Прокуратурата проверява голи снимки на училищен директор

Софийската районна прокуратура възложи проверка заради разпространени в интернет нецензурни снимки на директор на столично училище.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява голи снимки на училищен директор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че това е колаж. Да се открие виновника и да си получи заслуженото според закона! Вижте ръката на снимката, разгледайте я внимателно. Има и други съмнителни неща и то за неспециалист.

Аз виждам дългтта ръка на Путин, поредна хибридна атака, срещу държава членка на НАТО. Нищо чудно да загубим изборите, ако не се вземат мерки

Изглежда и Асенчо е попрекалил с веселата лютеница за радост на колежките си от столичния инспекторат по образование.

добре че началото на година медиите обръщат нашето високо ценненено внимание към най новите клипове и теденции из модния свят ! А че тук , май, става въпрос за дребно Джулиета и Ромео романтично преживяване , очевидно или не , талант на майсторското дизайнерско изпълнение "не будет съмненеия" В този смисъл да приложим материалите към папка "касае се" с надпис най новото от Ну Орг .

Брат, не можах да ти схвана сложната мисъл. Замени лютеницата с песто или руска салата ;)

На стената сянката на главата попада в едно по-голямо петно и е неестествена. ръката също не би трябвало да е с този цвят. Пълна шама е.

елементарен фотомонтаж

Гнусна манипулация !

Е голямото чудо,човека просто решел да разбере какво чувството да си направиш селфи пред огледалото без риза.В Интернет е пълно с такива снимки на звезди и тинейджъри.

Цветовия тон на главата и тялото, линията срещу показалеца на ръката с телефона под 45% точно...

Като се събере 2 и 2: - хакерска атака - злобни статии в Пpaс Пpeс, с акцент върху проект, финансиран от "Америка за България" - чевръсто подхващане от прокуратурата, която иначе си пипа ушите - предстояща смяна на Президента - начало на предизборна борба , мога да си направя единствено извода, че някой, комуто е нужна кофа с помия по адрес на нещо американско стои зад тая гнуcoтия. Какво ще причинят на човека и че се гаврят с едно от най-добрите училища в България на тия изобщо не им пука. И въпросът е KOЙ ли може да е тоя....

А в центъра има един клуб от 240 еврогейове. И никой не ги закача.

Че аз имам снимки дето изпратих на лекаря си от един цирей (който не се оказа цирей) на г... защото бях в друга страна и не ми се ходеше на лекар дето не ме познава. Като порнография ли ще ги третират?

Моето дете учи в 51-во и трябва да кажа, че БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЧНО ТОЗИ ДИРЕКТОР училището е чудесно!! Непрекъснато търси начини да направи нещо за училището и изобщо не е случайно, че по телевизиите 2 от 3 репортажа са все оттам. Не може да се опише в един пост всичко, което е направил! +

То затуй му търсят цаката. Сигурно има и фондове.

Човекът кандидатствува по всички програми, за които научи - държавни, европейски... - сега трябва да започне една, финанисрана от "Америка за България" - и именно това най-вероятно е причината....

Разбрахме вече, родител. Истински будител и възрожденец. Полудяхте, хора.

Волен Сидеров и той има едни подобни снимчици, пък я виж какъв сериозен политик е сега.

Така се раждат хората-голи.Има демокрация,свобода на словото,свобода на себеизразяване.Всеки има телефон с камера,фотоапарат.По различно ли е,дали сам се снимаш,или са те снимали други,в компромат?Има право човека-снимал се е.Аз съм гледал порно с мъже,все известни личности от българската политическа аристокрация,журналисти,и всякаква друга измет.

Къде е това порно бе, баце?

В мечтите му :)

Това само показва, че във въпросното училище обучението по ИТ е на ниво. Снимките изглежда са колаж. Надявам се експертизата да докаже това в най-скоро време. Виновникът не трябва да остане ненаказан, както и медиите разпространили тази информация.

... Това е бисерът на 51-во и неговите абитуренти нямат нужда от частни уроци за архитектурата.

Интересно че експертизата гледа какви са снимките а не кой ги е сложил.

Защо трябва да го хакват? Явно е редовен посетител на сайтове за запознанства (такива снимки се правят само с тази цел). Някое хлапе си е направило фалшив профил, закачило е този смешен пъдпъдък, пуснало ми е някоя фалшива голичка снимчица, дъртофелника е клъвнал и... си е направил сепуко. Уволнение и толкова. Директор на училище не трябва да си позволява да се държи така.

Бързо, експертно решение, важното е съд да няма - директно в затвора.

РАЗЧИТАМ НА ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗОБЛИЧИ ИЗВЪРШИТЕРЛЯ НА ТОВА ДЕЯНИЕ! ИЗНУДВАНЕТО КАТО СЪСТАВ ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС Е ТОЧНО ТОВА- КОЙТО С ЦЕЛ ДА НАБАВИ ЗА СЕБЕ СИ ОБЛАГА, УРОНИ ДОБРОТО ИМЕ НА НЯКОГО В ПРЕСАТА ИЛИ ДРУГ ПОДОБЕН НАЧИН... ВЪЗПРОИЗВЕЖДАМ В МОМЕНТА ПО ПАМЕТ. ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА МЕДИИ ЗА ТАКИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. ОСОБЕНО ЗА ХОРА-ОБЩЕСТВЕНИ ЛИЧНОСТИ. В СЛУЧАЯ ЧЕТА, ЧЕ Е СЪВЕТНИК НА МИНИСТЪР, АКО Е ВЯРНО, ЧЕ КАК ДА ВЯРВА ЧОВЕК НА МЕДИЯ ВЕЧЕ....

Училищата са пълни с малки, нагли и скучаещи крeтeнчeта с достъп до модерна техника. Живеем във времена, където всяка маймуна над 5 години има телефон, таблет и основни познания (не броя 2-4 годишните, където мама и тати им ги дават). При положение, че тези субекти са без ценностна система, консуматорски настроени, нахални, зли и посредствени, съставени предимно от млади кифли и мамини синчета, е напълно възможно да са злепоставили човека.

Много сте прави! Личи си от ясно по-ясно, че е колаж!

не всички училища :)

Позата му е неестествена. Ако си правиш селфи, ще зяпнеш телефона, а не горе в небето. Да покажат и други снимки за по-пълна експертиза.

И учениците се изхитриха като американски политици. Хакват директора понеже не им допада, така утре учетелката че им пише лоши оценки. Абе демокрация....

Путин лично е заповядал да се хакне телефона на директорчето. Хибридна война, ма френдс! Или втори вариант: Директорчето се е снимало, за да се покаже на някоя мома (или момък) от сайт за запознанства, който го е познал и хоп... троп... уво 2017!

какво значение имат тези снимки, ако човека си върши добре работата? в личното си време, както ще да си се снима

Не си върши добре работата!

Брей не мисля, че човек може много рязко да се разграничи в личен и служебен план. НА ЕДНОТО МЯСТО ДА Е ДЕМОН , А ДРУГОТО АНГЕЛА

С фотошопа това става за минути. Фасулска работа. Да ми мисли директора или всеки, който може да се намери на негово място!

В мобилния му телефон както пише. Не в същото. Оправдаваш ли някой от фирмата да хаква служебния ти компютър?

още по-интересно ще е ако прокуратурата установи, че се е родил с пелени.

НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ТАКА НАИВНО ДИРЕКТОРА! МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И СЕ Е СЛУЧВАЛО ВЕЧЕ, С ВСЕКИ, КОЙТО Е "ЗАСТАНАЛ НА ПЪТЯ" НА НЕЧИЯ БОЛНА АМБИЦИЯ. ПРЕДОЛАГАЕМ КОЛАЖ Е! А НАКАЗАТЕЛНАТА ОТГОВРНОСТ ТРЯБВА ДА СЕ ПОНЕСЕ ОТ ИЗВЪРШИТЕЛЯТ! ТВЪРДЕ МНОГО ЧАКА ОБКЩЕСТВОТО И Е НА ПРАГА НА ТЪРПИМОСТТА- ПЕЧАТ, САЙТОВЕ, ФАЛШИВИ НОВИНИ?!?! ДОКОГА?!

Вижте му във фейсбук снимката с пурата, костюмчетата и герданчетата. Не са ни виновни само политиците.

... виж му училището. Откакто е директор, така стегна 51-во СОУ, че то стана най-желаното училище в София за първокласниците, а гимназията се нарежди в първата десетка.

Виждам учениците и учителите от доста време, една учителка там е сред приятелите ми във фейсбук. Те са училището. Не сградата и празните приказки и проекти.

Ти само фасадата ли гледаш? Не е ли по-важно съдържанието?

Във Фейса има стотици снимки-колажи на видни наши политици. И на тях ли да вярваме?!

Абе тези той си ги е сложил гордо!

човека може да прави каквото си иска в личното си време.както всички ние.едно е личния живот,друго е работата.нямам право да критикуваме.нека прокурора защити правотата на човека.иначе има и хага.

искат да кажат че кралят е гол това не е най доброто училище в района но покрай активността на краля е придобило такава слава

Учениците хакнали директора, а той бил соросоид и получавал грантове от Америка за България. Има две версии, наистина да са хакнали боклука децата от училището или версия две, много да е крал и да са го накиснали господарите му. И в двата случая този трябва да бъде изметен.

ЕКСХИБИОНИСТ!!!И ТОЗИ????? ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ??? БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!!

Неграмотник, но се вживяваш в съдник!

Първо омъскаряваме, после проверяваме и накрая замитаме под килима!

Това е колаж,личи си... Явно на някой ученик му е хрумнала идеята да злепоставя директора,след като му е нащракал двойките в бележника и в къщи е ял шамарите....

Най-вероятно наистина се хакнати, тъй като сайта на училището далеч не е най-подходящото място за подобна изява:)

абе че има сайтове където само даваш снимка и ти предлагат сякакви екстри - така е. не съм го виждал тоя господин, но от тая снимка явно се вижда несъразмерните пропорции. от друга страна модата да си правиш голи селфита трябва и у нас да идва... се пак не във всичко сме на 50-60 години назад от светът.

Руските хакери са виновни! Всеки соросоид , какъвто и е този "директор" трябва да си измисли по-яка парола на лаптопа, че руските хакери да се затрудняват поне мъчничко.

През декември м.г. школото на скандалния директор е лапнало 200 00 лв. от фондация "Америка за България", показа проучване на в. "Телеграф". С крупната сума СОУ "Елисавета Багряна" е обявило, че ще създаде център по природни науки, а задачата била устойчиво да развива у учениците екологично мислене и интерес към природните науки. С парите от соросоидите Асен Александров обявил, че ще направи среда за дечица, в която да правят опити и изследвания.

Сега ще дойде някой да проповядва гейско възпитание. Как може с парите на Сорос да си позволява да прави наука!

Директоре , от плажа снимките убаво , ама тая е от банята :)

Тая не е от никъде. Чиста проба монтаж. Абе някой се е изкудощил. Я да видим каква ще е реакцията на ученичките.

и ръсеше акъл по темата образование...

Кьорави ли сте, че е колаж!

а защо не сте написали че човека се самоопределя като соросоид,а иначе ЕнтелЕгентен се бара

Тандема Кукунева-Фъндъкова отново с блестящи резултати!!!

Типично за всеки населяващ РБ - за кафявото на гащите му винаги има поне един министър виновен, ако не и поне един министър председател . . .

Образованието не привлича елитни хора, а става убежище за неудачници и посредствени хора не можещи да си намерят друга работа...

Висшето или средното образование имаш предвид?

Познавам много кадърни хора преподаватели. Разбира се има и такива които са се намърдали за "по-лесно".