста където и да отиде, говори от свое име, своите виждания. И всичко това се представя за позиция на Българската държава. Без да се съобразява с коалиционните си партньори. Без да се съобразява с Парламента. ИТН се опитаха да се възмущават, но твърде нефелно. БСП поне успя да спаси България и да не ставаме участник във войната. Пак нещо макар и скромно, направиха. Но съвсем съвсем недостатъчно. Те носят вече директна и солидарна отговорност за установяващата се диктатура в България.

Фашаги, сър.